X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
interneten azt olvastam h random van generálva és a kalóz szektorokban szoktak elõfordulni
Split course you
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Valaki tudna segíteni?Az OTAS-nál vettem egy Astraeus Hauler-t,Plasma beam cannon kellene rá,de eddig sehol nem találtam.
Elõre is köszi.
Split course you
Kipróbáltam hogy a Yakiknál vettem egy új HQ-t és ott már minden mûködik.
Amit alapból kaptam az buggos tuti. Ott semmit nem lehet gyártani.
Csak azt sajnálom hogy a Hyperion Blueprint-je nincs meg csak ott.
Venni nem lehet hogy lemásoljam sajnos.
Átvinni nem lehet blueprintet valahogy két HQ között?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Split course you
UI:valaki csinált már doll a barrel roll-t?
Split course you
Komolyra fordítva, úgy rémlik, hogy be kellett állni egy saját dock-ba, és ott történt a javítás. Amire határozottan emlékszem, az az, hogy elég sok EC kellett hozzá. Egy capital shiphez nem gyõztem hordani. Valószínû, hogy abban kellett az árat megfizetni. De még akkor sem volt ennyire pofátlanul magas, mint most a ShipYard-ban.
Split course you
Hasonló témában nekem is lenne kérdésem: valamikor réges régen, még az is lehet, hogy a reunionban saját kezûleg javítottam a hajóimat. Na ezt nem találom sehol, bár nem igazán emlékszem, hogy mit is keressek.
Beraktam az építési sorba egy Hyperion Vanguard-ot. Kinézek az infóra kb. 5-10 szerese pluszom van mindenbõl mint ami kell hozzá. Lóvé 32millió más mûvelet meg nem megy.
Ránézek számol-e vagy ilyesmi de meg se mozdul!!!
Ez tuti buggos arra gondolok. Nem hiszem el hogy ilyen nehéz bármi legyártása is!!!
Most próbálom majd ki valami gagyi géppel hátha azt legyártja.
de x3ap biztos h jobban fut mint mikor megjelent
Split course you
régen nagyon sokat játszottam a reuval ami jól is futott a gépemen viszont a tc már eléggé akadozott harc közben és a nagyon zsúfolt szektorokban is... ez még akkor volt amikor megjelent a játék... az lenne a kérdésem hogy az újabb patchek orvosolták valamennyire a problémát vagy még mindíg sokkal jobb gép kell hozzá mint reuhoz?
A PHQ állomás beállítás panelen kiválasztod a tervrajzok közül amit építeni szeretnél. Ez megjelenik a gyártási sorban!
Majd az info panelen ellenõrzöd, hogy minden alapanyag és lóvé a rendelkezésre álljon. Ennyi!
Nem ellenõriztem, de esetleg arra lehet még figyelni, hogy semmilyen egyéb mûvelet (újrahasznosítás, szétszerelés) ne legyen folyamatban. (talán csak egyel képes megbirkózni)
Tudom, hogy nem bonyolult dolog, hiszen jómagam is rengeteg hajót legyártottam anno. Ha minden kötél szakad privátban tudok néhány képet küldeni.
http://translator.hostoi.com/
jó lenne ha elkészülne valamelyik X magyarítása
Split course you
X3 Rebalance Mod
Azóta próbáltad más hajóval? Reverse engineering?
http://www.egosoft.com/support/faq/faq_answer_fr.php?answer=966&version=9&sid=9d4fd189069f6b9d31dcc5d73b1b0e40
igazából phq-val kapcsolatban tomonor biztos tudna segíteni. Én nem építettem phq-t már az x3r otta...
UI: Úgy is jön majd az x3ap-hoz is phq ahogy olvastam az egosoft fórumát.
Split course you
Ez a script végre megvan de nem írják hogy mûködik a PHQ!!!
A gond csak az hogy egyszerre 10 script is felment kb. nem tudom melyik adta.
Yaki Armada 2-re gondolok de van kb. 4 ami a PHQ-ról szól, azokat keresgélem a fórumokon.
esetleg meg mondhatnád melyik script-et töltötted le
Split course you
AP-re felraktam egy scriptet hogy lehet PHQ-t venni a Yaki shipyardon, és egyet adnak ajándékba egy Unknow sectorban két tervel. A Hyperiont akkarom legyártani de nem tudom. A terve tuti megvan, az anyagokat összeszedtem (lásd x3 wiki) és pénzt is tettem be vagy 50 milliót.
Minden megvan hogy induljon a gyártás de semmi!!!!
Nem tudom mit kell nyomni hogy elinduljon a hajó építése. Comman Console-ban incs ilyen opció és máshol sem találom. Tökre nem értem hogy indul egy gyártás de nem magától az tuti. 😊
Valaki tud nekem segíteni?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://x3ap.roguey.co.uk/ships/mod-0/class-TP/list.html
egy ember nagyjából 8 helyet foglal
Split course you
Na mára asszem befejezem.Este haverok, piálás...
Köszönöm a segítséget!
Hali
Felírtam a hajó típusát😊 Köszönöm!
Igen x3AP. vel nyomom.Most néztem utána megint.Itt SG Fórumon írta a srác a hajók helyét, csak épp a Terran Conflict-ra vonatkozott. Hát ezt benéztem 😊
Igen.Elõször mikor próbáltam a taxist akkor írta, hogy kell az LSS.Be is szereztem, de nem sikerült úgysem.De mondjuk lehet meg sem próbáltam azóta 😊már nem emlékszem😊 majd megpróbálom még1x ha találok ilyen feladatot.Amúgy fullra fel van húzva a hajó.A fegyverzete nem tetszik mert csak Impulse Ray Emitter(4db) használható meg asszem 1 féle rakéta.A Nova P. nek jobban bejön a fegyverzete ill. arra való gyúrás.Na mind1 majd lesz valahogy😊
Köszönöm a segítséget!!Majd még biztos lesz kérdésem😊
Ha küldetéseket vállalsz akkor a springblossomot (m6) ajánlanám, gyors,nagy raktere van, és nem gyenge. http://x3ap.roguey.co.uk/ships/mod-0/ship-219.html
Gondolom az x3ap-val játszol... nincs nagyon infó tudtomal arról h hol lennének elfoglalható hajók.
CLSS-t amugy kalóz bázisokon tudsz venni leginkább
http://x3ap.roguey.co.uk/wares/get.php?id=95
Split course you
Lassan vissza érek Argon Sector M148 ba és folytatom az alap küldit.Addig is pénzt gyûjtögetek.Valaki megadott jó pár koordinátát elhagyatott hajókról.Hát én felkerestem ezeket , de egyiknél sem voltak ott 😞 Az lenne egyenlõre a kérdésem, hogy annak tudatában hogy nagyon az elején vagyok, (még 3. hajót sem kaptam meg az alap játék során) pénzem is 170000 köröl van, de most ezeket figyelmen kívül hagyva, milyen hajóval érdemes feladatokat csinálni?Azt tudom a taxishoz nem jó a Discoverer mert nem tud hová beülni 😊 Szálítani se lehet mert kicsi a raktér.Olyan hajó érdekelne jelenleg amivel jól lehet harci feladatokat megoldni.Az alap Nova Prototype pélául jó erre a célra?
Teljesen kezdõ vagyok ebben a játékban.Azt se tudom pontosan mi a lényege😊 viszont fel sem tudok állni mellõle!Argon sector M148 ból elindulva, Interworlds-ön át Secred Relic... elértem Argon Primbe.Mindezt az elején megkapott Advenced Discoverer hajóval.Az út során csinálgattam néhány feladatot is.Angol tudásom gyenge de valahogy kisilabizálom a dolgokat.Szereztem 2 hajót is.Az egyikkel nem tudom elhagyni a szektort mert ahogy elindul a hajó, belép néhány ellenség a szektorba és szarrá lövik😊 Shipyard meg nincs abban a szektorban.Úgy hogy az a hajó ott maradt.Viszont egy harc során szereztem egy Discoverer Vanguard nevû hajót is, de nem tudom hogy kell eladni.Argon Primben van a shipyardon.Zölden jelöli, sell felirat is és az ár is ott van, de a kutya nem veszi meg.Órák teltek el de még mindig meg van... Segítsetek légyszíves!Mi a teendõ?Nagyon sok kérdésem lesz még valószínûleg, amit szeretnék is feltenni a késõbbiek során😊 Remélem kapok majd segítséget is mert tényleg bejön a játék annak ellenére hogy tényleg nem tudom pontosan hogy mi is a cél.😊
Öreg vagyok. Nem hülye!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)