X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavaró azért hogy az autopilot is azon a kódon van.
Minden igaz 10km-nél közelebb vagyok akkor berak az állomásra ha rányomok. Itt nem tudom hogy van de a controls-nál nincs ilyen opció!
Most vagy én nem látom vagy valahogy hozzá kell rendelni?
Most tudtam meg, hogy a Steam-en akciós a játék.
Annak idején nagyon szerettem a Freelancer-t és az Elite-t is. 😊 Az alapjátékon kívül mit érdemes megvenni? (Teljesen ismeretlen számomra a játék.)
Gyenge angollal mennyire élvezhetõ?
Köszönöm a válaszokat!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én elõször még a X3:TC Operation Final Fury küldetés sorozatában találtam ilyen fegyvert mikor a kahaak-ok szektoraiba kellett ugrálni gyilkolászni és ott szedtem össze minden beam fegyverbõl 1-2 db-ot (illetve a UJD használatával).
Ha meg csalni akarsz akkor ott van letölthetõ változatban a cheat script az egosoft oldalán a fórumban a script topikok között.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ha gondolod tedd közzé.
Pares. Jó ötlet. Szégyellem is magam, hogy nem jutott eszembe. De a kitartással még lesznek gondok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Arra vigyázz, miután betetted az MK3-as szoftot és elkezdte a Sector Trader funnkciót, soha ne ülj bele abba a hajóba, mert azzal kilököd a begyakorló pilótát és legközelebb megint 0-ról kezdi a tanulást. Ha elérte a 8-as szintet, akkor tudod átállítani Universal Traderre.
Egy kérdés még hogy milyen hajón legyen akkor az MK3 Trade Softver?
Argon expessen hogy gyors legyen vagy Mercuryn a nagy raktér miatt?
Ha Jumpdrive van rajta akkor magának beszerzi az EC-t? Lehet hülye kérdések de az X2-be és az X3-ba nem csináltam ilyet soha! Mondjuk nem is volt akkor internetem hogy érdeklõdjek. 😊
Akkor hogy ne csak kérdezzek van egy pénzszerzési tippem nektek!
Az ûrt járva a pénz jelû hajókat meg lehet venni. Az éri meg fõleg aminek a Hull-ja jó kicsi. pl. a Nova 50-60K-ért adják 40-50%-os Hull-al. Megveszed odamész megszereled és mehet a Shipyardra! 900-950K-t kapsz érte. 😄 (vagyonom 90% ebbõl van)
Nem mind éri meg de lehet egy jó táblázatott készíteni magadnak hogy mit éri megvenni és mennyiért. Volt hogy Boron Dolphint vettem 150K-ért amit sokkallottam de felújítva 225K volt. Nem sok de haszon. Általában az M5-ösök nem érik meg néha 40-50K-ért adják szétlõve és csak 25-30K-t ér. De vettem már 4,5K-ért is ott volt haszon. Érdemes tehát az ûrt böngészni utazás közben. 😊
Nekem volt a TC-ben terran complexem. Több is!
Az ugró bólyáknak köszönhetõen jobban lehet közlekedni náluk, de az tény, hogy nem egy kereskedõ paradicsom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Anno a Terran M4-est talán egy eclipse-el és két hept-el sikerült megadásra bírnom, de az szerintem kevés egy Zinon szektorba.
Annyiért gyárat veszek!!!
Ore bánya és silicon is kell egy jó komplexumhoz szóval az jó helynek tûnik.
Lenne még egy kérdésem hogy a Sector Trade-re hogy kell elküldeni a hajóimat? Van Trade softver 1-2-es a 3-mas 500K gondoltam azt nem veszem meg. 😊 A command-nál ha rálépek olyanok jönnek fel hogy jó ár keresése a sectorban meg ilyenek. Ez nem tûnik nekem automatikusnak.
Van valami beállítási trükk hogy magától menjen kereskedni a kiválasztott sectorban?
Ha lehet, akkor folytatom a terrant, de e nélkül nagyon szenvedõs az egész.
Nem tudom amúgy a terranok fejlettsége miben nyilvánul meg. Ugyan a hajóik erõsebbek, a fegyvereikrõl már ezt nem mondanám, gyermeteg a gazdaságuk, mindent baromi lassan csinálnak, és nem lehet a szektoraikon belül ugrani, ergo ezerszer lassabb az utánpótlásuk (plusz még a gigantikus állomások miatt a távolságok is hatalmasak).
Akkor valószínûleg maradt is remélem. 😊
Novám már van potom 56K volt mert 30%-os Hull-ja volt de kit érdekel meghegesztettem az ûrben. 😊
Hajókat így nem keresgélem, majd veszek ha kell ez van. 😞
Elsõ gyárnak mit javasoltok és hova rakjam? Egy több kapcsolatos komplexumot akarok a végére!
X3 Reunion tapasztalatom van de a XTC, XAP-ben nem értek pár dolgot!
Nem tudjátok itt hol vannak a free ship-ek? Vagy ezer honlapot találtam ahol a régi Reunionos hajók vannak meg az XTC-sek. A Reunionosok küzöl egy sem volt meg, gondoltam mert a kiegészítõk felülírták. Az XTC-sek (pl. Pirate hajók)szintén nem fellelhetõek!!! Mi van az ingyenes hajókkal akkor??? Hova tûntek? Van valakinek friss aktuális lista hozzá?
Másik kérdésem a Terran-ok ellenségek maradnak mindig? Mindegy kivel megyek? Vagy Custom módban? (Terran Commander-nél persze nem ellenség 😄 ) Szeretnék ott is üzletelni csak azért kérdem.
Még egy apróság. 😊 Régen az Argon Nova volt az M3-ak királya most a sok új hajó és kiegészítõ után van jobb M3-as hajó?
Köszönöm a válaszokat elõre is!
Asszem akkor kezdem újra, ha lesz hozzá CMOD, meg Cadius frissíti a hajóit.
A föli szektor az üressége miatt tényleg hasztalan lett a galaxisban, mondjuk lehet ezt annak is betudni, hogy nem rég semmisült meg a Torus.
Az XTC bezzeg nem jön 😞
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Föld rendszere teljesen üres, a bolygó nem kezeli az árnyékokat, teljesen igénytelenül van a torus roncsa kivitelezve... Lényegében ez egy összedobott munka.
Nemrég kezdtem el játszani az AP-vel, megcsináltam a flight schoolt. Én úgy aklartam hogy elõször kiviszem a storyt utána pedig jöhet a szabad game, csak az a baj hogy nemtudom hol kezdem el a küldiket 😄 Terran commandert választottam kezdésnél, ha vlki eetleg tudna segíteni hogy hol lehet elkezdeni a storyt akkor azt megköszönném 😄
Üdv. Cyanogen
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI