X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy PC kihozható 100e Ft alatt is.
Szerintem egy kétmagos 3 Ghz-es procival, 4 Gb ram-al és egy Ati 4xxx -es v. vele egyenértékû Nvidia videokártyával (1 Gb saját memóriával) felszerelt PC-vel rajta egy 64 bit-es Windows-al nem lehet mellélõni.
A notidban lévõ videokártya a használata során a ram-ból "lop" el. Ez tökéletes HD videók nézegetésére de játékra már nem v. alig.
Én spec u.a. teljesítményû laptopról nyomom (Acer Travelmate 5520G) de a videokártyámnak van 256 Mb saját memóriája (még ez is sok játék esetében pl. Crysis épphogy elégséges) .
Ez a teljesítmény viszont már elegendõ ahhoz, hogy a TC szépen menjen közepes graph-al 1280x800-as felbontáson.
A te szerencséd (mert szerencsének lehet mondani, hogy ilyen spec.-el egyáltalán elindult a game), hogy a TC nem annyira támaszkodik a videokártyára. Sokkal döntõbb a proci és a ram teljesítménye, mérete.
A legolcsóbb megoldás... Nem fogsz örülni. Venned kell egy új notit (v. egy asztalit) vagy egy külsõ videokártyát a régi notihoz de utóbbit aranyárban mérik.
Egy TC-ra alkalmas notit már láttam br. 145e-ért is (pl.: Asus K50AB sorozat).
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
-Akkor az lesz a gond.
Intel Core2Duo 2.0Ghz,2Giga Ram,Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Segítség kéne:rég nem játszottam már a tc-vel mert két gépbõl csak 1-en indul el,de azion iszonyúan szaggat.Namármost a másik gépen windows7 van,és nem indul el.Hiába vagyok rendzsergazdaként bejelentkezve,mégis rendszergazdai indítást kér,továbbá még valami kompatibilitási promlémára is hivatkozik.
Segítségeteket elõre is köszönöm!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Ez az új plot viszont egy nagy kaki eddig, nyomába sem ér az Aldrin plotnak, ami IMHO eddig a legjobb volt. Most eleinte terran nyersanyagokat kell furikázni, ami jumpdrive nélkül meglehetõsen nehézkes ugye, szerencsére nem nagyon kell messze elmászkálni, csak 2-3 szektornyi távolságba, mert épp volt raktáron MRE, Water és Hull plating, kezdetben ebbõl a háromból kell tetemes mennyiséget összeszedni, Hyperionnal csináltam meg és termékenként kétszer kellett fordulnom. Aztán volt egy kis hajóvédés, egy Yokohama, egy Katana és kb. 30 vadász volt az ellenfél és egy Scabbardot kellett megvédeni, majd további nyersanyaggürizés, aztán az új blueprint scannerrel kellett leszkennelni egy ATF M5-öt, majd elfoglalni egy ATF M4-et. A scan rohadt nehéz volt, mert állandóan irányt váltott a vadász és 150 méternél közelebb kellett lenni hozzá legalább fél percig. Most ott tartok, hogy egy Scabbarddal kell trójai falovasat játszani és felrobbantani egy ATF kutatóbázist. Sztem mára pihentetem, 3 órányi játék alatt jutottam el idáig, majd hétfõ este tudom folytatni, ha valaki végigtolja a hétvégén ne tartsa vissza az infókat. :-)
Még mindig nincs kint a patch :-(
A terran reward meg lehetne pl az hogy megkapjuk a Gyorsító kapuk ugrási kódjait és végre lehetne a Terran rendszereket is használni. Senki nem fog 5 rendszeren átrepülni a Földig (amik baromi nagyok ráadásul).
Tudom van ilyen mod, de hivatalosan jobb lenne 😊
Hull 150 ezer. 4GJ pajzs megy rá (6800MW) és 4800XL a max cargo kapacitása. Vicces, hogy 1MJ pajzzsal adják, höhh, spúr Argonok. Pajzs töltése M7-esek közt az egyik legerõsebb, csak a Terranok múlják felül és az M7M-ek!
Nem tudom, hogy megtartották-e a TS dokkolási lehetõséget, ha igen, akkor nagyszerû player personal ship is lehet, hiszen berakunk egy Mistral SF-et és van + 15000-nyi rakterünk egy M7-esben + 8 vadásznak hely. M7-sek elég egyedi hajó, olyan, mint egy brutál nagy TM. Fegyverzetnek így elsõ blikkre azt javasolnám, hogy elõre CIG és IPG vegyesen, a többi helyre FAA és CFA. Mindenhova lehet valamilyen flakot rakni egyébként.
3.0-ban az OFF plot rewardja az Argon Griffon M7-es, visszamenõleg is megkapja a játékos. Steamrõl már lehet húzni a patch-et.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=3046752
TL-be -ha nem használsz modokat- asszem csak M3 és alatti kategória tud dokkolni, úh marad a transportálás.
Tudom, roppant idegesítõ. Ha nem bírod, tegyél fel valamilyen Modot pl X-tra ship-et, az javítja ezt a hiányosságot.
Mammothhoz(vagy más ilyen kategóriás hajókhoz) rendelt hajókkal, hogyan lehet leszállni, ki- bepakolni és persze hány hajó tud leszállni? Röviden: mik kellenek ahhoz, hogy a nagy hajókhoz rendelt kisebbeket kezelni tudjam? Valahol úgy rémlik hogy nagyobb hajóból csak 1 képes leszállni 1xre...
Az normális, hogy a mine asteroid paranccsal csak ice, ore és silicon bányászható, vagy talán ez egy bug?
FCC 4.02t használ valaki? Hogyan mûködik?
PX66
Más:
Újabb bug, ma fedeztem fel. Ha kapuátlépés közben pont mielõtt belépnénk a kapuba megkezdünk egy másik hajóba átteleportálást és nem fejezõdik be az átteleportálás az ugrás elõtt, akkor a túloldalon már a másik hajóval érkezünk meg, még akkor is ha 5 km-re volt a kaputól és totál nem ugrási pozícióban. Az eredeti hajónk meg valahol az elõzõ szektor kapuja elõtt parkol. Tök véletlenül fedeztem fel, a Xenon 472-ben egy M8-ast akartam menteni, amiben nem volt jumpdrive, hogy az uccsó pillanatban mielõtt átrepül áttranszportálok egy erõsebb hajóba, hát nem jött össze :-D Igazából akkor lenne poén, ha így klónozni lehetne hajókat, hogy az eredeti hajó a kapun átlépve átváltozik egy másikká. :-)))))))
http://tukorkapu.hu/forum/index.php?board=192.0
Doian, talán te vagy ott az a bizonyos házigazda? Miféle fórum ez?
Mit tudunk róla az új ploton kívül?
Elvállaltam egy hajó-visszahozós küldetést. Amikor a helyszínre értem, kiderült, hogy a feladat teljesíthetetlen, mivel egy Cerberus M7-et kellett volna visszajuttatni egy Cahoona Bakerybe. Ilyen nagy hajó nem tud bedokkolni egy gyárba. Úgy döntöttem, megpróbálom eladni. A küldetési idõn belül sikerült is, ráadásul semmilyen reputáció-csökkenést nem tapasztaltam. Ez egy kicsit furcsa. Lehet, hogy bug?
Nem tudom, ez okozhat-e problémát késõbb. Nem szívesen töltenék vissza, mivel nagyon jól jött a hajóért kapott rengeteg pénz a játék elején.
Hogy pontosan hol van azt nem tudom, de majd itt biztos megmondja valaki a koordinátákat.
Na végre sikerült Nividiumot gyûjtenem (1500) és el is tudom adni. Azért nem minden kóser....
1 óra alatt képtelenség nemhogy 100at de még 1 millkát is összegyûjtenem és eladnom. 6 sektorban néztem szét ahol veszik, de mindenhol csak 2-2 dbot vesznek. Azért hozzá teszem, hogy a LooManckStrat's Legacy-ben nem tudom eladni, mivel ott nem szeretnek :S
Van gyorsabb módja is ennek az eladásának?
PX66
Ore Collector mindenképpen kell, bányász cucc viszont nem szükséges hozzá, fel lehet törni a nagy aszteroidákat rakétákkal vagy hajótesttel is :-)
De a legegyszerûbb simán csak összegyûjteni a már feltört kis kavicsokat, több szektorban is található kifogyhatatlan nividium mezõ, melyek a Collect Rocks paranccsal begyûjthetõk. Még korábban beírtam egy listát, hogy mely szektorokban van ilyen mezõ, keress rá a topciban, most fejbõl csak Kingdom End ugrik be, én onnan gyûjtögettem. Elég szállítóhajóval egy óra alatt 100 millát is lehet keresni.