Halo Chronicles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez most kérdés akart lenni? <#merges2> Naná, hogy az apja! A 2-ben Miranda épp apja helyett veszi át poszthumusz a Kolónia-keresztet (azt hiszem, õ is azt a kitüntetést kapta, mint Johnson, de nem biztos, rég láttam már azt a videót)

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

RAZOR27
yep

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Kész az elsõ fejezet. Az a Jacob Keyes, Miranda apja?
KILLER2
Igazából én egy ideje nem olvasom, sajna nem nagyon jut rá idõm. 7végén nekilátok, mert már érdekelne tovább.
Viszont megint feltettem a Halo-t és most mûködik, szóval ha valaki akar, most már tudnánk játszani.

Töltsük le az internetet!

Helyzetjelentés? Csak kíváncsi volnék, ki hogy haladt a FoR-al? Talált-e benne valaki kisebb-nagyobb hibákat, furcsaságokat?

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Addig eljutok minimum a 3. fejezetig.
Ööö, én most itt vagyok, legalábbis a mai nap, holnaptól kezdve már nemigen. Intenzívebben jövõ hét hétfõtõl tudok lenni. Egy kérdés: Fall of Reach milyen eddig?

KILLER2
Irjon valaki, ha vagytok még.

van, de gyertek server name : Halo hungary
RAZOR27
abba van multi?

hiányzik az Xbox-om a Halo 2 miatt 😊 azt is kentem X-link-en.
és a chat-et hol kell engedélyezni?
most gyertek
KILLER2
Akkor majd ha te találod, megkeresem én is. Addig is ahogy másik topicban ajánlottam, nézd meg a Halo Zero-t.

RAZOR27
én nemtaláltam xD

KILLER2
Remélem, ez nem vág le, mert akkor teszek egy próbát.

Server name : Halo Hungary
ha ezt meglátjátok akkor én csinálom azt a szervert, kultivátor lesz a nevem
KILLER2
Majd meglesem.

Ezek nekem megoldották, remélem még mindig orvosolják problémát!

KILLER2
Nekem annyi a gondom, hogy gyakran nem enged csaktalkozni szerverekhez azzal, hogy nem valós a CD kulcsom.

http://www.send2u.hu/get/?f=tnqSq2EWe9wE3dxcxw4k

Bocs a link kimaradt az ápdéthez

Köszi hogy utánna néztél az ebooknak, sajnos én sem találtam, csak hangoskönyvet. Csak jó lenne meglelni, mert így lenne teljes kollekció😊

Anno mi ezekkel az update-ekkel játszottunk. Sorrend annyi hogy elõbb a patch, aztán a crack, ha gondoljátok próbáljátok ki. Ha crack-eltétek, elindítjátok játékot, elkezd majd leszedni hozzá frissítést. És ha mindenki ezeket teszi fel, nem lesz gond, hogy nem látjátok egymást és hogy nem enged be 1-2 szerver

KILLER2
Ma én nem biztos, hogy rá fogok érni, de holnap nem lenne rossz.

RAZOR27
Tõlem mostis megpróbálhatjuk

pontosítás: ismétcsak smiper party néven csinálok egy szerót, ha tudsz jere.

RAZOR27
nem, sajna nem
a contact harvestbõl meg nemtaláltam torrentet, csak valami hangoskönyvet...

KILLER2
Hát egymás ellen nem. Ahol õ volt, nekem oda sajnos sesem sikerült csatlakoznom.

És HALO 1-el tudtatok multizni?

Ezer köszönet😊

RAZOR27
magyarul biztos nem, de mindjárt utánanézek

Sziasztok! Már egy ideje olvasom hozzászólásaitok. Az lenne a kérdésem, hog véletlen nincs meg elektronikus formában Contact Harvest véletlen?
Válaszotok elõre is köszönöm😊

Mert õ a kiválasztott.
RAZOR27
Õ az egyik (4.) halo monitorja, védelmi módba kapcsol, és egy jólirányzott lézerlövéssel megsüti szegényt.

(viszont nemértem mit beszél amikor chief felé fordul pontosabban ezt: You are children of my makers, You are Forerunner, but this ring is mine -fejbõl írtam 😄 -(és ittjön a védelmi mód)
Tehát nemértem miért titulálja chiefet forerunnernek 😞

ui: TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKKKKKKK xD

Meg hal a néger õrmester? Ezt, hogy képzelik?
Mi az a Guilty Spark?
Meg azok a lázadók a Hereticek azok kik?
Csak a karakterek között nem volt ott.
Úgy érted, a Halopedián hol található róla infó? Többek között itt: http://halo.wikia.com/wiki/Master_Chief
Ha valamit nem értesz, elmagyarázhatom <#alien2>

Na ezzel a Halopediaval el leszek egy darabig. Masterchief hol van?
Aha. Kösz.
A Reach az tényleg egy bolygó, amit eredetileg bányászati célokból kolonizáltak, miután minden kibányászható titánium elfogyott, azután lett belõle a UNSC egyik fõ támaszpontja és egyúttal jelentõs katonai és civil ûrhajó-javító központ is. A nevét azért kapta, mert ez van a legközelebb a Földhöz. A Föld után a 2. legsûrûbben lakott bolygó a kolonizált ûrben. A Reach-en képezik ki a SPARTAN-II projekt alanyait (a Spartan-okat) és a tengerészgyalogosokat is. Itt van róla még több: http://halo.wikia.com/wiki/Reach

Igen, a Grunt-ok átlagosan 1 méter magasak, szóval Master Chief JÓVAL magasabb náluk, lévén MJOLNIR páncéljában több, mint 2 m magas <#rolleyes>

KILLER2
Ha minden igaz, az a bolygó, ahol a spartanokat kiképzik és otthont ad egy elég jelentõs katonai bázisnak (lehet, hogy az a Reach).

Azok. Mi az a Reach ha már benne van a címben?
RAZOR27
gruntok?

mc-hez képest kicsik

Most úgy belelapoztam a könyvbe. Sosincs idõm olvasni....
<#szomoru1>Azok a kis törpék 1 méteresek??? Én 80 centinél nem néztem õket többnek.
RAZOR27
Az, de én pc-s vok, így kizárásos alapon marad a 3.rséz special editionja

KILLER2
Gondolom Devil May Cry. Hányadik rész? Én is azt tolom xD Elsõ rész 15. küldetésénél járok. A harmaid résszel játszottam elõször, aztán úgy megtetszett, hogy még az elején abbahagytam és megszereztem a teljes sorozatot, aztán most megyek szépen sorba. Ha végigtoltam az elsõ három részt, jöhe X360ra a negyedik is. Kegyetlen jó játékok azok, bár az elsõ nekem nem annyira tetszik, viszont amennyire a 2-t próbáltam, az nagyon jó.

Egy hülye kérdés: mi az a DMC?<#confused>

RAZOR27
Még mindig a 14. fejezetnél, most rákattantam kicsit a dmc-re, de folytatom ám.

Helló mindenkinek, kérdezném, hogy álltok a Fall of Reach-el?

RAZOR27
ja, lassan majd veszek egy jobb videokarit, azzal nemlessz már gond

KILLER2
Akkor az is felejtõs. Mindegy, egyszer úgyis összehozunk egy közös játékot.