782
-
#542 Akkor az odd-man volt.
Az a cél, hogy kinyírjuk a kiválasztottat (ha teambe vagy akkor a másik csapatét)Ha leszeded a kiválasztottat, kapsz egy pontot (vagy épp a csapatod) -
Vardar #541 Koponya nélkül játszottunk oddballt... -
#540 Birtokolni kell a koponyát megadott ideig (általába 2 perc)
Ha valakinek ez összejön, nyert.
Szeretem az odd-ballt, decsak ha sokan vagyunk. -
Vardar #539 Az oddball lényege mi? -
#538 Mondjuk lehetne egy teljesen intaraktív világot létrehozni a halo mintára.
Például lehetnének olyanok akik pelikánokat, esetleg nagyobb hajókat irányítanak.Mindenkinek meglenne a feladata, hogy nelegyen olyan egyhangú -például egy hajóvezető vagy parancsnok- szerepe, mindenki félállásban katona lenne.És akkor lehetne egy ilyen örök harc az unsc vs covenant alapon (mint a wowba az allisok vs hordások) -
#537 Úgy lehetne. Fejlődésrendszer még belefér, ha jól megcsinák, de szerintem a Halo összeférhetetlen egy RPGvel. -
#536 Mondjuk megoldható lenne a pve is, de ritkán sül el jól az mmofps....
-
Vardar #535 MMORPG: Légy te a hadsereg ásza! Gyilkold a gruntokat tapasztalatért. Ha elég pontot összeszedsz akkor más haderőbe is átvesznek. Így lehetsz egyszerű közkatonából admirális!
:D -
#534 Naja, az télleg jó lenne xD egykis küldtésrészlet:
Mission 5
Objects: Eliminate the Pelican's guarder
Weapons: Stones
#530:Szerintem csak megkéne fejelni a Halo3 multit fejlődésrendszerrel és kész is. -
Vardar #533 Sima. -
#532 Custom Editionos szerver? -
Vardar #531 Na akkor holnapra a szerver neve:
Halo magyarok, Sidewinder, ctf. 8 személyesre csinálom nem tudok lag mentességet garantálni. -
#530 Az online az jó, de akkor inkább valami FPS-TPS összetett online Halo kéne. Szerintem az RPG nem illik ehez. Kell ide, hogy a játékos lőjjön, vágjon és célozzon, ne csak megmondja azt a játéknak, az meg csinálja, azt vagy talál, vagy nem. -
#529 Hát, ez tényleg ad némi okot félni, de reméljük, hogy hozni fogja az eddigi Halok színvonalát. Én nagyon örülnék még1 Halo triológiának MCvel. Esetleg az se lenne rossz, ha közvetlenül a Halo könyvek alapján csinálnák a játékokat. Szívesen részt vennék John-117el és a többi gyerekkel a kiképzésen. -
#528 Most az ujjab hírmorzsák szerint 2008 telén készítik majd.(de sztem a sztorin már rég dolgoznak)
2 Epizódikus rész terveznek, de egyesek szerint egy új trilógia lesz (szal inkább 3 rész)A történet során beletúrnak majd mc múltjába is.(a sztoritól csak ennyi)Az angol xbox360 magazin szerint több lessz mint egy filmszerű játék.Ezalatt aztkell érteni, interaktiv lessz.Ha valamit másképp csinálunk máslessz a végkifejlett alapon.
Én aztgondolom ezek fényébe, hogy Fps-lessz ugyanúgy.De lévén, hogy Peter Jackson papa rendezi talán más jellege lessz, mint az eddigi halo játékoknak.És én kicsit félek is tőle, mert PJ még nem rendezett játékot.Az egy dolog, hogy jó filmeket csinált, de ez mégse ugyanaz.
Amúgy télleg a legjobb halo-s topik vagyunk + a konzolosok fórumában ez a legnépszerűbb halo topik xD most vettem észre.
-
Vardar #527 Halo MMORPG lenne a jó! :) -
#526 Igaz, inkább ez. Mondjuk tudtam én ezt, csak azé akkor is :)
Én csak egy Halo játékról tudok, a Halo Wars-ról, ami stratégia. Ez a Chornicles meg igazából már nem is tudom, hogy mi akar lenni. Viszont a legjobb Halo topik ez :) -
#525 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inkább, minthogy percek múltán elfogyjon a levegője...
Amúgy olvastam cikket, hogy csinálnak majd halo játékokat, de aztán kitudja, hogy mien szálon megy majd, meghogy kiről fog és mikor.Szerintem csak egy jó 4-5év múlva veszik elő mc-t a bungies srácok. -
#524 Az tényleg egy rohadt jó rész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén tisztára megijedtem, amikor a halottaknak állított valamire megláttam felvésve, hogy 117. Bár gondoltam, hogy jön még valami a credits után. Remélem, hogy mégis lesz folytatása a rendes Halonak, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz MCvel ott a hajót. Azé kicsit gonosz szegény Cortana-val, míg ő alszik, szegény AI várhat rá. -
#523 Halo 3 spoiler jön, nemmegnézni, csakha tudod az egész sztorit:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem akkor is a Covenant pálya vége tetszik amikor felemelkedik az installation4 félkészen.Bár ott a párbeszéd olyan érthetetlen, elolvastam halopedián és tök más, mint amit én hallok... -
Vardar #522 Most a falumban egy haveromnak megjött az XBOX-a most tölti le hozzá a Halo 3-at. Remélem tőle majd eltudom kérni. -
#521 Ja igen, az Ark qrvaszép! -
#520 Végigjátszottam a Halo 3at. Szerintem a legjobb Halo volt eddig. A hosszára sem lehet panasz, én 2x hittem azt, hogy már jön a vége, de még nem. Ez volt az első olyan rész, aminek minden pályáját élveztem, nem volt benne monoton vagy unalmas rész. A floodos rész (nem akarok elárulni semmit a játákból) most sem volt a kedvencem, de élvezetes, pedig eddig utáltam őket. A grafika nem volt olyan elképesztően gyönyörű, a textúrák helyenként csúnyák voltak, de mindenért kárpótol a játékélmény. Sok az új fegyver és opció is. Az iránítás nekem a Halo 2 után szokatlan volt, de a végére belejöttem. Amúgy nagyon jó ennél jobbat nem is lehetett volna kitalálni. A pályák változatosak és jól elkészítettek és hiba is csak nagyon kevés van. Ritka jó játék, aki csak teheti játssza végig, megéri. Lehet, hogy még áradozok a játékról, de azt majd spoilerben. -
#519 Tanúsíthatom ,a teszt sikeres volt :D -
Vardar #518 Tisztelt egybe gyűltek, Halo rajongók.
Működik az általam készített szerver.
Köszönöm a figyelmet.
XD -
#517 Nekem tetszik. -
#516 Elkészült az "albanner".
Szóljatok, ha kell még rá valami, meghogy tetszik-e?
direkt nemtettem rá szobanevet(meg esetleg jelszavat), mert azt ugyis elötte megbeszéljük.
-
#515 privibe megy a címem
Épp most próbálom valahogy elindítani a custom editiont, de már nememlékszem hogy csináltam először :(
de rájövök majd -
Vardar #514 Ok. Én benne vagyok.
Akkor a próbát holnap 17:00-kor tartsuk? Vegyél fel MSN-re úgy könyebb kommunikálni.:) -
#513 Mitszólnátok, ha minden héten lenne egy találkozó, és akkor beépíteném a bannerhez és nemkéne hetente basztatnom a modikat :D -
#512 Ok, benne vagyok, nekem is jó a vasárnap 17:00. -
#511 Azigen!
Én bansheevel trágya vagyok, de ellene gyalog alkottam már szépeket.
Nekem tökéletes ídőpont(kiiratom a banner alá, ha mindenkinek jó), de addig egyszer teszteljük le, hogy megy-e nehogy akkot üssön be a krakk.Meghát talán kikéne próbálni custom editionnal, avval nemkell félni, ha valakinek hibás a c*rack.
-
Vardar #510 Vasárnap 17:00?
Nekem olyan volt, hogy warthoggal voltam és 20 percig úgy manővereztem, hogy egyszer sem találtak el pedig csak rakétavető volt megengedve. Közben vagy 15-20 embert tuti, hogy megöltem.
A múltkor meg 10 légicsatát nyertem meg a bansheemmel. -
#509 Tudjátok mit, inkább tűzzünk ki egy fix időpontot jóelőre, hogy mindenki tudjon róla és akkor rendezünk egy össznépi hentelést.
Abba nemvagyok biztos, hogy a sima haloval kéne tolni, a tegnapiakra gondolva.talán a custom editionnal kéne megpróbálni majd. -
S8DJ #508 nekem meg nem szoltok hogy multizni akartok? -
#507 Multiban én si benne lennék, szóljatok, ha játszotok. -
#506 Látnotok kellett volna most mit műveltem multiba bazz.
3an voltak ellenem, nekem volt egy lángszóróm meg egy csipám.
a lángszóró kifogyott, találtam egy full táras frg-t ()
közbe lazán hedsáttoltam őket.
egyszerse tudtak megölni a félórás menet alatt.Az eggyik srác profi lehetett, mert letudta egyszer szedni rólam a pajzsom needlerrel meg egyszer egy ghostal majdnem megölt, de nemvolt messze az elsősegéj pakk.
-
#505 okés :(
addigis megpróbálom birtokba venni az eredeti halo1 pc topikot.
aztánmajd megpróbáljuk custom editionnal, hameg azse megy akkor a triállal :D -
Vardar #504 Én se látlak. Na mindegy. Halasszuk el. -
ennyi...