782

• RAZOR27
    "Point of View Gamer 5.1" leaglábbis a doboza szerint :D
    de a halo2-vel nemhasználtam még

szerk:amint bevásárlok gépalkatrész téren kipróbálom vele.
  • KILLER2
    Milyen 5.1 füles?
  • RAZOR27
    a floodos résznél csak azért ütöttek le olyan könnyen (gondolom), mert futottál előlük és a hátad mögé kerültek, és mint azt mindenki tudja, a halo-ban a tarkóütés halálos.
    Nekem tetszett az a rész, ha nemkellet volna alacsony grafikán nyomnom, talán féltem is volna (sötétbe + 5.1 fülessel)
  • Vardar
    Én azt se tudom mi az az XBOX mi az a WII meg a PS3. Pc játszok mindennel oszt jó napot.
    Nekem a Halo2 volt meg nem vittem végig (crack bajok). A floodos rész nagyon kegyetlen volt iszonyatosan utáltam. Hörgő szörnyek akik egyet rád vernek és meghalsz... A járműves lövöldözések jók voltak főleg a Scorpionnal. A törpék kilövését bírtam nagyon.
  • RAZOR27
    had pörögjön a topik :D engem nemzavar :D
  • KILLER2
    Akkor mázlista vagy. Mint mondani szoktam, ezek egyéniségek :) De asszem elég lesz az OFF.
  • Istencsászár
    Ezvan, amugy neked nemkell rohangálni mert háztól házig viszik ha valami baja lenne... nekem már 1 éve megvan és semmi baja, 2006os októberi gép szóval régi prémium... amelyik gép mehal az meg is fog halni, hiába bármi módostás... amelyik meg nem az nem tök mind1 milyen széria... és igen a játékok a lényegek, amikkel tökéletesen elégedett vagyok.
  • KILLER2
    Ja, ez van. De a garanciával is idegesítő, hogy gyakran kell vele rohangálni. El kell ismerni, ha garis, ha nem, hogy nem egy jól kitalált gép. De leglaább a játékok azok jók rá.
  • Istencsászár
    Ez a te bajod, garancia meg 3 év van rá, szóval nemtudom miről beszélsz ( a warez lényegtelen, az a te bajod )
  • KILLER2
    Nem veszettél sokat, hogy nincs X360od, egy rakás szar. Ha nincs rá garanciád, akkor nagy szívás, mert rendszeresen beszarik. Én most arra gyűjtöm a pénzt, hogy összejöjjön az alaplapcserére, azt akkor majd elhet örülni.
  • RAZOR27
    sokak szerint üti mindkét részt, már énis nagyon lenyomnám, de nekem nincs boxom :(
  • KILLER2
    Kíváncsi vagyok erre a Halo Chornicles-re. 1-2-t végigtoltam. Az első nekem annyira nem jött be a zombis részeken, mert gyakran volt monoton és unalmas, viszont a 2 nagyon jó volt, most pedig a 3ra fáj a fogam. Majdnem meg is vettem a gyűjtőit, csak beszart az XBOXom.
  • RAZOR27
    nekem mind3 rész ost-ja megvan(lévén hogy beteges fan vagyok)XD.
    A 3.résznek az ost-jén a "This is the hour", a "three gates" és a "One Final Effort" a kedvencek :D

Szerk: kifelejtettem a "Halo reborn"-ot, azis jóféle
  • Istencsászár
    A történet a világ... egyedi az egész, nomeg mászter csif:), 1el játszottam, de nem jött be, a grafika sem s a játék sem.. túl monoton volt ( nekem ), xbox hiján a második részt nem láttam, csak videókról. A Halo3 megvolt, végigjátszottam, sok sok pályarészt többször is mert annyira feelinges, a végjátékot meg nem is tudom hányszor:), rettentően tetszett, a majdnem tökéletes akció fps ami tavaly megjelent... a játékmenetre értve, nincsenek benne unalmas részek, változatos, taktikázós, nehéz... a járműves részek rettentő hangulatosak és jól adagoltak... volt nála szebb gém is tavaly, sőt... bár a játék közepétől egyre szebb pályák vannak benne, nomeg hatalmas robot harcok és idegen űrhajók rettentő látványosak, és persze sok a gép ellenfél lehet trancsrozni:) s az fps is stabil... a zene meg rettentő hangulatos és igényes... aztóta is hallagtom az OSTjét, profi nagyon.
  • gyuri12
    Pedig jól összerakott játék,én az első 2-vel játszottam, tetszettek is.
  • RAZOR27
    Ez csak arra hat aki fogékony rá :D
    ajánlom a halo-pédiát (a wikin belül)
  • 12346
    lehet, hogy nagyon hülye vagyok, de nem értem a játék sikerét. mivel nyújt többet bármelyik, átlagos fjúcsörös fps/tps-nél? még anno az elsőt toltam direkt órákon át, hátha ráérzek, de igazándibóla semmi érdekeset nem tapasztaltam. vagy ehhez kéne vmi előképzettség?^^
  • RAZOR27
    Előfordulhat
  • Steve Q
    Nagyon kíváncsi lennék, vajon a Halo-regények történetét dolgozzák-e majd fel a Chronicles-játékokban.
  • Istencsászár
    Pebórbálkozhatnak PS3 portal is, de mivel ez X frencsájz, nem hiszem h más konzolon túl nagy port kavarna...

Attól hogy nem a Microsoft a kiadó még lehet exluzív, ez annyiból talán jó h nem fogják őket siettetni és technikailag jobbat csinálnak mint a 3 volt, a játékmentettel nemvolt gond.
  • RAZOR27
    "Peter Jackson, with his recently-formed Wingnut Interactive, is creating a game set in the Halo universe, in partnership with Bungie Studios. The game is toted to be a "new chapter" and a "new trilogy" in the Halo story and is slated to feature a new way of playing games.

In UK Xbox 360 magazine Xbox World 360, it was speculated that the game will be more of an 'interactive movie', where some parts will be semi-playable, and certain decisions will lead to different outcomes that you then have to watch play out.

It was confirmed by Shane Kim at GDC 07 that the project was an episodic title. According to Microsoft, Bungie and Jackson are planning two episodic series for the Xbox 360. These games appear to be in a downloadable format. Microsoft went on to say that the game is now in the development phase.

It has been rumoured that a preview of Halo: Chronicles will ship with Halo Wars."

Ebben az idézetben azt írják, hogy Xb360-ra tervezik a dolgot, de mivel már a Halo cím nincs a Microsoft kezében, így az megdőlt.
  • RAZOR27
    A méltán népszerű Halo-sorozat nagyobb sikert aratott, mint bármeik hasonló játék a piacon, több világrekordot tart.Azthinné az ember, hogy a "Finish the Fight" alcímmel ellátott harmadik résszel véget ért (jelenlegi formájában) a sorozat.A bungie végül csak bejelentette, hogy készülnek további (fps)részekkel is.Lehet ezt tovább fokozni? Hát persze, Peter Jackson -aki nemmellesleg a készülgető Halo-film rendezője- játék-srozat-forgatókönyvet írt(ír) a játékhoz, mejnek neve Halo: Chronicles