4805
StarGate Universe (TV)
-
Micsu #1121 pedig a bsg is hasonló hangulatú mint ez csak jóval komolyabb történettel, színészi játékkal, és az nem indult ilyen lagymatagul egyből kőkeményen odabasztak a miniseriesel :) -
#1120 Ebben a mondatban benne is volt minden :D -
sandor8206 #1119 jó szar rész volt ez is, várom a következőt :-) -
#1118 Nem kell elhúzni. Írja le, hogy nem tetszik, de felesleges ezen lovagolni. Értelmetlen... -
#1117 Szólásszabadság van, de felesleges valamit csinálni, csakhogy fikázhassuk. Ez kb olyan mintha a mekibe járnál, és utánna fikáznád milyen szar a kaja. De legközelebb ugyanúgy ott eszel. -
#1116 Mivel nem néztem BGSt sosem ( nem fogott meg az a pár rész amit igen ) így fogalmam sincs mi az a BGS feeling, de az biztos hogy SG feeling ott van az SGUban is, azt hogy nem olyan mint a SG1 vagy az SGA hát ez cseppet sem von le a film minőségéből, sőt örülök neki, mert az alap ötlet rettentően tetszik. -
#1115 Örülök,hogy neked bejön,ezzel semmi gond sincs.
És megfogadom tanácsod nemjövök ide"flémelni",bár szólásszabadság lenne,de úgylátom itt nemigen van. Bár azért megfogom nézni,annak ellenére,hogy azt tanácsoltad ne nézzem.
Mégegyszer elnézést,hogy egyáltalán betévedtem ide,de úgylátom itt is uralkodik az sg-s hozzáállás aki esetleg más véleményen van az jobb ha elhúz,mégha nem is sértő szándékkal,csak véleményt mondott.
Cifu:Veled egyetértek,mert én is így vagyok vele,de sajnos ez itt kevés. -
#1114 Talán nyissunk egy külön topicot azoknak, akik nézik, és tetszik a sorozat, és külön egyet azoknak, akik nézik a sorozatot, de korántsem teljesen elégedettek vele? Elvégre 'egyértelmű', hogy csak pozitívumot lehet leírni róla, nemdebár?
Elég logikus, hogy ha aboszulte nem jönne be a sorozat, akkor nem nézem én se, és kész. Ha viszont nézhető kategóriának elmegy, de nem vagyok vele teljesen megelégedve, akkor meg simán csak maradjak csöndben?
Ha topicrombolás, trollkodás lenne, én lennék az első, aki megszólná a dolgot, de legalábbis szerintem messze nem erről van itt szó... -
#1113 Semmi gond azzal, hogy nem tetszik. Nézed, és amikor már nem tetszik nem töltöd le. Ennyi. Nekem se tetszik a tv2 meg az m1 teljesítménye, nem is megyek fel fórumra flémelni. Ne nézd, ennyit tanácsolok.
Nekem bejön, hogy realisztikusabb, nem pedig a 45 perces rész 42. percében rodney kitalálja, hogyha két vezetéket felcserélünk, akkor képesek leszünk 6megawattos fegyverrel 70-net lőni. -
#1112 Egyetértek veled,mert tényleg néhol úgy vágások szóval valahogy furák,kissé szétesik tőle az egész.De majd csak összecsiszolódnak,vagyis remélem.Hiába profik a készítők,de csak majd menetközben fognak ráérezni a dolgokra.Amúgy technikailag látványilag rendben van. -
Prd #1111 Nekem kevésbé a szereplőkkel és a történettel, mindinkább a kamerakezeléssel és a vágásokkal vannak problémáim...
Az elvonási tünetek és Rush rosszulléte pedig szerintem már igencsak kellett...A csillagba pedig szerintem nem fognak belemenni, mert megjelennek a förlingek egy hatalmas enerdzsájzer (prodidzsáj fonetika) elemmel és megmenekül a hajó -
#1110 Elnézést,hogy nézem a sorozatot,és negatív kritikát mertem véleményezni,ígérem nemfogok többé,nehogy véletlenül bárki lelki világába is beletiporjak.
Csak ez a kezdés eddig messze áll egy igazán jó sorozattól,de persze változhat.
Tudod nem azért szoktam nézni valamit,hogy kínozzam magam vele,hanem várom,hogy színvonalas valamit kapok.De ezentúl majd csak akkor fogok írni,hogyha valami pozitívum fog történni.
És ezzel nem fikázni akarok,meg akkor minek nézed,meg minek jössz ide hozzászólásokat elkerülendően,én is várom hogy nah akkor tényleg jó legyen! De szerintem ahogy olvasgattam itt nem vagyok egyedül akinek eddig nem 100%-os! -
r4pt0r #1109 Telforddal nincs semmi baj, jól látható hogy ő a küldetés mellet van, és bármikor hallgatna Rushra. Erre meg azt látja mindig, hogy valami baj van, és senki nem hallgat R.-ra.
Nekem bejön Telford karaktere, és szerintem még lesznek jó részek eből a vitából.
SG-1 ben is szerettem mindig, amikor az oroszokkal, vagy a szenátorral vitáztak. :D -
#1108 Igen, de ne felejtsd, hogy mondták, ez sokkal inkább valóságos karaktereket mutat be, ergo inkább elképzelhető, hogy szét vannak esve, mint pl SG1-ben.
Telforddal nekem nincs bajom, sztem az az eset amikor ő kívülről nézi az esetet, és úgy ugye könnyebb okoskodni. -
#1107 Remélem nem gáz hogy nem raktam spojlit. Elvégre már kint van a felirat réges-régen. -
#1106 Én is erre gondoltam a végén. Elvégre mikor nem volt levegőjük, puff a hajó megállt egy bolygón ahonnan szereztek. Most nincs energiájuk, puff a hajó gyújt némi naftát a napból. El is képzeltem a jelentetet:
Rush: A nap felé megyünk, mind meghalunk, vááááá!
Young lekever neki egyet: Napenergia, vazzeg, napenergia!!! -
Valezius #1105 Tuti úgy lesz, ahogy mondod :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legalábbis energia nélkül nem lehet csinálni semmit úgyhogy, vagy elhagyják a hajót, amit kétlek az előzetes leírások alapján, vagy találnak energiát. Mondjuk a bolygón, ami elég nevetséges lenne, vagy pedig napenergiával töltik föl az akkumulátort. Aminek még lenne is értelme, mert ha az ősök építenek egy hajót, ami rengeteg naprendszerben meg fog állni vizsgálódni, akkor a legkevesebb, hogy raknak rá napelemet, mert bármilyen energiaforrás is van a hajón az előbb utóbb ki kell merüljön utántöltés nélkül. -
Banderas1990 #1104 Kíváncsi vagyok, hogy éppen mi történik Atlantiszon. Nem feledjük, hogy ez nem sokkal az SGA 5x20 Enemy at the Gate után játszódik. A tervezett SGA DVD film is valszeg ebben az időben fog játszódni, szóval a karakterek eléggé elfoglaltak lehetnek. -
Banderas1990 #1103 Hát Young és Wray még meg is beszélik valahogy(lásd 1x04 Darkness), de Rush eléggé el van foglalva és szerintem úgy gondolja, hogy nincs ideje és kedve elmagyarázni olyanoknak, akik úgysem értenek hozzá. Időnként eléggé seggfej, máskor meg racionális. -
#1102 öcsém Rodneyról van szó :D:D:D Ha valami új játék van a láthatáron, eldob mindent és szalad játszani :P Az életveszélyes szitu meg persze még többet dob nála a latba :D
Telford meg egy seggfej. Amióta vele cserél testet Young, azóta folyamatosan csak fikáz mindent, sőt mostmár le is akarja váltani Youngot. Miért? És leginkább kire? Nincs senki, aki legalább a léc alját megütné azon a hajón, ráadásul szerintem jól teszi amit tesz, még kicsit össze kell rázni a csapatot, de rendben lesznek.
Camille (IOA) pedig mi a szentséges istennek van? Amennyire be volt harangozvan Ming Na, olyannyira szürke egér a filmben. Könyörgöm, hivatalos IOA képviselő, az ő dolga lenne egybetartani a civil kontingenst az isten szerelmére.
Végezetül: A legnagyobb probléma, hogy nincs tisztességes vezetőség. Igenis tessék megcsinálni, hogy Young, Rush, Scott, TJ, Wray és Eli összeülnek, megbeszélik a dolgokat, majd közlik a legénységgel a szitut, és hogy mit várnak el, mik a feladatok. Kommunikáció bazeg, kommunikáció! -
Banderas1990 #1101 Nem kell nézni a sorozatot. El fogadom, hogy valaki nem szereti az ilyen stílusú sorozatokat.
A KINO-s jelenetnek pont az a lényege, hogy megmutassa az emberek miket gondolnak. Ez egy karakterdrámás-sci-fi(döntse mindenki, hogy melyik van előtérben), szóval ez egy központi elem. Egyébként szerinted miről beszéltek? TJ is arról beszél, hogy ott se kéne lennie, az egyik tudós pedig arról, hogy a szülei az államot se hagyták el, ő meg az univerzum másik végén van. A fő cél egyébként is az volt, hogy dokumentálják az eseményeket, így persze, hogy nem csak a saját érzéseikről beszéltek.
Az Ős kövek használatáról. Young ezredesnek előnye van, mert ő dönti el ki használja a köveket. Szerintem itt eléggé visszaélt velük. Mondjuk meg lehet érteni, de kicsit akkor is önző volt. Ráadásul szerintem Carternek és Rodney-nak is megvannak a maguk feladatai. -
Banderas1990 #1100 Amennyire én tudom a 2,35 milliós(Air 1.-2.) és a 2,4 millió(Air 3.) egész jó nézettség egy kábelcsatornán. A Sky 1-on szinte rekordot döntött. Persze lehet tévedek. -
#1099 Ez a rész egy nagy 0 volt! Abszolúte nem kötött le,végigszenvedtem szinte,de persze nézem,mert várom hogy alapjában véve történjék már valami.Az a bajom,hogy eddig a karakterek semmilyenek,érdektelenek számomra.Ha bárki meghalna nem lenne űr,ellentétben sok más sorozattal ahol azért pár pár rész után az ember szimpatizál pár szereplővel.
Úgyéreztem hogy ez a KINO-s felvevősdi,egyfajta hézagpótló,értelme sem mi,mert információval nem szolgált,de még dokumentációnak is gyenge volt.Talán ha mindneki az érzéseiről beszélt volna a hajóval,magával az egész Destiny úttal kapcsolatban,Meg ugyebár a kő használata,kicsit lelkizünk,hazatérünk a feleséghez,és megpróbáljuk meggyőzni hogy várjon ránk.Holott mondjuk(jó ez fontos egy ember számára,a szeretteink)de nem inkább egy olyan emberrel kellene kapcsolódni aki ért is valamihez,és előrébb vinné a problémák megoldását? Na mindegy,megvárom mi jön ki ebből,de eddig elég lagymatag.Egyébként Rush-t nemtudja senki megrendszabályozni? Mit levág már,mintha őlenne az atyaúristen,függetlenül,az elvonási tüneteitől,de már nagyon idegesített. -
tom36 #1098 1. rész nézetsége
uj adatok a nézetségről ezek már biztatóak
http://www.csillagkapu.hu/hir.php?ID=1544ismét javulás
figyelem aki nem akarja ne nyisa meg 1. évad részeiröl egy pici korában már linkeltem de Fabio-t érdekelné. -
r4pt0r #1097 Enterprise jó volt, csak a sok fannak nem ST volt, mert sok volt benne a logikai "hiba", de szerintem messze a legjobb volt az STk közül.
Knight R. rebbot 1 no comment sorozat, eredeti közelébe nem tudott érni. szvsz -
#1096 Atlantis-ét? Az Atlantis topikban belinkelték, hogy mi lett volna a 6. évadban.
Ha Universe kell azt nem tudom. Nem néztem. -
#1095 De ugyanúgy elbasszák mint 5-6 évvel ezelőtt a Star Trek Enterprise ahol az első évad(szerintem jó volt) rosszabb volt mint a 2. 3. vagy 4. és ráuntak a nézők, később már hiába volt kurva izgalmas(de tényleg nagyon jó volt) nem tudták visszacsalogatni a nézőket. Ugyanígy a nem rég befejezett Knight Rider 2008 amiben csináltak egy reboot-ot de már túl későn, pedig a pilot epizódot kb. 8 millió ember nézte. Az első évadot olyanra kellene megcsinálni, hogy akciódús legyen, lerágják a körmüket a nézők aztán lehetne bevezetni, hogy ki, miért hogyan stb.
Én nem mondom, hogy nagyon rossz az Universe csak félek, hogy a nagykutyák akik csak a nézettséget és a pénzt számolják idő előtt lefejezik a sorozatot, mielőtt még beindulhatna mert biztos vagyok benne, hogy később már sokkal izgalmasabb, akció dúsabb lenne a sorozat. -
#1094 5 rész trailer
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=B7L4TVHauMc -
#1093 Hát szerintem ez a story jó lenne így hagogy van HA már mondjuk a 4. évad lenne akkor már meg lehetne engedni ilyen töketlenkedést... mint pl Atlantis 4 évad eleje... de ez így elejére hááát legjobb esélyük hogy az 5. részben kiderül hogy az energiát 150%-ra fel tudják turbót a napból+ találnak egy raklap alkatrészt és megjavítják a hajót és mellé még találkoznak egy nagy ellenséggel ebben a naprendszerben:D -
haxoror #1092 Nem tudom és nem is nagyon akarom definiálni hogy mi az hogy valami Stargate-es, egyszerűen arról van szó hogy amikor az SGU-t nézem inkább a BSG jut az eszembe és nem a Stargate.
Remélem a sorozat gyökeresen változni fog mert akció nélkül túl sok SG-s nézőt fognak veszíteni (és nem biztos hogy helyettük elég új nézőt nyernek)
Szerintem azért nincs (nem lehet) akció mert nincs kapcsolatuk a Földdel, SG1-ben a központ a Földön volt, Atlantisban is volt kapcsolat a Földdel szóval mindig volt lehetőség friss húst behozni, fogadok hogy az SGU-ban is idővel összehoznak valamit hogy megoldják ezt mert ez az elszigeteltség túl ööö... űr-Big Brotheres, ahol akció van ott könnyen lehet hogy meghal valaki, BSG-ben volt 40k ember itt viszont adva van 70-80 ember és ez nem elég a vaduláshoz, elkezdenek fogyni de nincs utánpótlás.
Nem a színészekkel van bajom hanem a forgatókönyvíróval, a Destiny-nek valakikkel aürgősen fel kell vennie a kapcsolatot mert ez így nem lesz oké. -
tom36 #1091 korában már linkeltem de nem igazán ismertetö csak röviden le van irva hogy mejik részben mi lesz pl: xy korábi élete lesz a középontban vagy ép a hajón mindenki balhézik a rendszer miatt mer még nem alakult ki az hogy ki is a fönök meg ijesmi
r4pt0r: nem azt mondom hogy nem tetszik de edig elégé eseménytelen volt legalábis túl sok izgalom nem volt bene
meg a stargate.hu-n is irták hogy a szükségesnél joval kiseb volt a nézetsége az 1. résznek (a tv-n) és irták hogy ha nem javul az nézetség akor lehet hogy 2. évad se lesz
amugy bárhogy is fojtatódjon én nézni fogom ! -
#1090 5. rész promója fenn van már valahol, vagyis valaki megtalálta? :P -
#1089 linkeld már az epizódismertetőt, nagyon érdekelne. -
tom36 #1088 lesz itt 7 évad de csak ha változtatnak az egészen ,mer igy nincs eséj rá
meg még többet is el lehet képzelni mer itt teljesen más irányt vet a fejlödés (rengeteg uj tech ,és faj) + ha ijen lasu a történet akor gond nélkül ösze lehet hozni 7 évadot -
r4pt0r #1087 Miért gondolod hogy ha így menne tovább sokan nem néznék, azért mert neked ez nem jön be, más áldja az eget hogy ilyen lett. Ez van. -
#1086 Csak akkor fog felpörögni benne az akció mikor már Damoklész kardjaként lebeg fölöttük a CANCEL. -
Borg #1085 Ha még pár részen át így megy mint most, akkor már a 2. évad alatt is rezeg a léc... -
tom36 #1084 lehet hogy jön helyette más de nem sokáig lesz ha igy megy továb a sozozat
majd csak akor indul be a sorozat amikor rendbehozák a hajót és a szereplöket is bemutatják a multjukal együt.
de ahogy olvastam az 1. évad részeit ááááááááá jöjön már a 2. talán aban lesz valami akció is mer sok lesz most a hajón való tötymörgés .
meg az a BSG-s kamerakezelés amikor kivülröl nézik a hajót azt valahogy nagyon zavar engem (ahogy ráközelitenek) -
#1083 Én beleolvastam a 6. évad epizód ismertetőjébe, véleményem változatlan. Kár volt abbahagyni.
Nézni fogom ezt is mert annyira nem szar, hogy sajnáljam azt a 40 percet az életemből, de eddig nagyon vegyesek az érzéseim. Kíváncsi vagyok, hogy megél-e 5 évadot vagy esetleg 10-et. Szerintem max. 7 évad lesz, ebből a történetből nem tudok elképzelni többet.
SZVSZ -
r4pt0r #1082 Valaki nem nézni, jön helyette más. Nem kell félniük, az a nézőszám biztos meglesz mint eddig ha tartják a színvonalat.