57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
Donor17 #11774 Ha valaki csinál tz4k traktort, akkor csinálhatna egy 15-ös Rábát is a két hengerest. -
#11773 te bazd meg hogy lehet ezeknek valamit magyarazni is valamit ma felkeresett egy gyerek hogy segijjek neki de erre a carervehiclest nemtudja megtalalni megcsinalom a screenshootot erre puff azt mondja most hova kell berakni?
azt hittem hogy atnyulok es odavagok neki 3db teglat -
#11772 nem ő egy hülyegyerek, s csak követelezőni tud! -
roznor #11771 Sziasztok! Bocsánat hogy már sokadjára kérek segítséget az AP-vel kapcsolatban, de nem tudom hogy lehet pl: a lexion 600-hoz megcsinálni hogy azzal is működjön. Előre is köszi! (LÉGYSZI SEGÍTSEN VALAKI!!!!!!!!) -
#11770 duplikált reg vagy csak véletlen egybeesés? :D -
krisz267 #11769 valki készitene egy tz4k -
#11768 köszi a lemkent! -
#11767 Üdv mindenkinek.Ötleteket szeretnék kérni hogy miért nem müködhet a trágyaszóró és a műtrágya és az annaburger.egyszer már sikerült most nem tudom mi lehet az apró hiba.Válaszokat köszönöm -
#11766 Télleg nem tudtam, viszont itt van a TZ4K eke is: :D :D
De már vágom, hogy ez az... nagybátyámnak volt is ilyen, csak nem tudtam a nevét: :)
-
cipónewgear #11765 hanem tudnád az egy szlóvák 14 LE kis tarktor -
#11764 Mármint ekét? -
#11763 de valaki aki jobban ért a játékhoz elmondhatná nekünk egyszerű halandóknak hogymiért nem működik az autopilot!!!!!!!
léccccives!!!!!!!! -
mukikam #11762 helló valaki szerkesztene egy tz 4-kt?
-
szabi2008 #11761 hello van egy kérdésem hogy lehet kéőpet fel tolteni . Tudom nem ide tar ez a téma
-
#11760 nekem beinditotta de az a fazon benne hogy mindegyik gepre kulon kell hogy legyen autopilot hogy minden tudjon magatol menni -
#11759 segítsünk pezs79-nek mert nekem sem aktiválja
-
#11758 Üdv.
Ha valaki esetleg UE-28 trakin töri a fejét pár műszaki rajz az első linken még méretek is vannak,ha esetleg több alkatrész kép kell akkor szóljatok.
UE-28
UE-28 nagykép
UE-28 motor
A villogóval kapcsolatban "bush" tudna felvilágosítani minket , a kombájnon hozzá kapcsolni a tartály százalékos telítettség jelzőjéhez ami 95%-nál pirosra vált. -
pezso79 #11757 Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget, ha lehet. A #10616-hsz alapján beraktam az autopilot modot, ha beszálok vmelyik kombájnba akkor írja, hogy autopilot einschalten, de hiába nyomok p-t nem aktiválja. Tudna vki segíteni? -
#11756 valaki el tudná mondani hogy hogy kell berakni az autopilotot?
-
#11755 köszönöm szépen megnézem -
valaki9191 #11754 a belállítás-ban kell keresni a hibát
ott vmit ki kell pipálni és muttatni fogja.
-
#11753 Menüben nincs be "x"-elve az automatische hilfe, vagy mi a neve.:D -
#11752 hello valaki meg tudja mondani hogy a játékban a bal alsó sarokban miért nem jelenik meg a kis párbeszéd panel?
rohatt nehét így a felakasztás s és nem látom hogy az autopilt hogy áll és ezért nem tom használni sem.valaki segítsen rajtam léccives nagyon fontos lenne -
#11751 MTZ modellezőknek egy kis segítség. Bár oroszul van, szinte mindenről van kép. -
#11749 Nem lesz rossz ez se... -
Presidentzola #11748 látom mindenki a mötözöket gyártja, mint ahogy én is belefogtam egybe....
-
#11745 Szerintem pont jó. Még a motor rövid egy kicsit. -
JD4650 #11744 te tudsz valamit. Képzeld rájöttem hogy kisfülkés, azt mondom hogy a motorhoz képest kicsi a fülke. Vagy nagy az eleje, ahogy tetszik. -
#11743 Ez kisfülkés...:
-
JD4650 #11742 túl kicsi a fülke -
#11741 nekem nem jön be a kép akárhányszor frissittem :@ -
#11738 ...ha a lesz szót egy sz-el írod és a kérdés végére csak egy kérdőjelet teszel. -
#11737 Az meg ugyan minek? Akkor már mod is kell hozzá hogy legyen mit sodorni... :D -
#11736 Valószínűleg VGA driver miatt lehet. -
balasszz #11735 rendsodro mikor lessz?????? -
szvini #11733 A kérdésem a következő:
Feltettem a játékot öcsém újdonsült gépére és a játék textúra hibás, de csak a feliratok, sajnos most képet nem tudok csatolni, de megpróbálom leírni:
- A sarkokban az idő, a sebesség és a help helyén rosszul jelenik meg a kép, mintha nem lenne átlátszó ilyen kriszk kraksz, meg a menüben a logó összevissza van, továbbá a misszió és startnál a képek is roszul jelennek meg. Meg a logó is néha össze vissza van. De szerencsére maga a játék ezen kívül jó, de azért örülnék ha lenne valami megoldás a problémára.
ha esetleg számít a konfig a köv.:
- Gigabyte GA-MA770-DS3
- Leadtek GeForce 9600 Gt
- 1 x 2 Gb Kingmax ram
Asszem ennyi elég a gépből:)
Na ha valaki tud valamit örömmel várom. -
JD4650 #11732 már tesztelik a 14-est -
#11731 bocsi igaza d van német forumos link oldala -
bush #11730 Igen.Bár van egy két hiba pl w,s billentyűknél autopilotosok megállnak csak tempomatot lehet használni, és csak tarlón működik az autopilot. Ha valakit így is érdekel felrakom valamikor(de most még dolgozom rajta).
-
#11729 Lehetőség szerint célszerű lenne a mod készítőinek oldalát is mellékelni ilyenkor. (ők is odaárják a modjaink mellé)