4805
StarGate Universe (TV)
  • haxoror
  • tnm #440
    így kép alapján sgc is lehetne
  • Fabio Capello
    hmmm

sajnos nem lehet jól kivenni, de ha jól látom ez az SG-1es kapu ugye, nem az Universe féle?
  • Banderas1990
    A Sci-fi Channel nem rég kiadott egy kis kedvcsinálót a 2009-2010-es sorozataiból, amibe az SGU is beletartozik.
    Nem sokat mutatnak a Universe-ből, de látni lehet pl. a kaputermet(valszeg az Icarus bázisét, de elvileg úgyis ugyanazt a díszletet használják majd az "új" SGC kaputeremnél is, max kicsit átrendezve).

Sci-Fi Channel 2009-2010 Promo

Itt egy kép a kaputeremről:
  • r4pt0r
    De ettől függetlenül várom hátha szakítanak az eddigi hülyeségekkel.
  • r4pt0r
    Valóban ez így igaz, de az a kevés scifi ami van a BSGben nekem jobban bejön mint az SGben. Én is SGfan voltam amíg nem volt BSG. Utána már az SG olyan üres lett. Az SG univerzummal nem lenne baj ha nem szarnák el folyamatosan, nem mondom vannak jó pillanatok, de sajnos a legtöbb rész azért messze van 1 jó scifitől.
  • tnm #435
    nem akarok belemenni egy flame-be de az SG-1 egy részében több a SCIFI (és a scifi szón értsük azt, amit jelent, nem azt, hogy űrben, vagy jövőben mindenféle képtelen fantazmagória megmagyarázatlanul), mint az egész BSG-ben. a BSG meg drámában veri kenterbe az SG-1-et, de azért nem ez az érdeme egy scifi sorozatnak, dráma amúgyis sztem a legkönnyebb műfaj (annyiféle szenvedés van nap-mint-nap a világban, hogy ilyenek megírásához nem kell túl sok kreativitás), viszont a scifi írása az egyik legnehezebb, ha nem a legnehezebb maga. (gyakorlatilag majdnem a semmiből kell felépíteni egy hihető konzisztens és logikus (SCI) a "miénktől" azonban jelentősen különböző (FI) világot + mindezt úgy bemutatni, hogy a "mi világunkban" élő is meg tudja azt emészteni/ érteni)
  • r4pt0r
    hát az SG elbújhat a BSG mögött, de én szeretem SGt is de csak mint 1 napos sorozat, nincs mögötte semmi több.
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Rmad
    1et értek a BSG nem jo semmire de ugy néz ki h ez is hasonlo lesz :(
  • öregharcsa
    nagyon remélem hogy nem olyat akarnak mert akkor még 1 sorozat amit nem fogok nézni...nálam ugyanis bukta a BSG.....szóval jó lenne inkább az SG1 hangulatát valamennyire áthozni...vagy akár az atlantis hangulatát csak BSG-t ne..attól mentsen meg az isten...(egyáltalán létezik?? )
  • Narxis
    Reméljük jó lesz!!
  • Rmad
    csak ne legyen szar !!
  • Monoton
    Ősszel lesz a pilot.
  • uiztu
    Még mennyi idő van hátra?
  • r4pt0r
    Ahogy nézem nagyon BSG feelinget akarnak kelteni, de van egy olyan rossz érzésem hogy ebben a formában szar lesz.
  • pyrohun #425
    Olyan a zenéje, mint valami romantikus filmnek... Sajnos még mindig az az érzésem, hogy bukta lesz a sorozat, de azt kívánom bárcsak ne lenne igazam.
  • Rmad
    hát ennek a videonak se sok értelme van ... eddig karcsúnak tűnik
  • Narxis
    Jaja, spóroltak a díszlettel. :D
  • Andr0
    itt a második VIDEÓ

a zene érdekes alatta:D amugymeg a hajó folyosói csak nekem tűnnek úgy mint a Csillagkapu parancsnokság betonfalai kicsit feldíszítve?^^
  • haywire
    az atlantisos topikba van link a letöltéshez.
  • MerlinW
    Nem volt az lowcost, ellenben baromi jó kis sorozat volt, jó karakterekkel, helyszínekkel, történettel, szépen lezárva. Kicsit alternatív, tele ötletekkel, nem kommersz tucat sci-fi.
  • Lompi73
    cím?
  • Rmad
    ááá megtaláltam a "régit" ahonnan szedtem azért köszi !!
  • Rmad
    thx bár itt nem hiszem h találok szinkronosat
  • Lompi73
    the piratebay
    asszem
  • Narxis
  • Rmad
    nem tudtok véletlenul 1 oldalt ahonnan lehet atlanis os részeket letölteni ?? lehetőleg ingyé :) ?
  • Rmad
    ne viccelj már ott nem lehet tudni h ki honnan jött csak ugy vannak nem jo semmire és még gagyi is !
  • Andr0
    ASD×Ð méghogy a Star Trek...
  • tnm #411
    nézd meg a nevét, sztem! :)
  • Andr0
    hanem?
  • Borg
    Möhö, áltudományos blablában évtizedek óta ugyanaz a SciFi sorozat a király. És az nem a Stargate.
  • Rmad
    hát nem tudom hogy melyik Scifit nézed de sztem 1iket se ennek legalább van néémi alapja legalábbis adnak ( goa'uld Egyiptomi Fáraók , Arthúr király , Északi mitológiába az Ázgárdok (Thor pl) más scifibe nincs ilyen vonatkozás csak van valami rosszfiú és ennyi
  • Borg
    Azt a sorozatot sosem néztem az első néhány részt kivéve. Mindig is valami lowcost B-szériás paródiasorozatnak tűnt. Szóval nem voltak előítéleteim Claudia Black-el szemben sem.
  • tnm #406
    nekem Vala is bejött (még mint nő is), de a legnagyobb karakter Jackson sztem, vele voltak az igazán poén párbeszédek. Teal'c - D.J., O'Neill - D.J. (főleg a legelső évadokban, mikor Jack agyára ment még nagyon) vége fele, meg a Jackson - Vala és Jackson - bármelyik felemelkedett lény párbeszéd. (pl. Annubis, vagy Orici)
    meg amúgy is az ő szála volt a legfontosabb személyes szál az első (legeredetibb ötletekkel operáló) évadokban. irtóra bírtam a "most állt össze a kép" fejét. pl. mikor Oma-val találkozik először és azt hiszi magáról, hogy szuper ereje van, vagy a "You're Annubis!", vagy a "You're not a hologram, are you?". priceless.
  • Magiszter
    Igen, egy idegen űrhajón és sose fogy kifogyni belőle

Narxis: "Indeed!"
  • Narxis
    Vala-t egy kanál vízben meg tudtam volna fojtani, kibaszottul idegesítő karakter.
  • haywire
    és állandóan chipset fog zabálni:D
  • Rmad
    hát azért a klasszikus CSK1 se volt rossz nekem 1 bajom volt h Vala meg Micsel a csillagközi szökevényekben vagy miben szerepeltek és furcsa volt Micsel itt nem volt az igazi