2367
-
#87 jó nekem még új volt a végén hogy ott volt a Tyranid -
#86 Nemtom ezzel mire akartál célozni én a végén semmi újat nem láttam:S
Ilyen volt ez hetekkel ezelőtt is -
#85 hohóó ezt most találtam
ez eleje azt már mindenki látta de a végén van még 1 kis finomság
Trailer -
Lemming #84 Részben valós probléma. Az eddig kijött infókból egy taktikai játék képe bontakozik ki, hogy a 10 unit (nem squad) vs 10 unit már-már fullextrának számít.
Ööö... alap DoW-ban épp az a remek, hogy van tömeg hangulat, ami néhány fajnál elhagyhatatlan. :)
Viszont a trend az egyszerűsítés. Kevesebb makro, több mikro. Kevesebb unit = extrásabb grafika, kisebb mapok. MEgspórolható egy zsák épület, fixen telepített, pályába épített dinamikusan rombolható elemek, csillivilli ezerrel.
CoH tetszett. De ez nekem még annál is kevesebbnek tűnik bonyolultságban. :(
De majd lesz demo vagy beta (haha álmodik...) és meglátjuk. :) -
Masakari #83 érdekes gondjaitok vannak:D -
#82 Mi a bajotok a DC kampányával? Én a DoW első részénél meg voltam sértődve, hogy nincs a többi fajnak kampány. DC-val meg hónapokig elvoltam. Teljesen rendben volt, fejlődő commander, honor guard, egyebek... -
#81 Gondolom ő a campaign-nek csúfolt skirmishre gondol a maga érdekes építkezési rendszerével. De a DC multira készült. -
#80 Ha a sima DoW küldetéseit nézzük, 4 SM squadnál többet nem nagyon kell/lehet gyártani. Ha ez mind elhullik, nincs 30 ember, és van belőlük legalább pártízezer, de talán egymillió is. De hozzáteszem, nem nagyon halnak meg Apothecary és Librarian (+ később még Chaplain) támogatással. A valódi elit egységekből 1 squad képezhető.
Annak is örülnék, ha jobban kijönnének az eltérések a fajok között, főleg most, hogy jönnek a bogarak is. -
#79 Dcben volt építkezés, nem? -
Zóanagyvarázsló #78 (pl. egy sima SM squad nem sokat ér)
Na éppen ez a baj! -
#77 A halálba küldést lehet ellensúlyozni a commanderek fejlődésével, látható az egyik videóban, hogy szinteket lépnek. Én speciel imádom az elődben, hogy a jobb egységek milyen ütemben ölik a gyengébbeket, kedvenc egységeim is ezek (Terminator, Flash Gitz, Obli pl.). Aztán a lore-t sem kell eltúlozni, a valóban elit egységek 1/2 squados hard capet kapnak, a többi meg nyugodtan mehet a darálóba (pl. egy sima SM squad nem sokat ér).
Szóval én azt preferálnám, ha az elődöt fejlesztenék tovább, nem egy CoH vagy Ground Control klónt. -
#76 hát nem tom, nekem nem volt unalmas egyáltalán. Azért én nem hagynám ki belőle az építkezést. Manapság nincs úgysem normális stratégiai játék, legalább ezt ne rontsák el azzal, hogy kihagyják belőle az építkezést. A Dark Crusade is egy nagy hoki lett emiatt. -
#75 MEg pont az a jó benne, hogy így jobban meggondolod mit csinálsz, nem fogod hentre küldeni az egységeidet azzal, hogy majd úgyis gyártasz újakat... Tök gáz. Szerintem pont ez volt a legnagyobb baj az első résszel: végtelen volt a nyersanyag így a végtelenségig lehetett gyártani...egy idő után tök unalmas volt. -
Zóanagyvarázsló #74 tabletop -
#73 Miért lenne kinyírva? Ground Controlban sincs építkezés mégis tök jókat scirmish-eltem, meg multiztam vele... -
#72 MI az a TT? -
#71 Lehet, hogy a TT tekintetében igazad van, de magához a W40k világhoz nem illenek a nyúlfarknyi seregek. Egyébként nekem kifejezetten tetszik a kibővített egység/squad személyreszabhatóság, ezt mindig hiányoltam a DoW-ból (szinte csak az alap SM osztagnál volt szó valódi lehetőségekről), a videók is nagyon bejönnek (kivéve a Nid design), ráadásul maguk az épületek sosem játszottak túl nagy szerepet a játékban. De azt nem szeretném, ha TT mintájáa előre összeállított csapatokkal kellene küzdeni. -
maniac001 #70 És így nem fognak vele sokáig játszani. A skirmish egy nagyon jó kis RTS lehetőség. Ezzel kinyírták ezt rendesen. -
#69 Érdekes elképzelés. Minek versengeni az SC-vel? A játék így sokkal hűbb az univerzumhoz. Pontosan így nem lesz rétegjáték... -
#68 Természetesen az első mondatban az campaign mission akar lenni. -
#67 Én nagyon remélem, hogy ez csak pár multi misszióban lesz így. Hatalmas hiba lenne taktikai "RTS"-é redukálni; a DoW-DC megmutatta, hogy a koncepció tökéletesen működik és némi módosítással simán felérhetne a nagyokhoz. A multit kicsit megölte és rétegjátékká tette a squadrendszerből fakadó állandó futkosás, gyenge pathfinding. Ezeket javítva, megemelve a unit capet, komplebb squad opciókkal, finomított hardcounter rendszerrel, esetleg az épületekre kicsit több hangsúlyt helyezve versenghetne a SC2-vel, míg egy taktikai játékra nincs van igény. -
maniac001 #66 Ha nem lesz benne építkezés akkor a skirmish-t teljesen megölik és a multi is szarabb lesz. Tényleg kivették az építkezést belőle? nem tudom elhinni. -
Pure Multiplayer fun DOW II módra:)
Asszem sikerült megőrizni az első rész jó tulajdonságait:) -
#64 Egyre jobban tetszik, ezt úgy néz ki hogy elő fogom rendelni. -
Kindred Blades #63 Szerintem kifejezetten okosan dolgoznak. Én régi motoros vagyok Warhammer téren, időtlen idők óta játszok - még a terepasztalos verzióval. Ami egyébként egy taktikai játék, nem pedig stratégiai, de ezt a két dolgot könnyű ugye keverni, főleg játékoknál. Ez a második rész mintha egy kicsit még közelebb kerülne az eredeti koncepcióhoz. Négy szakasz katona két razorblackben, 3 kuka, egy predator annihilator épp elég egy rendes kis csatához. Amíg az első részt nem láttam, én sem bíztam benne. De ott profin vegyítették az RTS-eket és a Wh40k bizonyos elemeit, azóta bízok bennük. A többi meg majd elválik.
Szerintem. -
#62 A single hadjárat édesmind1, h milyen. A multi legyen jó. -
#61 Viszont igy talan kozelebb kerulne a warhammer 40k vilagahoz a jatek. Tenyleg jok a DoW reszek, de azert neha vicces hogy a jatek vilaga szerint ritka egysegekbol kismillio darabot gyarthattunk, a vegtelen szamu utanpotlasrol nem is beszelve. Valoban, ha igy oldjak meg a jatekot akkor szamomra nem lesz az sc2 ellenfele, viszont meg igy is egy nagyon jo jatek lehet, es meg warhammer feeling is kerulhet a jatekba :D -
#60 hát az nagyon nagy baromság lenne, ha nem lehetne benne építkezni :|
merész dolog egy ilyen játékból kihagyni az építkezést. -
#59 Ez egy cseppet igy elgondolkodtató... Nem lesz épitkezés? Ötemberes csaták? Lol... Ez igy viccnek is rossz... -
#58 6 perces space marine múví! -
wednes #57 Ingame movie
-
wednes #56 Games for Windows Live. -
várjuk -
#54 no further comment needed...
-
#53 támogatom
nekem Ian Watsontól a teljes universum van meg jó időbe tellet még elolvastam de megérte -
Brother Caine #52 A régebbi 4 Ian Watson regények,plusz mostanában kezdd elérni hozzánk a Dan Abnett féle Gaunt szellemei
(az eredetit 2003-ban adták ki,szerény országunkban,csak a Harry Potter könyvekkel zsibbasztják a jónépet hamarjában).
Érdemes foglalkozni vele, talán a legjobb univerzum amit kitaláltak a Wh Fantasyval karöltve.
A regényeken kívűl még érdemes megemlíteni a Warhammer Monthly angol nyelvű képregény sorozatot,nagyon király sztorik vannak benne. -
#51 Beindult a hivatalos oldal.
Katt -
#50 jóa!(y) -
#49 1 kép tőlem is
-
Zóanagyvarázsló #48 Preview
Én még lusta voltam elolvasni.