Halo Chronicles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Amúgy a Gravemind 91m(!!) magas.
Õ dönt a többiek meg végrehajtanak.
Amúgy a külsõ nézet az a visszajátszásokban van.
Am a történet se pite.Mondjuk az elején annyira nem tetszett, de asszem az 5. pályán történik egy grandiózus esemény, na onnan etalon!
Kipróbáltam a Halo 3at. Most nem játszottam rajta olyan sokat, 2-3 órát toltam ma és ezalatt kipróbáltam a GTA 4et és a Dark Sectort is a Halo 3 mellett.
Tapasztalatok (igyekszem nem elárulni a történetbõl dolgokat, hanem csak a látványról és a játékmenetrõl írni):
Teljesen más, mint az eddigi Halo-k. Szép graf, minden, ami kell, szép effektek, új, részletesebb fegyverek, jobb HUD és mindez megtoldva a Halotól megszokott hangulattal és zenékkel. Teljesen másak a szereplõk megjelenésre. Johnson az eddigi kockafeje helyett egy mozgó, élõ élethû arcot kapott. Arbiter is teljesen máshogy néz ki, sokkal komolyabb és tekintélyesebb a megjelenése, részletesebb az egész páncélja. Az alap dolgok maradtak. Az irányítás lényegében nem sokat változott, de nagyon jól kihasználja az X360 irányítóját. Jót tett neki a változtatás. Most amint eddig észrevettem, nincs lámpánk, viszont ha 2 fegyverünk van, külön-külön lehet õket újratölteni. Nagyon tetszik, hogy a rögzített gépfegyvereket le lehet szedni az állványukról és kézbõl lövöldözni velük.
Kegyetlen jó játék, telán az eddigi legjobb Halo. Az elsõ még túl kezdetleges és monoton volt. A második jó volt, sok újítással, de talán sok volt a történeti újdonság és olyan befejezetlen volt, persze a folytatás miatt. Ez a 3 pedig már a jól bevállt dolgokat tökéletesíti és befejezi a történetet. Még csak a 3. pályán vagyok, de eddig 10/10.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
amúgymeg nem, véletlenszerû pálya volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A spártaiak túlnyomó többsége a reachen vesztette életét, nemsikerült kimenteni õket az üvegesítés elött (mc-nek más küldije volt, de abba csak õ maradt életben meg néhány tengerészgyalogos)(néhány spártai aki túl távol volt, hogy oda rendeljék õket az onyxra ment)
asszem mindent leírtam, késõre jár így bocs a helyesírásért.
Ez az. Szerintem nagyon jó. Lesz még?(Annak, hogy Johnson szövegét minden szinten lefordítottátok nagyon örültem.)
(am a vidi bezsúráshoz csak az src része kell, nem az összes)
Ime a magyar feliratos Pillar of Autumn bejátszás. Várom a véleményeket, ötleteket, kritikát, stb.