12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Andy0717
    Tudja valaki, hogy az Argon Peacemaker plotnak, a The War Effortnak mi a jutalom a végén? Most kellene vinnem egy Xenon L-t, de nagyon unom, már vagy 100-at kilőttem, de egyik sem ugrott ki
  • Jóózsf István #10749
    Ugyanúgy lehet "nyalizni" (reputációt növelni) a Terránoknak mint a TC-ben! Lehetsz nap hőse is. A küldetés, vagy küldetéseket annyiban befolyásolja, hogy romlik a viszonyod. Pl. ha rálősz egy terránra a háborús szektorban, először csak szól, hogy figyelj oda!
    Tavaszka kell az embernek. Ha másért nem, beteszi a spájzba a stelázsira. Ügyintézésre kiváló! (bármilyen ügy is legyen az) A szerencsésebbek Kyoto-ban parkolnak vele! :-)
  • klb
    Kipróbáltam egy Kestrel-el, valóban működik ez az útvonal. Mint lejjebb írják nem sok örömöm volt benne, mivel leszállni sem engedtek. Springblossom egyenlőre nem lesz.:(

Ha nem a háborúra hegyezett Argon Peacekeeper kezdést választok, hanem valamelyik csórót (pl. Argon Patriot, Humble Merchant) ugyanilyen rossz lesz a reputációm a Terranoknál? Mi lesz vajon a bérgyilkos küldetéseknél, ahol a levadászandó ellen döntő többsége Terran hajóban ül?
  • BBalee
    de, és az a kapu ap-ban is megvan. És van egy új útvonal is.

Grant exchange (Kestrelt megvenni) észak.
    Xenon sector 598 kelet
    Xenon sector 627 kelet
    Xenon core 023 dél
    Xenon sector nyugat
    Segaris nyugat
    Megnir nyugat
    Aldrin2 nyugat
    Aldrin.

• Andy0717
    Sztem a térképpel nem sokra megy, mert csak beugrani lehet Aldrinba és ahhoz az kell, hogy megjelenjen neki a saját térképén. Az argon kezdés szvsz kizárja Aldrint, mert az a terránokhoz kapcsolódik.
  • tomonor
    Öööh... Nem Neptunusznál kellett egy kaput készíteni hozzá a TC-ben?
  • BBalee
    Peacekeeperhez nem igazán illik az unalmas Springy! :-P
    De itt egy map, ez segíthet: x3ap map
  • kzoli95
    Köszönöm
  • klb
    Sziasztok,

Albion Prelude-vel játszom, Argon Peacekeeper kezdéssel. Az lenne a kérdésem, hogy az Aldrin szektorba hogy lehet eljutni? Nagy szükségem lenne egy Springblossom-ra.
  • TokraFan
    AP-hez tényleg nincs, mivel abból nem készült DVD verzió -ha jól tudom-! A Steam pedig telepíti automatikusan. Én a TC-re hivatkoztam!
  • BBalee
    igen, a bonus pack commertial agent része pontosan erre való...
    cag
  • kzoli95
    Sziasztok!
    Nem rég kezdtem el játszani x3 albion prelude-dal és lenne egy kérdésem. Építettem egy önellátó komplexumot, ami viszont néhány köztes termékből többet termel, mint amire szükség van, ezért ezeket el akarom adni, viszont ha megadom parancsnak a szállítóhajómnak, hogy adja el a legjobb áron, akkor az összeset elviszi és így leáll a termelés. A kérdésem tehát az lenne, hogy be lehet-e állítani valahogy, hogy csak egy bizonyos mennyiség fölött vigye el a termékeket vagy nekem kell mindig kézzel beállítanom a mennyiséget és megadni a hajónak, hogy hova vigye?
    A válaszoló válaszát előre is köszönönm!
  • tomonor
    Csak Steam.
  • klman
    Patch oldalt én nem találtam az ap-hez az egosoft oldalon de lehet tévedek.
  • TokraFan
    A patch oldal nyíltan elérhető. Nézd meg az egosoft oldalt. (downloads/patches)
    Habár teljesen lényegtelen, ugyanis egy crack mindíg csak adott verziószámú exe-t tör, vagyis hiába tölti le a javítást, a telepítés után regkódot/cd kulcsot fog kérni a játék.
  • tomonor
    Tört verziót elvileg egyáltalán nem lehetne patchelni, ugyanis ahhoz hogy hozzáférhes a patchek oldalhoz, regisztrálni kell a játékot.
  • TokraFan
    Egyébként a "check for update" szvsz simán csak elküld az egosoft honlapjának downloads/patches oldalára. Vagyis letöltheted manual is, az más kérdés, hogy tört verzió mit lépne rá.
  • Bluefire
    Steames verziónál nincs check for update gomb, mivel ott automatikusan jön le minden frissítés.

steamnél 1 lehetőséged van: jobb klikk a játékra majd tulajdonság és a helyi fájlokban válaszd ki a
    játékfájlok épségének ellenőrzése opciót
    elvileg ez segít...

(na meg egy rendszer tisztítás se árt...)
  • TokraFan
    Más megoldás nem nagyon lesz. Legjobb beszerezni legal, már fillérekért hozzájutsz.
    Érdemes figyelni a steam akciókat. Én kb. 3 euróért vettem az AP-t pár hete a steam-en! Korábban az X3R-t is ott vettem, szintén akciósan 2ojró volt. A TC-t meg elfekvő készletről, dobozosan egy hazai üzletben 1000Ft-ért. AP szerintem nem jött ki dobozosban, de lehet, hogy tévedek.
  • Midvegy
    Okos kérdés!
    Válasz: Biztosan nincsenek, mivel kamu a játék feltehetőleg ezért, nincs Check for update gombom.
    Van valami más megoldás a frissítésre?
  • Jóózsf István #10730
    Kötelező kérdés: Frissítések fent vannak?
    Mert a belassulással mindannyian megküzdöttünk néhány hónapja. Majdan orvosolták.
    Érdemes ezen a szálon elindulni.
  • Midvegy
    Szevasztok Srácok!

Technikai kérdésem van:
    X3 AP
    Szakadozik, már mióta fent van, próbáltam leszedni és felrakni, de nem akarja az igazat.
    Kb 1-2 percig folyamatosan szakadozik, mintha durván belassítaná a gépet, de azt nem nagyon tudja szerintem.
    Elég sűrűn csinálja hogy gondot okozzon.
    Van amikor folyamatosan szakadozik 1-2 percig, de van hogy csak be-beszaggat.

Gép szerintem nem hibás:
    ASRock H67M
    i7-2600 3.4 GHz
    8 GB Ram
    AMD HD 6800
    Win7
  • Tillabilla
    Akkor nem sok mindenben különbözik a tc 3 tól próbáltam az x tended versiont-t is de nekem az nem jött be egyáltalán
  • Tillabilla
    de szerinted megéri a kockázatot azért az egyetlen hajóért?
  • Tillabilla
    de nekem teladit ír ki és azok vannak rajta
    lehet a hajó terran eredetű de teladik vannak rajta
  • tomonor
    Terran az, nem Teladi.
  • tomonor
    Néhány új hajó, új plotok, tőzsde, új rendszerek. Lényegében egy felturbózott TC, mely immáron az CoP és a Terranok közötti konfliktusra összpontosít.
  • Tillabilla
    Biztos játszottátok az x3 at a Teladi xperimental shuttle-t sikerűlt megszereznetek pont a xenon sector 101 es ben van elég komoly hajókkal lehet csak oda menni ha meg akarja szerezni mert mindenkit ki kell írtani előtte szerintem
  • Tillabilla
    Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy az albion prelude mitől különbözik az x3 tc től nagy a különbség én még mindíg nyomom az x3 at lehet le vagyok maradva de nekem nagyon bejön
  • Alukard
    Köszönöm szépen :) !!
    Hát lehet úgy az igazi és jó értegetem vlamennyire de azért nekem sok segitség volt a magyaritás :D
  • TokraFan
    Itt nézd meg:

http://translatorweb.net/

De igazság az, hogy ez a game angolul az igazi. Anélkül nem igazán játszható.
  • Alukard
    Helló mindenki a TChez szeretnék 1 kérdést feltenni annó elkezdték fordítani 30 pár %os volt azt használtam és annó sokat segített de az oldal ahol régen volt az nekem nem jön be esetleg valaki nem tudja hogy most merre jár az a fordítás (honlap) vagy valami támpontot nem tudnátok adni hol keressem esetleg e-mail cím ????
  • Romeo One
    Előbb nézdd meg, hogy arra a hajóra lehet-e egyáltalán dokkolni! A leírásban "Hangar" néven. Ha 0, akkor arra nem lehet, és így a menüben sem jelent meg. Ha lehet, akkor mivel vagy? Arra a néhány M6-M7-re, amire lehet dokkolni, általában M4-M5 engedélyezett.
  • guardianlord
    Van docking computer-em de attól elmegy a játék élmény. Van saját tervezésű corvettém. Csili vii és tök szépen nyillik is a zsilip a dokkolásnál. CSAK! Épp én nem tudok a hajomtól dokkolási engedélyt kérni. Ez kicsit olyan mint az étel só nélkül.
  • BBalee
    ha te vezeted, akkor végyél a paramid-tól docking computert, és azzal dokkolj! Ha "távirányitással", akkor felgyorsíthatod a folyamatot azzal, hogy kimész a szektorból. Akkor ugyanis ki van "kapcsolva" az ütközés, és nyíl egyenesen landol.
  • guardianlord
    Hi mindenkinek!

Valaki megtudná mondani mivel tudom elérni hogy manual docking kérést kaphassak a saját hajoktól, vagy bázisoktól? Mert az Autopilot dock nálam nem szeressem állapotban van. A Comm panel meg üres :(
  • TokraFan
    Thanks! Így már barátibb...
  • Bluefire
    ne h töröld a TC-t, csak aktiváld steamen majd miután elkezdted telepíteni steamen (állítsd le a letöltést) át másolod a már telepített TC fájlokat és a steamen belül kiválasztod h fájlok ellenőrzése opciót.
  • BBalee
    Dehogy is!
    1. TC uninstall.
    2. be kell regisztrálnod a DVD-s verzio serial numberjevel a steam-en.
    3. TC-t steem-ről telepíted.
    4. Ap-t sreem-ről telepíted.

info
  • TokraFan
    Meg kell vennem újra a TC-t, Steam verzióban? Elkeserítő lenne.