StarGate Universe (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
hol volt, hol nem volt😊 (attól függõen, hogy melyik idõszálon volt éppen)

Trisztin
naná...csak az nem tisztázott,hogy akkoriban volt-e benne hal 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

BaliBoy
Jah... és hát ismerjük a tavát. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Trisztin
ez biztos cska a függetlenség napja miatt jutott eszedbe 8)

Egy szóval sem mondtam,hogy Diesel lefele tartana... egész nézhetõ színész... 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Count Adyn
Akkoriban biztos horgászott, azért😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

takysoft
Vin Diesel😄 hehe😄 nem mondom, hogy felfele ível a karrierje, azt sem, hogy a toppon van... de azért nincs õ még leszállóágban😄 Nem kiöregedett kategória... szóba se jöhet😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Montanosz
Scott cohen
vagy peter wingfield
õket kedvelném

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Jeff Goldblum:-D de szerintem nem lesz ex-mozisztár kiba..ott sok pénz lenne, mint pl: Charlie Sheen rengeteg pénzt kap a 2 and half a men-ért+itt még jönne a sorozat költsége, hisz ez nem egy szobában játszódó sorozat lesz:-D
Trisztin
Esetlegesen beférnének:
-Arnold Vosloo
-Vin Diesel (még hasonló kaliber...)

kicsit más vonalon
- Tate donovan

...jobban végiggondolva SZTÁROK nem állnak be sorozatba... lejtõn lefelé induló celebek inkább ...
Imádtam RDA-t, de addigra mire jött a SG-1 már õ is elindult lefelé!
1992 és 97 között nem alkotott maradandót...

Trisztin
SG-1 200. ?? 😊 TINI SG-1 😊
"I'm Pregnant"

egyenlõre még gondolkozom ki lehetne RDA szerû karakter 😊

tnm
Rodney meg folyton lecs*szné Zelenkát, hogy nem jól csinálja??? 😄

takysoft
neked muszáj mindig mindenre rádobni egy lapáttal, hogy a végén még én is megundorodjak a saját viccemtõl, mi? 😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Közben Zelenka olajozná a testüket...

[merlinw.org]

takysoft
bírnád, ha Ronon megerõszakolná Rodney-t mi?

Montanosz
pedig kristin kreuk+summer glau páros megdobná a nézettséget<#bohoc><#law><#puszi><#puszis>

BlackShadow
az annyira nem csapná ki a biztosítékot.. de ha jelenetük is lesz.. .. .. akkor megkövezek vkit 😄 mindig összenyomom 10x10 pixeles képernyõre ha vmi filmbe buzik szappanoznak.. fakit

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Montanosz
ha trendet követik lesz köztük meleg csaj meg srác is<#ravasz1>

Szerintem meg a karakter felhozatal részben igen is eltér a korábbiaktól, ami jól is elsülhet. Elsõsorban a részletek különböznek.
Ugyan tényleg furcsán hangzik ez a 20-as korosztály fõszereplõnek, de ki tudja lehet jól hozzák ki a készítõk. És persze van benne valami, hogy új nézõket sem ártana nyerni a Csillagkapunak.
Montanosz
vicces lenne ha Monk lenne, és mindig idegesítõen nyomozna)))

Lehet, hogy a vezetõ egy tapasztalt "negyvenes" tag lesz, de a "huszas" csapata nekem elég marketing döntésnek tûnik: nyissunk a fiatal generáció felé, kedveltessük meg velük is a sorozatot (még többen nézzék)...
Mind Az SG, mind az SG-Atlantis komoly felnõtt szereplõkbõl állt nem tejfölösszájú kalandorokból.

szerintem is teljesen rendben van, ami bevált azon ne változtass
Agamemnon
Hmm, egy idõsebb férfi a vezetõ.

2 csaj, egy nagyon sexi, 3 pasi, egy nagyon menõ, egy kocka, meg egy terminátor.

Hát ez eléggé olyan mint a korábbiak, szóval, ha a stargate szellemmel viszik tovább, akkor jó lesz. Én biztos nézem.

Hanem 20ra. 😄

blbogus
a fiatal az elég tág.. nem tizenévesekre kell gondolni..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

tnm
sztem pedig, sajnos nem.

takysoft
szerintem:
-nagyon félreértetted a karakterjellemzéseket
-nagyon lebecsülöd a forgatókönyvírókat.

Remélem, hogy ezt a "fiatal tudósokból álló csapat" dolgot átgondolják még... nem szeretném ha átmennénk tini-sci-fi-be.

tnm
és melyik univerzumban találunk méltõ ellenfelet? párhuzamosokból jönnek majd át az evil norris-ok??? minden részben?

<#eljen><#hehe>
Lehet Chuck Norris lesz. 😄

Ati

tnm
Nathan Fillion sem próbálkozott még az ex-firefly-osok közül az SG galaxisban, ha bebukna a Castle, akkor talán még lehetséges is lenne. bár õ lehet túl humoros egy ilyen karakterhez.

hát õt bírom én is, és a sci-fi se áll messze tõle:-D de fura lenne shield után,de az igazi kemény fõnököt simán hozná. Mondjuk én olyan Mark Harmonos stílusú faszit várok, hajaz R.D.A-ra, de õ tuti kilõve az NCIS miatt. Mondjuk én mindig az mellett vagyok, hogy valaki ex-sorozat "szupersztár" lesz, egy ex-mozis sztár már nagy lenne a budgetnak.
BlackShadow
Michael Chiklis!! 😄 tudom esélytelen de vicces lenne ebben látni ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

hát ja kíváncsi leszek, ki lesz az a nagynév? hát igaz 40-45 éves, ja azok már öregek.de valószínû valaki cool sikersorozat egykori sztárja vagy valaki olyasmi aki régebben szebb napokat látott a mozikban és most sorozatokban nyomja, mint pl: 24 kiefer sutherland, vagy charlie sheen , így belegondolva elég nagy a választék<#hehe>
tnm
ha olyasmi lesz, mint RDA, akkor nem 80-as évek siker sorozatának sztárja lesz, mert azért azóta eltelt 22, hogy SG-1 indult, tehát inkább valami 2000 környéki sikersorozat sztárban illene gondolkodni (már csak a 40-45 éves kor miatt is). persze lehet NPH lesz az, és akkor igazad lesz (Doggie H.) 😄

EVERETT YOUNG EZREDES szerepére tippek, kinek ki jönne be, persze a realitások határán belül.(tehát ne Bruce Willis stb)Szerintem ugyanúgy mint R.D. Anderson egy 80-as években futott sikersorozat sztárja lesz, szerintem. Na?
takysoft
eddig rendben

blbogus
mindig elképedek a csillagkapu készitõin.. ezekszerint a bevezetése naon ütös lesz, remélem maga a sorozat is, de ha SG, akkor rossz semmiképp nem lehet 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

BaliBoy
Utalások a Csillagkapu Univerzumra?

David Nkyl (aki az Atlantisz Dr. Zelenkáját alakítja) felfedte, hogy az 5. évad második felében egy nagyon erõs utalás lesz a Csillagkapu Univerzum sorozatra, illetve már sokkal korábban is történt egy utalás az SG-1-ban. Alább olvashatjátok el, hogy mi lehetett az.
A színész a GateWorld-nek adott interjújában árulta el, hogy utalni fognak az új sorozatra (habár természetesen nem részletezte), és Darren Sumner, a GW fõadminisztrátora (aki beszélõ viszonyban van a készítõkkel) ehhez azt tette hozzá, hogy már az SG-1 utolsó évadában is elejtettek egy utalást!

Sok rajongó spekulációja szerint az SG-1 10. évadjából a "Clava Thessara Infinitas" táblája lehet a Sumner által említett utalás, pontosabban a 10x08 Memento Mori epizódból. A kóddal teli tábla a legenda szerint az Õsök egy hatalmas raktárába vezet, amelyet még a Felemelkedésük elõtt töltöttek fel technológiai csodáikkal. Habár a táblát Daniel Jackson (Michael Shanks) eleinte hamisítványnak gondolta, hamar meggyõzödött róla, hogy a tábla alighanem valódi.

A táblán nyolc Kapuszimbólum és a végtelent jelképezõ jel látható, a neve azt jelenti, hogy "Kulcs a Végtelen Kincshez". Ez jelölheti a Destiny csillaghajót is, amelynek az a küldetése, hogy felderítse a végtelenséget fejlett, idegen civilizációk után kutatva.

Mivel Dr. Daniel Jackson fel fog bukkanni az Atlantisz 5. évadában, elképzelhetõ, hogy valamit felfedez Atlantiszon errõl a tábláról és a Destiny-rõl.

Abydos Gate

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hát elvileg mechanikus kapuknak kell majd lennük, mivel a Destiny sokkal régebbi az Atlantisznál. Olyan kérdések is felvetõdtek, hogy milyen szimbólumok lesznek a kapukon. Lehet galaxisonként fog majd változni.
takysoft
engem csak az érdekel, hogyan néz majd ki a kapu😄 Atlantisban sokkal királyabb csillagkapuk vannak😄 remélem itt még szebbek lesznek.
Pl kék helyett vörös fényben úszók😄 mint a sötét Jedi-k kardja😄

Shiwo
ill pontosítok..a fedélzetre, merthogy nem állandó csapat lesz..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
õ is jó lenne, bár mintha lett volna róla valami szó, hogy nem lesz benne, de akár Jonas Quinn is jó lenne a csapatba..

Trisztin
meg is sirattam Carsont 😉
nekem egyenlõre nincsenek elvárásaim a sorozattal kapcsolatban,majd megnéztem a pilot-ot,aztán kiderül,hogy mit kellett volna máshogy csinálniuk...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

tnm
Daniel Jackson-t kéne SG-1bõl, sztem az õ karaktere volt legjobban kidolgozva, és abban van a legtöbb potenciál is. persze az universe elvileg pont földi mitológiáktól mentes lenne (ami több kreativitást kivánna meg az íróktól, amire nem fogadnék)...

Shiwo
esetleges Atlantis-spoiler azoknak, akik még nem látták az 5. évadot:

amúgy nem tom ti hogy vagytok vele, de bírnám, ha Carson-t venné mondjuk át az új sorozat az Atlantisból..arra nem sok esélyt látok, hogy valamely fõbb szereplõ lenne átvéve (tudom, tudom, õ is az volt egy ideig, de a 3. évad óta nem az, csak néha feltûnik)

blbogus
én egyik topicban se vok jártas, nekem jöhetnek az ien hirek ide is.. 😉

tnm
cipõt a cipõboltból😉

MerlinW
Tudjuk, és az SGA topikban beszéltük ki...😊

[merlinw.org]