2367
  • Gauge
    De valamiért mégis Hungary lett a Country. Hol lehet változtatni rajta, mert nekem nem engedi...
  • Gauge
    Regisztráltam és UK-t adtam meg, de igy is azt irja, hogy region not supported... Most mi a bakfitty van?????????????????????
  • Gauge
    A Beta-t hogyan lehet tesztelni? Szar LIVE regisztráció kell hozzá...
  • Pio
    Mondjuk egy kipróbálás belefér, nem kell érte fizetni, nem kell rá sokat várni, csak regelsz 2 helyre és letöltesz 2 és fél gigát és indíthatod is. Tényleg eléggé pörgős a játékmenet, szóval jó eséllyel nem fog tetszeni, de ki tudja, 2 és fél gigát megér egy próba.
    Amúgy én is a mark of chaost javaslom. Ha nem játszik vele az ember akkor is megéri leszedni csak az introért (mondjuk azt külön le lehet szedni HDben elég sok helyről) :D
  • tomcsa4
    Ha az első része nem tetszett a rusholás miatt, akkor ez hatványozottan nem fog tetszeni neked. Az RPG rész csak annyira van benne, mint a Warhammer: Mark of Chaosban (ezt a játékot ajánlom neked, nagyon jó, a kiegje viszont lapos), legalábbis eddigi tapasztalataim alapján mondom ezt. De további játékkal még körvonalazódhat a kép.
  • csabesz123
    Sikerült, működik.Kösz a segítséget.
  • lammaer
    Gyerekek, mennyire jatszthato a beta?

Annyi WH40Kt olvasok mostanaban hogy tolnek mar valami warhammerest.
    (tavaly osszel angliaban vettem vagy 15 konyvet, miota ravettem magam hogy angolul olvassak nem birok lepest tartani az irodalommal)

Nemreg lekaptam a fire warriort kinomban, de nagyon nemjo. A space Hulk meg idegel :) A DoW meg irtozatosan rusholos a turtle mentalitasomnak :)
  • maniac001
    Na hát nekem totál csalódás. Nem tudom miért lehet bezoomolni az anyaföldig, ronda lesz. A játékmenet se tetszik sajna...
  • tomcsa4
    Nem csináltad meg a live telepítését. HSZ-em második linkje rámutat.

Pio: a játékleírásodat meg várom (és gondolom, nm vagyok evvel egyedül). A többi leírásaid, véleménynyilvánításaid is tetszettek. Lényeget írod le és nagyon frankón.
  • maniac001
    Indítanám a game-t erre:
    A sorszám (5297) nem található a DLL-ben (xlive.dll).

A qrva tetves live. Mi a teendő?
  • Pio
    Minél több a leírás annál jobb :) Így topik közben moderálás nem nagyon létezik az SG fórumon hacsak nincs egy lelkiismeretes házigazdája a topiknak.
  • tomcsa4
    Bocsi, megelőztél, töröljétek legyetek szívesek a HSZ-emet.
  • tomcsa4
    Hát elég szomorú, hogy évek óta ugyanaz a lemez megy.

Csabesz: szedd le a steamet (Katt, itt az install game, észreveszi, hogy nincs steamed és felkínálja letöltésre. Szedd le, telepítsd fel, updatel picit és utána újra install game-re katt ugyanitt). Ha feltetted, akkor go ide (katt) és download now. Leszedted, telepítsd és csinálj egy fiókot, de ne Magyarországot add meg, hanem Angliát.
  • Pio
    Igazából nagyon egyszerű az egész. Letöltöd EZT a kliensprogramot, feltelepíted majd regisztrálsz. Ennek a menetét most nem tudom lépésről lépésre leírni, de a szokásos adatok kellenek, nem hinném, hogy ezzel gondod fog adódni.
    Ha ez megvan és elindítottad, bejelentkeztél, megy a steam akkor felül lesznek fülek: Store, Community, My games satöbbi...
    A Store fülre mész, ami behozza a steam honlapját és jelenleg jobb felül Spotlight hírként ott van a DOW2. Rákattintasz, bejön az adatlapja, ahol néhány kép alatt rögtön ott van középen egy "install game" gomb. Arra rányomsz. Erre elvileg megnyílik egy ablak ahol megint nem emlékszem mik vannak, de elég ésszerű, azt döntheted el, hogy tegyen-e ki az asztalra paranciskont. Ha ezzel megvagy, akkor a My games fül alatt ott lesz a dow2 és el is kezdi letölteni magát. Ha letöltődött innen fogod tudni elindítani.

Nekem néha nem szokott menni steamen belül az install game gomb. Ha így jársz akkor sincs gond, webes felületről is telepítheted INNEN de csak akkor, ha fut a steam.
  • csabesz123
    Ha segítenél megköszönném.
  • Masakari
    nem csak évek óta köztudott hogy nincs live mo-n hivatalosan(xbox-osok elég sokat nyígnak emiatt)+ugye itt a béta(ha xbox miatt nemis hallottál róla akkor máshonnan már illettt volna) illetve gamestaron is nemrég volt 1 video hogy kell megcsinálni hogy a live felengedjen
  • Pio
    Steamen kell letölteni. Ha értesz hozzá, akkor nem szaporítanám a szót, ha nem ismered a steamet akkor szólj és elmagyarázom.
  • csabesz123
    Helló!Vki tudna segíteni hogyan kell letölteni a bétát mert hiába nézem a LIVE Marketplace-t nem találom.
  • Magh
    Ez a GfWL egy vicc. Nekem alapvetően tetszik a koncepció, nincs vele bajom. Az külön jó benne, hogy ott a statisztikád, bárki megnézheti, és nincs mindenkinek 40 smurf altja. De a kivitelezés egy szánalom, nem enged be, disconnect, tönkreteszi a multit, ráadásul lassú és nulla support. Hasonlítsuk össze a Steam-el, ahol minden játék naprakész (a 10 éves HL-ban is beállíthatok pl. 1680*1050-et, míg ehhez már 4-5 éves játékoknál is ini fájlokat kell túrni), 4-500-al letölt bármit, nem szórakozik játék közben, egyszóval mindne téren pluszt nyújt, gyakorlatilag negatív mellékhatások nélkül. Na ehhez a GfWL-nak fel kéne nőnie, nem pedig monopolizálni a fos szoftverükkel. /OFF
  • tomcsa4
    Ez igaz. Már 2-3 éve kap hatóak a live-os játékok, nálunk is. És azért elég szépen fogytak már ezekből, szóval érdemes lenne beüzemeltetni már.
  • Pio
    Számomra is az a lehangoló, illetve inkább felfoghatatlan, hogy mi a csudáért nem érhető el mindenhonnan a cucc...
  • Rage47
    én ilyen stílusú játékkal sem játszottam, se warhammerrel, ez az első, de rohadtul tetszik:)
  • Phoenix007
    Akkor nem is az a lehangoló, hogy Magyarországgal nem működik? ...
  • Fenrir
    Btw Naraxel1981 néven próbálkozom a játékban.
  • Neoncsoves
    ok.

amúgy most ez volt az első játszmám a játékban... a régi warhammerrel nem játszottam, le se töltöttem. szóval ez nekem új volt, annyi, hogy régen cohoztam "sokat".
  • Fenrir
    Soha nem volt még ilyen fiókom, honnan kéne tudnom hogy kishazánk nem támogatott benne?
  • Pio
    Miért is...?
  • Rage47
    ok felveszlek
    whRage vok
  • Masakari
    lehangolgó hogy ennyi idő után még csomóan magyarországot állítják be live-ra és csodálkoznak ha nem megy nekik-.-
  • tomcsa4
    Én Janonabazz néven futok, de eddig csak 1 menetet játszottam le.
  • Neoncsoves
    k.jó ez a játék tetszik!
    én vok realeeh ha valaki nem tudná esetleg:D
  • Pio
    Hát ha az általam adott linken beírsz egy még nem használt emailcímet jobb alulra és nyomsz egy "Sign Up"-ot, akkor elvileg (sőt, gyakorlatilag is) EZT A KÉPET kell kapnod.
    Itt jobb felül lehet állítani az országot. Csináld pontosan úgy, ahogy írom és akkor elvileg nem lehet gond, legalább is nekem és ismerősöknek is sikerült.

Már kész accounton nem tudok róla, hogy lehetne országot változtatni.
  • Fenrir
    Hol tudok másik országot választani? Mert sehol nem engedi.
  • Pio
    ITT csináljad az accot és jó lesz. Én UK-t választottam ki országnak. Nem kell címet megadni, csak az aországot elég.

Az, hogy nincs bázisépítés szerintem például pont jó, bár Battleforge bétából jöttem át ide és ott sincs, úgyhogy megszoktam. :) Sokkal inkább a taktikázásra kerül a hangsúly és pörgős a játékmenet, nincsenek bevédekezős nyomik.
    Ettől függetlenül a Battleforge egyenlőre sokkal jobban tetszett, bár ezzel még nem sokat játszottam. Majd ha már legalább az egyik oldalt kiismerem írok beszámolót... :)
  • tomcsa4
    Olyan live fiókot csinálj, ahol nem Magyarországot választod ki területnek.

Bázis építést én is kerestem, az volt az első, utána jutott eszembe, hogy nincs is. Én utálom a Warhammer világát, de a Dawn of War a kiegjeivel a kedvenc stratégiai játékaim.
  • hapi
    Leszedtem a bétát nem tudok belépni mert a windows live nem engedi.
    Csináltam profilt mindent. Ha valaki tud segítsen.
    Egyébként nálam már most 2 negatívummal indul a progi:
    1.windows live
    2.nincs bázis építés
    Hiána no a Konzolfos lebutítás és egyebek minden jó játékot elér sajnos.
  • Myrddraal
    Holnap után már magad is tolhatod, addig esetleg relic fórumot vagy community site fórumot ajánlom ;) Amúgy ami biztos, hogy a 40k hangulatot nagyon adja, a játékmenet pedig, aki építkezős rts-t várt az csalódott, aki nem, annak nagyrészt bejön.
  • maniac001
    Na... Bétázók tessék áramoltatni a détát.
    Tapasztalat? Tűkön ülve várok izmosabb méretű beszámolót. könyörüljetek rajtam, adjátok meg nekem :)
  • Magh
    Szerintem semmi. Kell egy Steam és Games for Windows LIVE account.
  • bélanéni #168
    Lehet arról már tudni valamit, hogy a jan. 28-ai induló Open Beta-n való részvételhez mi a teendő, vagy ez akkor derül majd ki?