2367
-
Valaki az rFORCE verziohoz tudna reszemre egy kis segitseget nyujtani?Termeszetesen privben.Koszi -
GrimReaper78 #366 Esetleg kooperatív módban sikerült valakinek játszani a kampányt valamelyik tört verzióval? Egyedül kezd baromi unalmas lenni, hogy minden pályán megfordulok vagy 5x. -
Lófaxt :) -
Metontour #364 A 0 day patch elérhető valahonnan? -
Aszittem lufthansa technikes... -
Malévos vagyok, benne volt a hírekben is bérátutalási mizéria :) -
Az viszont szívás:(
Bocs. -
Bazz, ez a januári volt :) -
20.-án fizetést?? de jó valakinek:D -
Warhammer.40.000.Dawn.of.War.II-ViTALiTY -
a steamen keresztül mikor lehet majd meg venni a gamet? -
végigvittem, volt "lépegető"(Dreadnought) és rögtön állandó tag lett nagyon durván tudja írtani a tömegeket..vmelyik küldetés után kapod meg, mint a Terminator páncélt...sztem szórakoztató egy játék volt várom a kiegészítő kampányokat.. -
lammaer #355 #343 - "már megjött egy dreadnought"
^^ ez jelenti azt hogy valaki mar ratalalt a "lepegetore" :) -
valakinek már sikerült rálelnie a lépegetőre ? (már ami a képek tanulsága szerint bevehető a csapatba..)
én eddig csak fegyvereket találtam hozzá..
mondjuk nem tom kinek a helyére fogom betenni :P
(jelenleg a felderítő van álandó parkoló-pályán...) -
DarkLyrics #353 hello!
A küldetések után a live felületen mindig kiirja a játék, hogy achievements unlocked.
látom is egy listában mik azok, ezeket hogy lehet használni? vagy mik ezek?
köszi -
Mostmár jah :D
Btw azt mondtam, hogy "rendelem elő" és nem "előrendelem" :) -
Ööö... inkább utó, nem? :) -
Nah megjött a fizetésem, rendelem elő a játékot :P -
lammaer #349 na, beuzemeltem a jatekot en is. Szoval, a single abszolut nem ugy mukodik mint a multi.
A kuldetesekben semmilyen fejlesztes nincs. Ahogy halad a kuldetes, a leolt ellenfelek nagyritkan dobnak pancelokat, fegyvereket, specko itemeket (hogy ez most random vagy nem - a bossok a vegen mindig dobnak, amugy meg eddig tan max +1-et ha lattam a kuldetesekben). Ezeket ket kuldetes kozott lehet pakolgatni a squadjainkra. Oket visszuk folyamatosan magunkkal, a harcokban XPt kapnak, szintlepeskor skillpontokat lehet rakni 4 tulajdonsagra, amelyek a mass effecthez hasonloan X ertek eleresekor tovabbi hasznalhato funkciokat unlockolnak.
Azert a szingli kampany soran csinalhattak volna olyan palyakat is mint a multi, igy tenyleg egy picit egysiku, ahogy az adott kuldeteskor lehozott fix egysegekkel vegig kell daralni minden palyat. -
nem ugy van mint multiban hogy ki kell fejlesztgetni a cuccokat? -
lammaer #347 "már csak azt várom, h essen egy terminator páncél"
Olvastam most a reviewt az IGNen, es nagyon kivancsi vagyok erre a felszerelosdi reszre a single kampanyban? Jol ertem, elvileg random hogy a csatak utan milyen cuccokat kap az ember? -
steamon keresztül mikor lehet megvenni a játékot? -
Nekem az a nagyon fúra amit nem értek hogy elfiglalok egy épületet és a másikat már nem tudom mert nem tudnak generátort küldeni ha jól értettem. Ez mekkora baromság. -
én már kettőnek is, de én se kaptam még terminátor páncélt..pedig kiváncsi vok rá, hogy néznek ki benne -
Nállam már kb minden templom meg manufacturer megvan a 2 bolygón, ált csak védeni kell vagy átszaladni rajta a minibossig és az idő meg az épületek miatt majdnem max XPt szoktam kapni...a harmadikon telljesítek küldetést már megjött egy dreadnought is szal feldobta az egészet...már csak azt várom, h essen egy terminator páncél mert egyik emberemnek kifejlesztettem, h tudja viselni....eleinte unalmas volt meg monoton is, de nemszabad vele nagyon sokat játszani és akkor nemgáz. -
Campaign hogy sikerült? DoW/WA-hoz hasonlít, vagy inkább DC/SS, esetleg a kettő között? -
nem tom ti hogy vagytok vele, de vagy gyorsan elverekszem magam a főnökig, de akkor a gyilkolásra nem kapok 2-3 csillagnál többet, vagy végigverek mindenkit a pályán, de akkor az idő lesz 1-2 csillag csak..
bár utóbbi tán célszerübb, mert bár uncsi, de ha kinyirok mindenkit, az xp + esélyesebb valami jó tárgy -
jah..engem is az zavar csak benne, hogy ugyanaz a séma mindig..pályát végigdarálni, főmonsztát lenyomni..amikor védekezni kell, az kicsit más, de az meg nem bejövős, nincs idő mindent kinyírni -
egy idő után unalmas lesz sajnos...meg önmagában a force commander leöl mindenkit a vége felé + minden pályát kétszer játszunk újra..érdekes elképzelés volt pedig. -
Fut az rForce is simán, evilscorpio írtam privátot. -
kalózöbölről elég gyorsan lejött a wicked verzió, és az elindult nálam az rforce-szal ellentétben.. -
evilscorpio #336 valakinek megvan az rFORCE verzió? ha igen egy kis helpet kérhetnék hogy kell beüzemelni?ha valaki tud segíteni, irjpn pls, vag vegyen fel msn re címem:[email protected] elöre is köszi -
Kipróbáltam és nagyon szépen meg van csinálva a grafika. Kiváncsi leszek mikor válik egyhanguvá unalmassá a játék.:) -
tomcsa4 #334 Én onnét rendeltem már és tökéletesen meg voltam elégedve (game.co.uk).
Fallout 3 lehet azért késett ennyit, mert sok a szöveg. De igazad van, felháborító, de jó áron startol, szóval ez kicsi öröm az ürömben. -
Kénytelen voltam én is a game.co.uk-ról megrendelni,mert CDgalaxisnál most már március van írva megjelenésnek.Nem igazán értem hogy miért kellet az Multimédia holdingot megbízni a magyarországi terjesztéssel.Amit a Fallout 3-mal is műveltek az szégyen gyalázat volt(lengyel-angol verzió,magyar verzió 2-3 hónapos késés stb.).Na mindegy,ez lesz az első eset hogy külföldről vásárolok,remélem nem lesz semmi gubanc. -
tomcsa4 #332 Inkább túl akcióközpontú. De ez be is lett harangozva, hogy ilyen lesz, szóval meglepetést (vagy csalódást) nem okozott. -
Egyébként kiszállítással együtt 8800 Ft felfelé kerekítve (4200 Ft megtakarítás). -
Remélem az Imperial Guard-okat is beteszik majd egy kiegészítőben.
Addig egy kis hangulatkeltő tőlük :)
-
Igen, ez a hülye gazdasági válságnak köszönthető első sorban, hogy ennyire gyenge a forint.
Az láttam valahol, hogy magyarosítva is meg fog jelenni, szerintetek érdemes megvárni?
Mondjuk számomra érthetőek benne a szövegek, de a kampánynál azért mégis csak máshogy néz ki ha magyar.
23 fontot kiadnák érte, már csak ezen vacilálok. -
Zóanagyvarázsló #328 Itt van 8500-8600 Ft-ért.
A dollárban 12k körüli árról pedig nem a THQ árpolitikája tehet, hanem a gyenge forint.
Próbáltam a korai béta után visszatérni a Soulstormhoz, de néhol már inkább azt éreztem primitívnek, egyszerűnek.