57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • ximix #11967
    Örülök, hogy sikerült és igen elfelejtettem szólni (careerVehicles.xml) metsd el valahova, de gyakorlásnak jó volt legalább.
    Most hogy fent van a (grassAdoon) a játék mentése során a gépeket már nem teszi vissza a telephelyre ott maradnak ahol hagytad őket,de ebből kifolyólag ha új gépet akarsz beteni már nemelég a (data) mapában lévő (careervehicles.xml)-be másolnod hanem a (C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\FarmingSimulator2008\savegame1\vehicles.xml)-be is be kell másolnod itt még a sor végére mint a többinél látod kell pár mondat (absolute="true"/>)
    Végszóként ha valamelyik mappával ügyködsz előtte mindig MENTS el, ha elrontod csak felül írod a régivel .
  • bush
    Ja most látom nem egészen arra feleltem amit kérdeztél, y-billentyű, de csak akkor ha áll a traktor.Villogo + x.
  • bush
    Na akkor most jó??Az ekéhez semmi közöm, csak nekem is szarakodik mikor felakasztom igaz csak az elsőnél.A duplakerék mindíg rajta, van csak van egy olyan változo, hogy visibility (látszik), és azt kell átállítani igazra vagy hamisra.Na mind 1 örülök.Köszi, hogy szóltál a hiba végett.
    Egyépként a script ben is van két hiba, mondjuk ez nem látszik, de már javította.
    Villogó megy?
  • Sanxi007
  • Bandy77
    Helló!Elöször is megköszönöm a segitségedet!! Sikerült megcsinálni!Igazad volt!Föltelepitettem e progit és igaz majdnem az egész játékot ujra kellet rakni mivel már bepakolttam egy pár jó gépet a játékba és fölülirtta a másik régebbi verziot a progi és igy a gépek többsége is távozott:-) De megoldottam a problémát!Bele telt egy kis idöbe:-)De végül is jó lett!!!Hála neked! Mégegyszer nagyon köszönöm!!Üdv Mindenkinek!!
  • Peugeot08
    köszi "Bush" most már jó az eke és a traktor.
    csak még annyit kérdeznék hogy hogy csináltad meg hogy egy villanás alatt duplakereked lett?
  • Benny04
    Geforce 8800GT...
  • totya4
    Ó ne égesd magad légyszives :) Egy videókártya teljesítményét nem igazán lehet meghatározni a rajta levő memória mennyiségéből. Legközelebb a pontos típusát mondd. A felsorolásból a proci is kimaradt, az se mindegy micsoda.
    Ilyen grafikai hibák azonban nem a teljesítménytől függnek, lehet a játék hibája, de inkább driveré, tehát próbálj frissebbet/régebbit persze azonkívül hogy 512M nem tudjuk milyen kártya :) Maga a játék opengl-t használ egyébként...
  • Lack
    Akkor valamit te b*sztál el, telepítsd fel újra és nézd meg, megy e normálisan az alapjáték, ne tegyél bele semmi extrát. (magyarosítást se - néhány német szó miatt én fel sem rakom)
  • Benny04
    Gyenge??? :oooo
    Most vettem új gépet...
    521MB VGA, 2x1 GB RAM
    úgyhogy tuti, nem gyenge...
    más játékok elfutnak rajta simán...
  • Hassan B
    Akkor csak azt tudom elképzelni, hogy gyenge hozzá a masinád.
  • bush
    Ne legyetek már ennyire egyszerűek! Mért kellene újratelepíteni akármit is?
    Mmegjegyzed mit írtál át,ha nem jön össze kitörlöd vagy visszaírod.De egyszerűbb, átírás elött elmented a file-t,és ha nem jo visszamásolod!!!
    Nem könnyebb így??? Mint újratelepíteni.
  • Benny04
    friss, és a DX-et is telepítettem...
  • Hassan B
    Fejezd már be ezeket az értelmet bejelentéseket. Nem tűnik fel, hogy ez senkit nem érdekel és csak spam-melsz itt?
    Így folytatod, esküszöm nevezlek szép sárga banánokért...
  • Hassan B
    Nem csak az a lényeg, hogy új-e, hanem, hogy friss-e. Meg a Direct-X-et is frissítsd.
  • bush
    Na végre valaki ír valamit, igazad van a jd mappából kimaradt a fendt936BBvario_diffuse.dds, ezt másold be a jd könyvtárba. Amúgy szánt az eke? Mert annak a scriptjének van valami gondja.Szerintem fogjál a kultivátorra, és azzal próbáld ki, hogy látszik -e?
  • Benny04
    A legújabb driver van fent...
  • quados19
    frissitsd a videókártya dreivert akkor jó lesz nálam is ez volt sőt még szarabb volt
  • Benny04
    Hello!
    Azt szeretnék megkérdezni, hogy miért ilyen szar a grafikája? :S

• rambo12
    Látom odáig nem sikerrült eljutni mikor már a játékban tesztelik amúgy meg az osztrák forumon van fenn XD És már legalább kétzser ide is fell lett töltve
  • Peugeot08
    figyelj "Bush" a traktorap-val valami nem stimmel a JD első sárvédője fehér az eke meg nem szánt ha nem ülök a traktorba csak megy ez mi miatt van?
  • Ifás
    Láthattál csőrös ifát magyarországon ritka volt és már még ritkább aszem darus kivitelben voltak.
  • Nuits
    Joe köszönet a modellekért!!
  • ximix #11940
    A gondod az lehet ,hogy még nem telepítetted a grass addont amit a 8425 hozzászólás alatt találsz.(ih eke, tárcsa csak ezzel müködik)
  • kispalko
    Hát ezt nem tudtam azt hittem hogy Ő csinálta
  • krisz267
    igen forumrol de nem soká kész
  • 6milan6
    Tényleg jól belinkelte a képeket valamelyik fórumről...
  • kispalko
    Nagyon Nagyon jó lett a gép. Grat
  • krisz267
  • Bandy77
    Helló!Az ahelyzet hogy semmi amit berakttam a játékba,vetögép ,eke, megmüvelt terület nem látszik semmien eszköznél,de az eredeti vetögéppel,ekével ami eredetileg is a játékban van azzal jó,meg a Claas is jol müködik!Nem tudom milyen beálitás segithet,vagy nem tudom???Válaszod elöre is köszönöm!Vagy bár kitöl szivesen fogadok választ!Üdv!
  • krisz267
  • krisz267
  • 6milan6
    Már 2,5 hónapja feltettem data.hu-ra, azóta néhányszor be is lett linkelve, szóval nem lenne nehéz megtalálni, csak már megint önállóan kellene valamit csinálni...

LS2008

ielőtt megkérdeznéd, nem demo.
  • Fecka7
    Sziasztok!Nekem az a bajom hogy amikor berakok egy plusz gépet akkor egyből elkezd akadozni.Az is baj h. nekem egy 75 megás van meg!ez vajon demo lehet és ezért nem tetszik neki?viszont egy pótkocsi akadozást illetően, kivétel!
  • krisz267
    http://kepfeltolto.hu/i/?202228&t=img
  • krisztianp16
    A 7069-edik hozá szolásban van a K-farm de én letöltöm és kitömöritésnél aszt írja hogy hiba a fájlba szoval ha valakinek meg van a k-farm és jó az legyenszives be linkelni köszönöm elöre is!
  • atesz25
    Elnézést mindenkitől pedig mindent végig olvastam, bizonyítja hogy még nem kérdeztem akkor sületlenséget kivéve ezt.ezek szerint átsiklottam rajta.Bocsi.De köszönöm a választ hisz ez is megoldás.
  • joci14
    lelehet boritani ha középre álssz.
  • JD4650
    Valaki mondja már emg mi a jó a K farmban. Van kb 50 másik tárkép, de ti csak azt használjátok. Nem hogy egy olyan mapon játszanátok amin nincsenek ilyen hibák. Pl az alap map is jobb.
  • 6milan6
    Elég érdekes a problémád.:D Semmi nem látszik, vagy csak a kultivátorozott/tárcsázott terület? Pl.: szántott, vetett rész látszik?