782
-
#382 Gravemind: "Silence fills the empty grave, now that I am gone." "But my mind is not at rest, for questions linger on. I will ask and you will answer."
Cortana: "Alright, shoot." -
Vardar #381 Én kérdezek, te meg válaszolsz. -
#380 Köszi, most már asszem tálátom a dolgokat. Ja és nem emlékszik valaki arra, hogy a Halo 2 végén mit mond Cortana Grawemindnek (asszem így hívják a nagy flood izét) a High Charity-n? -
#379 A Pillar of Autumn atommeghajtású, fokozottan hűteni kell a reaktorokat, vagy....Bumm!
A forerunnerek egy ősi faj, ők alkották a Halo-kat, hogy vizsgálják a Flood organizmust.Ha netán elszabadulna, arra az esetre van bennük ez a pusztító funkció. -
#378 Köszi. Az első részben lévő Haloról tudom, hogy miért robbantják fel, csak azt nem, hogy attól, hogy az a hajó felrobban a végén, attól miért pusztul el. Ja és kik is azok a forerunnerek? -
#377 Azok az eretnekek, gyakorlatilag jófiúk, de mivel Arbiter és a többi elittel szemében árulók így szembeszállnak velük.
Az a csaj Keyes lánya, sűrűn fogsz vele találkozni, még a 3ba is.
375:Gondolom a Bungie rájött, hogy nemkéne csakúgy Johnson kihagyni a buliból, így visszahozták a sorozatba (meggondolatlanság volt az a jelent szvsz)
A halot azért robbantják fel, hogy a covenant ne tudja elsütni. -
#376 Na jó, ez a Heretic szint az, amit egyik Halon sem fogok végigtolni :)
Amúgy akkor már Halo 2es kérdések:
Ki az a Heretic?
Az elején, amikor a kitüntetést kapjuk, ki a csaj? -
#375 Aha, köszi, így jobb.
#364: De akkor itt mi fog történni. Mert ezután ugye felrobban a Halo (miért?), de akkor Johnsonnak meg kéne halnia, viszont a Halo 2nek rögtön az elején beszélget velem. -
Vardar #374 Ezek mind külön fajok. A próféták átverték a jó népet a palánkon, de erre csak az elitek jöttek rá. A többiek(bruteok, gruntok stb.) még mindig elszántan harcolnak a prófétákért. -
#373 Külön fajba tartoznak, csak épp szövetséget kötöttek.
A próféták elakarják sütni a Halo-kat ,mert azthiszik, hogy akkor istenekké válna, elérhetik a forerunnereket és egy nagy utazásba kezdenek, de igazából kinyír minden élőlényt.Az elitek rájönnek erre és szembefordulnak a szövetség többi fajával.
#331 és #339 az utolsó kérdésre a válasz.
-
#372 Na jó, Halo 1 felejtős. Normalon már megvolt, szóval ismerem, Legandary-n meg lehetetlen. Lejutottam a Halora, de az elején nem bírok átmenni. -
#371 Egyszer valalki beavatna abba, hogy a brute-ok (a nagy szőrös gorillák, ha mégsem ez a nevük), a próféták (a legegőszékesek), az elitek és a gruntok külön fajba tartoznak vagy mi? A Halo 2ben mi az a lázadás vagy harc, amit a bruteok és az elitek vívnak és a végére miért állnak valamennyire MC mellé (legalábbis hogy Arbiter miért). Ja és hogy még a Halo 1ben mitől pusztul el a Halo. -
Vardar #370 Akkor is eléggé érdekes jelenet. -
#369 Majd meséld el milyen
367:(legendary:a legnehezebb fokozat, viszont jutalmul néha felfednek többet a storyból a jelenetekben)
368:(nem buzulnak, megölelik egymást, mert azthiszik végük) -
Vardar #368 Ezek itt buzulnak? -
Vardar #367 Legendaryn minden más? -
#366 Csak az a baj, hogy a beszédből nem sokat értek xD -
#365 El is felejtettem, hogy milyen jó ez a Halo. Ismét elkezdtem a Halo 1et, csak most legendary-n. Lehet, hogy a héten még a Halo 3 is meglesz, jajj, de várom már. -
#364 De az nem 343-volt, hanem 2104 Penitent Tanget, és a High Charity nemmessze a Halo felszínétől állomásozott.
itt az a rész -
Vardar #363 Hol van ilyen jelenet?
Az In Amber Clad mit csinál a Halo 2-ben?
Akkor a teleport az űrben is működik mert MC-t egyenesen a tanácsterembe vagy hova viszi. Nem? -
#362 Egy Pelikánnal a többi túlélővel. (szerintem igazából nemis akarták Johnsont visszahozni a készítők, mert volt egy olyan jelenet, ahol Johnson kűzd egy elittel nemmessze a felrobbanó PoA-tól.)
#361:Ahamm, mostmár eztis tudom, köszi -
Steve Q #361 Pedig a város még a Sangheili-San 'Shyuum (Elit-Próféta) háború alatt épült, szóval erősen valószínű, hogy ők alkották meg. -
Vardar #360 Halo, it 's finished.
Johnson, hogy jutott ki? -
#359 Viszont én kíváncsi lennék a High Charity történetére, mert kívülről olyan, mintha egy flood-al fertőzött hagyma lenne :D
ezzal ara célzok, hogy nem kötődik se a covenant teknológiához, se a forerunner teknológiához (legalábbis kinézetre, ebből következtettem) -
Vardar #358 Nem emlékszem.:) -
Steve Q #357 Nem tudom, emlékszel-e arra a részre a játék vége felé, ahol az In Amber Clad fregatt egyszercsak felbukkan High Charity belsejében, majd becsapódik az egyik közeli toronyba - na Gravemind azzal a hajóval jutott fel a Szent Városba. -
Vardar #356 Ha a Halok teleportja űrben nem működik akkor Gravemind, hogy ment el a High Charityre?
És akkor az Onyxon mi történik, mégis? -
Az onyx -
Steve Q #354 Az Onyx egy ún. "pajzsvilág", amit a Forerunner-ek építettek. Valahol a hipertérben található, ha jól olvastam. -
Vardar #353 És ott mi lesz? Mindig emlegetik az Onyx csatáját, de végül is mi történik ott? Mitől olyan fasza az a hely? -
#352 nem, de a maradék az onyx-ra megy (tehát k.o.) -
#351 Sztem nem bíznak benne.
Márcsak az miatt is, (spolier, halo3-at nem megismerni akaróknak :D)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy 343Gs sammit nemtudott az Ark-ról -azonkívül, hogy mi is az- máris idézek:
343 Guilty Spark: "Not at all. While I had a complete understanding of Installation 04, my Makers wisely limited my knowledge of all other strategic facilities. Compartmentalization - in case I was ever captured by the Flood." -
Vardar #350 Csak 45 percig bírják az űrben. Na de akkor Gravemind, hogy ment el a High Charityre?
Amúgy meg amikor az eligazítás van a Reach bukásában azt mondják, hogy majdnem mindenki itt van kivéve akik túl messze harcolnak, hogy eljöjjenek. Akkor végül is MC nem az utolsó Spartan II. -
Steve Q #349 Gondolom azért nem, mert a GS irányította teleportrendszer csak a Halo-ra terjed ki, az azt körülvevő űrre nem :). Mellesleg felismerte, hogy MC-n harci páncél van, ami - bár szerinte generációkkal gyengébb, mint egy "12-es osztályú harci öltözék" - elég strapabíró ahhoz, hogy viselőjét szinte mindentől megvédje, pl. a vákuumtól :D.
Az Indexet magába foglaló Forerunner-építményben valószínűleg erősen korlátozott számban vannak teleportok vagy maga a rendszer használata korlátozott (ez felveti azt a kérdést, hogy vajon a Forerunner-ek annyira nem bíztak saját alkotásaikban, pl. a GS-hez hasonló 'monitor'-okban, hogy a Halo aktiválását inkább kizárólag emberekre 'bízták'? Érdekes, hogy az ún. Reclaimer-ek kizárólag a Homo sapiens sorai közül kerülnek ki, MC-n kívül GS egy bizonyos Marvin Mobuto törzsőrmestert nevezett így, valamint Mendicant Bias a Harvest bolygó lakóit). -
#348 Egy egyszerű impact-betűtípust használtam :D (arra hasonlított a legjobban a source képen) -
Vardar #347 A Paintban a szövegeszköztár elég hiányos. -
#346 Nm :) (mondjuk egy egszerű paintal is meglehetett volna csinálni) -
Vardar #345 Ha GS ilyen fasza robot, akkor MC-t miért nem teleportálja az űrbe? És miért nem tudott egyből az Indexhez vinni? -
Vardar #344 Most a hosszú hétvége alatt lefordítom és majd kérhetitek.:)
Autógrammokért majd később álljatok sorba. -
Vardar #343 Kösz. Ezer hála.