4805
StarGate Universe (TV)
-
Banderas1990 #881 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen közelebbről megnézve még csak nem is Ős design-nak tűnik -
Banderas1990 #880 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az nem az egyik űrsiklónak tűnt. Valamelyik részben biztos lesz rá magyarázat. -
Banderas1990 #879 Remek rész volt! -
noncsidudi #878 Epizódleírást találhattok itt, aki még nem tudja megnézze-e:) Én kezdek belerázódni a sorozatba. -
solikka11 #877 Nagyon jó rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annak ellenére hogy semmi harc nem volt benne, nagyon jó hangulata volt. A végén amikor elindulnak vissza a mészkővel, nagyon jól átjött, a "végső elkeseredés", hogy ha bele halnak is, de vissza kell jutniuk a kapuig. A zene meg minden, nagyon jól visszaadta azt a helyzetet, én teljesen beleéltem magam :)
A leváló kis hajó meg nem tom mi lehett de érdekes :)Szóval nagyon márom már a köv részt is -
gurgely #876 Hogy kell spoiler-t csinálni? -
r4pt0r #875 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Valahol olvastam valami spoilert amiben kiderül:[spoiler]Elvileg még látjuk a szenátort, ha minden igaz. -
#874 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A halott szenátor volt benne vagy ki? -
r4pt0r #873 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az egyik űrsikló. -
#872 Ez nagyon omg rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most már van levegőjük, remélem pár rész alatt megcsinálnak mindent és aztán jöhetnek a CSATÁK!RATATATATA PEW PEW! Az a hajó ami levált a Destiny-ről, az mi volt? :o -
#871 Cooper19 fogja fordítani (ő fordította a Kaméleon 4. évadját) -
#870 szeretem a tüzes lányokat^^ Én amugy a story miatt is nézem, meghát azért az nem semmi hogy az egész sorozatot Full Green Screen jelenetekből veszik fel... nagyon baba^^ -
#869 No igen, Ashley nem rossz :D -
#868 Én a "lánya" miatt:D -
Borg #867 Én is épp axn-re kapcsoltam, aztán ő volt ott, mondon wtf. De aztán 15 percet se bírtam végigszenvedni belőle. Nemtom miről szól az a sorozat, de nem fogott meg. -
#866 Sanctuary-t is sokan csak Amanda miatt nézik. -
Monoton #865 A Sanctuary-nak nem tudni ki a fordítója, de állítólag már megvan. Természetesen az SGU-t CicMax fordítja. -
tom36 #864 de most nem fogja megin cicmax forditani ?
mer az elözöt töle szedtem le. -
#863 jaja jön sanctuary is^^ de nem tudni ki lesz a fordítója asziszem... -
#862 majd holnap kell csak izzítani :) -
#861 Uraim, torrentet izzítani, eljött a nap :D
btw, asszem a héten már Sanctuary is lesz, jipijájé :D -
#860 Van a Windows-ban hangrögzítő:) -
tom36 #859 THX
ezek szerint minden szombaton leszedhetek 1-et
legkésöb vasárnap vagy hétföl feliratal együt láthatom is -
noncsidudi #858 Nincs valakinek soundtrack-je a filmből..jó lenne részlet is.. -
#857 Halnap után:) Magyar idő szerint szombat hajnali 3-kor vetítik, legkésőbb reggel 7-re van fent a neten. -
#856 akkó holnap halnap! -
#855 2009-Oct-02 Stargate Universe 01x01 Air (1)
2009-Oct-02 Stargate Universe 01x02 Air (2)
2009-Oct-09 Stargate Universe 01x03 Air (3)
2009-Oct-16 Stargate Universe 01x04 Darkness
2009-Oct-23 Stargate Universe 01x05 Light
2009-Oct-30 Stargate Universe 01x06 Water
2009-Nov-07 Stargate Universe 01x07 Earth
2009-Nov-14 Stargate Universe 01x08 Time
Unknown Stargate Universe 01x09 Life
Unknown Stargate Universe 01x10 Justice
Unknown Stargate Universe 01x11 Space
Unknown Stargate Universe 01x14 Human
Unknown Stargate Universe 01x15 Lost
Unknown Stargate Universe 01x16 Sabotage
Unknown Stargate Universe 01x17 Pain
Unknown Stargate Universe 01x18 Subversion
Unknown Stargate Universe 01x19 Incursion (1)
Unknown Stargate Universe 01x20 Incursion (2) -
#854 Parancsolj....:D -
tom36 #853 nem tudná leirni valaki hogy mikor fognak az egyes részeknek a premierjei leni ?
mer a stargate.hu-n láttam még de nem találom egy ideje már. -
#852 Ez durva. -
Banderas1990 #851 Update:
A Sky1 leadott egy videót, melyben a színészekkel való interjút és néhány új jelenetet láthatunk(pl.a Destiny ágyúi tüzelnek).
Sky 1 SGU Interviews -
Banderas1990 #850 Nem értem a hozzászólásod lényegét.
Már rég lehet tudni, hogy csak CG-s idegenek lesznek az 1.évadban, azért írtam, hogy állandó idegen szerplőre ne számítson egyenlőre senki.
Idegen szereplőt, akit el tudnék képzelni az max:
(Masszív spoiler az évadvégére)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Lucian Szövetségből valaki. Amikor az évad végén megszállják a hajót lehet ott marad az egyik.
UI:Nem nagyon szoktam spoilerket olvasni, de 1-2-be csak belebotlottam az olvasgatások során. -
Borg #849 Sheppardot aláírom, majdnem annyira szar színész mint a tejla.
Viszont Weir jó volt szerintem, Rodney meg az egyik legjobb karakter az összes közül.
Szerintem nem láttál eleget az SGA-ból :) (bár ez valahol pozitiv, mert igen elkurvult a sorozat a végére) -
r4pt0r #848 De de az is ő volt, csak már egy kicsit tokásabb lett. :D -
#847 Hát ízlések és pofonok, de Rodney, Weir és Sheppard annyira egysíkú és idegesítő karakterek voltak szerintem, hogy nem tudtam rávenni magam, hogy komolyan kövessem a sorozatot. Valahogy a TNG-re emlékeztetett a sok pozitív, idealista, állandóan önfeláldozó jellemeivel.
Az SGU pont azért tetszik, mert tele van olyan karakterekkel, amelyek messze nem tökéletesek, kvázi 'emberiek'. -
Borg #846 Általában akkor adtak nekik m4-et, mikor előre tudták hogy nagy balhéba mennek. -
#845 Nem voltak egyskíú karakterek csak teljesen más volt légkör az SGA-ban és az SG1-ben, mint az SGU-ben. Tényleg csak hozzá kell szokni a dologhoz, de szerintem nagy sorozat lesz ez is :). Ami talán kicsit vontatott, hogy Atlantis volt a második CSK sorozat és oda ugy a 8. ékzárral jutottak el, ide meg már a 9.-kel. Ez nekem kicsit baromság már :), de mindenesetre remélem a kövi CSK utód már nem a 10. ékzárral megy majd tovább :D.
Várjuk a folytatást ! :) -
#844 Bevallom alkalmi szinten követtem csak az SG-1-et és az SGA-t, de általában FN P90-esket láttam náluk, emlékeim szerint a korai SG-1-ben meg MP5 (MP5N?) volt a kezükben. Lehet, hogy az M4 korszak pont kimaradt. :)
Egyébként a pilot alapján egész korrekt lehet ez az SGU, valahogy sokkal szimpatikusabb, mint az SGA a maga túlságosan is egysíkú karaktereivel... -
Borg #843 Közlekedtek ők azért többször is m4-el :) -
#842 Az nem ő volt!:-) 41:50 körül mutatkozik,szóval RDA-t akkor láthattad:-)
A tejesség kedvéért,szóval benne volt,bár nemvolt nagyon nagy szerepe,csak úgymond összkell kötni a CSK-kat.