X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha megis telitodne a piac, akkor ha olyan eq-nal adod el, ami nem ad, csak vesz fegyvert, ott vegtelen mennyiseg eladhato. Pl terakorp hq-nal
A kereskedéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem, a free trading állomáson eladott cuccokat megveszik az npc-k? Olyan gondolkodtam, hogy mi történik ha ellátok folyamatosan nyersanyaggal egy HEPT üzemet, õ termeli a fegyvert, a fegyvereket utána eladom egy TS-en vagy EQ-n, de utána mi történik? Mitõl fog újra megnöni a kereslet ezeken az állomásokon, hogy legyen értelme újra eladni fegyvereket ott? Azért pont a fegyvereket hoztam fel példaként, mert kb. õk vannak a termelési lánc végén.
Köszi a válaszokat😊
Si vis pacem, para bellum.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Alap angollal meg lehet érteni mirõl szól. Angol nélkül tejesen esélytelen a játék.
Split course you
Si vis pacem, para bellum.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Split course you
Minden tojásból kikelt gyermek tökéletes mása lesz az anyjának, még a neve is, ezért is van a nevük után egy római szám, hogy meg tudják az anyjátol különböztetni.
Mivel az anyabolygó elhatárolódott a Federációtól, ezért a köztudatban az szerepel, h minden teladi nõ.
Javaslom hívjuk meg Dr. Ranschburg Jenõt is a fórumba.
na melyik lesz az kedves tomonor?
akkor még egy 4. opció a diploid klón...
akkor ez a legvalószínûbb
1. lehetõség hogy tojással szaporodnak, mint a legtöbb hüllõfaj, ezért is kérdeztem azt...
2.a pikkelyes hüllõk néhány faja félelevenszülõ vagyis az utód még a tojás lerakása elõtt kikel
3. vannak elevenszülõk is ahol a mészalapú tojás nem is fejlõdik ki
de ez a földi hüllõkre vonatkozik amik nem egynemûek... ezért kérdeztem hogy le van e írva hogy egosoft szerint hogyan szaporodnának...
Split course you
Üdvözlök mindenkit Sigmund Freud: Egy fanatikus pc játékos szexuális fantáziálásai. Fórumán!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Split course you
Ez a kinectes kép szépen meg is jelent a lelki szemem elõtt.
Ezt nemre való tekintet nélkül gondoltad? Mert a tõzsdét hímnemûként kevésbé megalázónak vélem.
Bocs lányok!
csak ne keljen a kinect
Split course you
Elsõsorban ezt várom az újjászületéstõl, hogy a szemem elõtt ne lövesse rommá magát.
Na megint csak durrogtam.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A rebirth-öt megcsinálhatnák úgy, hogy ne kelljen a program hibáit kihasználni. (Csak hangosan gondolkodtam)
Ez a második legolcsóbb módja egy csatahajó felrobbantásának.
Tényleg érdekel!!!
Egy M8-assal ami csak 5milla eltünteti a legdrágább M2est is a sector másik végébõl.
Egy M8-as bombázóval esélytelen vagy a vadászokkal szemben.
A vadászokat meg letörlik a capital shipek, akár 20-30 al is elbír egy flack cannonnal felszerelt csatahajó.
Pölö, Argon Nova Raider. M3-as osztály, tehát nehézvadász, megfelelõ pajzsal felszerelt, viszont energia generátora egy M6-os korvetthez nem hasonlítható. A raider jelölés szerint gyorsabb, viszont kisebb a raktere az átlagnál, hit&run rajtaütésekre van felkészítve.
Nem világos hogy melyik a legerõsebb hajó? Most elite -ben ülök, de láttam titan nevû hajót ami elég nagydarab az a legerõsebb? Nagyon hamar kiszednek a terran scimitarok. 😞
http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/list.php?class=0&race=1&o=0&d=0&s=&r=0&p=0
Van itt egy adatbázis mit jelent az hogy m2 m3 m4 , kb minden ûrös játékban vannak a fregattok battleshipek stb, itt nem így van?
2. olvas vissza...
Split course you