X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hopp, egy sorstárs.... ugyanez a típus van nekem is, megvan már sztem 10 éves is, és ugyanez a baja: alapállásban húz az egyik irányba, szoftveres megoldás nem segít.
Azokban a játékokban jó, ahol lehet konfigolni a deadzone-t - sajnos a directx 8 óta ezt rendszerszinten kivették 😞
Szóval konkrétan teljesen szétszeded a cuccost?
Kicsit bonyolultnak tûnik.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Az egész univerzum hozzátok igazodik, aszerint, hogy milyen gyárat és hova építetek! Nem hülyeség! Kicsit agyalni kell.
Az elsõ milláig nehéz, mert talicskázni kell, de aztán szépen lehet invesztálni ide-oda! Amíg csepeg zsé, addig meg lehet térképészkedni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egyébként amikor új játékot kezdtem, kb. 15 szektort át kellett kutatnom, amíg találtam szolár pava plentet... és egyébként rohadt nagy hiány van EC-bõl...
3, kivéve hogy a Terran hajók most néhány Argon szektorban csinálják a semmit) a kereskedelemre? Mármint valahogy nagyon lassan gyûlik össze a pénz, így néhány óra játék után is csak kb. 2-3 száz ezer kredit jött össze, aminek nagyja részét elköltöttem további kereskedés céljából. Valahogy lassúnak érzem. Van valami tippetek, valami alapvetõ exploit vagy ilyesmi, ami elkerülte a figyelmem? Régen játszottam már a játékkal utoljára, és akkor is inkább harcoltam az agyon modolt játékkal, mintsem kereskedjek, lehet pont ezért...
Kösz a választ elõre is.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
A kalibráció meg nem mûxik 😞 Akkor is szeretem ezt a Joyt, ha folyamatosan használom nincs gáz vele,most nem fog hónapokig porosodni a polcon 😊
NONPLUSZ. Szerintem az a joy csak kalibrációért kiált! Én saitek c.e.f.-ot használok, és minden egyes csatlakoztatás, vagy gépindítás után meg kel tennem. Illetve ez sem igaz, mert ha már beléptem a játékba és körbetekerem minden tengelyen akkor is kalibrálja magát.
(Ha csak nem potméteres a joy-od. Amit kétlek!) Persze innen könnyû okosnak lenni!
Van valami izgalmas változás a játékban, vagy csak kezdhetjük elölrõl...
Az elsõ küldetést akkor megkaptam amikor elértem az accepted adviser szintet.
A hivatalos fórumon sokan jelzik ,hogy a hangok eltûnnek,pár óra után, ma reggelre nekem is elõjött ez,eltûntek a hangok .Tegnap 10 órát futott a játék és nem volt probléma. Valaki készített egy nem hivatalos javítást és újra mûködnek a hangok, saját felelõsségre másoljon mindenki, a steamen valószínûsíthetõen lesz rá fix javítás, A telepítés után ki kell dokkolni és átmenni egy másik rendszerbe és bedokkolni,ezután fog mûködni újra ,a hang vagy régebbi mentést visszatölteni és utána újra a használt mentést betölteni.
Nem hivatalos javítás hang hiba
Pillanatnyilag csak Steamen érhetõ el, ha megvan a Steames TC akkor 10eur, ha nincs akkor a 2 együtt 20eur.
Kénytelen voltam a dupla csomagot megvenni, mert a TC "csak" eredetiben van meg 😞
Elõször a TC-t indítottam el, mert kíváncsi voltam mennyire kompatibilis a Steam verzió a "normál" mentésekkel: teljesen normálisan felismeri a mentéseket, ott folytathatom ahol legutóbb abbahagytam (2010.06.06. - szégyen milyen rég volt, de XTC-t nyomattam, igaz azt is régen). A már elért Achievement-eket nem tölti be automatikusan, tehát az eddig elért eredményeket nem ismeri fel a Steam Achievement-rendszere, legalábbis az elsõ mentéssel tuti nem, nem tudom, hogyan fog ez a része mûködni de nem is olyan fontos.
Az AP ugyanúgy kezdõdik, mint bármely másik X3 játék, ugyanúgy választunk karaktert stb ugyanúgy egyetlen kezdõszektor van a térképen és ugyanúgy repülésoktatással kezdõdik mint a TC, stb.
OFF/ Idõhiány miatt eddig jutottam, sajnos komolyabb játék elõtt még meg kell mûtenem a Joystick-omat, mert bár kiváló darab (Logitech Extreme 3D Pro) de ha hónapokig nem használom, félrehúz 😞 Ilyenkor a két tengely érzékelõit leszedem, majd csatlakoztatom a joy-t és visszacsatlakoztatom az érzékelõket, így újra az alapállapotot érzékelik normálisnak. Macera de ha folyamatosan használom, nincs vele gond.
X:Rebirth ellenben egy teljesen új grafikai motort kap, minden máshogy fog benne mûködni, és a megjelenési ideje egyelõre 2012 Q1, ám ezt csúsztathatják. Szal ja, két játékot kapunk egymás után, hosszútávon. De nem egyszerre.
Vagy az már "túl tökéletes" lenne?
Telhetetlen vagyok! Na! És?
És vajon a Rebirth akkor milyen szerepet tölt be?
Mindenesetre örülünk.
Na hogy tudom megvenni 10 dolcsiért? 😄 annyiért simán jöhet 😄
"veszel 2 Mercury Tanker S-t (jobban felszerelt nem kell), mindkettõre 1-1 Special softver-t és Ore collector-t (más nem kell)vásárolj, illetve a Cargo bay-eiket maximáld, majd mindkettõt elküldöd Kingdom End-be. Egyiket a -160/51/3056 (itt méterben) pozícióba, a másikat pedig a 2886/3650/14257 pontra. (Elég a lehetõ legközelebb ezekhez a pontokhoz) Én elõtte az Eclipse-emmel már elõre eldaraboltam a két pontnál lévõ nagyobb köveket. Itt "Collect rock ..."-kal mindkettõ megpakolja magát, ami hajónként 16 milliót jelent, amint fullra pakoltan eladod majd õket a Shipyard-on."
Valami olyasmit szedek ki a szövegbõl ( a levélbõl amit kaptam) h egy ex yaki jahót kell elfoglalnom na az megvan ott volt elhagyva a szektorban
de a küldetésem meg valami királyi mittom én mit ir halovány lila gõzöm sincs hogy most mit...
Ui terran-al vagyok és a kincs keresõn kívül vannak egyéb fõ küldik ?? 2õt találtam az elsõ mikor az oazis nevü tl hajóra kelett anyagot szálítan meg abba a rendszerbe dolgozgatni a máik ien (könyv jelzésû küldi) ez a kincs keresõ... egyéb lessz ?