X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bár a törés néhol vírus jelez, úgyhogy csak óvatosan.
Úgy is csak a saját flottám fölszerelése lenne a cél. És akkor nem 2 PSP tudok tárolni egy állomáson hanem 100-at egy TL-be (a HQ-m is tele van ilyen TL-ekkel csakhogy növeljék a rakteret).
Kár hogy van egy csomó átgondolatlanság...
De akkor mit lehet csinálni vele ha üres?
Vettem egyet 50 milkóért, gondolván hogy az adott fajra jellemzõ fejlesztések elérhetõek lesznek benne (mint Reunionban), de teljesen üres.
Ez bug? Így kéne mûködnie? Mert akkor nincs sok értelme, és a Hq-ba gyártott hajóimnak a felszerelése elég keserves lesz.
De ahogy a Reu-ban CIG-ek voltak elrejtve, úgy a TC-ben klf. beam cannon-ok (u.a. mint a lasertower weapon csak a színük tér el meg a sebzése és némileg a hatótáv)
Sajna nem igazán éri meg (sztem.) megkeresni és feltelepíteni õket gyenge sebzésük miatt ráadásul kevés hajóra is meg rá + ahova rá is megy oda is csak hajónként max. (talán) 6 db mivel az alábbi hajó kivételével csak oldalsó turret-ekre megy fel.
De látványra legalább jó!
Csak a Truelight Sekker-re (Goner M6) raktam fel oda is csak azért mert arra minden fegyver rámegy és így a különleges hajóhoz kapcsoltam a különleges fegyvereket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert néhány terran állomásnak nagyon jól föl lehetne használni bizonyos elemeit új hajókhoz.
Illetve ha szétlövöd és úgy gyûjtöd be mobile minerrel, akkor a sûrûbb esetén magasabb lesz a nyersanyag/meddõ szikla arány...
És még egy kérdésem lenne: az aszteroidák ásványtartalma (yield) mit befolyásol? Mi a különbség például egy 17 yield-û silicon és egy 64 yield-û silicon asteroid között?? És még egy kérdés: vannak az X3 TC-ben "elrejtett" container -ek, mint ahogyan az X3 Reunion-ban voltak? Ugyanis a személyes statisztikákban van egy "megtalált konténerek" pont is.
Elõre is köszönöm a segítséget!!!
Újból csak köszönet az esetleges válasz(ok)ért!
(bármit is és bármennyit is nyilatkoznak, hogy a TC az uccsó az csak a marketing része)
Nem õk lennének sem az elsõk sem az utolsók akik ezt így meglépik.
Csak ki tudnak valami újat találni...
Azt hittem hogy ezzel a 2.7-el vége, és valami újat kezdenek. <#worship>#worship>
Ilyen Dio HC féle? 😄
of Terran Conflict would feature a 'Dead-is-dead' game mode. We're
pleased to reveal that testing is already underway on that feature,
which will be released with Update 3.0 of X3: Terran Conflict. You may
remember that we said that this feature takes advantage of Steam
technology, so we stress that it will only be available to those
players who have registered their game with Steam.
Egyébként a 2.0 után az Unfocused Jumpdrive szektorokban véletlenszerûen néha megjelenik egy Goner Aran amit el lehet foglalni. Boarding Pod-os M7M-ekkel érdemes utazgatni, de van hogy több tucat ugrás kell, míg rátalál az ember. Jó kis hajó az Aran, bármilyen hajó bele tud dokkolni, még egy M2-es is. Sõt, több Aran-t is egymásba lehet dokkolni, elég hülyén néznek ki úgy :-)
Egyesek Nvidiumot bányásznak bennük, csak ezzel megint az a gond hogy egyetlen hajóval (a sajátoddal) tudsz csak átugrani a szektorba (meg a benne dokkoló hajókkal).
Úgyhogy én inkább kerestem az univerzumba pár Nvidiumos aszteroidát, szétlõttem, rájukállítottam egy Terran Mobile Mining Baseshipet, meg pár bányászhajót aztán ha megtellik a Tl szépen eladom a shipyardba. Elég jól mûködik automatikusan.
Elolvastam a végét, hogy mi a jutalom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)