12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Sippie
    weboldalukon sajna nem találtam :S
  • Sippie
    Jó, de gondolom csak egy sectort ad a nevedre. Elfoglalni meg nem tudsz másokat, akkor ha valaki kis stratégiai hódításra is vágyik annak jó, vagy lehet foglalgatni enélkül is?
  • Gunslinger
    Ebből a képből is látszik, hogy az XS nagyon nem M6 méretű. Természetesen nagyobb az M3-aknál, de mint mondottam volt eredetileg nem volt besorolva egy osztályba sem, X3TC-ben kényszerből berakták M3-nak, logikusabb, mint M6-nak, méretben meg sztem az M8-ak ekkorák.
  • Gunslinger
    Sector takeovernek sztem nincs értelme már, mivel a New Home plotban kapsz a nevedre egy saját szektort.
    RRF meg totál kicsinálja a gazdaságot, a fajok szétölik egymást és nem is reális ahogy foglalgatják a szektorokat.
  • Gunslinger
    CD Galaxisban is volt én ott vettem meg másodszor asszem 1500 Ft-ért, mert kíváncsi voltam a magyar kézikönyvre, de előtte anno két és fél éve Angliából rendeltem az első kópiát, külföldről minden további nélkül meg lehet rendelni most is, én ezt ajánlom, már csak a bővebb kézikönyv miatt is, a magyar kiadás kézikönyve finoman szólva is fos volt.
  • Sippie
    Na nem sok választ kaptam egyelőre :D
    Ahogy néztem arról szól hogy ki kell írtanod mindent a sectorból, és egy free trading stationod el kell helyezned, amitől a tiéd lesz a sector. Az improved khaak hatására a khaakok hódításba kezdenek, és menni fog a csihi puhi folyamatosan, az RRF meg arra van hogy ha valahogy nagyobb balhé van, a fajok segítséget hívnak a közelebbi szektorokból hogy megvédjék, vagy épp elfoglalják a szektort, és még nagyobb csihi puhi alakuljon ki.
  • Massive Attack
    Ez engem is érdekelne..:)Ki milyen moddal növeli az X3 nyújtotta játékélményt..:D

Én eggyelőre csak simán tolom, modok nélkül, ez a "sector overtake" cucc jól hangzik..:)
  • joceruza
    Mondjuk "President's End"-ben láttam egy helyben álló Argon Colossus-t ha minden igaz. Egy kicsit megviseltnek látszott,de semmi infót nem kaptam róla. Be sem tudtam célozni. A másik: Már nem emlékszem a sector nevére,de ott meg olyan roncsokkal találkoztam mint amilyen hajók a "The Threat"-ban vannak. Díszek?
  • reywind
    Csak 576-ban láttam, ott vettem meg én is.
  • reywind
    Aha, megvan...
    http://www.sg.hu/forumkepek/2011_01/front.JPG
  • reywind
  • reywind
    Feltöltöttem képeket (textúra nélküliek) Nova, Shuttle, Mercury, Centaur, előlről és felülről egymáshoz viszonyítva. Ha valaki megmondja hogyan tegyem láthatóvá, akkor ti is láthatjátok...
  • reywind
    Ok, kb 10-e akkora, mint mondjuk a centaur, viszont 18x akkora, mint egy Nova.
    (az értékeket továbbra is a 3ds max biztosítja...)

Néztem az animációját, ahogy bedokkolt egy Orcába. Enyhén szólva is átment a falon...
    Bőven nagyobb, mint egy M3 az M3P-t is veri méretben, ha a mérete alapján (viszonyítva a mercuryhoz: a mercury kb 2x nagyobb, mint a shuttle) meg kéne adnom, hogy mennyi lehetne az alapraktere, akkor minimum 1000-re gondolnék.
    Egyébként az összes TM ilyen szempontból gázos, mert az M3P-s hajók mind túllógnak minden irányban a, a shuttle meg gyakorlatilag 2 helyet elfoglal...
  • Sippie
    nájsz :)
    Senki sem tud 5letet adni hol vehetném meg a játékot?

Kitoltam a reunion sztorit, és gondolkozok erősen a terran conflicton, de a reunionnál is elcsesztem hogy alapjátékkal kezdtem és később az x-tended felrakásával megszenvedtem rendesen.
    Ha elkezdem a játékot, mely modokat érdemes felrakni? Reunionhoz X-tended mod, sector overtake, RRF, improved khaak scriptet raktam, úgy gondolom ettől lesz teljes a játék, hódítani is tudok, az ellenfelek sem teljesen suták, változnak a határok. Így mit javasoltok a TC-hez amivel azért a sztorit is tudom csinálni (ha van benne :D) mert pl az RRF állítólag átnevezi Argon One-t, és bájbáj sztori mód.
  • Gunslinger
    Akkor nézd meg XTC-ben mit tud.

Azért bőven kisebb, mint egy M6, de eredetileg nem is M3-nak készült, nem volt besorolva egy osztályba sem, egyedülálló hajó a maga nemében, az első nem Xenon jármű, ami képes kapu nélkül ugrani.
    Enyémet X3TC-ben 4 EMPC-vel és 2 PBE-vel fegyvereztem fel, de ritkán használtam, túl gyenge a fegyvergenerátora és túl kicsi a raktere is az igényeimnek.
  • reywind
    Szvsz az Xperimental Shuttle a jegjobb M3-as (persze valamilyen oknál fogva M6-os méretekkel rendelkezik... és akár M3-okat is dokkolhatna).
    200MJs pajzs, sebesség: 321m/s, bele lehet tenni 6 PRG-t (bár a fegyver energia nem az igazi...).
  • Gunslinger
    Lehet, de nincs semmi értelme.
  • Gunslinger
    Aran és a Valhalla.
    Aranba bármilyen hajót be lehet dokkolni, akár több Aran-t is egymásba, ezáltal gyakorlatilag végtelen mennyiségű hajót lehet dokkolni.
  • Gunslinger
    Nah, majdnem eltaláltam :-) Amúgy begyüvős a videó :-)
  • reywind
    XTC-ben van Xperimental Shuttle? Vagyis lehet szerezni?
  • reywind
    Melyik az a 2 hajó?
    Viszont akkor gondolom azokba lehet TS/TM/TP-ket is dokkolni.
  • mindero
    CMOD4+xtra ship + Immersive backgrounds

És kösz a dicsérő szavakat :)
  • Gunslinger
    Hogy érted azt hogy egyben van, meg mit lehet kezdeni mivel? Nem igen van a játékban olyan hajó, ami darabokban van... Minden járműről részletes infó van az enciklopédiában.
    M6-ot dokkolni X3TC-ben csak két hajóba lehet, XTC-ben viszont már baromi sokba.
  • reywind
    Ezalatt:
    "Találkoztam egy két olyan hajóval ami egyben van,de semmi infó róla. Azokkal lehet kezdeni valamit?"
    Mire gondolsz?
  • reywind
    M3P-nál nagyobb hajók (TS/TM/TP/M6/M6M/M7/M7M/M8) nem tudnak dokkolni más hajókban (olyanokban mint: TL/M1 illetve pár M6/M7 alkalmas rá), hacsak nem használsz valamilyen modot. Ez esetben van lehetőség arra, hogy kivül dokkolj valamelyik hajón.

Az elején az M6-os hajó egy dologra jó: eladni. Az árából venni TS-t meg Mk3-as trading software-t és elküldeni, hogy kereskedjen.

Just for the record
    Ja és továbbra is viccessnek tartom, hogy egy TL, ami több ezerszer nagyobb, mint egy TS csak 5x, 10x annyi árút tud cipelni (mindegy, úgyis átírom meg átalakítom... már folyamatban).
  • joceruza
    Még a Rank-ot tornászom. Még csak fighter vagyok. Találkoztam egy két olyan hajóval ami egyben van,de semmi infó róla. Azokkal lehet kezdeni valamit? Egy M6-os osztályú hajót milyen hajóra lehet dokkoltatni? Ha egyáltalán lehet.
  • Gunslinger
    Felépül a templom a plot végére, de asszem semmit sem fognak benne árulni.
  • Gunslinger
    Az úrfi valszeg nem az X2-vel játszik, szal irreleváns :-)
    BTW egyedül egy helyen hiányolom a featuret, a spray shopból.
  • Gunslinger
    CMOD3 + x-tra ship modnak tűnik.
  • Sippie
    azannyát :O Az alapjáték ilyen? vagy ez valami mod?
  • Sippie
    Sziasztok!
    576-on kívül tudtok valami boltot pesten ahol árulják a játékot?
  • reywind
    Egy nap alatt simán össze lehet hozni a 300 millió creditet... úgy, hogy nem is igazán játszol a programmal, csak fut a háttérben (najó időnként kell venni TS hajókat és fel kell szerelni őket és az elején kell egy kis lövöldözősdi, hogy meglegyen a rankod a hajók megvételéhez és meg kell keresni pár értékesebb gazdátlan hajót és eladni őket (lehetőleg ne a különlegeseket), hogy legyen egy kis alaptőke.

Tulajdonképpen én nem is kereskedtem, csak megvettem az MK3-ast és hagytam, hogy dolgozzon....
  • joceruza
    Szerintem ahoz még igen csak kevés vagyok! 350000 creditem van......
  • Pares
    Nagyon profi! De mi ez? Csak nem Split propaganda?

• SZEG007
    wow szuper vágás, szuper kameramozgatás jo zeneválasaztás profi kis video gratz
  • mindero
    Igen, Fraps-al vettem fel (felbontás bőven elég 1280x720, élsimítás 2x és akkor nem is szaggat annyira) a videót, Videostudióval szerkesztettem, a régi videókban pedig a hangot a Neospeech mintahangjával mondattam fel.
    De kifogytam a hangokból úh, az újabbak némák lesznek.

És örülök h tetszik :)
  • Massive Attack
    Érdekelne mivel csináltad a videót!:)

FRAP al rögzitetted?
    Vegas al vágtad?
    És az emberi hang?:)
  • Massive Attack
    Nem rossz a videó..:)

X3 Terran Conflict: Harvest
    De ehhez külön gratulálok, a vége nagyon üt...:)
    Fel is vettem kedvencnek ezt még jó párszor meg fogom nézni..:)
  • Pares
    Vegyél egy Argon Titánt és kész...

• mindero
    Rég volt videó :)