X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm!
Zavaró azért hogy az autopilot is azon a kódon van.
Nem 10 km, hanem 5 km, és az autopilot, docingra kell katt, ha rákattintasz az állomás opciókra
Ha jól emlékszem akkor shift+D, de biztos hogy van ilyen beállítás a controlsba, max más néven.

Lehet hülyeséget kérdezek de nem tudjátok hogy a Docking computer-t hogy kell használni?
Minden igaz 10km-nél közelebb vagyok akkor berak az állomásra ha rányomok. Itt nem tudom hogy van de a controls-nál nincs ilyen opció!
Most vagy én nem látom vagy valahogy hozzá kell rendelni?
Papa01
Sziasztok!

Most tudtam meg, hogy a Steam-en akciós a játék.

Annak idején nagyon szerettem a Freelancer-t és az Elite-t is. 😊 Az alapjátékon kívül mit érdemes megvenni? (Teljesen ismeretlen számomra a játék.)
Gyenge angollal mennyire élvezhetõ?

Köszönöm a válaszokat!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Vagy fölrakod Cadius shippackját és veszel egy gyárat.

Unfocused jump drive használatával ellátogatsz új szektorokba és sasolsz veszettül. Némelyik ilyen helyen elõfordulnak szétszórtan roncsok vagy dobozok amikbõl szerezhetõ a kérdéses fegyverbõl pár példány. De most szólok, nagyon ritkák (és nem mellesleg a fegyver ritka vacak).

Én elõször még a X3:TC Operation Final Fury küldetés sorozatában találtam ilyen fegyvert mikor a kahaak-ok szektoraiba kellett ugrálni gyilkolászni és ott szedtem össze minden beam fegyverbõl 1-2 db-ot (illetve a UJD használatával).

Ha meg csalni akarsz akkor ott van letölthetõ változatban a cheat script az egosoft oldalán a fórumban a script topikok között.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A Plasma Beam Cannont valahogy meg lehet szerezni csalás, modok meg scriptek nélkül? Lasertowereken van ez a fegyver, és a Cerberusomra pont ráférne kettõ... Na jó még talán ha csak egy egyszerû scriptel be lehetne varázsolni a cargo bayembe, azzal meg is tudnák békélni...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Possible. Myth confirmed.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ha gondolod tedd közzé.

Pares. Jó ötlet. Szégyellem is magam, hogy nem jutott eszembe. De a kitartással még lesznek gondok...
Szerencséd van, mert a spoileres részben leírtakat pont tegnap csináltam meg. Teljesen alap, vanilla, nem moddolt játékkal, bizonyíthatom: MEG LEHET CSINÁLNI. Én Centaurral csináltam, és megmondom mi a titka, csodálkozni fogsz, de ez tényleg így, van, ezt kell csinálni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elmész a Black Hole Sun szektorba, ugye ezzel szomszédos egy Xenon szektor is, ezért végy fel itt valami bázis védõs/patrol missziót, és GARANTÁLT, hogy lesz L is az ellenség közt. Ez után mentés, és ami a legfontosabb: TÜRELEM. Én vagy 5-6x újraindítottam a játékot, míg a 6-7 L közül az egyik megadta magát.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Legutóbbi tudomásom szerint terran állomásokat nem lehetett összekötni. Van valami bizonyítékod, esetleg screenshotod, hogy ez lehetséges?

Igazából a méret nem annyira számít, mert nem szoktát televásárolni, ellenben XL-es legyen a raktér, hogy mindenféle áruval tudjon foglalkozni. Fegyvert ne tegyél rá, mert akkor harcba keveredik, de jumpdrive legyen rajta, akkor elugrik, ha megtámadják. EC-t szoktak venni maguknak, sõt egy idõ után drónokat is...
Arra vigyázz, miután betetted az MK3-as szoftot és elkezdte a Sector Trader funnkciót, soha ne ülj bele abba a hajóba, mert azzal kilököd a begyakorló pilótát és legközelebb megint 0-ról kezdi a tanulást. Ha elérte a 8-as szintet, akkor tudod átállítani Universal Traderre.

Köszi sokat segítettél!
Egy kérdés még hogy milyen hajón legyen akkor az MK3 Trade Softver?
Argon expessen hogy gyors legyen vagy Mercuryn a nagy raktér miatt?
Ha Jumpdrive van rajta akkor magának beszerzi az EC-t? Lehet hülye kérdések de az X2-be és az X3-ba nem csináltam ilyet soha! Mondjuk nem is volt akkor internetem hogy érdeklõdjek. 😊

Akkor hogy ne csak kérdezzek van egy pénzszerzési tippem nektek!
Az ûrt járva a pénz jelû hajókat meg lehet venni. Az éri meg fõleg aminek a Hull-ja jó kicsi. pl. a Nova 50-60K-ért adják 40-50%-os Hull-al. Megveszed odamész megszereled és mehet a Shipyardra! 900-950K-t kapsz érte. 😄 (vagyonom 90% ebbõl van)
Nem mind éri meg de lehet egy jó táblázatott készíteni magadnak hogy mit éri megvenni és mennyiért. Volt hogy Boron Dolphint vettem 150K-ért amit sokkallottam de felújítva 225K volt. Nem sok de haszon. Általában az M5-ösök nem érik meg néha 40-50K-ért adják szétlõve és csak 25-30K-t ér. De vettem már 4,5K-ért is ott volt haszon. Érdemes tehát az ûrt böngészni utazás közben. 😊
"Terran állomásokat még mindig nem lehet komplexekbe kötni?"

Nekem volt a TC-ben terran complexem. Több is!
Az ugró bólyáknak köszönhetõen jobban lehet közlekedni náluk, de az tény, hogy nem egy kereskedõ paradicsom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont keresek egy bölcs magyarázatot arra, hogyan lehet kiugrasztani a pilótát egy L-bõl. Ez már a tc küldetésben sem ment zökkenõmentesen. Biztos van valami matematikai képlet, hogy milyen hajóval, hány darab és mekkora fegyverrel a legoptimálisabb nekikezdeni. Amióta direktben próbálkozom nem megy (springbl. 2-8 maml) Ha csiklandozom az se jó, ha drasztikusan... az sem.
Anno a Terran M4-est talán egy eclipse-el és két hept-el sikerült megadásra bírnom, de az szerintem kevés egy Zinon szektorba.
Pedig jó az. Kell a 3-as trader szoft, legalább 25 MJ pajzs, hasznos a jumpdrive és mehet az automatikus kereskedés. Elõbb szector, majd univerzum szinten. Többet hoz, nint az 500k-ért beszerezhetõ "gyár" (ennyiért talán bányát kapsz)...

Az állomások mindig ugyanott lesznek és az, hogy Argon Prime-ban nincs elég EC, a játékost segíti. Az a legolcsóbb kereskedelmi tétel, sokat el lehet belõle adni és a legkisebb hajóba is belefér. Pár fordulóval összejöhet egy nagyobb, majd azzal egy még nagyobb hajóra pénz, csak ne köss bele senkibe, illetve a korai hajókat nem érdemes nagyon felfejleszteni. Igazából egy kis pajzs (anélkül, ha nekimész egy kavicsnak, kakukk), sebesség és raktér kell, meg az alapvetõ kereskedelmi szoftver, a többi felesleges, ha benne ülsz a szállítóhajóban. Amikor már TL-ekre is fussa, azokat érdemes jobban felszerelni, mert késõbb lehet belõlük automata kereskedõ.

Azt meg a játékmotor nem engedi.

Hát akkor az sem lesz. 😊
Annyiért gyárat veszek!!!
És a komplexesítés?

Elméletben mindenben erõsebbek a bolygóközösségeseknél, gyakorlatban semmiben a játékbalansz miatt.

Tudomásom szerint kell a 3-s trade command <#szomoru2>
EC-re én is gondoltam és szerintem Ore Beltben lesz a fõbázisom.
Ore bánya és silicon is kell egy jó komplexumhoz szóval az jó helynek tûnik.
Lenne még egy kérdésem hogy a Sector Trade-re hogy kell elküldeni a hajóimat? Van Trade softver 1-2-es a 3-mas 500K gondoltam azt nem veszem meg. 😊 A command-nál ha rálépek olyanok jönnek fel hogy jó ár keresése a sectorban meg ilyenek. Ez nem tûnik nekem automatikusnak.
Van valami beállítási trükk hogy magától menjen kereskedni a kiválasztott sectorban?
Terran állomásokat még mindig nem lehet komplexekbe kötni?
Ha lehet, akkor folytatom a terrant, de e nélkül nagyon szenvedõs az egész.

Nem tudom amúgy a terranok fejlettsége miben nyilvánul meg. Ugyan a hajóik erõsebbek, a fegyvereikrõl már ezt nem mondanám, gyermeteg a gazdaságuk, mindent baromi lassan csinálnak, és nem lehet a szektoraikon belül ugrani, ergo ezerszer lassabb az utánpótlásuk (plusz még a gigantikus állomások miatt a távolságok is hatalmasak).

Hát az én játékomban (nem tudom, hogy az univerzumban található állomásokat minden új játék során random generálja-e) Argon Prime körül rohadt nagy Energia Cell hiány van. Meg úgy általában, EC hiány van mindenhol majdnem.

Köszi!

Akkor valószínûleg maradt is remélem. 😊
Novám már van potom 56K volt mert 30%-os Hull-ja volt de kit érdekel meghegesztettem az ûrben. 😊
Hajókat így nem keresgélem, majd veszek ha kell ez van. 😞
Elsõ gyárnak mit javasoltok és hova rakjam? Egy több kapcsolatos komplexumot akarok a végére!
Szerintem reunionban az argon eclipse volt az M3-asok királya, de lényegtelen.

Ez egy "másik játék", más alapelvekkel, így - gyanítom - hiába keresed õket.

Sziasztok!
X3 Reunion tapasztalatom van de a XTC, XAP-ben nem értek pár dolgot!
Nem tudjátok itt hol vannak a free ship-ek? Vagy ezer honlapot találtam ahol a régi Reunionos hajók vannak meg az XTC-sek. A Reunionosok küzöl egy sem volt meg, gondoltam mert a kiegészítõk felülírták. Az XTC-sek (pl. Pirate hajók)szintén nem fellelhetõek!!! Mi van az ingyenes hajókkal akkor??? Hova tûntek? Van valakinek friss aktuális lista hozzá?
Másik kérdésem a Terran-ok ellenségek maradnak mindig? Mindegy kivel megyek? Vagy Custom módban? (Terran Commander-nél persze nem ellenség 😄 ) Szeretnék ott is üzletelni csak azért kérdem.
Még egy apróság. 😊 Régen az Argon Nova volt az M3-ak királya most a sok új hajó és kiegészítõ után van jobb M3-as hajó?

Köszönöm a válaszokat elõre is!
Végre kijutottam az Argon régióból. Most már úgy ölik egymást, ahogy akarják<#mf1>. Megszedem magam és eltörlöm az argonokat. A Plutarch és az NMMC is argon? Scale Plate-ben igen vörösek és nem tetszem nekik.
Akkor nem csak nekem volt az az érzésem, hogy ez így nem kerek.

Az új hajók is (már amelyiket nem modderektõl vették át) elég rusnyácskák. Fõleg az Albion's Pride.
Asszem akkor kezdem újra, ha lesz hozzá CMOD, meg Cadius frissíti a hajóit.

Nem számít, hány órás munka, szerintem semmi baj az intróval. A TC-s intróban még élõ szövet sem volt, az csak ingame jelenetekbõl áll, akkor az még ennyi munka sem volt, ettõl függetlenül az is nagyon jó.
A föli szektor az üressége miatt tényleg hasztalan lett a galaxisban, mondjuk lehet ezt annak is betudni, hogy nem rég semmisült meg a Torus.

NONPLUSZULTRA
Én csak azon csodálkozom, miért vártak ennyit mert ilyen szintû kiegbõl bármennyit csinálhatnak, amennyit nem szégyellnek.
Az XTC bezzeg nem jön 😞

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

A videó lényegében egy két órás munka, kivétel a live action, amely Richard Portley (MetalVenom) nappalijában készült, és a nõ aki Sayát játszotta az a barátnõje.

Föld rendszere teljesen üres, a bolygó nem kezeli az árnyékokat, teljesen igénytelenül van a torus roncsa kivitelezve... Lényegében ez egy összedobott munka.

Mindkettõt láttam, és nem értem, mi a bajod velük.

Mármint, ha azt mondom alacsony költségvetés, akkor azt úgy is értem. Csak nézzétek meg az intró vidit, vagy menjetek el a Földhöz. Érteni fogjátok mire gondolok.

Õszintén nem igazán értem, hogy az AP-t miért nem tudták egy X3TC patchként intézni... Illetve tudom, sajna félelmem beigazolódik: marketing. Az egósok valamiért nagyon hajtanak a pénz felé ezzel az alacsony költségvetésû kieggel (noha nem mondják ki nyíltan). Szerintem pénzügyi problémáik akadtak, így ezzel próbálják finanszírozni a Rebirth költségeit.

Nincs story??? OMG! Ez felháborító😄 Na mind 1 köszi a választ 😊 akkor azt hiszem kell kezdenem egy másikat 😄
Úgy jártál, mint én. Sehol, mert nekünk nincs story, csak War. Én még kijutni se tudok az Argon régióból <#rinya>
Van plot, csak annyiból áll, hogy nyírj ki mindent ami nem földi emberbõl van. <#hehe>

NONPLUSZULTRA
Lennebb írta SaGa Jr, hogy Terran kezdésnél nincs plot...

Hali!

Nemrég kezdtem el játszani az AP-vel, megcsináltam a flight schoolt. Én úgy aklartam hogy elõször kiviszem a storyt utána pedig jöhet a szabad game, csak az a baj hogy nemtudom hol kezdem el a küldiket 😄 Terran commandert választottam kezdésnél, ha vlki eetleg tudna segíteni hogy hol lehet elkezdeni a storyt akkor azt megköszönném 😄

Üdv. Cyanogen
NONPLUSZULTRA
Hát én 2 órát játszottam, igazából rengeteg harc van a játékban rengeteg eldobált konténerrel, meg egy abandoned hajót is találtam, kiugrott a pilótája - sikerült kimaxolnom az experimental novámat mire egyáltalán elkezdtem a küldetést - simán csak gyûjtögetésbõl.

Csak nem értem, hogy lehet ilyen probléma a játékkal, ha elméletileg mindezt már rég orvosolták a TC-ben...

Azt is észrevettem, hogy nekem drasztikusan csökken az fps, amit nagy mennyiségben lõnek ki a hajók rakétákat. Egy argon vs terran csatában az argonok jó alaposan megeresztették a terranokat a mindenféle finomságaikkal, hát jó alaposan be is lassult, mindaddig, amíg a nagyja rakéta fel nem robbant, utána visszatért a stabil 60fps-re... Van még mit optimalizálni...

Rejtelmes a skriptek világa <#idiota>

Na, talán megvan, mitõl a belassulás: a taxis küldetések okozzák a belassulást, minél többet vesz fel valaki, annál jobban lassul be. Van benne valami, mert én gyakorlatilag a kreditjeim 70%-át taxizós küldetésekkel kerestem össze (azért, mert sok küldetésben 1 szektornyit kellett elszállítani pár embert, és milliókat lehetett keresni, igaz nagyon gyors hajó kell, ami megvolt). Szóval elméletileg ha nem csinálunk taxizós küldetéseket, akkor nem lassul be...

joceruza
Már várom!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Valamikor jövõ tavasszal. Elméletileg. Új motor, új rendszer, új univerzum, minden új lesz, egy teljesen új és különálló X játék.