12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#10509 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
off:
Szinte csak azt:
-
tomonor #10508 Emeletes buszt is vezetsz? :D -
#10507 Nincs valami elindulást segítő leírás? AP-vel játszom, de minden küldetés amit adnak nem teljesíthető. 1000cr-em van. Azt mondja hozzak el a wall sectorból valami cumót de nem fér be a hajómba, 1000cr-ből nem tudok bővíteni.
Szóval hol érdemes kezdeni vagy hogy? -
Bluefire #10506 aham -
#10505 off:
Jó pénz. De London az egy állatkert. Dolgoztam vidéken is az nagyon jó volt, csak az meg nem fizetett 12-18 fontot óránként. -
Bluefire #10504 anno elindítottak egy oldalt ahol bárki jelentkezhet az X sorozat magyarítására
http://translator.hostoi.com/
1kis off
milyen angliában buszt vezetni? -
tomonor #10503 Igen, a banner picit elhanyagoltan érzi magát. -
BBalee #10502 super! Sikerült magamnak cimezni! :-) -
BBalee #10501 Egy jó döntés! :-)
Jó játékot! -
BBalee #10500 terran conflict map:
eng.x3tc.ru/x3_tc_map/
Albion prelude:
x3ap.roguey.co.uk/sectors/ -
#10499 Köszi, azóta már megvettem, 10 font volt a war pack (terran conflict+albion prelude) steamen.
Holnap vetem bele magam jobban. -
BBalee #10498 Ha Londonban vagy bus sofőr, akkor nem lesz baj a szöveggel!
Demoról nem tudok, hogy lenne. És ha szeretsz harcolni, építkezni, kereskedni, akkor tetszeni fog. -
#10497 A galaxymap nem működik fent a bannerban. (page not found) -
#10496 Kb közepes az angolom, londonban vagyok buszsofőr, ehhez elég. Csak nem tudom elég lenne egy ilyen complex játékhoz is. Már amikor először olvastam róla érdekelt az X3, akkoriban úgy döntöttem várok a magyarításig, aztán elfelejtettem az egészet, most véletlenül láttam a steamen.
Esetleg demó van a játékból? Számomra fontos, hogy ha valamiért fizetek azt teljesen tudjam élvezni, ha bonyolult hosszú angol szövegek vannak akkor sajnos nem biztos, hogy ez menne. -
József István #10495 Botorság lenne az angol nyelvismeret hiánya miatt kihagyni ezt a játékot!
-
József István #10494 Én meg azt hittem "Mátyás király Gömörben"-t játszunk! -
tomonor #10493 Nincs, 99% nem is lesz. A játék egyszerűen túl nagy egy orientálatlan nyelvfájl módosításhoz, köbö 4-szer próbálták már lefordítani a reunionnal, mind megbukott (vagy legalábbis nem készült el). -
BBalee #10492 De majd segítünk, ha kéred. -
fatsy #10491 tudtommal nincs -
#10490 Sziasztok,
Steamen most nagy akciók vannak, meg is venném a játékot, de nem találok hozzá magyarítást. Létezik? -
BBalee #10489 Egy gyárra gondolt.
forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=319483 -
József István #10488 Megálló nem jó?
Milyen állomással? -
Bluefire #10487 tudtomal a phq-hoz kell még h rendelkezz (1) saját állomással -
Pares #10486 Köszi! -
BBalee #10485 javítanod kell a Boron(hub), illetve Teladi(hq) viszonyodat.
Majd kapsz egy terjedelmes üzenetet...
Hq-t ptni nél kezdi, a hubot meg Queen's Harbour
ban. -
Pares #10484 Csak egy gyors kérdésem lenne: az új javításba ugye belekerült a Xenon Hub Plot meg a PHQ is. Na most ezeket a küldetéseket hol és hogyan tudom elkezdeni, mondjuk miután befejeztem a fő küldetés szálat? Már nem emlékszem hogy volt TC-ben, csak kíváncsi vagyok. Köszi. -
Tgabbar #10483 Van valakinek tippje, hogy a játék a gépen hol tárolja a cd kulcsot? Nézegettem a registry-t, de nem találom. -
Tgabbar #10482 Hmm...akkor előkeresem az eredeti kulcsot meg az exe-t. Bár az hogy mindig internet kell hozzá, az problémás, mert nem vagyok mindig net közelben. Úgy netán nem megy ,ha offline-ban indítom a steam-et(más játékoknál megy, csak ezért kérdezem. Max az achivementeket a következő online belépésnél frissíti fel.)
-
Bluefire #10481 nem kell feltétlen internet hozzá :P
(ap-nál már lehet acsivmenteket szerezni internet nélkül is) -
BBalee #10480 Szívesen!
Nem minden hajó megvehető, és én imádom a"mocskos" módszert! :-)
ha eredeti neked is, akkor regisztráld a steemen! Ott nincs cd védelem, cserébe internet kell, és még elérhető lesz néhány extra szolgáltatás is.
Pl achivementek, új did (boron) kezdés, automatikus frissítés, és dvd mentes indítás. Nekem nagyon stabilan megy... -
Tgabbar #10479 Köszönöm a tippet,bár valószínűleg a tisztább eszközöknél maradok. :)
Egyedül annyit "csaltam" eddig ajáték kapcsán, hogy crack-eltem, pedig eredeti, ugyanis a védelmi progija által állandóan kirakott az asztalra egy idő után.
Nameg a töltögetés, vagyis vissza-vissza töltögettem időnként, hogy egy másik rendzserbe lépve megnézzem milyn küldetéseket döb föl, nameg mert próbáltam olcsóbban szerezni végre egy szállító hajót,de érdekes mód vagy nem avolt ilyen akció, vagy pedig még így is milliós tételűt dobott fel...így muszály volt vennem egyet origiben a bótba :). -
BBalee #10478 Az oroszok visszafejtették a bailchanche-ot tc-hez, de az alapok nem változtak. Rengeteg tényezője van, de ebböl kettőt tudsz befolyásolni.
1: 5%-ot veszitesz, ha gyengébb a lézered, pajzsod, vagy hajótested.
2: 10%-ot nyersz, ha az ellenfeled 2.5% nál kevesebb életereje van.
Vagyis fogsz egy m6 ost, és mass drive-val elosebzed 2.5%ra, majd ezek után kezded bontani a pajzsot...
6 visszatöltésböl megvolt az L is ezel a módszerrel.
Bövebben:
x3tc.ru/zahvat-malyh-korablej_111.html
egy fordito program ajánlott. :-) -
Tgabbar #10477 Hogy lehet növelni a katapultálás esélyeit?
-
BBalee #10476 nem. .Ha jobban bíznak bened, akkor nagyobb értéket bíznak rád. Pl. Semlegesként max m5-öst kér, de ha kimaxolod, akkor akár több millios értéküt is rádbíz, hogy hozd vissza. Van úgy, hogy érdemesebb eladni pár millioért egy m7-est, mint leszálitani. :-) -
fatsy #10475 a repunak amúgy abban van szerepe h milyen szintű küliket kapsz? -
fatsy #10474 aha, akkor még hagyom:)köszi
-
BBalee #10473 fright scanner kell, és miután megscanelted, átvált pirate-ra, Majd el kell kapni. Ez a legnehezebb küldetés az egész játékban. És ha elrontod, akkor veszitesz egy csomó reputationt. :-) bár vannak trükkök, hogy novelljed a katapultálás esélyét, de akkor is nehéz teljesiteni. Ha a cél m6-os, vagy erősebb, akkor el lehet foglalni... -
fatsy #10472 amikor a "lámpás" küliknél csak simán egy olyat ad meg h hozzak egy bizonyos hajótípust vissza az állomásra, de nem elhagyott meg ilyenek hanem egy másik faj hajója, akkor azt h hajtom végre?odamegyek és veszek egyet vagy mi?vagy betámadok egyet hátha el tudom foglalni vhogy?
-
fatsy #10471 thx! -
Romeo One #10470 Általában eqipment dock-ban.