4805
StarGate Universe (TV)
  • Banderas1990
    Amikor felraktam még jók voltak.
  • tnm #280
    meg a linkjeid nem jók!
  • Banderas1990
    Nem akartam berakni magát a képet, de azért legalább így észrevehetőbb
  • tnm #278
  • Banderas1990
    Destiny díszlet
  • Banderas1990
    Ez a kép Joseph Mallozi blogján volt és valószínűleg a Destiny díszeletének egy része:
    http://josephmallozzi.files.wordpress.com/...01/dsc01889.jpg
  • Banderas1990
  • tnm #274
    french bitch -> francia picsa Jóbarátok szinkron
  • Banderas1990
    A scripteket olvasva az jött le, hogy ez a Greer százados(korábban "Physco" Stasiak) elég ideges ember lehet.
    Az egyik sorban nemes egyszerűséggel lek*rvázza Chloe Walker-t(korábban Chloe Carpenter). Bár elképzelem, hogy ezt Magyarországon "elkényeztetett lánykának" fordítanák.
  • Shiwo
    nahja..tök jó alap lenne, ha Tod megszökik Atlantiszról (elvileg rajtavolt, mikor leszálltak a földre) és átkerülne valahogy a másik ürhajóra..persze egy wraith megjelenése elég nagy pánikot keltene, aminek következtében az űrhajó elindulna
  • pyrohun #271
    igen, erre nagy esély van :) tegyék inkább bele toddot, máris jó lenne a sorozat. sőt! így a (humán) szereplők esetleges eltávolítása sem lenne gond :))
  • Fabio Capello
    remélem csak azért nem publikálták mert két miss universe szépség jácca majd :D
  • Narxis
    Uramatyám... XD
  • MerlinW
    Lesz kettő is főszerepben csak még nem publikálták a színésznők neveit
  • Fabio Capello
    Az ABC-n debütáló Ugly Betty-ből ismert David Blue fogja játszani Eli Wallace-t

hova süllyedünk te jóóó ég...

Ja és mér nincs egy darab punci sem? :D
  • Narxis
    Már régen láttam a rajzfilmet...
  • tnm #265
    jah, látom #249-ben.
    persze Te a szivet kihagytad!
  • Narxis
    Nekem is ez jutott eszembe. :D
  • tnm #263
    U1x07: Heart
    U1x08: Captain Planet

xD
  • MerlinW
    Aki még nem olvasta:

"Az amerikai SCIFI csatorna bejelentette, hogy a Stargate Universe sorozat első részének bemutatója 2009. őszén lesz.
    Joseph Mallozzi executive producer szerint elképzelhető, hogy a sorozat egy duplarésszel fog kezdődni és a nyitány harmadik részét egy héttel később adja le a csatorna. Eddig a következő címek ismertek:

U1x01-02: Air I-II.
    U1x03: Air III.
    U1x04: Fire
    U1x05: Water
    U1x06: Earth

A Destiny csillaghajó díszletei már állnak, a forgatás 2009. február 4-én kezdődik Andy Mikita rendező keze alatt, a vancouver-i The Bridge stúdióban. A szereplők listája nemsokára megérkezik, az első előzetes pedig már megtekinthető az oldal alján található linkek egyikén."
  • Banderas1990
    Ahogy megígértem:
    Stargate Universe: Színészek

Stargate Universe mellékszereplők
  • Banderas1990
    Na kikerült néhány újabb infó a sorozatról.
    Először is a premier nem nyárom hanem ősszel lesz.

Kikerült az eddigi mellékszereplőkről is egy lista, valamint kiderült, hogy ki fogja játszani Everett Young ezredest(Justin Louis), Eli Wallace-t(David Blue),Sergeant Greer-t--korábban Ron “Psycho” Stasiak--(Jamil Walker Smith) és Mathew Scott hadnagyot--korában Jared Nash hadnagy--(Brian J. Scott).

forrás:gateworld.net

Már lefordítottam mindkét cikket, és hamarosan felkerül a Csillagkapu.hu-ra. Így magyarul is olvashatjátok majd.
  • MerlinW
    De. De nyár 6 hónap múlva lesz:)
  • Banderas1990
    Korábban voltak olyan híresztelések, hogy már tavasszal jön egy felvezető film(ami most már tudjuk, hogy Air 1-3).
    Hivatalosan egyenlőre a nyári premiert próbálják tartani(valszeg július).

Igazából, nem kell azon csodálkozni, hogy nyáron jön az SGU. Az Atlantisz évadainak elkészítését is inkább a nyári időszakokra tudták kivitelezni, valamint direkt akkora időzítették.
    Itt most egy teljesen új sorozatról van szó, rengeteg dolgot kell megcsinálni: szereplő vállogatás, részek megírása, díszletek megtervezése és megépítése, egyébb kelékkek megtervezése és elkészítése, forgatás, effektek hozzáadása stb.

A forgatás a tervek szerint február 4.-én kezdődik.
  • mosoporr
    nem arról volt szó h tavasszal jön 2db nagy film és nyáron a sori?
  • MerlinW
    Minimum 6 hónap múlva..:)
  • Magiszter
    No akkor már csak egy bemutató hiányzik aztán egy hétre rá a 3 órás "első" rész.
  • Banderas1990
    Lefordítottam egy cikket, mely a Csillagkapu.hu odalán ovasható(eredeti fomában az sg1-solutions oldalán). Ezt a leírást, az eddig kiszivárgott informáiók és scriptek alapján gyűjtötték össze, viszont ezek még változhatnak.

Stargate Universe: 1x01-03 Air Spoilerek
  • Narxis
    Ez nagyon informatív. :D
  • Magiszter
    Hát nem volt benne spoiler az egyszer biztos
  • Banderas1990
    Na itt a promo:

Stargate Universe Promo
  • Banderas1990
    A hírek szerint volt egy rövid promo közvetlenül az SGA utolsó része után a Sci-fi-n.
    Még sehol nem találtam a neten, de akik látták nagyjából leírták mi van benne:

Kietlen Mars szerű táj. A kapu valamivel másabb mint a hagyományos Tejútrendszeri kapuk. Piros ékzárrak vannak rajta, azonban nagyobbak voltak az SG-1-ban látottakhoz képest és maga a kapu valamivel vékonnyabb volt. Megnyílt egy féregjárat, ami először piros volt, majd átváltott kékre.

Nagyjából ilyesmi, mert 1-2 dologban az emberek nem pont ugyanúgy emlékeztek, de nagyjából hasonló kapu volt látható a promóban.
  • Narxis
    Water, Earth, Wind aztán jön Bolygókapitány.
  • MerlinW
    Háttérzene meg végig Earth, Wind and Fire lesz.
  • Banderas1990
    Két újabb szereplőről hulott le a lepel:
    Nagyjából lefordítottam azok kedvéért akik nem tudnak agnolul, de aki eredeti nyelven akarja olvasni annak itt van a link:
    http://www.gateworld.net/news/2009/01/new-sgu-character-breakdowns-senator-walker-and-ioa-rep/

(bocs az esetleges hibákért de gyorsan fordítottam)
    SENATOR WALKER]
    Férfi. 50-60-as éveiben jár. Jól ismert szenátor, aki a 9.ékzár tárcsázását célul kitűzott program politikai megfigyelője-vezetője. Ő Chloe Walker apja.
    Vendég szereplő, 2 epizódban fog feltűnni, csak ismertebb színész.

[CAMILLE WRAY]
    30-50-es éveiben járó nő. Az IOA "könyvelője"(magas beosztású). A legmagasabb beosztású ember a hajón. Úgy gondolja, hogy ő a legfontosabb és, hogy elsőbbséget élvez minden más katonai és civil személlyel szemben és ezt akaratos viselkedésével próbálja meg érvényesíteni.
    Vendégszereplő, Lehetséges visszatérő szereplő
  • Magiszter
    Akkor biztosan így lesz: Water, Fire, Wind, earth, Milla Jovovich, Bruce Willis... stb... Aztán vége a sorozatnak.
  • Banderas1990
    Én is így gondolom, de mint mondtam ezt már az Atlantisznál is megakarták lépni. Itt annyival könnyebb dolguk lesz, egyszerűbb lesz berakni a sztoriba egy ilyen eszközt(nem mintha az Atlantiszban túl nehéz lett volna).
    Szerintem az írók úgy vannak vele, hoyg új sorozat, akkor legyen ez is új.

Egyébként nyilvánoságra került az 5.rész címe: Water.

Ebből már lehet sejteni, hogy lesz Fire című epizód is.
  • Borg
    Szerintem ilyen "kör" nincs, aki ezen fennakadna. Kivételek, azok vannak, de csak miattuk túlbonyolítani egy sorozatot nem éri meg.
  • Banderas1990
    Szerintem az írók azért is akarják meglépni ezt a döntést, mert a Universe-szel újabb köröket is megakarnak nyerni és így, ki akarják javítani ezt a logikai hibát.
  • Borg
    Nem volt ez gond, a Breen szerintem üde színfolt volt a témában. Ilyen szempontból is.
    Ugyanakkor a TNG pl a Darmok-kal igencsak elvetette a súlykot a különböző nyelvek problémájában. Nagyon izzadtság szagú volt, éppen ezért nem gondolom, hogy probléma lenne ha egy sorozatban "tudnak angolul" az idegenek.