Halo Chronicles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Az In Amber Clad akkor ezek szerinte elég nagy. Nem bírom én megjegyezni ezt a sok nevet. Gravemind, Arbiter, Master Chief, Keyes, Johnson, azt ennyi, kifogytam a nevekbõl. Még néhány fajt tudok a Haloból, de aztán annyi. Amigy mi a neve azok ak a nagy tüskéshátú Covenantoknak?

Töltsük le az internetet!

RAZOR27
elnézést: 100.8m magas, tudtam hogy 100 közeli, de kellett a wiki hozzzá 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
Ha a flood megfertõz valakit annak a tudatát "ellopja" innen van a Gravemind mozaikszó, azaz "sír elme" a Gravemind az esze a dolognak.
Amúgy a Gravemind 91m(!!) magas.

Az ûrállomásra?(High Charity?) Az In Amber Clad fedélzetén.
KILLER2
Szóval õ csak egy értelmes képzõdmény, nélküle a flood csak egy eszetlen barbár faj? Jóez. Már csak azt nem értem, hogy hogy jutott fel arra a Covenant hajóra. Azt tudom, hogy egy ûrhajóval, csak joval nagyobbnak tûnt õ annál, hogy beférjen abba. Vagy csak benéztem a hajó méretét?

Mert az elsõn még nem alakult ki.(Szerintem)
Õ dönt a többiek meg végrehajtanak.
KILLER2
Akkor a flood paraziták és a fertõzöttek gondolkodnak? Azaz nem gondolkodnak, hanem mintha maguk lennének Gravemind? Gravemind miért pont a második részben lévõ Halo-n volt?

RAZOR27
Õ maga a Flood, egy inteligenciájuk van.Neme pedíg nincs.

KILLER2
Gravemind a flood "apja", nem? Csak egy van belõle?

RAZOR27
wikipedian fentvan mindegyik rész összes feirata, nemcsak a jeleneteké, az in-game beszédek is.

Amúgy a külsõ nézet az a visszajátszásokban van.

KILLER2
Steve Q, szólj, ha kész vagy a Halo 2 fordításával, utána felveszem neekd a Halo 3 összes bejátszását, azt fordíthatod azt is 😊

KILLER2
Még nem próbáltam, szeritenm nem, mert van, amikor nincs velem. Külsõ nézet nincs, Videók alapján én is azt hittem, de nem. Az akkor van, amikor ahogy írtam, legapjuk a rögzített puskát az állványról és rohangálunk vele. Akkor van külsõ nézet. Amúgy azzal nem lehet ütni, akkor eldobja.

És lehet Arbiter meg MC között váltogatni, hogy kit irányítsunk?
RAZOR27
Na ennek örülök, fasza.
Am a történet se pite.Mondjuk az elején annyira nem tetszett, de asszem az 5. pályán történik egy grandiózus esemény, na onnan etalon!

Lehet külsõ nézetben is menni? Mert én láttam pár külsõ nézetes videót.
KILLER2
Mert most vettem és 80e Ftot nem szívesen küldözgetek, bocs.
Kipróbáltam a Halo 3at. Most nem játszottam rajta olyan sokat, 2-3 órát toltam ma és ezalatt kipróbáltam a GTA 4et és a Dark Sectort is a Halo 3 mellett.
Tapasztalatok (igyekszem nem elárulni a történetbõl dolgokat, hanem csak a látványról és a játékmenetrõl írni):
Teljesen más, mint az eddigi Halo-k. Szép graf, minden, ami kell, szép effektek, új, részletesebb fegyverek, jobb HUD és mindez megtoldva a Halotól megszokott hangulattal és zenékkel. Teljesen másak a szereplõk megjelenésre. Johnson az eddigi kockafeje helyett egy mozgó, élõ élethû arcot kapott. Arbiter is teljesen máshogy néz ki, sokkal komolyabb és tekintélyesebb a megjelenése, részletesebb az egész páncélja. Az alap dolgok maradtak. Az irányítás lényegében nem sokat változott, de nagyon jól kihasználja az X360 irányítóját. Jót tett neki a változtatás. Most amint eddig észrevettem, nincs lámpánk, viszont ha 2 fegyverünk van, külön-külön lehet õket újratölteni. Nagyon tetszik, hogy a rögzített gépfegyvereket le lehet szedni az állványukról és kézbõl lövöldözni velük.
Kegyetlen jó játék, telán az eddigi legjobb Halo. Az elsõ még túl kezdetleges és monoton volt. A második jó volt, sok újítással, de talán sok volt a történeti újdonság és olyan befejezetlen volt, persze a folytatás miatt. Ez a 3 pedig már a jól bevállt dolgokat tökéletesíti és befejezi a történetet. Még csak a 3. pályán vagyok, de eddig 10/10.

Miért nem küldöd el az XBOX-ot? Az kell nekem.(meg a Halo 3, de azt meglehet szerezni máshonnan is)
RAZOR27
<#nevetes1>

KILLER2
Fiam. TV nem kell PChez, Halo 3 meg csak X360ra van. Ha azt akarod, hogy az XBOXot küldjem el, az meg nem megy.

Ezt nem értettem. Nekem van egy TV-m meg egy PC-m. Akkor most mit vettél?
KILLER2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos nem lesz eredeti, új 360 kellett, a régi beszart és nem maradt erre pénzem. De ha így is jó neked, akkor megoldható.

Küldd már el nekem postán amikor kijátszottad. Majd visszaküldöm.
Hadd ne tudd meg, mennyire irigyel érte valaki... 😛

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

KILLER2
Ma este végre mehetek az X360amért Halo 3al. De várom már. Ma este se fogok sokat aludni. Beleég MC a szemembe 😊

Láttam, esett róla szó, ezért szólok, hogy én lefordítottam a Halo 1 szövegeit a halo.bungie.org-os szövegátirat alapján, de arról utólag kiderült, hogy hiányos, ezért amint tudom, megnézem a Halopedián lévõt, az remélhetõleg pontosabb. A Halo 2 szövegátiratát fordítom, de még nincs kész.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Na, most vagyok egy kicsit, elolvasgattam a hétvégén összegyûlt 80(!) hsz-t. Látom vannak kérdések dögivel. Amint lesz idõm, válaszol(hat)ok rájuk.

RAZOR27
Énkérek elnézést, most jutott eszembe, hogy a kristályon lévõ jelekkel ugrott

RAZOR27
bazz, akkor úgy kérdezd 😄
amúgymeg nem, véletlenszerû pálya volt.

Az Opertaino: First Strike és a Ghosts of Onyx történetét szeretném tudni.
Kösz, de ezt eddig mind tudtam. Amúgy meg Cortana direkt ugrott a Halohoz.
RAZOR27
Spolier aki nemakarja még megtudni mivan a Fall of reach-ben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Naszóval a Reachet egy valag (20) szuperMac védte a szövetségtõl + az unsc legtöbb, a közelben lévõ hajója.A Szövetség megtámadta õket, közben sunyiban leküldtek inváziós egységeket a reach-re, hogy megszerezzék a kristályt amin a Halo koordinátái vannak(asszem).Végül az ûrbéli harc során a szövetség gyõz (közbe megszerezük a kristályt), és a PoA lába alatt meleg lessz a talaj és olajra kell lépni a szövetség elõl, hogy netudják követni véletlenszerûen teretugranak(persze mégiscsak követik õket) és lám egy bazi gyûrû mellet találják magukat (tipp, hogy mi az?)
A spártaiak túlnyomó többsége a reachen vesztette életét, nemsikerült kimenteni õket az üvegesítés elött (mc-nek más küldije volt, de abba csak õ maradt életben meg néhány tengerészgyalogos)(néhány spártai aki túl távol volt, hogy oda rendeljék õket az onyxra ment)

asszem mindent leírtam, késõre jár így bocs a helyesírásért.

Valaki elmagyarázná nekem, hogy mi történt a Reachen, MC visszajöveteléig? Mi van azzal a kristállyal? És, hogy élték túl, ha a bolygót elüvegesítették? És mi van az Elsõ Csapás hadmûvelettel? Halsey doktorral mi lett? És az összes többi Spartannal?
KILLER2
A kis sunyi 😊

Heroicon már mit levág.
Na ja. Most olvasok ilyen összeesküvés elméleteket. Miranda Keyes anyja Dr. Halsey volt...
KILLER2
Annak amúgy én is örültem, mert beszarás, hogy miket tud szólni!

KILLER2
Ahogy játszom végig a Halo-t, szépen közben veszem fel a videókat. Egy ilyet 1-2 nap alatt összedobok, attól függõen, hogy mennyi idõm van és milyen hosszú a videó.

A tömeg õrjöng, felállva tapsol, szép volt fiúk!!
Ez az. Szerintem nagyon jó. Lesz még?(Annak, hogy Johnson szövegét minden szinten lefordítottátok nagyon örültem.)
RAZOR27
penge! várjuk a folytatást
(am a vidi bezsúráshoz csak az src része kell, nem az összes)

KILLER2
Nem tudom hogy miért nem jeleníti meg, ha nem mûködne, itt a link.

KILLER2

Ime a magyar feliratos Pillar of Autumn bejátszás. Várom a véleményeket, ötleteket, kritikát, stb.

KILLER2
Nekiláttam az elsõ videónak a feliratozásának, kb a felénél tartok. Amin kész lesz, felteszem a youtubera és linkelm.

RAZOR27
gondolom a párbszéd magyarul fül alatt van....

És itt hol?
KILLER2
A Halo 1 átvezetõjének fordítása normál vagy Legendary szinten készült?

RAZOR27
értelme 0, de szerncsére steveQ kolega is mászkál a halo-s klubba és megtaláltam a linket 😄

KILLER2
KÖszi. Hát myvipem az nincs, nem is bánom.

RAZOR27

KILLER2
Úgy olvsatam, hogy Steve Q megcsinálta a Halo 1 fordítását si HTMLbe. Viszont sehol nem találom, se a 2 fordítását. Nem tudja valaki, hogy ezeket honnan lehetne megszerezni? Ha nincs még ilyen, megcsinálnám, hogy a Halo 1 bejátszásait felveszem és beteszem alá a magyar feliratot.

KILLER2
Akkor lehet, hogy meglesem. Meg azt is, hogy XBOXra nem lehet-e feltenni a magyarítást.