Halo Chronicles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
#414: a 3-ban, de gondolom nem akarod elõre tudni ennyire.
In addition, it functions as a safe haven from the Halo network's strategic pulse and as a facility to construct replacement Halos.
Located 218 (about 262,144) light-years outside the Milky Way galaxy, it is safe from the Halo effect (as it is referred to by the Forerunners in the terminal transcripts) that kills all sentient lifeforms, the main Forerunner behind its use was Didact. The purpose of the ark is to remote activate every halo ring, from outside the blast radius. This is a failsafe system that is only activated by an aborted firing such as the one that occurred at the end of Halo 2
Az Ark-on ugyanúgy eltörli az életformákat.
#406:
1:meg
2:megakadájoztuk
3:ezt a folyamatot a forerunnerek alkották, de mivel nem él egyse(?) ezért nemis állították le.
4:Nemcsak a Halo-n lévõ élõlényeket, képzeld el, ha a flood feljut egy assault carrierre és teret ugrik, akkormár nemállíthanád meg.Kitudja mennyi idõ múlva tudják elsütni, kitudja addigra a flood milyen messzire jutott.A halo-k nem sütik el magukat, a monitrnak nincs joga elsütni.
Azért nem mert mi megakadályozzuk õket ebben.😊 (MC+Arbiter)
Azért mert egyben fegyverek is, a flood ellen. A floodot nem lehet megölni tehát szerintük célszerûbb a gazdatesteket, tehát minden más életet elpusztítani. És ha az egyik Halo elpusztul akkor egy nagy terület lefedetlen marad és ott szabadon élhetnek a zombik.
Ön magukat azért nem pusztítják el, mert valaminek el kell sülnie. 1000-szer újragyártani õket meg nem gazdaságos.
Tudom ám, hogy idegesítõ a sok kérdésem, de most elkezdett érdekelni.
2. Az Arkról mindet lehet aktiválni, még hozzá egyszerre. Akkor minek felkutatni mindegyiket egyesével?
Ha Magyaroszág 1/7-ét elpusztítanák, te se lennél boldog.
Ha van 7 olajkutad és mindegyik egy milliárd dollár hasznot hajt akkor is nyugodtan alszol ha csak az egyiket ellenõrizted. A többiekrõl azt se tudod, hogy hol vannak.
De a szövetség akkor mégsem ismerte az összes Halo-t? Vagy csak ezt nem és véletlenül pont ezt találtuk meg egyszerre és ezért volt ez olyan fontos? Miért pont ezt próbálták meg elõször elsütni? A többit miért nem? A második részben lévõ Halot akkor már régóta ismerték? Nemm igazán értem ezt.
A Szövetség meg az emberek szerintem pár napos különbséggel értek a 004-es Halohoz. A Sigma Octanus IV-en talált a Szövetség valami jelet ami a Halohoz mutat, mi emberek elfogtuk és Cortana meg letöltötte magának a szigorúan titkos dokumentumot. Õ gondolt egyet és megfejtette, hogy mi az.(senki más nem jött rá) Koordináták voltak a 004-eshez. És amikor a Cole protokoll szerint a hipertérbe kellett lépni (véletlenszerûen kell valamilyen útirányt kitalálni) Cortana "véletlenül" ezeket az adatokat adta meg.
A covenantok már ismerték a Halo-kat, épp kutatásokat végeztek a 04-esen amikor bejöttek a képbe az emberek.(pillar of autumn véletlenszerû térugrásával)
a többit énse tudom 😄
Were it so easy.
(viszont a legtöbbet inkább a 3-ból vágok)
A felét tudom, de nemvoltam benne biztos így inkább kopiztam, viszont az ez elötti párbeszédeket vágom (nemvagyokõrült)