782

• RAZOR27
    Gravemind: "Silence fills the empty grave, now that I am gone." "But my mind is not at rest, for questions linger on. I will ask and you will answer."

Cortana: "Alright, shoot."
  • Vardar
    Én kérdezek, te meg válaszolsz.
  • KILLER2
    Köszi, most már asszem tálátom a dolgokat. Ja és nem emlékszik valaki arra, hogy a Halo 2 végén mit mond Cortana Grawemindnek (asszem így hívják a nagy flood izét) a High Charity-n?
  • RAZOR27
    A Pillar of Autumn atommeghajtású, fokozottan hűteni kell a reaktorokat, vagy....Bumm!
    A forerunnerek egy ősi faj, ők alkották a Halo-kat, hogy vizsgálják a Flood organizmust.Ha netán elszabadulna, arra az esetre van bennük ez a pusztító funkció.
  • KILLER2
    Köszi. Az első részben lévő Haloról tudom, hogy miért robbantják fel, csak azt nem, hogy attól, hogy az a hajó felrobban a végén, attól miért pusztul el. Ja és kik is azok a forerunnerek?
  • RAZOR27
    Azok az eretnekek, gyakorlatilag jófiúk, de mivel Arbiter és a többi elittel szemében árulók így szembeszállnak velük.
    Az a csaj Keyes lánya, sűrűn fogsz vele találkozni, még a 3ba is.

375:Gondolom a Bungie rájött, hogy nemkéne csakúgy Johnson kihagyni a buliból, így visszahozták a sorozatba (meggondolatlanság volt az a jelent szvsz)
    A halot azért robbantják fel, hogy a covenant ne tudja elsütni.
  • KILLER2
    Na jó, ez a Heretic szint az, amit egyik Halon sem fogok végigtolni :)
    Amúgy akkor már Halo 2es kérdések:
    Ki az a Heretic?
    Az elején, amikor a kitüntetést kapjuk, ki a csaj?
  • KILLER2
    Aha, köszi, így jobb.
    #364: De akkor itt mi fog történni. Mert ezután ugye felrobban a Halo (miért?), de akkor Johnsonnak meg kéne halnia, viszont a Halo 2nek rögtön az elején beszélget velem.
  • Vardar
    Ezek mind külön fajok. A próféták átverték a jó népet a palánkon, de erre csak az elitek jöttek rá. A többiek(bruteok, gruntok stb.) még mindig elszántan harcolnak a prófétákért.
  • RAZOR27
    Külön fajba tartoznak, csak épp szövetséget kötöttek.
    A próféták elakarják sütni a Halo-kat ,mert azthiszik, hogy akkor istenekké válna, elérhetik a forerunnereket és egy nagy utazásba kezdenek, de igazából kinyír minden élőlényt.Az elitek rájönnek erre és szembefordulnak a szövetség többi fajával.
    #331 és #339 az utolsó kérdésre a válasz.
  • KILLER2
    Na jó, Halo 1 felejtős. Normalon már megvolt, szóval ismerem, Legandary-n meg lehetetlen. Lejutottam a Halora, de az elején nem bírok átmenni.
  • KILLER2
    Egyszer valalki beavatna abba, hogy a brute-ok (a nagy szőrös gorillák, ha mégsem ez a nevük), a próféták (a legegőszékesek), az elitek és a gruntok külön fajba tartoznak vagy mi? A Halo 2ben mi az a lázadás vagy harc, amit a bruteok és az elitek vívnak és a végére miért állnak valamennyire MC mellé (legalábbis hogy Arbiter miért). Ja és hogy még a Halo 1ben mitől pusztul el a Halo.
  • Vardar
    Akkor is eléggé érdekes jelenet.
  • RAZOR27
    Majd meséld el milyen

367:(legendary:a legnehezebb fokozat, viszont jutalmul néha felfednek többet a storyból a jelenetekben)

368:(nem buzulnak, megölelik egymást, mert azthiszik végük)
  • Vardar
    Ezek itt buzulnak?
  • Vardar
    Legendaryn minden más?
  • KILLER2
    Csak az a baj, hogy a beszédből nem sokat értek xD
  • KILLER2
    El is felejtettem, hogy milyen jó ez a Halo. Ismét elkezdtem a Halo 1et, csak most legendary-n. Lehet, hogy a héten még a Halo 3 is meglesz, jajj, de várom már.
  • RAZOR27
    De az nem 343-volt, hanem 2104 Penitent Tanget, és a High Charity nemmessze a Halo felszínétől állomásozott.

itt az a rész
  • Vardar
    Hol van ilyen jelenet?
    Az In Amber Clad mit csinál a Halo 2-ben?
    Akkor a teleport az űrben is működik mert MC-t egyenesen a tanácsterembe vagy hova viszi. Nem?
  • RAZOR27
    Egy Pelikánnal a többi túlélővel. (szerintem igazából nemis akarták Johnsont visszahozni a készítők, mert volt egy olyan jelenet, ahol Johnson kűzd egy elittel nemmessze a felrobbanó PoA-tól.)

#361:Ahamm, mostmár eztis tudom, köszi
  • Steve Q
    Pedig a város még a Sangheili-San 'Shyuum (Elit-Próféta) háború alatt épült, szóval erősen valószínű, hogy ők alkották meg.
  • Vardar
    Halo, it 's finished.
    Johnson, hogy jutott ki?
  • RAZOR27
    Viszont én kíváncsi lennék a High Charity történetére, mert kívülről olyan, mintha egy flood-al fertőzött hagyma lenne :D
    ezzal ara célzok, hogy nem kötődik se a covenant teknológiához, se a forerunner teknológiához (legalábbis kinézetre, ebből következtettem)
  • Vardar
    Nem emlékszem.:)
  • Steve Q
    Nem tudom, emlékszel-e arra a részre a játék vége felé, ahol az In Amber Clad fregatt egyszercsak felbukkan High Charity belsejében, majd becsapódik az egyik közeli toronyba - na Gravemind azzal a hajóval jutott fel a Szent Városba.
  • Vardar
    Ha a Halok teleportja űrben nem működik akkor Gravemind, hogy ment el a High Charityre?
    És akkor az Onyxon mi történik, mégis?
  • RAZOR27

Az onyx
  • Steve Q
    Az Onyx egy ún. "pajzsvilág", amit a Forerunner-ek építettek. Valahol a hipertérben található, ha jól olvastam.
  • Vardar
    És ott mi lesz? Mindig emlegetik az Onyx csatáját, de végül is mi történik ott? Mitől olyan fasza az a hely?
  • RAZOR27
    nem, de a maradék az onyx-ra megy (tehát k.o.)
  • RAZOR27
    Sztem nem bíznak benne.
    Márcsak az miatt is, (spolier, halo3-at nem megismerni akaróknak :D)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy 343Gs sammit nemtudott az Ark-ról -azonkívül, hogy mi is az- máris idézek:
    343 Guilty Spark: "Not at all. While I had a complete understanding of Installation 04, my Makers wisely limited my knowledge of all other strategic facilities. Compartmentalization - in case I was ever captured by the Flood."
  • Vardar
    Csak 45 percig bírják az űrben. Na de akkor Gravemind, hogy ment el a High Charityre?
    Amúgy meg amikor az eligazítás van a Reach bukásában azt mondják, hogy majdnem mindenki itt van kivéve akik túl messze harcolnak, hogy eljöjjenek. Akkor végül is MC nem az utolsó Spartan II.
  • Steve Q
    Gondolom azért nem, mert a GS irányította teleportrendszer csak a Halo-ra terjed ki, az azt körülvevő űrre nem :). Mellesleg felismerte, hogy MC-n harci páncél van, ami - bár szerinte generációkkal gyengébb, mint egy "12-es osztályú harci öltözék" - elég strapabíró ahhoz, hogy viselőjét szinte mindentől megvédje, pl. a vákuumtól :D.
    Az Indexet magába foglaló Forerunner-építményben valószínűleg erősen korlátozott számban vannak teleportok vagy maga a rendszer használata korlátozott (ez felveti azt a kérdést, hogy vajon a Forerunner-ek annyira nem bíztak saját alkotásaikban, pl. a GS-hez hasonló 'monitor'-okban, hogy a Halo aktiválását inkább kizárólag emberekre 'bízták'? Érdekes, hogy az ún. Reclaimer-ek kizárólag a Homo sapiens sorai közül kerülnek ki, MC-n kívül GS egy bizonyos Marvin Mobuto törzsőrmestert nevezett így, valamint Mendicant Bias a Harvest bolygó lakóit).
  • RAZOR27
    Egy egyszerű impact-betűtípust használtam :D (arra hasonlított a legjobban a source képen)
  • Vardar
    A Paintban a szövegeszköztár elég hiányos.
  • RAZOR27
    Nm :) (mondjuk egy egszerű paintal is meglehetett volna csinálni)
  • Vardar
    Ha GS ilyen fasza robot, akkor MC-t miért nem teleportálja az űrbe? És miért nem tudott egyből az Indexhez vinni?
  • Vardar
    Most a hosszú hétvége alatt lefordítom és majd kérhetitek.:)
    Autógrammokért majd később álljatok sorba.
  • Vardar
    Kösz. Ezer hála.