782
-
#302 Ha kerestek még akkor biztos találtok jobbat (mert van, megvolt a linkje, csak sajna winfos reinstall)
de mostcsak ezt találtam. -
#301 Ott szinte mindenki elakad....ezért is van hozzá youtubos végigjátszás :D
Pt1Pt2
Jó szórakozást :D -
#300 Az de szar egy rész. Legalábbis ha egyre gondolunk. Ott én is sokat szarakodtam és szinte minden helyet 2-3x bejártam xD -
Vardar #299 Én meg elakadtam a Combat Evolvedbe. A floodos pályán eltévedtem. -
#298 Aha, de én arra nemvagyok kíváncsi annyira :D
végtére is ismerem már a combat evolved sztoriát, inkább olvasnám a first strike-ot. -
Vardar #297 Akkor most a Flood jön a Halo regények sorában? -
#296 Ez egy játék-sorozat lessz (mármint játék, csak olyan epizódikus felépítésű, mint egy sorozat)
Peter Jackson fogja rendezni előreláthatólag.
a játékból még infó alig van (így a banner se kapcsolódik hozzá, csak úgy összedobtam)
ITT van a halopedias lapja -
Vardar #295 Mik azok a villámló tornyok a Halokon? -
Vardar #294 Elvi kérdésem. Mi is ez a Halo Chronicles? -
#293 Helyzetjelentés: kiolvasva
-
#292 Én szégyenlem magam, még mindig a 14. fejezetnél tartok, de most betáraztam 4 torrentet, úgyhogy most nekiesek. -
Vardar #291 Steve Q kapitány úrnak jelentem, hogy A Reach bukását kiolvastam. -
Protonic #290 Steve Q! Akkor eltudnád nekem is küldeni, ha nem probléma? Előre is köszönöm! -
Vardar #289 Mik azok a villámló tornyok a Halokon?
Ha a Földet nem veszélyeztetik a Halok és tudjuk, hogy fegyverek akkor miért nem hagyjuk, hogy a szövetségiek felrobbantsák magukat? -
Steve Q #288 #285: RAZOR27, utánanézegettem, de semmit se találtam eddig ezekről. Mellesleg a Halo 3 sztoriját nem ismerem, mert még nem játszottam vele. A szövegátiratát meg addig nem akarom elolvasni, amíg nem játszottam vele :).
#286: Bocs, ezeket így, ebben a formában nem értem: Kiket kell elpusztítani? És miért kellene magukkal végezniük a szövetségieknek?
A következő kérdéseknek már utána tudtam nézni, és - hogy ne áruljak el túl sokat - a Sigma Octanus ostromának idején a Spartan-II-esek még nem találkoztak Elitekkel. Brute-okkal szintén nem. Ami a UNSC tengerészgyalogosait illeti, ők már jóval hamarabb találkoztak mindkét fajjal. -
#287 xD Csináltam magamnak logót forerunner jelekből (namvagyokbeteg) -
Vardar #286 Akkor miért kell őket elpusztítani? Miért nem ölhették meg magukat a Szövetségiek?
Most tartok a Sigma akármi felszabadításánál. Találkoztak már elitekkel? Brutokkal? Mert itt a Hunterek és a mérnökök meglepik őket.
A Halokon vannak ilyen nagy tornyok amikből villámok jönnek. Azok mik? -
#285 Akkor azt nemértem, hogy a Gravemind minek ment az ark-ra?
Mármint, miért nem maradt a földön?
Nálavolt High charity és néhány covenant assault carrier is, amik tudnílik képesek teret ugrani....ezért nemértem miért futott a vesztébe...(ha eggyátalán meghalt, kitudja) -
Steve Q #284 Igen, a Forerunner-ek építettek ún. "shield world"-öket ("pajzsvilágok"), amikre csak egy portálon keresztül lehet bejutni, máshogy nem. A Forerunner-ek épp azért hozták létre őket, hogy néhányat maguk és más értelmes fajok közül oda menekítsenek. Az egyik MI-jük, egy bizonyos 'Mendicant Bias' árulása miatt azonban erre már nem volt lehetőségük.
A Föld csak azért volt biztonságban, mert kívül esik a Halo-k hatósugarán. -
#283 Volt hely, ahol megvédhetik magukat a haloktól, a Shieldworld, ha jóltudom. -
Vardar #282 De várj. Valahol azt olvastam, hogy a Haloktól csak az Ark és a Föld van biztonságban. Akkor a forerunnerek miért nem mentek az Arkra atombunkerbe a Halokat megaktiválták volna. És akkor a fajok(szövetség, emberek) túlélték a robbanást? Akkor miért kell félnünk tőlük? -
Steve Q #281 Ez jó kérdés, ezért kicsit utánaolvasgattam Halopedián. Az ott találtak alapján kb. ezt szedtem össze:
A Flood elleni harc során két Forerunner ("előfutárok, ősök") expedíció indult útnak a Tejútrendszerben - messze a frontvonalak mögé - hogy minden értelmes életet dokumentáljanak a galaxisban. Eközben találtak rá a Földre. Az expedíció vezetőjében, Librarian-ben valamiért nagy tisztelet támadt az emberiség iránt, különlegesnek tartotta a többi értelmes faj közt. Annyira mély kapcsolatot alakított ki vele, hogy úgy döntött, mindenáron megvédi őket a Flood pusztításától. Ezért elpusztított minden "Kulcshajót", ami a Flood-ot a Bárkára és ezzel a Földre juttathatná (ilyen hajó pl. a Halo 2-ben a felszálló Forerunner csillaghajó). A háború menete időközben rosszra fordult, a Flood végpusztulással fenyegetett. Didact, a Forerunner-ek katonai vezetőjének (ő volt Librarian szeretője) nem maradt más választás, mint aktiválni a Halo-kat. De mégsem akarta megtenni: valószínűleg azért, mert Librarian még mindig a Földnél tartózkodott. Librarian megkönnyítette számára a döntést: sajá hajói önmegsemmisítőjének beindításával felrobbantotta az utolsó Kulcshajókat is, ezáltal ő a Földön ragadt, Didact pedig végre aktiválhatta a Halo-kat, ami - akkor úgy tűnt - eltörölte a Flood-ot és velük együtt az egész Forerunner fajt a galaxisból. Librarian élete végéig a Kilimandzsárón élt, a Bárkát őrizve.
A többi értelmes faj, akik később a Szövetséget alkotják, legelőször is a Sangheili ("Elitek") és a San 'Shyuum ("Próféták") fajok kezdték el használni a Forerunner-ek által hátrahagyot technológiát, aminek felhasználásával elkezdték kiterjeszteni hatalmukat a Tejútrendszer Orion-ágában (ahol később az ember is felbukkan), magukba olvasztva minden arra érdemes és elpusztítva minden érdemtelen fajt. Ennek során találtak rá az emberiségre is, akikről - a később felmerülő belső konfliktusok miatt - csak később döntöttek úgy, hogy érdemtelenek a Szövetségbe való "felvételre", ezért egy rövid, az emberiségnek címzett üzenetet követően megindítják irtóhadjáratukat.
Találtam még többet is erről a témáról, de azt hiszem, így is elég hosszú lesz már ez a hsz :). -
Vardar #280 Nem. Csak azt hittem, dicsőbb vége lesz egy ilyen nagy embernek. -
#279 omg kellet volna a spoiler mi? sry, azthittem már tudtad. -
Vardar #278 A flood öli meg? ********************************* -
#277 Jah, de tudtad, hogy flood-al fertőzött testébe nemtalálták meg a pipáját xD most olvastam wikin, bexarás, vajon hova tűnt. -
Vardar #276 Ez a Keyes nagyon elbánt a Szövetségi hajókkal. -
Vardar #275 Elmondanátok nekem, hogy alapjába véve miért utálnak minket a Szövetségiek? És milyen kapcsolata van az Előfutároknak az emberisághez és a Szövetséghez? -
#274 Arvey jonson junior helyesbítés -
#273 Apám, most épp a Halopedia random page-funkciójával játszom és mire akadok...
Jonson spartan1-es katona volt? -
Steve Q #272 #263: Oké, látom. Elküldöm, amint tudom, de akkor majd mondj róla véleményt vagy itt, vagy e-mailben, de akár MSN-en is, a címem ott van a profilomban.
#265: Nem az emberek ellen bukott el (legalábbis nemcsak ellene ), hanem elkövetett egy főbenjáró bűnt: hagyta megsemmisíteni a 'Szent Gyűrűt'. A Tanács ezért halálra akarta ítélni.
#268: Most miért kell szegény szerencsétleneket bántani? Biztos nem aludtak már jó ideje, mert az Elitek folyton a "Démonnal" ijesztgették őket -
Vardar #271 MC halott és a földből kiálló energiakardra nyársalja fel magát? -
na ígyakartam -
#269 -
Vardar #268 De aludtak? Én az elitek helyében felrugdostam volna őket. Hát ne a hídon aludjanak. -
#267 most, így nemjut szembe, de az alvós rész az "attac on the control room" pályán van (vagy legalábbis ott is) -
Vardar #266 Ezt mesterlövészpuskával lőttem le. Az a híd volt? Valami zene ment és a Morgók aludtak. -
#265 Omg télleg.
Akkor a hadűveletet vezette Arbiter koma, legalábbis a 2-ben arról van szó, hogy elbukott (az emberek ellen) -
Vardar #264 Nem az.
Én ilyet találtam. -
Protonic #263 Steve Q! Pótoltam a hiányosságot, már látszik ímél címem:) Sajnos Contact Harvest-et már én is pár hete keresgélem de sehol semmi, csak hangoskönyvben tudtam letölteni, semmi olvasásra való verzió:(