782
-
S8DJ #222 hiányzik az Xbox-om a Halo 2 miatt :) azt is kentem X-link-en. -
S8DJ #221 és a chat-et hol kell engedélyezni? -
S8DJ #220 most gyertek -
#219 Akkor majd ha te találod, megkeresem én is. Addig is ahogy másik topicban ajánlottam, nézd meg a Halo Zero-t. -
#218 én nemtaláltam xD -
#217 Remélem, ez nem vág le, mert akkor teszek egy próbát. -
S8DJ #216 Server name : Halo Hungary
ha ezt meglátjátok akkor én csinálom azt a szervert, kultivátor lesz a nevem -
#215 Majd meglesem. -
Protonic #214 Ezek nekem megoldották, remélem még mindig orvosolják problémát! -
#213 Nekem annyi a gondom, hogy gyakran nem enged csaktalkozni szerverekhez azzal, hogy nem valós a CD kulcsom. -
Protonic #212 http://www.send2u.hu/get/?f=tnqSq2EWe9wE3dxcxw4k
Bocs a link kimaradt az ápdéthez -
Protonic #211 Köszi hogy utánna néztél az ebooknak, sajnos én sem találtam, csak hangoskönyvet. Csak jó lenne meglelni, mert így lenne teljes kollekció:) -
Protonic #210 Anno mi ezekkel az update-ekkel játszottunk. Sorrend annyi hogy előbb a patch, aztán a crack, ha gondoljátok próbáljátok ki. Ha crack-eltétek, elindítjátok játékot, elkezd majd leszedni hozzá frissítést. És ha mindenki ezeket teszi fel, nem lesz gond, hogy nem látjátok egymást és hogy nem enged be 1-2 szerver -
#209 Ma én nem biztos, hogy rá fogok érni, de holnap nem lenne rossz. -
#208 Tőlem mostis megpróbálhatjuk
pontosítás: ismétcsak smiper party néven csinálok egy szerót, ha tudsz jere. -
#207 nem, sajna nem
a contact harvestből meg nemtaláltam torrentet, csak valami hangoskönyvet... -
#206 Hát egymás ellen nem. Ahol ő volt, nekem oda sajnos sesem sikerült csatlakoznom. -
Protonic #205 És HALO 1-el tudtatok multizni? -
Protonic #204 Ezer köszönet:) -
#203 magyarul biztos nem, de mindjárt utánanézek -
Protonic #202 Sziasztok! Már egy ideje olvasom hozzászólásaitok. Az lenne a kérdésem, hog véletlen nincs meg elektronikus formában Contact Harvest véletlen?
Válaszotok előre is köszönöm:) -
Vardar #201 Mert ő a kiválasztott. -
#200 Ő az egyik (4.) halo monitorja, védelmi módba kapcsol, és egy jólirányzott lézerlövéssel megsüti szegényt.
(viszont nemértem mit beszél amikor chief felé fordul pontosabban ezt: You are children of my makers, You are Forerunner, but this ring is mine -fejből írtam :D -(és ittjön a védelmi mód)
Tehát nemértem miért titulálja chiefet forerunnernek :(
ui: TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKKKKKKK xD -
Vardar #199 Meg hal a néger őrmester? Ezt, hogy képzelik?
Mi az a Guilty Spark?
Meg azok a lázadók a Hereticek azok kik? -
Vardar #198 Csak a karakterek között nem volt ott. -
Steve Q #197 Úgy érted, a Halopedián hol található róla infó? Többek között itt: http://halo.wikia.com/wiki/Master_Chief
Ha valamit nem értesz, elmagyarázhatom -
Vardar #196 Na ezzel a Halopediaval el leszek egy darabig. Masterchief hol van? -
Vardar #195 Aha. Kösz. -
Steve Q #194 A Reach az tényleg egy bolygó, amit eredetileg bányászati célokból kolonizáltak, miután minden kibányászható titánium elfogyott, azután lett belőle a UNSC egyik fő támaszpontja és egyúttal jelentős katonai és civil űrhajó-javító központ is. A nevét azért kapta, mert ez van a legközelebb a Földhöz. A Föld után a 2. legsűrűbben lakott bolygó a kolonizált űrben. A Reach-en képezik ki a SPARTAN-II projekt alanyait (a Spartan-okat) és a tengerészgyalogosokat is. Itt van róla még több: http://halo.wikia.com/wiki/Reach
Igen, a Grunt-ok átlagosan 1 méter magasak, szóval Master Chief JÓVAL magasabb náluk, lévén MJOLNIR páncéljában több, mint 2 m magas -
#193 Ha minden igaz, az a bolygó, ahol a spartanokat kiképzik és otthont ad egy elég jelentős katonai bázisnak (lehet, hogy az a Reach). -
Vardar #192 Azok. Mi az a Reach ha már benne van a címben? -
#191 gruntok?
mc-hez képest kicsik -
Vardar #190 Most úgy belelapoztam a könyvbe. Sosincs időm olvasni....
Azok a kis törpék 1 méteresek??? Én 80 centinél nem néztem őket többnek. -
#189 Az, de én pc-s vok, így kizárásos alapon marad a 3.rséz special editionja -
#188 Gondolom Devil May Cry. Hányadik rész? Én is azt tolom xD Első rész 15. küldetésénél járok. A harmaid résszel játszottam először, aztán úgy megtetszett, hogy még az elején abbahagytam és megszereztem a teljes sorozatot, aztán most megyek szépen sorba. Ha végigtoltam az első három részt, jöhe X360ra a negyedik is. Kegyetlen jó játékok azok, bár az első nekem nem annyira tetszik, viszont amennyire a 2-t próbáltam, az nagyon jó. -
Steve Q #187 Egy hülye kérdés: mi az a DMC? -
#186 Még mindig a 14. fejezetnél, most rákattantam kicsit a dmc-re, de folytatom ám. -
Steve Q #185 Helló mindenkinek, kérdezném, hogy álltok a Fall of Reach-el? -
#184 ja, lassan majd veszek egy jobb videokarit, azzal nemlessz már gond -
#183 Akkor az is felejtős. Mindegy, egyszer úgyis összehozunk egy közös játékot.