X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok kösz.
Pontosan. Mikor belépsz a shipyard trade rendszerébe és pirosan van valamelyik építmény vagy hajó, akkor ha ráviszed az egeret, ki írja, hogy milyen besorolás kell az adott fajnál, hogy meg tudd venni azt. Ugyanez igaz bizonyos cuccokra is.

Áhh megvan kösz. Az hogy bizonyos fajoknál nem tudok hajót vásárolni gondolom a ranktol függ.
Nyomd meg kétszer a P-t, majd kicsit görgess lentebb, ott megtalálod.

Hol lehet megnézni hogy egy adott fajjal milyen viszonyban vagyok? A teladi ûrben hallom, hogy you are promoted, de nem találom hogy hol lehetne megnézni a viszonyt.
ne aggodj! A fegyverbol mindig hiany van. :-)
De ha megis telitodne a piac, akkor ha olyan eq-nal adod el, ami nem ad, csak vesz fegyvert, ott vegtelen mennyiseg eladhato. Pl terakorp hq-nal

Sziasztok,

A kereskedéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem, a free trading állomáson eladott cuccokat megveszik az npc-k? Olyan gondolkodtam, hogy mi történik ha ellátok folyamatosan nyersanyaggal egy HEPT üzemet, õ termeli a fegyvert, a fegyvereket utána eladom egy TS-en vagy EQ-n, de utána mi történik? Mitõl fog újra megnöni a kereslet ezeken az állomásokon, hogy legyen értelme újra eladni fegyvereket ott? Azért pont a fegyvereket hoztam fel példaként, mert kb. õk vannak a termelési lánc végén.

Köszi a válaszokat😊
Köszi! Akkor ez nem változott a Reu óta.

Si vis pacem, para bellum.

Fõleg a taxisoknál...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Röviden és tömören.: Nem fogja használni a MI, ellenben manuálisan óriási elõnye van egy küldetésnél. Akár fél percet is spórolhatsz.
Kezdõknek ezt a videó sorozatot javaslom. http://www.youtube.com/watch?v=gCCWCOsSBn4

Alap angollal meg lehet érteni mirõl szól. Angol nélkül tejesen esélytelen a játék.
Én támogatom az ötletet.
hamár ilyen sokan kérdeznek alapvetõ dolgokat, miért nem csinálunk egy magyar x wikia-t?

Split course you

Ha saját hajómban, amiben nem én ülök, van Docking Computer, azt az AI használni fogja? Jelent bármi elõnyt?

Si vis pacem, para bellum.

Köszi 😊!
Szabócsba itt tojásból kelnek. Az egosoft meg már említette, hogy egynemûek.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Elnézést a buta kérdésért. De én a korábbi xsp telepítõt nem tudom egyszerûen alkalmazni az AP-hez. Van esetleg egy újabb verzió? Vagy valamilyen leírás, hogyan állítsam át, hogy az AP-hez telepítse a hajókat?
Ianamus Zura a teladik anyagolygója. Ott még élnek férfiak, csak nem hagyhatják el a bolygót. Azon nõstények, akik Ianamus Zura-t elhagyták, csak klónozással tudnak tovább szapotodni.
Minden tojásból kikelt gyermek tökéletes mása lesz az anyjának, még a neve is, ezért is van a nevük után egy római szám, hogy meg tudják az anyjátol különböztetni.

Mivel az anyabolygó elhatárolódott a Federációtól, ezért a köztudatban az szerepel, h minden teladi nõ.

Ha már túlestünk a születésen, akkor rátérhetünk a gyermek nevelésre.
Javaslom hívjuk meg Dr. Ranschburg Jenõt is a fórumba.
akkor kombináljunk... diploid klón tojással, diploid klón féleleven szülve, vagy diploid klón elevenen megszülve...
na melyik lesz az kedves tomonor?

*többnyire nem egynemûek....
akkor még egy 4. opció a diploid klón...
akkor ez a legvalószínûbb

ha tanultál biólógiát akkor tudhatod hogy a hüllõk többféleképpen szaporodnak... szval a te válaszodnak semmi információ tartalma nincsen...
1. lehetõség hogy tojással szaporodnak, mint a legtöbb hüllõfaj, ezért is kérdeztem azt...
2.a pikkelyes hüllõk néhány faja félelevenszülõ vagyis az utód még a tojás lerakása elõtt kikel
3. vannak elevenszülõk is ahol a mészalapú tojás nem is fejlõdik ki

de ez a földi hüllõkre vonatkozik amik nem egynemûek... ezért kérdeztem hogy le van e írva hogy egosoft szerint hogyan szaporodnának...

semmi se változott az elõzõ verziókhoz képest ua úgy kell telepíteni a hajókat mint eddig

Split course you

Lenne egy kérdésem. Az Albion Prelude verzióban lehetséges plusz hajókat telepíteni? És ha igen akkor hogyan? Az elõzõ részekhez sokféle mod hajót lehet találni.
Mondjuk kering itt a dróton néhány kép boron nõstényekrõl. Lehet, hogy revideálom a véleményem.

Üdvözlök mindenkit Sigmund Freud: Egy fanatikus pc játékos szexuális fantáziálásai. Fórumán!
Hüllõk. Szerinted akkor?

az le van írva hogy hogyan szaporodnak? 😄 tojással? 😄

nemre való tekintet nélkül gondoltam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Split course you

Ne feledd, a profit a Teladik kezében van, akik nemtelenek. <#vigyor2>

Öööö, öööö, ööö.
Ez a kinectes kép szépen meg is jelent a lelki szemem elõtt.
Ezt nemre való tekintet nélkül gondoltad? Mert a tõzsdét hímnemûként kevésbé megalázónak vélem.
Bocs lányok!
Ok kösz.
Bartering az az, aminek hangzik, cserekereskedelem.

Mi az a különbség az x3 -ban a trade és a bartering között? Elég fura a kezelõ felület. Trade -ben csak vásárolni tudok ahogy látom, barteringben meg eladni is?
nem lenne rossz a rebirth-ben strihelni és csak fél áron hozzá jútni egy capital ship-hez 😊
csak ne keljen a kinect

Split course you

Valójában a fonákja miatt érdekelt a dolog, mivel én M2 gyûjtõ vagyok. Amiket általában rombolásra állítok be. Ergo, csak alul felül van flak. Viszont így elõfordult, hogy a Megalodont, megtépázta néhány vadász. Ráadásul úgy, hogy benne ültem. (vagy talán épp ezért). Vagy mert a két lövegcsoportnak rossz a lefedettsége. A legvalószínûbb a szektoron belüli-kívüli probléma. Ha "nem látom" akkor hozza a papírformát. De valami okos beleírt a programba valami jópofa dolgot, amitõl mórikálnia kell magát.
Elsõsorban ezt várom az újjászületéstõl, hogy a szemem elõtt ne lövesse rommá magát.

Na megint csak durrogtam.
Megy az SETA trükk nélkül is, csak elég messzirõl lõdd ki és gyõzd kivárni míg odaérnek a rakéták. Bizonyos távon kívülrõl indított rakétákra oda sem bagóz az ellenfél.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

SETA-s trükkel!!! Megint csak a zsiványság...!

A rebirth-öt megcsinálhatnák úgy, hogy ne kelljen a program hibáit kihasználni. (Csak hangosan gondolkodtam)
625.000 et üt egy tomahowk, vagyis ugy 18-20 elég szokott lenni. A SETA-s trükjel minden rakéta betalál, mielõtt egyet is lõne a célpont.

Ez a második legolcsóbb módja egy csatahajó felrobbantásának.

Pontosan hány darab 1+ megás rakétát kell kilõni egy M8-ból az M2-re, hogy eltûnjön? Mekkora a robbanás hatósugara egy ilyen rakétának, hogy nem ússza meg alul-felül oldalt flak-olt M2?

Tényleg érdekel!!!
Rendben értem, kösz.
szerencsére nincs. Ez amolyan kõ-papír-olló.
Egy M8-assal ami csak 5milla eltünteti a legdrágább M2est is a sector másik végébõl.
Egy M8-as bombázóval esélytelen vagy a vadászokkal szemben.
A vadászokat meg letörlik a capital shipek, akár 20-30 al is elbír egy flack cannonnal felszerelt csatahajó.

De, vannak az átlagosnál jobb hajók, de azok általában nehezen megszerezhetõek.

Szóval nincs olyan hajó típus ami mindent üt? 😊
Itt minden hajó osztály más, és azon belül is eltérnek a hajók faji, típus, majd besorolás szinten.

Pölö, Argon Nova Raider. M3-as osztály, tehát nehézvadász, megfelelõ pajzsal felszerelt, viszont energia generátora egy M6-os korvetthez nem hasonlítható. A raider jelölés szerint gyorsabb, viszont kisebb a raktere az átlagnál, hit&run rajtaütésekre van felkészítve.

Lenne még egy kérdésem, láttam hogy elég sokféle hajó van, csak argon hajókat néztem eddig.

Nem világos hogy melyik a legerõsebb hajó? Most elite -ben ülök, de láttam titan nevû hajót ami elég nagydarab az a legerõsebb? Nagyon hamar kiszednek a terran scimitarok. 😞

http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/list.php?class=0&race=1&o=0&d=0&s=&r=0&p=0

Van itt egy adatbázis mit jelent az hogy m2 m3 m4 , kb minden ûrös játékban vannak a fregattok battleshipek stb, itt nem így van?
Azért vagyok itt.

1. hajót gyártani a phq-ban tudsz (phq plot) hajót venni a shipyardban tudsz
2. olvas vissza...

Split course you

Még annyit azért hozzátennék hogy eve online -ban úgy mûködik hogy ott vannak hajó tervrajzok, és lehet npc állomáson gyártani, itt hogy megy ez?
Két kérdésem lenne hogyan tudom megjavítani a hajómat. Illetve hogyan lehet gyártani?