4805
StarGate Universe (TV)
-
#161 hát akkor ezt benéztem/tük. sry :D -
#160 jajj, kicsit félreértettétek a mondandómat :)
ST is nagyon szeretem, ez nem volt egyik világ fikázása sem.
Mindössze egy kis vicc akart lenni, hogy ha már űrhajón játszódik az SG akkor akár Robert Picardo visszatérhet korábbi szerepébe - mint holodoki.
Talán röviden írtam le először és azért volt a félreértés...
Ettől még várom az új SG sorozatot és az új ST filmet is. ;) -
#159 nekem sg sokkal de sokkal jobban bejön mint a star trek.. asszem ennyit akartam.. -
sandor8206 #158 ja nem kell összekeverni Star Trekket a Stargate-tel teljesen mása a 2 és sztem az SG nem menne stílusra el abba az irányba (az nagyon nagy fordulat lenne), mert az SG popcornosabb az ST meg inteligensebb sorozat+hozzátenném, hogy az SG nem is rendelkezik olyan szintű vagy beállítottságú írókkal mint volt az ST. Annyi a hasonlóság Universe és az ST között, hogy alapkoncepció azonos!
ST sose a harcokról szólt, és néha annyira eredeti sztorikat találtak ki, hogy csak lestem és már a megvalósítása, kibontása is király volt, persze néha sok a bla-bla, de akinek meg csihi-puhi kell ne nézzen ST, arra ott van az SG. Teljesen más felállás a 2, annyi a közös, hogy mind2 sci-fi sorozat, mind2 meg van a maga pozitívuma és negatívuma!
+azért hozzátenném, hogy a ST-DS9 voltak olyan űrharcok, hogy sorozat szinten közelébe sem jöhet semmi (SG-sek sem), csak az ST nem erről szól és ez a kevesebb:-D -
#157 "Amúgy szerintem simán lehet olyan minőségű sorozatot csinálni mint ami az eredeti volt"
sajnos attól tartok, ehhez írókat kéne cserélni. mostaniak részben kiégtek részben nagyon rutinból csinálják és ezt érezni is. elején még sokkal lendületesebbek voltak, sokkal motiváltabbak. mostanra meg már kb mindent elértek, amit reálisan elérhettek. -
#156 Össze se kéne hasonlítani az utópisztikus jövőt egy olyan jelennel amiben idegen technológiákat/világokat titkolnak a kormányok.
Amúgy szerintem simán lehet olyan minőségű sorozatot csinálni mint ami az eredeti volt vagy még jobbat is, az, hogy egy hajón vannak csak plusz lehetőségeket adott. -
Banderas1990 #155 Egyébként kétlem, hogy elmennének az StarTrek irányába, de ha mégis akkor annak én nem nagyon fogok örülni. A Stargate szerintem(már csak azért is mert a jelen korban, a jelen társadalában játszódik), sokkal realistább. -
Banderas1990 #154 "Csak a pontosság kedvéért a Sci-Fi a vásárló a gyártó az MGM és mint korábban vmelyik SG-s topikban írta már valaki, az MGM-nek a Stargate és a James Bond a két legértékesebb "terméke", szal ha más nem, DVD filmek és játékok(!) életben tartják a franchise-t."
Ezzel én teljes mértékben tisztában vagyok. Úgy értettem, hogyha nem vállik be a Universe, akkor a Sci-fi részéről vége. De az MGM is rendelésre csinálja. Szóval ha nem rendeli meg egyik adó sem, akkor max DVD filmeket csinálhatnak(vagy persze egy saját tulajdonú adón).
Játékokkal? Ugye nem video-játékokra gondoltál? Ne vicceljünk már. Eddig 2 komolyabb Stargate-es video-játék készült volna: A Stargate SG-1 The Alliance, de annak a fejlesztését a késések és a jogi viták miatt abba is hagyták. Egyenlőre úgy tűnik, hogy a Stargate Worlds(MMO) is bajban van, ugyanis a fejlesztőknek már több mint egy hónapja nem fizetnek(nem utdok róla, hogy már megoldották volna ezt a problémát), Ennek legfőbb oka amennyira én tudom az, hogy a Cheyene Mountaian-t elsősorban külön befektetők pénzelik. De azért remélem, hogy csak befejezik. -
#153 Star Treket nem szidni, nem véletlen van már TV-ben/moziban több mint 40 éve.
"1 óra - blablabla"
Ez az a rész amikor nem csak szórakoztatni akar hanem beszélnek az aktuális problémákról(környezetszennyezés, rasszizmus, erőszak, túlnépesedés stb.)a jövőbe vetítve, valóban kell hozzá egy minimális IQ szint, különben tényleg csak blablabla-nak értjük.
De azt is elmagyarázhatod, hogy mikor volt bármelyik sorozatának 3 órás része... -
#152 "1.5 órát sírva röhögöm tovább"
olyan szánalmas, vagy szar, de poén, vagy megható és poén? -
#151 Azért remélem SG-s feelngje lesz, és nem ST-es.
3 órás rész:
1 óra - blablabla
.5 óra - akció, súlyos sérülés
aktiválódik az orvosi segédhologram Robert Picardo képében majd a hátralévő 1.5 órát sírva röhögöm tovább :D -
#150 csak a pontosság kedvéért a Sci-Fi a vásárló a gyártó az MGM és mint korábban vmelyik SG-s topikban írta már valaki, az MGM-nek a Stargate és a James Bond a két legértékesebb "terméke", szal ha más nem, DVD filmek és játékok(!) életben tartják a franchise-t. -
Banderas1990 #149 Hát nem tudom. Szerintem az eddig elhangzottak alapján nagyon jó lehet. Egy nagy megújítása lehet ez a franschise-nak. A részletek bízatóak(pl.folyamatos utazás-->különböző idegen fajokkal való találkozás).
Persze az, hogy hogyan is sikerül ezt megvalósítani, majd csak az adásba kerüléskor derül ki. Nekem úgy tűnik, hogy egy ilyen sztori rendes megvalósításához nagyobb költségvetés kéne(ezt Wright is elmondta): Különböző fajok, nagyobb hangsúly az űrharcokon stb.
Szóval, a válaszra még várni kell. De azt elmondták, hogyha a széria nem fog bevállni, akkor valószínűleg a Sci-Fi felhagy a franchis-zal(talán a DVD filmekkel nem), szóval nehogy azt gondolja valaki, hogy az Atlantisz visszahozásának túl nagy az esélye. -
#148 Én nem tudom, szerintem katasztrófális lesz, amit eddig olvastam róla, az alapján nekem eddig nulla. Bár ne lenne igazam. -
#147 én sg-1.t is szivesen nézném, az örök kedvenc.. de ezek már örökre elmentek :) jöjjön az uj, annyira rossz nem lehet :) -
#146 Majd írunk petíciót. Elvégre ha a nézők kedvéért újraszinkronizálták az eredeti stábbal az egész Voyager 7. évadot... -
Monoton #145 Azt már nem fogják :) -
#144 max ha nagyon gáz lesz, tán még visszahozhatják az atlantist.. -
#143 "Amúgy tudni róla valamit hogy hány évadra tervezik?"
nézettségtől függ, de általában évadokat szoktak berendelni -tehát úgy, ahogy most Atlantisnál is volt, bármikor jöhet a hideg zuhany, hogy a következő évadot nem kérik. -
#142 Hát ha már húzzák az agyunkat remélem nem fog a végén eldurranni hogy "Mi ez a sz*r?!" mikor megnéztük a 3 órás filmet. Csak valahogy 6 hónap nekem kicsit kevésnek tűnik hogy leforgassanak 3 órát, meg még az utómunkálatokra is legyen idő. Vagy piszok nagy a stábjuk, vagy olyan mesteriek a színészeik hogy 2 hét alatt leforgatják az összes jelenetet. Remélem ez utóbbi.
Amúgy tudni róla valamit hogy hány évadra tervezik? -
#141 igen én is így voltam vele...de tényleg sehol nem irnak konkrtéumokat...
...biztos csak húzzák az agyunkat =) -
Banderas1990 #140 Hát mivel a tervek szerint február 9-én kezdődik a forgatás "lassan" már véglegesíteni kell a dolgokat.
Egyébként egyenlőre nyárra tervezik a bemutatót. -
#139 tuti megvan má csak nagyot akarnak durrantani -
#138 Azért ez nekem kicsit furcsa. Mármint hogy 2009 nyarán, vagy őszén lesz az a 3 órás felvezető, de még nem tudni róla hogy kik fogják alakítani az egyes karaktereket. Nekem kicsit szűkös a határidő. -
#137 én is :) -
JancsiPapa #136 Imádom a skót akcentusát :D -
#135 most hogy így mondod.... :D -
Monoton #134 A tollanok is RIP nem? -
#133 őszintén szólva, nagyon tudnék már csipázni valami szövetség-expedíciót, pl a szabad jaffákkal, vagy a tollanokkal... (persze az Asgard lenne a legjobb, dehát RIP... :() -
#132 Nagyon zsír. -
#131 AIR
EPISODE NUMBER - 101
ORIGINAL U.S. AIR DATE - Summer 2009
WRITTEN BY - Brad Wright & Robert C. Cooper
A team of explorers from Earth discover an Ancient vessel sent across the galaxies millions of years ago.
Szereposztás publikálva még nincs, de itt már írnak jókat:
GateWorld Universe
-
#130 nem kéne lassan tudnunk valamit a szereposztásról... lassan forgatni is nekiállnak majd... -
#129 Info:
csillagkapu.hu vagy visszaolvasol.
"készítők":
www.scifi.com
google -
0246886420 #128 És milyen cég készíti ezeket az epizódokat? Van honlapjuk vagy ilyesmi? -
0246886420 #127 Tehát valószínűleg a csillagkapu atlantisz szereplői nem fognak szerepelni benne. -
Banderas1990 #126 Neten meg lehet találni ezeket az infókat, de azért nagyjából leírom.
A Universe középpontjában 2 Ős űrhajó áll, melyet még a Tejútrendszerbe érkezésük után nem sokkal indítottak az Ősök, azzal a céllal, hogy felfedezzék a távolabbi galaxisokat is(1 hajó elől telepíti a kapukat, a másik követi). Ezt felfedezik(9. ékzár használatával), de valamilyen oknál fogva(valszeg támadás), nem az a csapat megy oda akit terveztek. A hajót nem tudják vissza fordítani, így a történet több galaxison át fog alakulni(szóval nem valószínű, hogy Lidércekkel találkoznának). A főbb szereplők közül sokan a 20-as éveik elején fognak járni.
Tervek szerint nem találkoznak majd emberi civilizációkkal(csak idegennel).
Nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a karakter építésre és az űrhajókra is. -
0246886420 #125 Hellosztok!
És miről fog szólni a stargate universe? Lesznek benne lidércek, hol fog játszodni, és kik szerepelnek majd benne? Amúgy, mert nem találtam még szinte semmit sem róla csak egy visszaszámlálót ami az első epizód megjelenését mutatja. 190 nap és 6 óra van mostantól hátra az első epizódig. Szóval, ha valaki tudna segíteni az jó lenne. -
#124 /fav -
#123 Nekem az volt a nagyon unalmas, hogy a legtöbb helyen tényleg kb. középkorú fejlettség volt, ugyanakkor a legtöbb bolygón lazán tudták mi az a kapu, mármint, hogy "idegen lények érkeznek rajtuk", stb. -
Banderas1990 #122 Hát a faludíszletet nem tartják meg szal az már nem valószínű, hogy lesz benne.
Hátha használnak majd benne digitális díszleteket, mint a Sanctuary-ban, amiből egyenlőre még 1 részt se láttam, de majd belekukantok.
Egyébként Mallozi elmondta, hogy újabb forgatási helyszíneket keresnek New-Mexico-ban és elmondása szerint min az első 10 részben nem lesz a Stargate-ben megszokott Vancouver-i erdős helyszín.