12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • nab
    Ok kösz.
  • Tgabbar
    Pontosan. Mikor belépsz a shipyard trade rendszerébe és pirosan van valamelyik építmény vagy hajó, akkor ha ráviszed az egeret, ki írja, hogy milyen besorolás kell az adott fajnál, hogy meg tudd venni azt. Ugyanez igaz bizonyos cuccokra is.
  • nab
    Áhh megvan kösz. Az hogy bizonyos fajoknál nem tudok hajót vásárolni gondolom a ranktol függ.
  • Tgabbar
    Nyomd meg kétszer a P-t, majd kicsit görgess lentebb, ott megtalálod.
  • nab
    Hol lehet megnézni hogy egy adott fajjal milyen viszonyban vagyok? A teladi űrben hallom, hogy you are promoted, de nem találom hogy hol lehetne megnézni a viszonyt.
  • BBalee
    ne aggodj! A fegyverbol mindig hiany van. :-)
    De ha megis telitodne a piac, akkor ha olyan eq-nal adod el, ami nem ad, csak vesz fegyvert, ott vegtelen mennyiseg eladhato. Pl terakorp hq-nal
  • Flooder29
    Sziasztok,

A kereskedéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem, a free trading állomáson eladott cuccokat megveszik az npc-k? Olyan gondolkodtam, hogy mi történik ha ellátok folyamatosan nyersanyaggal egy HEPT üzemet, ő termeli a fegyvert, a fegyvereket utána eladom egy TS-en vagy EQ-n, de utána mi történik? Mitől fog újra megnöni a kereslet ezeken az állomásokon, hogy legyen értelme újra eladni fegyvereket ott? Azért pont a fegyvereket hoztam fel példaként, mert kb. ők vannak a termelési lánc végén.

Köszi a válaszokat:)
  • Romeo One
    Köszi! Akkor ez nem változott a Reu óta.
  • Pares
    Főleg a taxisoknál...
  • József István
    Röviden és tömören.: Nem fogja használni a MI, ellenben manuálisan óriási előnye van egy küldetésnél. Akár fél percet is spórolhatsz.
  • nab
    Kezdőknek ezt a videó sorozatot javaslom. http://www.youtube.com/watch?v=gCCWCOsSBn4

Alap angollal meg lehet érteni miről szól. Angol nélkül tejesen esélytelen a játék.
  • nab
    Én támogatom az ötletet.
  • Bluefire
    hamár ilyen sokan kérdeznek alapvető dolgokat, miért nem csinálunk egy magyar x wikia-t?
  • Romeo One
    Ha saját hajómban, amiben nem én ülök, van Docking Computer, azt az AI használni fogja? Jelent bármi előnyt?
  • Imperat
    Köszi :)!
  • tomonor
    Szabócsba itt tojásból kelnek. Az egosoft meg már említette, hogy egyneműek.
  • Bluefire
  • Imperat
    Elnézést a buta kérdésért. De én a korábbi xsp telepítőt nem tudom egyszerűen alkalmazni az AP-hez. Van esetleg egy újabb verzió? Vagy valamilyen leírás, hogyan állítsam át, hogy az AP-hez telepítse a hajókat?
  • BBalee
    Ianamus Zura a teladik anyagolygója. Ott még élnek férfiak, csak nem hagyhatják el a bolygót. Azon nőstények, akik Ianamus Zura-t elhagyták, csak klónozással tudnak tovább szapotodni.
    Minden tojásból kikelt gyermek tökéletes mása lesz az anyjának, még a neve is, ezért is van a nevük után egy római szám, hogy meg tudják az anyjátol különböztetni.

Mivel az anyabolygó elhatárolódott a Federációtól, ezért a köztudatban az szerepel, h minden teladi nő.
  • József István
    Ha már túlestünk a születésen, akkor rátérhetünk a gyermek nevelésre.
    Javaslom hívjuk meg Dr. Ranschburg Jenőt is a fórumba.
  • Borg18754
    akkor kombináljunk... diploid klón tojással, diploid klón féleleven szülve, vagy diploid klón elevenen megszülve...
    na melyik lesz az kedves tomonor?
  • Borg18754
    *többnyire nem egyneműek....
    akkor még egy 4. opció a diploid klón...
    akkor ez a legvalószínűbb
  • Borg18754
    ha tanultál biólógiát akkor tudhatod hogy a hüllők többféleképpen szaporodnak... szval a te válaszodnak semmi információ tartalma nincsen...
    1. lehetőség hogy tojással szaporodnak, mint a legtöbb hüllőfaj, ezért is kérdeztem azt...
    2.a pikkelyes hüllők néhány faja félelevenszülő vagyis az utód még a tojás lerakása előtt kikel
    3. vannak elevenszülők is ahol a mészalapú tojás nem is fejlődik ki

de ez a földi hüllőkre vonatkozik amik nem egyneműek... ezért kérdeztem hogy le van e írva hogy egosoft szerint hogyan szaporodnának...
  • Bluefire
    semmi se változott az előző verziókhoz képest ua úgy kell telepíteni a hajókat mint eddig
  • Imperat
    Lenne egy kérdésem. Az Albion Prelude verzióban lehetséges plusz hajókat telepíteni? És ha igen akkor hogyan? Az előző részekhez sokféle mod hajót lehet találni.
  • József István
    Mondjuk kering itt a dróton néhány kép boron nőstényekről. Lehet, hogy revideálom a véleményem.

Üdvözlök mindenkit Sigmund Freud: Egy fanatikus pc játékos szexuális fantáziálásai. Fórumán!
  • tomonor
    Hüllők. Szerinted akkor?
  • Borg18754
    az le van írva hogy hogyan szaporodnak? :D tojással? :D
  • Bluefire
    nemre való tekintet nélkül gondoltam
  • tomonor
    Ne feledd, a profit a Teladik kezében van, akik nemtelenek.
  • József István
    Öööö, öööö, ööö.
    Ez a kinectes kép szépen meg is jelent a lelki szemem előtt.
    Ezt nemre való tekintet nélkül gondoltad? Mert a tőzsdét hímneműként kevésbé megalázónak vélem.
    Bocs lányok!
  • nab
    Ok kösz.
  • tomonor
    Bartering az az, aminek hangzik, cserekereskedelem.
  • nab
    Mi az a különbség az x3 -ban a trade és a bartering között? Elég fura a kezelő felület. Trade -ben csak vásárolni tudok ahogy látom, barteringben meg eladni is?
  • Bluefire
    nem lenne rossz a rebirth-ben strihelni és csak fél áron hozzá jútni egy capital ship-hez :)
    csak ne keljen a kinect
  • József István
    Valójában a fonákja miatt érdekelt a dolog, mivel én M2 gyűjtő vagyok. Amiket általában rombolásra állítok be. Ergo, csak alul felül van flak. Viszont így előfordult, hogy a Megalodont, megtépázta néhány vadász. Ráadásul úgy, hogy benne ültem. (vagy talán épp ezért). Vagy mert a két lövegcsoportnak rossz a lefedettsége. A legvalószínűbb a szektoron belüli-kívüli probléma. Ha "nem látom" akkor hozza a papírformát. De valami okos beleírt a programba valami jópofa dolgot, amitől mórikálnia kell magát.
    Elsősorban ezt várom az újjászületéstől, hogy a szemem előtt ne lövesse rommá magát.

Na megint csak durrogtam.
  • SaGa Jr
    Megy az SETA trükk nélkül is, csak elég messziről lődd ki és győzd kivárni míg odaérnek a rakéták. Bizonyos távon kívülről indított rakétákra oda sem bagóz az ellenfél.
  • József István
    SETA-s trükkel!!! Megint csak a zsiványság...!

A rebirth-öt megcsinálhatnák úgy, hogy ne kelljen a program hibáit kihasználni. (Csak hangosan gondolkodtam)
  • BBalee
    625.000 et üt egy tomahowk, vagyis ugy 18-20 elég szokott lenni. A SETA-s trükjel minden rakéta betalál, mielőtt egyet is lőne a célpont.

Ez a második legolcsóbb módja egy csatahajó felrobbantásának.
  • József István
    Pontosan hány darab 1+ megás rakétát kell kilőni egy M8-ból az M2-re, hogy eltűnjön? Mekkora a robbanás hatósugara egy ilyen rakétának, hogy nem ússza meg alul-felül oldalt flak-olt M2?

Tényleg érdekel!!!