Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marko37
dumálgatunk dumálgatunk meggyet meg csak én szedek

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Tudom mire való de az a baj a kamion nincs fent ugy hogy !!GG!!
A lexionnak már csak a szabad ég alatt maradt hely:
Jó lett a vonószemes módosítás, köszi érte...

Benny04
mindjárt csinálok <#gonosz1>

nandorb
VAZZe mire van a GYIK

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Amugy spáros nincs <#idiota><#vigyor2>
caseih9400
netrõl

khm...khm...

A kamiont honnét lehet leszedni?
caseih9400
ezt kifelejtettem

khm...khm...

Benny04
meg persze a -ban is <#idiota>

caseih9400
te meg ne -.--zé mer le -.- -zlek ...-.-

khm...khm...

Daneszka
nah végre-.-

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

caseih9400
nem.

khm...khm...

DJKonya
olyan mod nem lessz hogy két tehén mögötte egy kis eke és azt kell csapatni?<#idiota><#vigyor5><#vigyor5>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

caseih9400
viccvót ha nem esett volna le...-.-

khm...khm...

Na, megvan: /valszeg rosszul jött le, mert másodjára letöltve és bem,ásolva már jó volt/

nandorb
vedd meg es oszt meg velunk jo vagy szedd le torenten es azt oszd meg

caseih9400
mondom hogy a -ben és az -ban lehet megvenni 50ezerér..

khm...khm...

nandorb
most komoly vagy viccelsz link-t

Szerinted mit csináltam? /nem ez az elsõ mod amit betettem/

caseih9400
Ezt üzeni nektek:

khm...khm...

Daneszka
ne szerencsétlenkedj már baszod,ami benne van a .rar fájl-ba azokat kijelölöd és bemásolod a fendt mappába,aztán irsz neki egy poziciót és bent is van!!

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Van valami tipped, hogy miért nem akar nekem ez megjelenni? Gondolom ezt is a fendt mappába másoljam.
A sima hátsókerekes bent van, az pöpec, de a duplahátsós az istenért sem /akárhogy variálom a cervehicles-t/.

xdxd

caseih9400
Megjelent a LUCERNA MÓD!!!!!
Letölthetõ a -ben és az -ban <#idiota>

khm...khm...

Benny04
<#gonosz1>

6milan6
A cseresznyefáról, most érik.<#idiota>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

caseih9400
szépszóból nemértenek..

khm...khm...

még nincsen kész.kb90%-nál van

szép a házigazda is <#boxer> meg te is

caseih9400
akkor még nem vetted észre a banner alatti piros részt 😄<#ravasz1>

khm...khm...

Benny04
<#gonosz1>

legyél már észnél, hogy miket teszel be!!!!!!!!!!!!!!!!

caseih9400
...

khm...khm...

spawnmadrid
értem, köszi. de most mek mert még sok kicsi földemen elrohad a gabona!!! 😄

6milan6
Giants Editorral fõképp tulajdonságokat lehet változtatni. Teljesen új modellt nem tudsz vele csinálni.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

nandorb
jaj vazze legalabb 5x elett meselve hogyan kell olvass vissza meg OLVASSAL GYIK-t

kupci13
Segitsetek, nem tudom berakni a játékba a Claas Lexiont, próbálkoztam de amikor töltötte be a játekot akkor hajó kürt hallatszot. És még rapidshare.com oldalról hogyan tudok letölteni.

!!! HALA MADRID !!!

spawnmadrid
értelek. akkor még egy kérdés, azaz kettõ
1. fent van neked a giants editor? (már miért ne lenne)
2. lehet vele saját 3d-s modellt készíteni? (mármint teljesen újat, akár teljesen más témájút)

6milan6
A lexi már kész volt, arra tenni vonópontot, meg pár dolgot variálni egészen más dolog, mit egy teljesen új modellnek mozgást, fizikát, stb. összehozni.

spawnmadrid
bocs milán a hülye megfogalmazásért, úgy írtam hogy nem neked szól a válasz, mert elnéztem a hsz-t, azt hittem hogy norb-nak írok.

6milan6
Ne haragudj, hogy pont tõled kérdezem meg, de miért jók ezek az irreális méretû gépek? Mész 5 fordulót, levan aratva 10 Ha, mész rajt 4-5 fordulót, megvan szántva, megint mész 4-5 fordulót és el is vetetted. MI EBBEN A JÓ?

...szerintem egyálltalán nem errõl szól egy mezõgazdasági szimulátor...

spawnmadrid
tudom, hogy nem lehet olyan egyszerû, de azért mondtam hogy próbálja meg mert a claas lexi 600-ast is megcsinálta, amivel én már napok óta szarakodtam, de nem tudtam megcsinálni, Ezért gondoltam hogy neki talán sikerül.

nandorb
kuld el katanak a v6-os modot hogy azt is rakja fel meg meg egy parat

6milan6
Én csakkész modelleket "túrkálgatok", másra se idõm, se türelmem nincs. (szerintem ha annyira egyszerû lenne egy modellnek mozgást csinálni, százával készülnének az új modok)

VALAKI TUDNA EGY JÓNAGY VÁGÓASZTALT FÖLTENI!!!!!!!!!!!!!
spawnmadrid
6milan6 figyuzz ide. a v6 mod-ban a kikötõben van két roncs autó, ennek az autónak meg van a diffuse és a wheele_diffuse fájl-ja. megpróbáltam megcsinálni az autót úgy, hogy egy trakesz scripts-ét adtam neki és az unimog xml fájlt változtattam meg itt-ott egy kicsit, de sajna nem mûködött a dolog. Szerinted valahogy meg lehet csinálni hogy jó legyen??? Neked talán sikerül, mert te szaki vagy az ilyen témában.

caseih9400
gyik te GYÍK!

khm...khm...

kispalko
Hello szerintem is jó lett az oldal
de még tesztek fel rá cuccokat?

marko37
vagyunk igy 1 páran

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros