2367
  • Shiwo
    nah, 19. szinten sikerült megtalálni a 18-as szintü drednought-ot..télleg elég brutál a kicsike :) közbe a többség elérte a 20-at is..

amúgy én olyan bugra akadtam, hogy azon páncélzat és fegyverzet, ami valamit csökkent s nem csak növel, azokat nem lehet törölni -.-

• Shiwo
    jó tudni..igaz páncélom még nincs, de már a többség 18. szint környékén jár.. de még dreadnought-om sincs -.-
  • ricsa008
    hogy kell felrakni a vitalití verziót ? ez is ilyen buzi steames?
  • Fenrir
    Miért lenne furcsa? Ez nem stratégiai játék hanem taktikai. World in Conflict-ban sem lehet építkezni...
  • wendi1106
    Hali alL!
    Ez 1 olyan játék lenne amibe men lehet építkezni :S ? - elég furcsa hogy ha így van
  • balee4
    köszönjük ezt az építő hsz-t
  • TomDantes
    Akkor ne játsz vele hanem töröld le a picsába
  • Fenrir
  • JethroHUN
    Legrosszabb rts a világon, első rész is egyszemét. Egy játékos kapány ratyi úgyahogy van. Max multiplayer arra jó ez a program.
  • Tulipan Jimmy
    Max 20-as szintűek lehetnek az osztagok, ez alapján lehet tervezni a skillpontok osztogatását.
    Avitus osztagának meg nem szabad Terminator páncélt adni mert elrontották az AI-ját, az utolsó pálya meg anélkül is elég nehéz.
  • grebber
    Warhammer 40k: Dawn of War II (magyar felirattal) - április
  • ewuk
    azért ez így elég monoton lett egyik galaxisból a másikba, ugyanaz a dolgunk. tirandiák se dobták föl túlságosan. mostmár csak a deadnaught vagy mi a rákra várok.
  • lammaer
    Nagyjabol osztom a velemenyed. De tudod mit:

"Command an elite strike force, developing the skills and abilities of your squads and commander as you progress through the game."

Ez a mondat gyakorlatilag egy szemernyi hazugsagot nem tartalmaz, ugyanis tokeletesen fedi azt hogy mi van SPben es az utolso betuig igaz. Radasul ez a resze az SPnek az, ami emeszthetove teszi a palyak hianyat - egy darabig. Epic is, mert hosszu :)

Azt meg nem mondtak, hogy minden palya eltero, szoval a marketing nem hazudott.

Tenyleg csak egy pici kellett volna egy tokeletes SP jatekmenethez.
  • lammaer
    igen. Egy palyat tobbszor is meg kell majd csinalni, es akkor be tudod foglalni a masodik epuletet is.
  • ewuk
    egy pályán csak egy épületet lehet elfoglalni? asszondja a főnök, hogy várjak a következő szállítmányra, vagy mi és nem engedi, vagy én nem értek valamit?
  • robotnyk
    jó, hát kinek mi. azért le nem beszéltek róla.
  • MaRee
    Multiban hány map van?Mert nekem nem eredeti és csak skirmish-ben tudom tolni, de ez a 4-5 map nem túl sok...Lesz több is?Amúgy a campaign meg egy vicc:D
  • Nagylaci
    Az elején még azt hiszed, hogy van valami kampány... Aztán kiderül, hogy nincs! Bármennyire élvezetes is a játék hamar unalomba fullad. Amúgy meg ez a "nem építkezős" RTS stílus abszolúte nem egy mai találmány. Nekem is talán a kedvencem, de meg már nem nagyon tudott lepni.

Minden pálya a következő:
    - mindig ugyanazon a helyen ledobnak
    - mindig ugyanoda kell eljutni
    - mindig van egy "izmos" boss akit le kell nyomni

Kivétel a "Defend" mission de az is uncsi mert csak folyamatosan kell védeni egy épületedet oszt' kész. Szóval nagy(!) jóindulattal ez két(!)féle pálya... :(
    Amúgy a játékmenet nagyon jó, csak így piszok uncsi.
  • robotnyk
    most kezdtem a kampányt, és élvezem nagyon. úgy másfél éve beszélgettünk haverokkal, hogy ha lehetőségünk lenne játékot csinálni, miféle lenne, és ez egy kicsit hasonló ahhoz, mint amit akkor én kitaláltam. :D
  • Janoooo
    Egyet értek!!!
  • Nagylaci
    Hát az én külön bejáratú véleményem szerint ez egy remek Multiplayer RTS, de a Single Player játékmód az egy akkora kamu, hogy csak na..! :) Attól nem lesz valami "egyjátékos kampány", hogy ugyanazon a gyakorlatilag semmit sem változó pályán végigzavarod a játékost 10-20 alkalommal!!!
    Amúgy nem is lenne ezzel semmi baj, csak elég szemét dolognak tartom, hogy megpróbálják beadni a vásárlónak azt, hogy micsoda csúcs SP. játékmód van itten. Idézet a hivatalos oldalról:

"Epic Single Player Campaign - Command an elite strike force, developing the skills and abilities of your squads and commander as you progress through the game."

Hoooooooooooooogyne..! :(
  • Janoooo
    Hali!

Végigvitte már valaki?
    Hány pályás?
    Hány napos?
    Hányadik szintig lehet fejlődni?

36 pályát megcsináltam és 14. szintü vagyok, de már kezdem unni, a pályák szinte ugyan azok és így már elég unalmas.
    De ettől eltekintve jól sikerült a játék. Mondjuk tényleg tehettek volna bele néhány építős pályát is.
  • hodobaj
    Én se forgattam még soha a kamerát csak ha Screenshot-ot csináltam.
    Nekem a Multi jobban bejön mint a Single ,de a Single is egyedire sikerült.
  • Shiwo
    tényleg, tudni arról valamit, hogy van-e max szint vagyhogy kábé a kampány végére hanyadik szint körülit érik el az emberkék ?
  • Shiwo
    én 1-2 alkalommal használtam csak
  • Tatyla
    nekem se volt rá igényem csak furcsálottam hogy nem az egér középső gomb lenyomásával forog,de tényleg nincs nagy szükség rá...
    egyébként volt valakinek olyan hogy hibával kidob az asztalra bizonyos idő után?
  • lammaer
    hehe, level10-nel tartanak mar a csapataim, de meg egyszer sem volt olyan igenyem hogy forgassam a kamerat :)
  • Pio
    Alt+egérmozgatás. Több stratégiában is ez a módi kameraforgatásra, úgyhogy érdemes megjegyezni, bár tény, hogy ebben nem túl konzekvensek a játékfejlesztők. Van alt+egér, numerikus nyilak, két egérgomb nyomvatartás, egérgörgő nyomvatartás, pageup/down és minden egyéb, mi szem s szájnak ingere :)
  • Tatyla
    kamerát hogy a kígyóba kell forgatni?
  • Fenrir
    Jó kérdés, még nem aktív rajta a vásárlás, én is azt várom.
  • XenHai
    senki nem tud semmit hogy a steamos dow2 mikor lehet megvenni végre ??
  • Tatyla
    vitality-s telepítést leírná valaki,akár priviben?
  • rezes
    Direcx ujratelepit most a steammel szivat mint a multkor:)
  • rezes
    Nah most valami d3dx9_39.dll file hianyzik es ezert nem tudja elinditani
  • lammaer
    igen, én is úgy gondolom nagyon jó irányba mentek el, ez a kis RPG jelleg jól feldobja.
  • rezes
    Koszi a steames telepito hibadzik akkor
  • Bucser
    Mondjuk egy Imperial guard kieggel?:D
  • Shiwo
    ráadásul a boss is mindig ugyanott van és a csapat indulási helye is mindig fix -.-

de az irányvonal jó, egy kieggel nyerő lehet a gém :)
  • lammaer
    Egyre jobban magaval huz a jatek, most hogy megjelentek a tyranidak es egyre tobb es tobb cuccot lehet az emberekre aggatni, jobb es jobb lesz a jatek.

Egyetlen fajo pont, a kuldetesek monotonsaga. Ok, a terkep valtozik, de ujra es ujra ugyanazt kell csinalni (kitakaritani a terkepet, majd lenyomni a boss-t). Igy olyan 80%-ot er, pedig tenyleg nem sok kellett volna hogy egy tokeletes jatekot kapjunk. Csak egy-ket trukkosebb palya kellene, esetleg 1-1 multibol megismert epitos csata.
  • lammaer
    Mi a gond vele? NFOban le van irva

- Kitomorited az egeszet
    - a crack konyvtarban levo INSTALL_DOW2.bat fajlt megnyitod notepadban
    set SRC= utan idezojelek kozott beirod hogy hol van a Dawn of War II_disk1.sim fajl (ahova kitomoritetted a cumot :) )
    set DST= utan idezojelek kozott beirod, hova szeretned telepiteni a jatekot
    - ranyomsz a bat fajlra, hagyod hogy dolgozzon. 351 korul megszakad, nem megy el 600ig, de nem gond, csak annyi lesz az egesz hogy csak angolul megy a jatek
    - bemasolod a loader konyvtarbol az osszes fajlt oda ahova a bat fajl telepitette a cuccot (a DSTnel megadott konyvtar)
    - megnyitod a rev.ini fajlt, megkeresed hova van telepitve a gepeden a steam, es az ott levo SteamClientDll fajl helyet megadod benne.
    Ha nincs steam telepitve a gepeden, olvass picit vissza, a beta kitargyalasakor szoba kerult hogyan kell. Szintugy a live account keszites is.
    - mindezek utan duplaklikk a loader-re es kesz. Tokeletesen megy.