782
-
#422 Szeirtnemm nem lenne rossz ötlet csinálni nind3 Halo átvezetőihez magyar feliratot és feltenni pl youtube-ra. Gondolom sokan örülnének neki, mert pl én se sokat értek belőlük, pedig érdekelne, hogy mit is beszélnek bennük. -
Vardar #421 Az Onyxon mi történik? Magyarázza már el valaki, hogy az üvegesedő Reachről, hogy kerül Dr. Halsey az Onyxra és mitől olyan nagy azám az Onyx. -
#420 Az eggyik custom editionosban van (Mármint a combat evolvednek a pályályi, csak h2-es armorral+fegyverekkel, meg átdolgozva kicsit) -
Vardar #419 Mérnököket, lehet látni egy Halo játékban is? -
Vardar #418 Most csak ennyit találtam. -
#417 elég lett volna egy hsz is...
#414: a 3-ban, de gondolom nem akarod előre tudni ennyire. -
Vardar #416 The Forerunner were given no choice but to activate the Halos, killing all life of sufficient bio-mass and cognitive ability in the Milky Way with the exception of those species safely placed on the Ark and on Earth. -
Vardar #415 Apparently, while the rest of the Forerunners attempted to defeat the Flood through any military way possible, a plan B was also approved to be put into the works, which included the construction of the Halos, Shield Worlds like Onyx, and the Ark. -
#414 És akkor ezzel az Ark-al mi is a helyzet? Akkor a Covenantok ismerik, de eljutottak-e oda és ha igen, miért nem robbantottak? Melyik részben van ez? Mi emberek tudjuk, hogy hol van a teleport, mikor tudjuk meg és a Covenantok szintúgy mikor? -
Vardar #413 De, az Arkon élők túlélik a robbanást.
In addition, it functions as a safe haven from the Halo network's strategic pulse and as a facility to construct replacement Halos.
Located 218 (about 262,144) light-years outside the Milky Way galaxy, it is safe from the Halo effect (as it is referred to by the Forerunners in the terminal transcripts) that kills all sentient lifeforms, the main Forerunner behind its use was Didact. The purpose of the ark is to remote activate every halo ring, from outside the blast radius. This is a failsafe system that is only activated by an aborted firing such as the one that occurred at the end of Halo 2 -
#412 talált -
#411 A shield word az akkor az a hely, ami megvéd a Halo-k pusztításától? -
#410 Ha kikapcsolják a halo saját védelmét akkor magát is elpusztítja egy elsütés során. -
#409 Ja akkor a Halo-k többször is elsüthetők, nem lesz bajuk, csak az élet pusztul ki rajtuk? Ja és akkor ezek szerint a Covenantok csak tudnak az Arkról, mi emberek még nem és a 3. részben derül ki, hogy a Földön van a teleport? -
#408 Ez nem teljesen igaz, ne keverd a shield world-el.
Az Ark-on ugyanúgy eltörli az életformákat.
#406:
1:meg
2:megakadájoztuk
3:ezt a folyamatot a forerunnerek alkották, de mivel nem él egyse(?) ezért nemis állították le.
4:Nemcsak a Halo-n lévő élőlényeket, képzeld el, ha a flood feljut egy assault carrierre és teret ugrik, akkormár nemállíthanád meg.Kitudja mennyi idő múlva tudják elsütni, kitudja addigra a flood milyen messzire jutott.A halo-k nem sütik el magukat, a monitrnak nincs joga elsütni. -
Vardar #407 A Földön van egy portál az Arkhoz. Azért itt van mert a forerunnerek szerint mi nagyon faszák vagyunk.:) Azon átjutnak el a szövetségiek az állomáshoz.
Azért nem mert mi megakadályozzuk őket ebben.:) (MC+Arbiter)
Azért mert egyben fegyverek is, a flood ellen. A floodot nem lehet megölni tehát szerintük célszerűbb a gazdatesteket, tehát minden más életet elpusztítani. És ha az egyik Halo elpusztul akkor egy nagy terület lefedetlen marad és ott szabadon élhetnek a zombik.
Ön magukat azért nem pusztítják el, mert valaminek el kell sülnie. 1000-szer újragyártani őket meg nem gazdaságos. -
#406 Aha, értem. És ezt a Covenantok megtalálták? Ha igen, hogyhogy nem sütötték el őket? Érdekes lehet, hogy épülnek fel ezek a hatalmas építmények. De minek őket pótolni, ha egy kihalt faj kísérleti telepei csak? Meg minek nekik akkora hatókör, ha csak a saját népességüket kell elpusztítaniuk a flood elszabadulása esetén (ami meg is történt, csak akkor meg mé nem robbantak)?
Tudom ám, hogy idegesítő a sok kérdésem, de most elkezdett érdekelni. -
Vardar #405 Az Ark egy nagy űrállomás ami gyártja, pótolja a Halokat. Innen vezérelhető mindegyik. Benne van a Halok hatósugarában mégis mindenki túléli aki rajta van. -
#404 Ez az ark vagy mifene, ez az egyik Halo neve? Melyiké? -
Vardar #403 Ha valaki valami hibát talál a Halopédián vagy valamit szeretne szerkeszteni nekem szóljon már légy szíves! -
Vardar #402 1. Mert nem találták meg mindet.
2. Az Arkról mindet lehet aktiválni, még hozzá egyszerre. Akkor minek felkutatni mindegyiket egyesével? -
#401 Ez igaz. De mé nem sütötték el őket, ha egyszer az a céljuk? -
Vardar #400 Nem sütötték el még egyiket sem (talán az újat igen, Halo 3-at nem ismerem).
Ha Magyaroszág 1/7-ét elpusztítanák, te se lennél boldog. -
#399 És a többit még nem sütötték el, vagy azt nem tudni? Akkor miért volt akkora baj, hogy felrobbantottuk az egyiket? -
Vardar #398 Nem ismerték. De ők már jó ideje menték szerte szét a galaxisban és megtalálták a másodikat is.:)
Ha van 7 olajkutad és mindegyik egy milliárd dollár hasznot hajt akkor is nyugodtan alszol ha csak az egyiket ellenőrizted. A többiekről azt se tudod, hogy hol vannak. -
#397 A Halo-kat nemmuszály egyszerre elsütni.Eggyenként is ellehet, ha jóltudom.Az elsőnél (04) csak "szerencsénk" volt, mert a convik is épp ottvoltak.Mivel mi megfingattuk a 04-est kénytelenek voltak másikhoz átmenni (delta halo).Mimeg new mombassa felett potyáztunk eggyet egy cruiserrel.Tehát azmár nem véltetlen volt, csak követtük őket. -
Vardar #396 Na jó, de az összes elit rögtön át állt. A többi fajból maradtak itt is, ott is. -
#395 Az elitek azért áltak közénk, mert rájöttek a szemfényvesztésre és egycsapásra osztották a nézeteink. -
#394 A kis sunyi! xD
De a szövetség akkor mégsem ismerte az összes Halo-t? Vagy csak ezt nem és véletlenül pont ezt találtuk meg egyszerre és ezért volt ez olyan fontos? Miért pont ezt próbálták meg először elsütni? A többit miért nem? A második részben lévő Halot akkor már régóta ismerték? Nemm igazán értem ezt. -
Vardar #393 Azért háborúztak, mert sokáig megfigyelték őket és a próféták úgy találták nem megfelelőek a Szövetségbe. Az eliteknek tetszettünk ezért is álltak át mind közénk.:)
A Szövetség meg az emberek szerintem pár napos különbséggel értek a 004-es Halohoz. A Sigma Octanus IV-en talált a Szövetség valami jelet ami a Halohoz mutat, mi emberek elfogtuk és Cortana meg letöltötte magának a szigorúan titkos dokumentumot. Ő gondolt egyet és megfejtette, hogy mi az.(senki más nem jött rá) Koordináták voltak a 004-eshez. És amikor a Cole protokoll szerint a hipertérbe kellett lépni (véletlenszerűen kell valamilyen útirányt kitalálni) Cortana "véletlenül" ezeket az adatokat adta meg. -
#392 Köszi, én is kb ennyit tudtam. Azé ennek a játéknak nincs hiánya történetből, nagyon ki van találva ez. -
#391 A Covenant az emberekkel való találkozáskor rájöttek, hogy nem megfelőlek a szövetségbe.Ha nem elég jók az emberek, hogy bevegyék őket a buliba, akkor elpusztítják őket.
A covenantok már ismerték a Halo-kat, épp kutatásokat végeztek a 04-esen amikor bejöttek a képbe az emberek.(pillar of autumn véletlenszerű térugrásával)
a többit énse tudom :D -
#390 Alapvetően a Covenantok és az emberek miért is irtják egymást? Mert az ok, hogy az emberek rájöttek, hogy mik is a Halo-k, a covenantok meg el akarták sütni, de előtte, amíg nem találtak rá ezekre, addig miért háborúztak? Ja és hogy is volt ez a Halo megtalálósdi? A Covenantok már mindet ismerték, az emberek meg váletlen megtalálták, rájöttek, hogy mi és elpusztították? -
#389 Énse célzottan tanulgatom, csak annyit nézegettem youtubon a jeleneteket, hogymár beleégett a gondolataimba. -
#388 En egyet sem xD -
Vardar #387 Én meg abból csak 3 "szöveget".
Were it so easy. -
#386 tulajdonképp az egész endinget tudom
(viszont a legtöbbet inkább a 3-ból vágok) -
Vardar #385 Hood-MC ? -
#384 Halopedia xD
A felét tudom, de nemvoltam benne biztos így inkább kopiztam, viszont az ez elötti párbeszédeket vágom (nemvagyokőrült) -
#383 Köszi. Ezt most a játékből nézted ki, vagy bevágtad az egészet és fejből? xD