4805
StarGate Universe (TV)
-
#361 azt az SGA gyerekfalus részében elsütötték... :P
-
#360 Én már tudom, hogy kik lesznek a főellenségek: a FELNŐTTEK XD -
#359 na akkor már csak valami jó kis gonosz galaktikus szuperhatalmat kell találni, aki ellen folyamatosan lehet harcolni, és helyben is vagyunk :D -
Banderas1990 #358 Hát ők nem is egy CSK csapat lesznek(mint pl. a CSK-1), hanem ők a főbb szereplők. Elvileg Young(képen barna felsőrészben), Wray(ázsiai) és Rush (középen, fekete kabátban), pl. a vezető pozícióért "harcolnak". -
haywire #357 lehet hogy nem ússza meg, én azt olvastam valahol hogy az Air kezdőrészekben 3 fontos haláleset is lesz. Mellesleg egy csapatnak túl sok ember. -
Banderas1990 #356 Persze ez egyértelmű, ezt nem is titkolták a készítők. Én csak annyit mondtam, hogy van rá értelmes magyarázat. -
#355 Lehet ezt akárhogy magyarázni. A készítők a fiatalabb nézők felé akarnak nyitni, mint ahogy tették ezt a Superman franchise-al a Smallville révén. -
Banderas1990 #354 "jah, közkatonaként, nem szupertitkos akciókban."
1-2 ENYHÉBB INFO MORZSA, DE AKI SEMMIT NEM AKAR TUDNI AZ NE OLVASSA
Nézzük csak:
A fiatalabbak közül 2-en nem is katonák, szóval rájuk ez az érv nem vonatkozik. Eli Wallace(vigyori)egyszerűen ért a szakterületéhez, Chloe Carpenter(barna hajú csaj) pedig politikus apját kíséri.
Aztán, Tamara Johansen(szőke csaj) és Matthew Scott(képen fehér póló) újoncok: Szóval még csak nem rég szolgálnak egy CSK csapatnál. Az SG-1-ba is mutatták, hogy egyes embereket már akár az egyetemen is kiválogatnak, hogy később beveszik őket a CSK programba.
Ronald Greer(afro) pedig a leírások szerint megélt már néhány dolgot.
Nem azt mondom, hogy én kibaszottul örülök neki, hogy a szereplők egy része ilyen fiatal lesz, de így csinálták a készítők.
És mégegyszer kimelném ez egy VÉLETLEN expedíció lesz, szóval nem a Légierő küldi őket direkt arra a hajóra, mint az Atlantisz esetében. Nem önszántukból kerülnek oda.
A többi szereplő pedig már idősebb.
Szóval ezt ilyen könnyen meg lehet magyarázni. ;) -
sandor8206 #353 "...wrong people in a wrong place..." az előzetesben utalnak már rá , gyerekek! Nem szuperkatonák.
amúgy képen 9 személy, ebből 4
Ming Na-1963
L. D. Phillips-1962
Robert Carlyle-1961
Justin Louis-1967
születésűek, én nem mondanám fiatalnak őket.
Ok a többi 30 alatt van, de a legfiatalabb is csak 24, többi 26, 28, 30 szóval azért nem tinik, persze eddigi SG színészekhez képest fiatalabbak, de csak a "fele" a team-nek. Amúgy Nekem se szimpik. Ming Na,L. D. Phillips, Robert Carlyle ok, de Everet Young-ot játszó Justin L. se szimpi+"fiatalok" nem kellettek volna!
-
#352 hát azt már megcáfolták hogy nem "piros vékony" lesz a kapu... -
#351 Ettől még gyerekek :)
De azért bizakodóan várom, remélem, hogy jó kis sorozat lesz. -
#350 jah, közkatonaként, nem szupertitkos akciókban. -
Banderas1990 #349 Már régen meg volt mondva, hogy a főszereplők egy része fiatalabb lesz és elmondom, hogy azok is átlagosan a 20 éveikben(leginkább a 2.felében) járnak. Szóval nem nevezném őket gyerekeknek. Rengetegen szolgálnak ilyen idősen a hadseregben. -
#348 nem gondoltam hogy ennyire tiniműszor lesz... ezek még gyerekek... -
haxoror #347 A középső vigyorit már most utálom :P -
Banderas1990 #346 Na igen
Ez egy kicsit olyan, mint hogy az SG-1-ba nagyon ritkán találták el a főszereplőket(max: alternatív valóságban, vagy kezelhető sérülést szenvedtek stb.). Ahhoz képest az SGA-ban, ahol ugye nagyrészt kábítófegyvereket használ az ellenség, rengetegszer kilőtték már a szereplőket. -
#345 loller, nekem is a Melros Place jutott eszembe. -
#344 ezt tudtam eddig is, de nagyon nehéz lesz hihetőre megírni, hogy egy csapat tapasztalatlan 20-on éves mindig csodával határos módon megússza. -
#343 Az SGU-ban épp az az egyik különbség a korábbi SG szériákhoz képest, hogy a csapat nem csupa elit katonákból fog állni, hanem sokan közülök még újoncak.
Hmm. Egy kis BSG (RIP) utánérzés. Na majd kiderül. -
Banderas1990 #342 Az SGU-ban épp az az egyik különbség a korábbi SG szériákhoz képest, hogy a csapat nem csupa elit katonákból fog állni, hanem sokan közülök még újoncak.
Szerintem lehet számítani egy újabb előzetesre a jövőhéten(Ark of Truth Sci-fi premier) és azutáni héten is(Coontinum Sci-fi permier). Legalábbis korábban említették ezt.
És az is érdekes, hogy a Gateworld-ön, alcímet is adtak a trailer-nek:
Frantic(Örjöngés). Lehet, hogy ez is az újabb trailer-eket vetíti előre. -
Monoton #341 Ha nem tudnám azt írnám simán az új Merlose Place csoportkép.
Középen a srác OMG -
#340 a trailer érdekes, de a csoportkép (junkie-ról)
sztem ijesztő. simán lehetnének a következő Power Rangers csapat is. nem tetszik ez nekem. :S igen nehéz elhinni ilyen fiatalarcó karakterekről, hogy mikor egy "bolygónyi lakosságot kell kimenteni szuperintelligens gonosz lényektől, akkor nem hugyozzák össze magukat" félek, na a matiné jellegtől, már az SG-Atlantis is inkább csak egy SG-1 Lite volt, remélem nem ez lesz a Coke 0! -
Banderas1990 #339 Tudtommal még alapjból csak a kezdő tripla részt(Air I-III.) forgatják.
Nagyon hangulatos a trailer. -
haywire #338 úgy látom benne hogy fehér színű a kapun az ékzár...új dizájn:D remélem lesz még jelentős újjítás másokon is -
haywire #337 promonak nagyon jó, remélem a kezdő triplarészbe lesz -
#336 Durvicsek lesz. -
Banderas1990 #335 Tegnap a BSG befejező része közben a Sci-fi leadott egy 25 másodperces előzetest:
Youtube: Stargate Universe Trailer
A honlapot is fellőték a trailer itt is megtekinthető:
Sci-fi: Universe honlap -
haywire #334 egész jók -
Banderas1990 #333 Vigyázz!! Mint írtam az első 14 kép(narancssárga v fekete egyenruha ISO jelvénnyel) egy másik sorozatból valók. Ugyanis a blogot működtető emberke mindketőben jelen van.
Az SGU-hoz a már említett terepmintás ruhák és a csak félig látszó emberkén levő egyenruha(fekete, "Icarus Base" felirattal a karján-15.kép). -
#332 nemrosszak, ez a fekete dizájn tetszik, a narancssárga nem annyira.. -
Banderas1990 #331 Bocs lemaradt a link:
SGU képek -
Banderas1990 #330 -
Banderas1990 #329 Kikerült néhány kép az egyenruhákról(FIGYELEM CSAK AZ ALÁBBI KÉPEK SZÁRMAZNAK AZ SGU-BÓL: 15-22.)
Láthatunk itt ABU-t(Egyesült Államok Légiereje, nem rég kezdték el használni, eddig SG-ben csak az SGA 5x19 Vegas-ban lehetett ilyet látni) és MCCUU-MARPAT (Egyesült Államok Tengerészgyalogsága) is.
Van még egy félig-meddig látható manusz, aki egy fekete egyenruhát visel(15.kép). A karján levő jelvényen ki lehet venni az "ICARUS BASE" feliratot:
Nagyítva:
-
#328 Családi csomag mellé rendeltem + ban egy kiegészítő csatorna összeállítást
www.t-home.hu/lakossagi/tv/iptv/premium_csatornak/terra -
#327 A picsbe, nincs AXN scifim. :((( -
#326 Bár én már láttam, megnézném szinkronosan is. Hol tudom megnézni, hogy T-Kábel-en tudom e fogni azt a csatornát? Azt tudom, hogy AXN-em van, de scifi... azt nem tom. -
#325 Holnap:AXN Sci-fi éjjel 22 órától
22:00 Stargate SG-1
10. évad 1. rész
am. sci-fi sorozat (2006) -
r4pt0r #324 Igen a tervek így hangzanak, de egyelőre várjuk ki a végét. :D -
Banderas1990 #323 Hát igen, ez nagyon jó kérdés. Szerintem beleszámítják a díszletek, jelmezek és egyéb kellékek megtervezését-kivitelezését is az 1.évad költésvetésébe.
De azt nem szabad elfelejteni, hogy a 2.évad itt, nem ugyanolyan lesz, mint az Atlantisznál. Hisz itt a tervek szerint kb. évadonként fognak újabb galaxisokba ugrani, így az ott található fajoknál is új kellékkeket kell legyártani. Így, még ha egy galaxisban, csak egy jelentősebb civilizáció lesz, akkor is évadonként 1 új néppel kell számolni.
Persze az Atlantisz esetében is voltak haonsló kiadások. Pl. új civilizációk feltűnése: pl. Utazók, Asuranok(bár ott a díszletek egy részét feltudták használni, hisz az Ős technológiákat másolták), új helyszínek(pl. Lidérc labor).
Túl kevés részlet ismert ahhoz, hogy ezt pontosan meglehessen határozni.
Szóval ez később derül majd ki igazán. -
#322 az ott elírás, természetesen nem mind a 6 évad árára gondoltam, hanem a 6. évad árára. [de egyébként ezt sztem ez egyértelmű is, ha a mondanivalóm lényegét nézed]
{mellesleg a jobb CGI nem "követelmény" a 6. évadban (nem jobban, mint, hogy amúgy is mindig haladni kell a korral), viszont a technika fejlődése okán, ugyanolyan minőségű CGI egyre olcsóbb lesz.} de még mindig az érdekelne inkább, hogy az 1 évad előállítási költségébe beleszámoljak azokat az egyszeri költségeket is, amik a 2. évadnál már nem lesznek tételek. mert így lehet, hogy a 2. évad viszont olcsóbb lesz, mint egy SGA 6. (relatív, a dollár értékváltozásait figyelembevevő árral számolva)