4805
StarGate Universe (TV)
-
Banderas1990 #561 Hát igen :D. Valami olyasmi lesz, hogy a hajó nem lesz valami túl jó műszaki állapotban és sok rendszere meghibásodott. -
#560 az viszont így kiderült számomra most hogy a hajó esik szét? o.0 hány évad lesz ebből?:D 0.5?:D köszi a feliratot csak ez a része nem volt világos^^ -
#559 Pöpec ez így felirattal. Köszi! -
Banderas1990 #558 Az MGM bejelentette, hogy a hétvégén néhány amerikai moziban egy újabb SGU előzetest fognak leadni.
Ha az USA-ban járnátok(mozik listája):
http://stargate.mgm.com/dynamic/theaterlist.php
Bár kicsit késve, lefordítottam az SGU eslő Comic-Con-os előzetesét.(Ha hiba szóljatok már, mert transcript hiányában 1-2 helyen nehéz volt megállapítani mit mondanak.)
http://www.youtube.com/watch?v=CAKVgb_PVUo -
#557 mininova.org -
haywire #556 tudsz adni 1 linket ahonnan le tudom tölteni a SG-1 pilot feldolgozását. Megnézném milyenre sikeredett. -
Banderas1990 #555 Hát fel is háborodnék ha a SG-1 pilot feldolgozására rámondták volna, hogy 3. SG-1 DVD film. Nekem tetszett, de az csak újra vágás, új digitális effektek és új zenék(melyeknek legtöbbje hangulatosra sikeredett). De se nem új történet, se nem forgatás.
Egyébként a 3. SG-1 filmet terveznék O'niell centrikusnak, de hogy mi lesz belőle az még kérdés. Mallozzi szerint megkapták rá a zöldjelzést, de a gazdasági válság miatt még inkább várnak. -
haywire #554 ja és az Atlantis tényleg nem lezáró film lesz, mert ugye utána készítenek még egy 2. Atlantisos filmet, de abba se vagyok biztos hogy kettővel megállnak (lásd SG-1 ott is a 3.at fogják készíteni (remélhetőleg) mégis csak 2 volt tervbe véve.
Viszont egy Universe felvezető film nem lenne rossz (habár szerintem a triplaepizódos nyitó megfelel ennek), mert ugye az SG-1 nek ott volt a legelső film felvezetőnek, atlantist meg felvezették az SG-1el. -
haywire #553 akkor mégis lesz köv. SG-1 film? Akkor a 3. SG-1 film nem a feldolgozás lett volna?
Vhol olvastam hogy lesz egy O'NEILL centrikus film de azt hittem hogy azt elvetették a Children of Gods feldolgozás miatt. -
#552 Köszi az infot. -
Banderas1990 #551 Ha SGU filmre gondoltál, akkor az már nagyon régi terv. Azon még valamikor 2008 végén 2009 elején gondolkodtak, hogy egy DVD filmmel kezdik el a sztorit, de aztán maradtak a sima sorozatos kezdésnél.
Az Atlantisz mellesleg tudtommal nem lezáró film lesz, bár ebbe nem vagyok 100%-ig biztos.
Egyébként lesz 30 db, néhány perces webepizód is, aminek az elmondások szerint a KINO(egy lebegő gömb, melyet MALP-ként használnak, valamint rögzíti a legénység beszélgetéseit) fog a középpontjában állni. -
#550 Én mintha azt hallottam volna h SGU-nak is lesz bevezető film ez kacsa volt? -
Monoton #549 SGA lezáró filmet és a köv. SG-1 filmet. -
#548 Köszi
Filmek???
pontosan miket is kapunk? -
Monoton #547 Csúsznak a filmek vagy fél évet. -
#546 mintha ígértek volna valmi filmet a sori előtt...
vagy rosszul hallottam? -
#545 A srácban meg van egy kis Matt Damon - (Bourne 1,2,3)így a feles megvilágításban.
pl kicsit -
Orionk #544 A csaj a háttérben ugy néz ki, mint Scarlett Johansson :) -
#543 -
#542 Animált. -
TDantes #541 Ühm...és mi az a VFX-es idegen?
-
Banderas1990 #540 Hát a Comic-Con-on Wright úgy számolt be, hogy mindvégig VFX-es idegenekben gondolkodnak, míg Cooper óvatosabban fogalmazott és annyit mondott, hogy az 1.évadban csak VFX-es alienek lesznek. -
#539 Figyeld meg: majd idegenekkel fognak kefélni
Én úgy emlékszem hogy anno azt ígérték lesz benne sok nem humanoid idegen. Mivel tök új galaxisokat fedeznek fel és nem csak az ősök/goauldok által benépesítetteket (Tejút, Pegazus, Ori). És mivel a költségvetése nagyobb mint az eddigi sorozatoknak ezért szerintem bőven férne bele CGI lényáradat is. -
TDantes #538 Én is...
Egyébként az nem zavar ha sokat kefélnek majd...de milyen idegenek lesznek?Eddig valami vírusról volt szó csak...nehogy már ezzel szúrják ki a szemünket...remélem lesznek nagy Alien-ek...meg ilyesmik -
sandor8206 #537 remélem igazad van :-D -
TDantes #536 De lehet hogy sok részből vágták össze...az SG-ből is lehetne olyan trailert készíteni, mintha állandóan csak dugnának benne -
sandor8206 #535 nekem csak annyi bajom van a trailerrel, hogy túl sokat ölelkeznek és nagyokat sóhajtva néznek benne. Nem mondom, hogy baj, de eddig az SG nem erről szólt (de attól még persze lehet jó) -
#534 Tetszenek a bemutatók. Nekem ezek alapján jónak tűnik a szereplőgárda. Kíváncsian várom hogy mit alakítanak majd egy évadon keresztül. -
Banderas1990 #533 Az a mondat a Destiny-ire vonatkozik. A 2 Comic-Con-nos trailer közül valamelyikben van egy olyan jelenet, ahol Rush és Eli beszélget egy 304-esen(ugye tudjuk melyiken) és kérdi hogy, hova mennek, majd Rush válaszol, hogy egy 21 fényévvel távolabbi bolygóra(Icarus bázis). -
#532 Mindketten rosszul emlékeztünk:)
1:15
"- Where the hell are we? - Several billion lightyears from home"
Azaz néhány milliárd fényévre otthontól:) -
Banderas1990 #531 Én 21-re emlékszem. Ráadásul az elég messze lenne a Földtől, hisz a Pegazus-galaxis nincs 21 millió fényévre. -
#530 21 millió fényévvel nem? Rosszul emlékszem? -
Banderas1990 #529 Én személy szerint az Ikarust két galaxis között képzelem el, emiatt nem lehetséges a tárcsázás egyik kapurendszerbe sem."
Megnéztem újra a trailer-t és találtam egy párbeszédet, ami ezt az elméletet cáfolja. Eli megkérdezi, hogy hova mennek, majd Rush elmondja, hogy egy 21 fényévvel távolabbi bolygóra.
-
Banderas1990 #528 Kikerült némi információ a költségvetéssel kapcsolatban:
Az SGU 1 részre jutó költségvetése 1 millióval lesz több, mint az SGA-nak volt.
UI: Folyamatossan próbáljuk frissíteni a magyar Stargate Wiki oldalát az SGU-s információkkal, szóval ha valaki infókat akar megtuni ott könnyedén megteheti:
Stargate.wikia.hu -
Banderas1990 #527 Felkerült egy videó a KINO-ról, a MALP ős megfelelőjéről:
is.KINO videó
Elvileg FPS módban figyelemmel tekinti majd a legénység beszélgetéseit és felhasználják majd a bolygókon való felderítésben -
#526 igen mert a Destiny mindig mozgásban van -
xido #525 szóval az most nem,vagy nemcsak nagy távolságú cél miatt esedékes,hanem kapu-követési funkció? -
#524 ha az Ősök olyan okosak voltak hogy megalkották a csillagkapukat akkor talán nem esik nehezükre megcsinálni hogy a hajó kapujának állandó címe legyen mint vezérlő kapunak
gondolom én:) -
#523 ezért van a 9. ékzár mert hogy azzal még az állandóan mozgásban lévő hajóra is vissza tudnak jutni... -
xido #522 Érdekesen hangzik,de hogyan jutnak akkor vissza a hajóra,ha állandóan változik a poziciója,akkor a kapu címe is nem?..vagy ennyi "tértágulás" belefér,amíg felderítésen vannak,esetleg pár napos fogságban és kiszabadulnak?:)