Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6milan6
Hátsó függesztést.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Kata
miket javítottál rajta? mert akkor azt feltüntetem

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Most a JD hidraulikájával szenvedek, mert alapból alig emeli meg a munkagépeket....ha kész linkelem.

nandorb
Caseih, 6milan6-nak vannak ilyesmi a pc-n nekem nincs hiaba kered en megvarom a jo a cucosokat es akkor majd folrakom

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Kata
Azt rakok fel, amihez adtok egy legalább 800x600 -as screenshotot meg rar/zip file-t. Magamtól nem fogok elmenni válogatni és szemezni az interneten.

[/cserf][/fülünyúl]

nandorb
modokat is rakjal fel

nandorb
CAT Challanger traki skint nem csinalt senki sem esetleg new hollandot

Kata
Jöhet. Meg a johndeer trakesz is. Csak jelezzétek kérlek, hogy új modell, vagy csak vmelyik meglévõ modellre skin.

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Ennyi a különbség:

Próbáltam az eredetit megcsinálni tandemre, de az egyik tengelyen valamiért nem akarnak forogni a kerekek.😄

Kata
Nagyobb lett mint egy kombájn vagy mi?

egyébként persze, felteszem, nyomasd 😊

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Fliegl Gigantot is fellehetne rakni, bár szerintem az eredeti a többi géphez képest kicsi lett. Én csináltam egy OPTIKAILAG nagyobbat, ha kell szóljatok.

caseih9400
T191-nek hirdetik..😄

khm...khm...

amúgy a skinjén T171-van😊

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Kata
done

[/cserf][/fülünyúl]

caseih9400
Leírás ? Háát : Valtra T191 tipusú traktor.

Mást nemtudok 😊

khm...khm...

caseih9400
Ok.
LINK
És kép.

Unimogról egyik sincs mert nincs nekem bent a játékban ..Mások hátha tudnak😊

khm...khm...

Kata
rar-t, képt, leírást! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

caseih9400
Valtra T-191 , Unimog 😊

khm...khm...

Benny04
caseih9400
AM ha már ennyire a modolásba vagytok nem tudjátok a 8530ast 8220asra operálni meg a hátsó felfüggesztését megemelni mer nagyon nem szeretné normálisan felemelni a cuccokat..ja és egy hátsó duplakerék sem ártana 😄

khm...khm...

Kata
Ha jó és mûködik, feltehetjük az oldalra ezt is.

Meg rinyáljatok még, h mi legyen feltéve. Jöhetnek skinek, mapok és egyéb modok is.

[/cserf][/fülünyúl]

na erre kiváncsi leszek mien.csak sajna este lesz itthon a lemez akkor tudom feltenni az alapot mert tegnap le kellet rugnom mert variáltak kicsit és minden a levegõben,falban volt

Kata
köszi, javítottam is mindent az oldalon

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Passz. Még nem tesztelték eleget, kisebb bugok elõjöhetnek. (mint a lengyel modok 80%-ánál)

6milan6

Kata
Mindenféle gép lesz, most csak azokat a modokat tettem fel, amik nekem megvannak. Csak mondjátok, küldjétek, amit fel szeretnétek tenni.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ezekhez hülye vagyok, de reméltem, hogy majd segítetek, és megmondjátok mi micsoda. Meg a kérdõjelek helyére is lehet vmi okosságot írni a cuccokról, de azzoh sem értek. Akár ide, akár privibe ha lefirkantanád, megköszönném és javítanám, kiegészíteném az oldalon.

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Köszi, már majdnem tökéletes a lexi.😊

nandorb
case tedd linkeld a bannerba az osszes mukodo faq-t

caseih9400
Eddig ez a legfaszább !😊 Be is rakom 😊

khm...khm...

Hellotok!!!!
segitsegeteket kerem,mert egy kis gond akadt. felinstallaltam,de valami vegett nem nyitja meg. Valami PhisXLoader.dll nem tud megtalalni vagy megnyitni. mi lehet a hiba? ha valaki tudja akkor legyszi irjon vagy ide,de jobb lenne az e-mail cimemre:[email protected]
elore is kossz mindenkinek
kupci13
John Deere gépek is lesznek az oldalon?

!!! HALA MADRID !!!

nandorb
Gratulálok a weboldalhoz igazán szép

oké.kösz

Kata
Kész van gyakorlatilag, csak tartalommal kell feltöltõcskézni. Most csomagolom a Lexion packot, ha még fentmaradsz, sztem negyed óra múlva fent lesz.

[/cserf][/fülünyúl]

spawnmadrid
mióta beraktam a módosított lexiont, a fendt konbájnnal nem tok húzni semmit, azaz tok de csak úgy, hogy a konbájn mögött a pót az 60 fokkal balra áll.

6milan6
Nagyon profi lett/lesz az oldal.😮

Kata
Nemsokára felteszem a lexion megapackot az új oldalra, ha már ilyen nagy modolásban vagyunk. 😊 ls2008.extra.hu

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
<#taps>

A hangja kicsit tényleg hasonlít egy hajtómûre.😄 (ha megoldható, igényt tartanék a módosításaidra.😛)

Kata
oké, megvan a hiba, a dds-converteremben voltak a fendtek file-jai 😄

Annyit azonban módosítottam a lexion új hangjain, hogy a pitchoffset-eket levettem 0,5-re és már nem olyan magas vinnyogó a hangja. Azonban az indítás hangját és a motor hangját összefade-li, így kicsit fura indításnál.

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Erre semmi okosat nem tudok mondani. Esetleg töröld ki a Lexit és kiderül az zavar-e be.

Kata
nekem a fendt skinek mind eltüntek a játékban, minden fendt cucc fehér

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Letöltöttm megint, bemásoltam, nekem jó minden.

Kata
Na hang már van, meg füst, bár kicsit más a hang a játékban, mint ahogy kint meghallgattam simán a hangfile-okat. Viszont a fendt-eknek nincs skinje továbbra sem.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
érdekes, mert nekem se hang, se füst

ellenben frankón eltûnt az összes alap fendt jármû skinje. Valami nem jó azzal a pakkal, amit adtál...

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Én bemásoltam a kombi cuccai mellé és mûködik.

Kata
a hangfile-okat hova kell másolni?

[/cserf][/fülünyúl]

6milan6
Tényleg nem rossz ez a verzió.😊 Csak a TE kedvedért vónószem is került rá.😄

Kata
Kevesebb az a füst, csak õ xar grafikán tolja. Ráteszed a vonószemet azért nekem? Meg persze a kameraigazítást a fülke nézetre.

[/cserf][/fülünyúl]