X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nividiumot hogyan lehet bányászni?
Ore Collector + Mobile Mining System elég vagy kell még hozzá valami? pl tarctor beam? Az automatikus bányászáshoz milyen software-ek kellenek?
Tractor beammel az állomások mozgathatóak e?
PX66
Elvileg 17-én megjelent.
Nividium? Láttam már, hogy itt-ott veszik, de még nem voltam olyan szektorban ahol lett volna nividiumos aszteroida. Most néztem meg egy oldalon hol is vannak ilyenek...
Hát nem barátságos egy vidék az tuti 😄
Am ezt csak mobile drilling systemmel + ore collectorral lehet begyûjteni? Vagy hogyan?
Jah egy kérdés:
összedobtam pár ûrállomást(Antigone Memorial-ban építkezem), amikhez hajókat rendeltem. Ore Mine, Silicon Mine, Cahoona+Cattle ranch... na már most Az Ore mineok profitot termelnek, de a C+C lényegében csak nyeli a pénzt. Az igaz, hogy még nincs tele energia cellákkal, de már vagy 1M Cr ment bele és még így sem "önnellátó". Kb úgy állítottam be mint a többi állomást, azaz alapanyagokat olcsón vegye, a kész terméket drágán és a köztessel meg nem csináljon semmit.
A tippem az, hogy túl sok a Cahoona a környéken, így lényegében áron alul, tudja csak eladni. Vagy szerintetek mi lehet?
Másik kérdés:
Lehet e az ûrállomásokat szépen egyenlõ távolságra tenni egymástól? pl Rácsszerkezetbe?
Ha a complex Hubot megsemmisítem, akkor az egész komplexnek annyi csak csak a hub semmisül meg?
Hirtelen ennyi.
PX66
Kösz mindenkinek a segítséget. Már megvan.
SaGa Jr, Gunslinger: A probléma az volt, hogy nem a turrentben "ültem", ahogy sejtettétek. Eddig ha jól emléxem, csak Busterben, meg Discovererben lövöldöztem, ezért nem értettem miért nem megy a dolog. De most már minden okés mûködnek a lézerek, a rakéták, meg a drone-ok is.
Am a taxizás miatt használom az Expresst. Meglehetõsen gyorsan sok pénzhez jutok így.
... Volt még pár kérdésem, csak most nem jutnak eszembe.... Na mind1, addig is játszom és közben biztos rájövök.
Még 1x THX for the Help.
Physix66
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A legjobb TP szerintem a Scabbard és az Iguana Vanguard. Utóbbit ingyen meg lehet szerezni majdnem fullra felszerelve és elõre is lehet rakni 4 ágyút, tehát az Expressel szemben nem csak 1 fegyvere lehet, hanem 5, persze ez sem harcra való. Legjobb lenne egyébként saját vadászokkal kísérned magad.
tomonor: az Express PAC kompatibilis.
Emellett simán elõfordulhat hogy másik csoportban van a fegyver és véletlenül csoportot váltottál, emiatt nem tudsz tüzelni. Tudod 3 csoportba lehet rendezni a fegyvereket és te döntöd el melyik fegyver melyikben legyen (csak az elõre nézõkre vonatkozik, a tornyok külön vannak). Ezek között lehet váltogatni. A képernyõ bal alsó sarkában van erre lehetõséged ha egérrel akarsz váltani.
Amúgy meg nem rev, hanem ver (version) ami a játék verzióját jelöli. 😉
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Akadt egy kis problémám a játék alatt...
Elsõ próba játékom alatt(rev.1.0) simán ment a fegyverek használata, de most, hogy új játékot kezdtem(rev.2.7) valamiért nem tudom üzembe helyezni a fegyvereket.
Particle Accelerator Cannon + Express, majd install a Baj 1be, szóval mennie kéne, de nem tudok harcolni, ami most nem ártana, mivel egy Paranid mindenhova követ és megpróbál levadászni.... Még jó hogy gyorsabb a hajóm 😄 Drone-okkal el tudom intézni, de jó lenne ha több opcióm lehetne fegyverek terén... Tud valaki segíteni?
SB
Mondjuk szvsz mindenki úgy tossza el a játékát ahogy akarja, igazából ha mindent végigjátszott tisztességesen és már nincs kihívás, akkor lehet örömködni sokféle képen, ezért jó ez a játék :-)
Egyébként pedig az univerzumomban egy egész vurstli várja a látogatókat annyi kieg. van fenn. 😊
XTC-re várok. Addig kompenzálok.
Kis csíter :-) Én csak kipróbáltam aztán tüntettem is el, majd a 3.0-ban úgy is lesz.
Jó az Aamon Proto. Fél tucat rajom már hadrendbe is állt azóta 😉
A BoP egyes elemei több hónapja megvannak, 2.7-el pár véletlenül be is került a játékba. Az az Aamon Prototype bitang durva egy vadász lett.
Hogy vagyunk?
Mindenki vágja a centit. Közeleg Okt. 8. Akinek van pénze és igénye rá: Superbox, akinek nincs az várja a Balance of Power plot-ot.
Attack Fighters parancs nem adható ki wingben (sajnos, ez elég komoly hiányosság), de meg lehet kerülni a problémát könnyen. Egy vadásznak kiadod az Attack Fighters parancsot a vadász saját parancskonzoljában, majd az összes többi vadásznak kiadod az Attack Target of parancsot.
Attack All Enemies parancsot el kell felejteni. Wingben szigorúan tilos használni és wingen kívül sincs túl sok értelme, maximum járõrözésre jó, de csak kisebb szektorokban, különben nagyon elkóricálhatnak az egységek.
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Az XTC-rõl nem tud valaki valamit?
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Mily rég is jártam erre.. És mily rég is rájöttem már hogy engem a TC kampánya nem is igazán érdekel...
De most már eljutottam arra a pontra hogy elkezdett furdalni a dolog hogy milyen. Viszont eljutottam oda hogy kell egy végig játszás leírás, mert kellene pár egyéb meglátás hogy tisztában legyen vele aprócska buksim, hogy mégse vagyok szimplán csak atom szõke. 😊
Egyébként hogy vagytok? 😊 <#puszis>#puszis> <#worship>#worship>
Wingek vadászokhoz valók.
Fujitsu Siemens Amilo, L7320, 1.7 Ghz, 1 gb ddr2 ram, 64 mega vram(nem saját, elveszi)
Anno a freelancert szerettem nagyon, úgy látom ez is hasonló. 😊
Tudnátok segíteni?Olyan problémám van,hogy egy winget beállítottam wingmen-nek hozzám és a Shift+6 és 7 parancsra semmit nem reagálnak.25Km-en belül is bróbáltam a targetelt célpontot nem hajlandók megtámadni,ha meg kiadok nekik valami parancsot,de megszakítanám ,hogy protect me akkor is az elõzõ parancsot folytatják.
Split course you
Közben már rájöttem, hogy azt a kalóz bázist kell lescannelni.
Pontosan mi a kérdés?
Ez egy ilyen játék, ne haragudj meg rá csak mert nem követi a divatos elbutulós tendenciát és nem rág mindent a szádba. 😊
Találd ki magad hogyan gazdagodsz meg, milyen feladatokat vállalsz el, kikkel akarsz haverkodni és kikkel nem, kereskedõ leszel, harcos, kalóz, fejvadász, iparmágnás vagy ami tetszik.
Ezt a játkot úgy kell elkezdeni hogy mindenek elõtt elolvasod legalább egyszer nagyon alaposan ak ézikönyvet amit mellékeltek a játékhoz és cssak utána kezded el elsõ próbálkozásaidat. Ezt a játékot tanulni kell, idõigényes de ha ráérzel nagyon hosszú idõre le tud majd kötni.
A feladatokkal kapcsolatban azt tudom javasolni, hogy mikor elvállalnál egyet (legyen szó a szorihoz tartozókról vagy az állomásokon felvehetõkrõl), alaposan hallgassad meg és értelmezd amit elmondanak. Nem lesz részletekbe menõ leírás a journal-ban a feladatokról, csak a fõbb szempontok és ha nem figyeltél olyan helyzetbe kerülsz mint a második feladatban most vagy.
A második feladatban követned kell a kijelölt delikvenst majd miután dokkolt a célállomáson azután az állomást kell lecsekkolnod (menj hozzá 500 méteres közelségbe vagy még közelebb, akkor indul be az automatikus scan). Ezt egyébként elmondják neked a feladat során.
A kis nyilak meg így is sokkal több segítség mint ami kéne (késõbb magad is rájössz majd hogy ez elég sok felfedezéstõl megfoszt meg túlságosan is megkönnyíti a játékot).
Ha meg nagyon elakadsz akkor javaslom a végigjátszás megtekintését az alábbi linken:
végigjátszás
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Csinálom a küldetéseket, vagyis pontosan a másodikat, ahol ilyen kalózok mögé kell menni, és scannnel, vagy mit csinál. Na én már vagy 25 hajót megscannaltem, de még mindig csak adja a feladatokat, ide menj oda menj. Ez így normális? Elején követtem végig a kalózt tisztes távolságból, de miután bement a bázisukba, utána meg kijött 6 ellenséges hajó, azok ellen esélytelen vagyok. Az a baj, hogy a kezdõk ebben a játékban teljesen elvesznek, nincs semmiféle útmutatás a kis nyilakon kívül, hogy hova menj. Találj ki mindent.