782

• Vardar
    Pedig hozzám 2-en is beléptek.
    Ja. Halo magyarok néven.
  • RAZOR27
    azt értem, de nemlátom, van 5-6 szerver és kész, nincs közte...
    próbáljak én szerót nyitni?
  • Vardar
    Halo magyarok, sidewinderre, max 4 ember, slayer.
  • RAZOR27
    Hát..öö nemlátom a szervert...
  • RAZOR27
    Télleg mindjárt kész, addigis tartsátok melegen a snipert :D
  • RAZOR27
    oks épp telepítem fel, szal 2-3 perc késés, de ssietek
  • Vardar
    Készülj fel a járművezetés királyának fogadására.:)
  • Vardar
    Dani lesz a nevem. Inkább legyen team slayer mert nem leszünk sokan.:)
  • RAZOR27
    oks, jólvan sidewinder úgyis /fav map :D
  • Vardar
    sima.
  • RAZOR27
    Sima halo vagy custom, edition?
  • Vardar
    Akkor ma 22:30? A szerver neve Halo magyar fanok és a sidewinderre ctf?
  • RAZOR27
    Most nincs felrakva, de ezen 5perc alatt változtathatok.
  • RAZOR27
    jájj neis mond, énis mennyit toltam a spanokkal a halo 1 trialt.Még mais van vagy 2-300 szerver. :D
  • Vardar
    Tartsunk egy Halo 1 online partit? (Mondjuk ma?)
  • Vardar
    Én akkor inkább pollozok.:)
    Nálam úgy kezdődött, hogy megláttam itt az sg.-n egy cikket a Halo filmről, megtetszett a katona és aztán Halo 1 demo le, Halo 2 le stb...
  • Vardar
    Hunterek. Azok valójában férgek egyesülése.
  • RAZOR27
    Nálam úgy kezdődött, hogy amikor elkezdtem tolni a halo1-et még nemértettem szóban az angolt, és nemsok esett le a sztoriból a játék során.Kíváncsi voltam egy-két részletre, aztán ahogy telt-múlt az idő, rájöttem az összefüggésekre.Mostmár a pelikánok pontos nevét és fegyvernevek kódjait tudom, meg iesmi.Néha amikor unatkozok rámegyek a halopediába a "soha-végetnemérő kvíz"re és meglepődök mi mindenre tudom a választ. xD
  • KILLER2
    Kösz xD
  • RAZOR27
    Majd belejössz :D
  • KILLER2
    Az In Amber Clad akkor ezek szerinte elég nagy. Nem bírom én megjegyezni ezt a sok nevet. Gravemind, Arbiter, Master Chief, Keyes, Johnson, azt ennyi, kifogytam a nevekből. Még néhány fajt tudok a Haloból, de aztán annyi. Amigy mi a neve azok ak a nagy tüskéshátú Covenantoknak?
  • RAZOR27
    elnézést: 100.8m magas, tudtam hogy 100 közeli, de kellett a wiki hozzzá :D
  • RAZOR27
    Ha a flood megfertőz valakit annak a tudatát "ellopja" innen van a Gravemind mozaikszó, azaz "sír elme" a Gravemind az esze a dolognak.
    Amúgy a Gravemind 91m(!!) magas.
  • Vardar
    Az űrállomásra?(High Charity?) Az In Amber Clad fedélzetén.
  • KILLER2
    Szóval ő csak egy értelmes képződmény, nélküle a flood csak egy eszetlen barbár faj? Jóez. Már csak azt nem értem, hogy hogy jutott fel arra a Covenant hajóra. Azt tudom, hogy egy űrhajóval, csak joval nagyobbnak tűnt ő annál, hogy beférjen abba. Vagy csak benéztem a hajó méretét?
  • Vardar
    Mert az elsőn még nem alakult ki.(Szerintem)
    Ő dönt a többiek meg végrehajtanak.
  • KILLER2
    Akkor a flood paraziták és a fertőzöttek gondolkodnak? Azaz nem gondolkodnak, hanem mintha maguk lennének Gravemind? Gravemind miért pont a második részben lévő Halo-n volt?
  • RAZOR27
    Ő maga a Flood, egy inteligenciájuk van.Neme pedíg nincs.
  • KILLER2
    Gravemind a flood "apja", nem? Csak egy van belőle?
  • RAZOR27
    wikipedian fentvan mindegyik rész összes feirata, nemcsak a jeleneteké, az in-game beszédek is.

Amúgy a külső nézet az a visszajátszásokban van.
  • KILLER2
    Steve Q, szólj, ha kész vagy a Halo 2 fordításával, utána felveszem neekd a Halo 3 összes bejátszását, azt fordíthatod azt is :)
  • KILLER2
    Még nem próbáltam, szeritenm nem, mert van, amikor nincs velem. Külső nézet nincs, Videók alapján én is azt hittem, de nem. Az akkor van, amikor ahogy írtam, legapjuk a rögzített puskát az állványról és rohangálunk vele. Akkor van külső nézet. Amúgy azzal nem lehet ütni, akkor eldobja.
  • Vardar
    És lehet Arbiter meg MC között váltogatni, hogy kit irányítsunk?
  • RAZOR27
    Na ennek örülök, fasza.
    Am a történet se pite.Mondjuk az elején annyira nem tetszett, de asszem az 5. pályán történik egy grandiózus esemény, na onnan etalon!
  • Vardar
    Lehet külső nézetben is menni? Mert én láttam pár külső nézetes videót.
  • KILLER2
    Mert most vettem és 80e Ftot nem szívesen küldözgetek, bocs.
    Kipróbáltam a Halo 3at. Most nem játszottam rajta olyan sokat, 2-3 órát toltam ma és ezalatt kipróbáltam a GTA 4et és a Dark Sectort is a Halo 3 mellett.
    Tapasztalatok (igyekszem nem elárulni a történetből dolgokat, hanem csak a látványról és a játékmenetről írni):
    Teljesen más, mint az eddigi Halo-k. Szép graf, minden, ami kell, szép effektek, új, részletesebb fegyverek, jobb HUD és mindez megtoldva a Halotól megszokott hangulattal és zenékkel. Teljesen másak a szereplők megjelenésre. Johnson az eddigi kockafeje helyett egy mozgó, élő élethű arcot kapott. Arbiter is teljesen máshogy néz ki, sokkal komolyabb és tekintélyesebb a megjelenése, részletesebb az egész páncélja. Az alap dolgok maradtak. Az irányítás lényegében nem sokat változott, de nagyon jól kihasználja az X360 irányítóját. Jót tett neki a változtatás. Most amint eddig észrevettem, nincs lámpánk, viszont ha 2 fegyverünk van, külön-külön lehet őket újratölteni. Nagyon tetszik, hogy a rögzített gépfegyvereket le lehet szedni az állványukról és kézből lövöldözni velük.
    Kegyetlen jó játék, telán az eddigi legjobb Halo. Az első még túl kezdetleges és monoton volt. A második jó volt, sok újítással, de talán sok volt a történeti újdonság és olyan befejezetlen volt, persze a folytatás miatt. Ez a 3 pedig már a jól bevállt dolgokat tökéletesíti és befejezi a történetet. Még csak a 3. pályán vagyok, de eddig 10/10.
  • Vardar
    Miért nem küldöd el az XBOX-ot? Az kell nekem.(meg a Halo 3, de azt meglehet szerezni máshonnan is)
  • RAZOR27
  • KILLER2
    Fiam. TV nem kell PChez, Halo 3 meg csak X360ra van. Ha azt akarod, hogy az XBOXot küldjem el, az meg nem megy.
  • Vardar
    Ezt nem értettem. Nekem van egy TV-m meg egy PC-m. Akkor most mit vettél?