Halo Chronicles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Megvan a játék, de szaggat 😞

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

KILLER2
Razor, mit szólnál egy halo 2-es hamachis kísérlethez? Ha megvan/meg tudod szerezni a játékot, utánanézek, hogy lehet-e hamachin játszani.

Töltsük le az internetet!

Igen, van Halo 1-em, tudtommal nem a Custom Edition, mivel nincs hozzá pályaszerkesztõ meg ilyenek. Sajna nettel már nem állok ilyen szerencsésen, otthon nincs, csakis fõsulin meg teleházból tudok netezni-msn-ezni olyan gépeken, amiken jó, ha a Half-Life 1 elindul <#szomoru1>. Szóval amíg végre-valahára be nem lesz kötve valamilyen net, addig jóformán esélytelen a dolog, pedig ajjde szívesen kipróbálnám már, milyen is Halo-t multiban játszani <#duma><#vigyor3>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

KILLER2
Sajnos nem tudok felmenni, azt mondja, hogy rossz a CD kulcsom.

RAZOR27
újranyitom

KILLER2
Sajna tele van a szerver. Várok még egy ideig, hátha lesz üres hely.

KILLER2
Meglesem.

RAZOR27
figyi, most van egy szeróm, sniper party a neve, gyere, hátha jó

KILLER2
Ahoz nem elég a netem.

RAZOR27
És ha te nyitod a szerót?

RAZOR27
akkor végképp passzolom...

KILLER2
Hát eddig nem túl bíztató. Elsõ szerver, amire rámentem kiírta, hogy your CD key is invalid

KILLER2
Hát jó, mneglesem én a cracket.

RAZOR27
mondom a gamecopyworldon lévõ crack az jó, miniimage az kaki

KILLER2
Hát engem így is szépen dobálgat le, peid gcrackelve sincs, mert mini image-rõl fut. Többnyire amikor csatlakozni akarok egy ilyet kapok:"Game has closed down"

KILLER2
Köszi, kipróbálom ezzel.

RAZOR27
gogléba beírtam hogy serials ás ott az 1.találtam
amúgy: G9Qk2-22KV6-TFXCR-V3Y9M-2CCBJ

KILLER2
Aha, értem. De a CD kulcs miatt vág ki. Te azt honnan szereztél?

RAZOR27
hát, engem most nemvágki sehol, régen engem is kivágott, de most nem.
1. Leszedtem a download.com-ról
2. crackeltem a gamecopyworldos verzióval
3. updateltem a gamet
4. 2.

KILLER2
Nem jó ez így, mintig levág, hogy rossz a CD kulcsom. Végén még megveszem a halo 1-et, csak az a baj, hogy amint látom, már nem kapni sehol.

KILLER2
Az szép. Akkor TS kilõve. Mikor és hol játsszunk? Most megyek, azt én is lövöldözök kicsit.

RAZOR27
A Ts-t sajna hanyagolnom kell, a headset-em szervízbe van, sry.
Viszont ma elkezdtem a multizást egy fincsi snipermókával, hátha emlékszem még valamire, végül 20/0-ás , majd 16/2-es stattal zártam (gyakran elég meleg helyzetekbõl)

KILLER2
Szerintem pontosítsuk a mai találkozót. Akkor Custom Editionnal toljuk majd, kell még egy szerver és egy idõpont. Esetleg ha kedvetek van hozzá, keríthetnénk egy TS szervert is és akkor lehet beszélgetni is. Nem tudom, hogy mekkora sávszél kell hozzá, mert akkor megpróbálhatok csinálni egyet.

RAZOR27
1etértek

KILLER2
Mit szólnátok holnap este egy lövöldözéshez Halo 1-el? Szerintem toljuk custom editionnal.

RAZOR27
ja, pont arra akarok rátérni, jólenne egykis összeförffenés már.

KILLER2
Végre egy jó ötlet. Mintha mondtam volna valami hasonlót 😊

RAZOR27
steve Q: megvan neked a halo1? (vagy a custem e.)
rendezhetnénk egy bartáságos odd-ball meccset néhány fõvel 😄

RAZOR27
én elõre megnéztem minden rész jeleneteit, így nemvolt meglepetés 😄

RAZOR27: Nem, nem direkt, csak most vettem észre, hogy a 14. fejezetet is 13.-nak írtam <#wow1>

Vardar, a te kedvedért idézek a Halo 1 végébõl <#alien2>:

---------------------------------------------------------
CORTANA:

We did what we had to do... for Earth. An entire Covenant armada obliterated, and the Flood... we had no choice. Halo... It's finished.

MASTER CHIEF:

No. I think we're just getting started.
---------------------------------------------------------

A Halo 2-nek a végére kíváncsi leszek, mert pont mostanában játszok vele, a Quarantine Zone-ban tartok.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

RAZOR27
Nem úgy van, hogy: "Mc, You mind telling me what are you doing on that ship?"
Énmeg a (szintén halo2-endingbe) amikor 343gs a beacon-ról és az arkról mesél, azt kívürõl vágom végig, de hosszú, nem írom le 😄

Am Steve Q😄irekt van a könyvben késtszer 13.fejezet?

Az 1 végén meg valami olyanról beszél Cortanával, hogy a harcnak vége, de nem épp csak most kezdõdik.
KILLER2
És végre értem ezt a mondtadot xD

Én a Halo 2-bõl egyedül az utolsó 2 mondatot tanultam meg amit MSN-en gyakran kiszoktam rakni.
Masterchief, what are you doing on that ship?
Sir, finishing this fight.
RAZOR27: Kikérem magamnak, a nevem Steve 😄

KILLER2: Fordítok is, amikor csak idõm engedi, na meg nem épp a Halo 2-t nyomom 😛

RAZOR27
xD Seteve papa <#hehe>

KILLER2
Értem. Hát akkor te vagy itt a rangidõs. Neked kell fordítani xD

Én fõsulira járok.

KILLER2
Te?

RAZOR27
aha, énis xD

#142:Akkor érted mirõl beszélek.

KILLER2
Amúgy én is valamennyire megtanultam játékokból angolul. Ha beszélni nem is tudok és nem tudom a nyelvtant, összejött akkora szókincsem, hogy kb megértek egy szöveget.

Itt mindenki 9-es? 😄

KILLER2
Amúgy honnan találtad ki, hogy 9es vagyok? Gondolom abból, hogy most kezdtem az angolt.

Akkor én már meg se merek szólalni, ennyi zsenipalánta közt <#alien>

Én is 9.-es vagyok már meg van az origó középfokú szóbelim.
KILLER2
Hát igen, a csapat a probléma. Mert amúgy megoldható.

RAZOR27
Nemsértettél meg.Nyugodtan fordítsd csak le.Én most vagyok elsõs középsuliba, viszont a tanárjaim szerint már most könnyen leraknék egy középfokú vizsgát.A játékokból tanultam mindent.

épp suliból írok, de pisssssszt 😄

Ami azt illeti, ilyen ötlet nekem is megfordult a fejemben, mikor én is elolvastam 😄. Csak én meg az ilyenekhez nem értek, ezért is várom, vajon ilyesmi lesz-e a Halo: Chronicles. Amúgy nem rossz ötlet, csak ugye a Fall of Reach-bõl kiderül, hogy a Spartanok alapból csapatban harcoló katonák, a Halo-játékok pedig FPS-ek. Jó volna, ha olyan stílusú játékot lehetne belõle csinálni, mint pl. a SW Republic Commando.

KILLER2
Mik nem derülnek ki. Amúgy én most olyanon gondolkozom, hogy ha elolvastam a könyvet, meg kéne ezt csinálni egy játékhoz mod-ként. Nagy meló lenne, de ha színvonalasan sikerülne, akkor megérné. Kiképzés, csaták, látványos átvezetõk, stb.

Az igazság az, hogy Halo 1-ben nincs is feliratozás, max a menü és az objectives-szövegeket lehetne úgy-ahogy átírni, legalábbis egyik ismerõsömnek sikerül kicsit belepiszkálnia és átírnia pár szöveget ékezetes magyar nyelvre. De azokat se lehet mind, nagyon kényes a játék a buherálásra. A Halo 2-ben már van feliratozás, de csak az átvezetõk vannak ténylegesen feliratozva (de mintha a .map fájlokban megtaláltam volna a játék közben elhangzó 'beszólások' feliratait is, legalábbis a placeholder-eiket igen). A Halo 1-et is a letöltött szövegátirata alapján fordítottam le.