X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve quin's harbour-ban ugyancsak a HQ.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Az Apricot oldalról le kell tölteni az X3 Handbook v5 pdf-et.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Az X2 óta hozzászoktam az angol nyelvû menühöz és játékhoz, inkább csak a TC újdonságait akartam átfutni. Annyira nem fontos, csak ugye itt felmerült, hogy a magyar kiadáshoz adták, gondoltam hátha fent van valahol.
De az ajánlott Apricot oldal jó, átnézegetem.
Si vis pacem, para bellum.
Van itt egy jó kis kézikönyv, nem csak neked, hanem mindenkinek, aki még nam olvasta:
X3 HANDBOOK
Enjoy!
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Si vis pacem, para bellum.
Split course you
ti már csináltatok meg szektor visszafoglalós küldit?
(én már minden szektorban néztem hát ha láttok egy szektor visszafoglalós küldit, de sehol se láttam.)
Split course you
Nekem úgy tûnik, hogy a csillagok összes szama számít.
Pl 10 db 4* os harci rang ugyan annyit ér, mint 20 db 2*os.
TC-ben teszteltem 3.1-es verziónál, hogy egy tl nél kb 30 õssz csillag kell, hogy legyen esély veszteség nélkül foglalni.
Ezért nálam a határ két csillag.
...(egosoft fórumán lévõ leírásokban) minimum 3csillagnak kell lennie a fight rangnak a tengerészeknek ahhoz h eltudjanak foglalni egy hajót. nekem még egyszer se sikerült hajót foglalnom mindennel próbálkoztam aztán le...rtam ha hajót akarok akkor megveszem
Split course you
x3tc-ben egyszer se találkoztam olyan tengerésszel aminek 5-ös fight rangja lenne
AP-ben meg 4-es 5-ös csillagossal is találkoztam
(akár hajóval szereztem a tengerészt akár vettem valamelyik állomáson)
Split course you
Split course you
Split course you
Split course you
holy...
Split course you
basszus ezúttal grilleztem egy spacesuitott
Split course you
Split course you
Továbbá ki lehet tûzni egyedi célokat is a játékban. Pl.: hajóvásárlás nélkül játszani. Csak lopott, vagy legyártott vas jöhet szóba. Tökéletes cél egy Assasin kezdéshez. Ez esetben sokat segít a hq.
off: nálam az csapta ki a biztosítékot mikor a shrike-omal támadtam a "pirate base"-t és egyszerûen neki ment
Split course you
Ha egy hajót legyártasz akkor az még csak egy vas darab. Szoftverek és motor tunning nélkül. Minthogy a raktár kapacitás sincs szekcionálva, az árukészlet megzabolázása is gond.
Leamortizáltam 20%-ra egy M2-est. Próbaképp meg akartam javítani, de a néhány ezres anyagtételek, plusz pénz, plusz idõ elrettentett. Inkább kibrókerkedtem a javítási költséget!
Rá kellett jönnöm, hogy ebben a játékban az arányszámokkal van a legnagyobb gond. Örök csalódás, hogy összegürizel egy M2-est amit elintéz három Q. Nem egyszerre, mert ahhoz kettõ is elég. Arról ne is beszéljünk, hogy te egy másik jármûbõl szektoron belül messzirõl szemléled az eseményeket, akkor mit össze szerencsétlenkedik. Sikítófrászt kaptam amikor a Kyotom a csata elején hátat fordított egy J-nek! Ilyenkor megráznám a programozókat mint krisztus a vargát.
Tudom, hogy feleslegesen krampácsoltam le ezeket a dolgokat, de ki kellett adnom magamból.
Még egy érdekes eset: Amikor dühömben végig pusztítottam néhány xenon szektort, õk meg felkapták a vizet és vendettát kiáltva kirajzottak a világba, szinte az összes nagy vállalat részvényindexe nullára esett. Keresni ugyan nem lehetett vele, mert az egyikkel (nem tudom fejbõl (alulról a második)) 0-100 nál hozott 5 millió környékén, miközben benne állt harminc.
Summa summarum: Addig jó amíg a legerõsebb hajód egy TL, és békésen elmajomkodsz a küldetésekkel.
uff.
asszem patriarch conclusion-ba rakom a phq-t
Split course you
Split course you
egosoft fórumán az avarice-t ajánlják
Split course you
A Megalodon problémát közben megoldottam: Vettem egy másikat és átpakoltam bele mindent. Úgy látszik csak az zavarta be, hogy nekem már volt egy.
(javítsatok ki ha tévedek)
Split course you