Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Jó lett a vonószemes módosítás, köszi érte...

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
A sima hátsókerekes bent van, az pöpec, de a duplahátsós az istenért sem /akárhogy variálom a cervehicles-t/.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
!!! HALA MADRID !!!
1. fent van neked a giants editor? (már miért ne lenne)
2. lehet vele saját 3d-s modellt készíteni? (mármint teljesen újat, akár teljesen más témájút)
...szerintem egyálltalán nem errõl szól egy mezõgazdasági szimulátor...

-ben és az
-ban lehet megvenni 50ezerér..