2367
-
readswift #127 remélem lesz vmi space hulk mer ez így gáz :( -
#126 Ehüm ... mondjuk van igazság abban, amit mondasz, de egyrészt nemigen olyan közeli nézetből fogsz játszani, ahonnan ezek a marketingvideók fel vannak véve, másrészt meg nem nagyon láttam még olyan RTS-t, ahol erre is odafigyeltek. Vagy van ilyen? -
readswift #125 megnéztem a videókat, én egy organikus élőlényt nem úgy képzelek el hogy egyhelyben forog mint egy lánctalpas tank, qrvára nem áll a helyzet magaslatán a game, kb rossz ránézni ennyi pusztán :O -
#124 Magh, holnaputántól lesz a closed beta? Vagy ez már a public?
readswift, neked mivel van most konkrétan problémád? -
readswift #123 nagyon gagyi :( animációk béka segge alatt kb :( forgó tiranidák bazze, nem is az hogy lendület v ilyesmi, forognak!! :D -
#122 Holnapután multi béta, van itt olyan Soulstorm tulaj, aki akar velem tesztelgetni? Engem az eldar és nid nem érdekel, de ellenük szívesen próbálkoznék. -
lammaer #121 En pontosan arrol irtam hogy en, mint lassu magyar ember hogy tudok taktikazni. -
lammaer #120 He, te mondtad hogy ne hozzuk fel a koreaiakat. Az egy mas vilag :) -
#119 nagy szar, hogy csak 20 db embered lehet. Semmit nem lehet vele kezdeni, vmivel még védekezni sem árt :| -
#118 Azért kérdezz meg 1-2 koreait is erről. Szerintem ők igencsak taktikáznak, még ha nem is úgy tűnik. A kérdés arra vonatkozott, hogy egy egyszerű magyar ember hogy tud taktikázni. -
lammaer #117 "valaki mondja már el, hogy lehet taktikázni valósidőben >20 fős csapattal?"
Oreg vagy mar, mint en :)
Hat, akkor meg csak-csak megyeget a dolog, ha egyreszt rendesen be lehet konfiguralni hogyan is viselkedjen minden egyes egyseg, masreszt ha van lehetoseg a jatek lelassitasara, illetve az egysegek nem tulsagosan torekenyek.
A Red Alert 3 pont ezert ment a kukaba: kb ket lovestol hal meg benne minden, plusz meg a jatek sebessege sem allithato :S
Amugy meg: ha taktikazni akar az emberfia, mehet korokre osztott strategiazni :) -
#116 Egyiknél mintha február 18-as megjelenést láttam volna. Mármint hogy akkor szállítják ki, ha megrendelted. Ez valós lehet? -
#115 Több külföldi oldalon már elő lehet, elég olcsón (bőven 10k alatt), kapsz érte ingame bónuszt (skinek) és esetleg fém DVD tokot. -
#114 Már csak azt nem tudom, miért nem lehet még előrendelni? Még nem tudják a forgalmazók az árát/megjelenési dátumát vagy ennyire jelentéktelen játékról van szó? -
SaGa Jr #113 Annyira ne számíts. Felesleges is lenne túl sok sallang bele.
Ahogy elnézem ez sokkal inkább a Chaos Gate ráncfelvarrott változata némi bővítéssel (csak itt káosz helyett a kampányban orkok elle) mint a korábbi DoW-ra hajazó játék. Kicsit közelít a terepasztalos verzióhoz ismét. -
#112 Alakul a játék. Én mindenesetre megvettem a Soulstormot a korábbi béta kedvéért.
Ami kicsit aggaszt, hogy az RTS -> RTT váltáshoz szükséges megnövelt komplexitást nem látom. TM squad példa: elődben volt nekik 4 fegyver 2+3 slottal, HP és damage upgrade, Sergeant (képességgel és plazma+sword+fist upgrade-el). Most itt ez a 3 fős alakulat és összesen látok mellette 3 gombot (2 fegyver + sarge), pedig egy taktikai játékhoz inkább kétszeres mennyiségű lehetőség dukál (én konkrétan arra számítottam, hogy 2-3 féle squad leader, 5-6 fegyver, további 3-4 képesség). -
#111 Aztán ne gyertek ám a koreaiakkal!! -
#110 Igen, én is amiatt félek, mert néhány video alapján úgy tűnik, a játék sietős játékstílust igényel néhol.
más: valaki mondja már el, hogy lehet taktikázni valósidőben >20 fős csapattal? Nekem még sosem sikerült. Mindig eszeveszett véletlenszerű kattintgatás lett a vége, aztán vagy győztem vagy nem -
lammaer #109 "Mondjuk RTS-ként ezt elég nehéz kivitelezni, de a videók alapján van rá esély"
Igen, a tyranid video tipikusan azt sejteti, hogy nem lesz rush :)
(csak gonoszkodom, ne szivd fel :) ) -
#108 Jaja! Skynet szindróma :) Amióta felraktam a AISS-t azóta iszonyat kemény lett a gép. -
#107 Hát, nem tudom, de multiban effektíve csak rushhal lehet győzni a legnehezebb gépek ellen. Ha kifejlődnek és kiépülnek, akkor gémóver. A gép egyszerre 25 squadot is optimálisan elirányítgat, emberként ez kicsit macerás... -
#106 Egyik kedvencem az 1ben az volt, h kb a 3. percben már lehetett ütni az ellenfelet. Remélem megmarad :) -
#105 Ami nagyon tetszik a játékban, hogy (relatíve) nagy csaták mellett van lehetőség a taktikázásra is. Az ellenség lerohanásán kívül el lehet foglalni "győzelmi" pontokat is, ez nagyon bejön, imádom az ilyen területfoglalgatósdit. Egyetlen dolog van, amiben bízom: nem a "rush" játékstílus lesz a nyerő, hanem lehet valóban taktikázni. Mondjuk RTS-ként ezt elég nehéz kivitelezni, de a videók alapján van rá esély -
#104 Persze hogy jó lesz, mi az hogy! Nem kicsit, nagyon!
Nekem itt új videók is voltak, érdemes megnézni őket: http://media.pc.ign.com/media/142/14243516/vids_1.html
Ha valaki majd megveszi a game-t, szívesen kihívom egy jó kis multi-mókára! -
#103 Faction Feature:Tyranids
Mondom én hogy jó lesz ez. -
#102 Carnage Gameplay
CES09 Walkthrough Part1
CES09 Walkthrough Part2
Egyre jobban kezdek megbarátkozni ezzel az új játékmenettel.Jó lesz ez gyerekek nem kell izgulni. -
#101 Én nagyon várom a játékot, ki tudja mikor játszottam utoljára egy igazán jó kis RTS-el.
Nekem valahol a C&C után (SC előtt) már csömöröm volt a "gyárts le 1000 gyalogost, 100 tankot és söpörj le mindenkit a monitorrol" c. stratégiának nevezett agyatlan tömegmészárlásból. Ezeket a játékokat csak nagy jóindulattal lehet stratégiának nevezni, de a Dune2 és C&C még korszakalkotó volt.
De amiket a DoWII videókból látok, azok alapján ez már inkább egy végletekig átgondolt és nagy igényességgel megkomponált stratégiának tűnik. Nem értem a fanyalgókat, aki nyersanyaggyűjtésre és nagy csatákra vágyik, ott a SC2. Ez utóbbit mondjuk épp nem akarom leminősíteni, mert a Blizzard mindig szuper játékokkal rukkol elő, tehát valószínűleg abba is beruházok majd, de nem vagyok meggyőződve hogy jobban fog tetszeni, mint a Warhammer40k. -
#100 Itt is egy nyúlfarknyi sereget látni, és az a legjobb, hogy ennek ellenére nulla micro. Személyes véleményem, hogy a DoW squad és damage rendszere nem alkalmas taktikai RTS alapnak. Most tényleg 2*3 fő gyalogost + 2 gépet fogunk irányítani? Én nem vagyok pro, de DoW:DC-ben 5-6 squaddal simán dance-eltem, hogy lehet majd itt bárkit megölni? -
#99 Új ingame video -
#98 Tök mind1 a lényeg ha valamelyik nem jó már az egész nem jó... -
#97 Hmm...érdekes. Nem úgy működik ez, mint a filmeknél? Ha nem tudja dekódolni időben a képkockát akkor eldobja (frame drop).(Ezt értem arra ha gyenge a VGA, egy-egy képkockát kidobni nem vészes, de egy utasítást kidobni? A proci nem tudja megítélni mi az, nem tudja eldönteni melyiket dobhatja....szerintem)
A proci kidobhat utasításokat ha nem tudja időben végrehajtani azokat? Szerintem nem... -
#96 Én pont fordítva tudom XD
A diavetítés még RAM-ból is származhat... -
#95 Javítsatok ki ha tévedek, én úgy tudom, hogy az emlegetett lassulás a proci "gyengeségéből" származik, míg a diavetítés a VGA-éból. -
#94 ki tudja lehet hogy úgy csinálják meg hogy nem szaggatni fog hanem lessú lesz mint pl a DMC4 is
bár nem tudom lehet hogy maradnak a diavetítősnél -
#93 Ezen ez a játék biztosan nem fog elmenni. Ez egy 4-6 éves gép legalább... -
#92 Hát persze,de készülj fel a diavetítésre:D -
#91 a grafix nem számít az 1et is minimumon toltam a szaggatás miatt de fullon is elvitte:) -
#90 ezen elmegy?: AMD Athlon XP 2200+, 1,25 GB DDR ram, Geforce FX 5500 256MB. -
#89 Hát állítólag a Company of Heroes felturbózott motorjára épül,tehát durván a CoH 2x-es gépigénye(durván ez nem biztos adat sőt még a motor se biztos:). -
#88 mekkora a gépigénye?? kiváncsi vagyok hogy az én "veterán" gépemen elmegy -e:)