4805
StarGate Universe (TV)
-
Reg5 #921 1 dolgot nem értek. Ugye kinóval elvben megnézték hogy miylen bolygóra mennek, akkor Scott miért fekete ruhában ment át? Nem csoda, hogy elájult a hőségben több 10 kilónyi fekete ruhában...
Nem tettem spoilerbe mert semmit nem lőttem le sztem. -
Monoton #920 Fúú hát őszintén megmondom ez a rész olyan semmilyen volt :( Az utolsó pár perc ami igazán bejött.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szenátor felesége meg lol. Az a szöveg, hogy az elnök és a First Lady barátja vagyok blablalba, kitálalok mindent, na ott körberöhögtem :D
Telford is hogy elkezdte osztani az észt,amikor Young testében volt. :S
A leváló jármű viszont nagyon érdekes, remélem köv részben beindulnak az események.
-
r4pt0r #919 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Destiny semmit nem rak le, max az embereket hogy szétnézzenek. A kapu hajók már régen továbbmentek, a destiny a már bekapuzott világokat látogatja, hogy ott az ősök(most már emberek) felfedezzék a világot. :D -
#918 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy tudtam hogy ez egy kapu telepítő hajó. Nem egy kaput rakott le éppen? -
#917 jogos, sry -
Banderas1990 #916 Láttom te is olvastad Mallozzi blogját ;) -
r4pt0r #915 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak 2 ember ment át a kapun, a 3. kapott egy lyukat a karjába. :P -
r4pt0r #914 Csak akkor olvasd el ha nem félsz megtudni a későbbi részekre utaló spoilert:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg az emberek előtt mások is megszállták a hajót, tőlük keletkeztek a lyukak is elvileg, és a szűrő is miattuk ment szét, szóval valószínűleg hozzájuk tartozik
-
Banderas1990 #913 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet feltűnik még annak a szondának a gazdája a későbbiekben :) -
Banderas1990 #912 A végéről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én nem vagyok benne biztos, hogy az egy mentőkabin volt. Az állóképeken látszik, hogy az a valami nem volt szerves része a hajónak és nem is volt semmiféle dokkoló szerkezet a környékén. Egyszerűen csatlakozva volt a hajó borítására. Ráadásul a design se igazán Ősnek tűnik. Persze nem zárom ki, de szerintem lehet inkább egy idegen szonda. -
#911 Érdekes a vége ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy mentőkabin vált le az tuti mert szó is volt a mentőkabinokról az előző részben már. Kérdés, hogy miért vált le és ki ül benne :D, alakul ez :) -
#910 Most jut eszembe:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rush viszont nem hazudott arról, hogy beszélt a parancsnoksággal, ez kiderült. Persze ez nem jelenti azt hogy nem ferdítette el kicsit a dolgokat :)
És én azért szívesen vettem volna egy KINO-s képet, ahogy valami óriás húsevő növény darabokra szedi a három marhát akik átmentek
Viszont az újfajta DHD nekem nagyon nem jön át, az originalban (SG-1-esben) megvolt az, hogy bármikor megszopathatnak azzal, ha kiveszik a kristályt a dhd-ből, itt viszont mindig nálad a kütyü :/ -
#909 Merlin, te meg télleg vedd fel a HG jogot :D -
#908 Na megnéztem de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi a fene volt az ami levált a hajóról, azon túl hogy valami siklószerű izé? Miért vált le? volt benne valaki? stb :D Gondolom ez már a köv. részben lesz... :) -
#907 Spoiler !!!!!!! srác !! aki nem látta még annak most lőtted le a poént ... -
HUmanHunter #906 amúgy mi az a cuccos ami lerepül a hajóról, a legvégén? -
haxoror #905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a forgószél izé valami helyi értelmes lény lehetett, Scott már azelőtt látta hogy bekattant volna a hőségtől és ilyen extrém lények már korábban is voltak (rémlik valami intelligens kristálymező SG1-ből), kimondottan tetszett ahogy a feka minden szarozás nélkül lelőtte a dagadtat, eddig ő a legszimpatikusabb meg Scott és Eli.
Rush tenyérbemászó úgy ahogy van, magyarázkohat amennyit akar az Ő hibája hogy a hajón kötöttek ki (másrészről abban valahol igaza volt hogy ezt a ziccert nem lehetett kihagyni)
Így az elején még nem tudom mit higgyek a sorozatról, számomra az SG1 az etalon, az Atlantiszban az egész lidérc hülyeség szerintem béna volt viszont a karakterek idővel kárpótoltak, remélem az Univerzum is beindul idővel -
noncsidudi #904 Elkészült a 3. rész felirata...:) -
#903 Spoiler tag! -
Borg #902 Egyetértek. Többet vártam tőle eddig... -
#901 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a halucináció pusztán a meleg (napszúrás, szomjuság) hatása lehetett..viszont a kis szelecske értelmesnek tünt...és gondolom "meghálálta" a vizet, amit kilötyizett a hadnagy
a tudatcserés kügyüvel meg 1 dolgot könnyen megoldottak az írók..ebben a formában bárkit behozhatnak vendégszerepelni a régi CSK-sok közül is akár..ha ős-tudor kell, akkor Daniel-t, ha műteni kell, akkor Carson-t, ha idegesítő észlényre van szükségük, akkor Rodney-t :) satöbbi.. így lényegében lehet "amatőrök" vannak a hajón, de ideig-óráig tud velük lenni valaki más is..bár gyanítom idővel majd kiderül, hogy nem okosság sokáig használni a tudatcserés kütyüt, de akár az is lehet, hogy lemerül..majd meglássuk mit hoznak ki a dologból..
hibákat nem szeretek keresni, de 1 olyan van, ami még nekem is bökte a csőrőm..mikor megállt a hajó, és először megnyilt a kapu az előző rész végén, már akkor mondták, hogy 12 órájuk maradt..összeszedtek egy csapatot, felcuccoltak, átmentek, még ott is eltelt egy kis idő, és még mindig azt magyarázták, hogy 12 órájuk maradt..akkor már ha 11 lehetett hátra..de tényleg csak ennyi, és ez se katasztrófális hiba
-
r4pt0r #900 Ha nem fárad el, szerintem ma befejezi, de ha nem is akkor holnap már kész lesz reggel. -
HUmanHunter #899 cicmax 61% nál tart a nyersfordításban, még pár nap kell míg kijön a normális fordítás a 3. részhez :S -
HUmanHunter #898 nem meszet hozott, hanem ien "oázis" lett ott kb, vagyis hogy az ottani homokot tudták használni a létfentartó berendezéshez. a forgószél meg szerintem nem halucináció volt, valahogy kitalálták azt meglett ;) -
#897 javítás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!scott, nem young -
#896 No megnéztem, nem volt rossz de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minek vittek fegyvereket? CSak plusz súly. Elég lett volna 3 emberenként egy vagy mindenkinek pisztoly. Na mindegy. ÉS mi volt az a forgószél féleség? Miért vezette, hallucináltatta (vagy az a szomjúságtól volt?) és hozott neki vizet (youngnak). És mi a fenéért lett ott mész hirtelen? -
spike0007 #895 Nem volt rossz!:) -
#894 Az "OFF" tag-ot nem tettem ki, sry hogy eltértem a topictól, de tisztázni kell egy-két dolgot .. -
#893 Semmi reklám nem volt se nálam se nála ... nem érted ? Belinkelt egy oldalt és kész. Ezen mi a reklám ? Ha reklámoznánk akkor úgy csinálnánk .. Nem azon van a hangsúly kedves Merlin, hogy te sem ülsz egész nap a gép előtt, mint mi hanem azon, hogy ennyi erővel senki ne linkeljen semmi mert az reklám. Mellesleg miért ne reklámozhatnánk ? Ez a másik amit nem értek bár lehet, hogy ennek meg van az oka de az előző rész nekem még mindig zavaros.
Üdv a népeknek :) -
#892 Az is az, jah. Nem ülök 0-24-ben a gép előtt... -
HUmanHunter #891 meg tudtam már nézni az első 2 részt, eddig szinte teljesen megegyezik az Atlantis kezédésvel :D a 3. részhez várom már a feliratot -
noncsidudi #890 Irtam Merlinnek is kis besúgóó:))) -
noncsidudi #889 Segitettem valakinek.De sorry akkor.Ki az a Merlin? -
#888 Merlin ez is reklám nem de ? Neki érdekesen nem szólsz .. mert felesleges is lenne, de nekem feltétlenül írni kellett vmit -
#887 Nem mondom, hogy rossz rész volt, de azért én tartózkodom a ajnározástól...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először is ez a "testcsere" dolog egy kalap... eddig kvázi adott egy keretet a történetnek, hogy teljesen el vannak szigetelve, valahol a BSG-re emlékeztetett, tetszett, no. Utána jönnek ezzel a testcsere-izével. Hát jajj... de meglettem volna nélküle, hiába vannak hétmillárd fényévre, ők testcserét (vagy inkább tudatcserét?) hajtanak végre.
Másodszor az egész mészkő-vadászat erőltetett volt számomra, hogy kvázi isteni sugallatra találta meg, aztán meg pláne. Mondjuk a végén a rohanás a kapuhoz tényleg eltalált volt - ám ugyanakkor erősen sablonos is (már akkor lehetett tudni, hogy ez fog történni, amikor bejelentették, hogy 12 óráig lesz a hajó a kapu közelében...).
Apróságok, de olyan irányba viszik a sorozatot, amely nem igazán az én izlésem... :S -
noncsidudi #886 Ha olvasod az oldalt,leirtuk,hogy cicmax vizsgázik,igy csak később tudja elkezdeni a forditást. A pilot részhez megvan a 3. részhez várni kell. -
gurgely #885 valami féle feliratot nem leltetek még? -
noncsidudi #884 Innen letölthető -
gurgely #883 ti hol néztétek meg a 3.részt?? -
Banderas1990 #882 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://img62.imageshack.us/img62/3928/ship3a.jpg