X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Úgy látom, fogynak a factoryk különbözõ szektorokban ( gondolom megsemmisültek) de
ilyenkor mi van? Azt pótolja valamelyik faj automatikusan, vagy ez egy esély, hogy én
építsek oda valamit s húzzam a hasznát? Egyszóval pótolja a gép az elpusztult gyárakat?
2. A Pilot/ Titles - nél némelyik sor vévén van egy
3. És idõnként pl. a Teladi faj bepirosodik és ellenem fordul, ez kimondottan csak viszony
miatt van ? Jelenleg Teladi Venture Profiteer
4. Meghát egyszerûen nem tudom, mi és hol legyen a második komplexumom, nem akarom
elcseszni, nincs valakinek valamilyen tippje? Ami most van, az egy 12 db-ból álló komplex
a light of Heart-ban ( elég jól hoz a konyhára).
Miklós
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
420- nál kezdte el csinálni..érdekes...
Ismét csak köszönöm.
Nem tudom, hogy mi az oka....elakadtam.
Most meg nem engedi scan-elni a pirate base-t....mert ezt kéri.....pedig fel vagyok szerelve mindennel és van satellitem és nav satellitem is ott....le sem enged leszállni, talán túl sok pirate-t öltem meg már és ezért nem engedi?
Akkor is eltûnik, ha meglövöd, vagy hozzászólsz. Úgy 15-20km rõl kell kövegni.
Wait fof Jackson to contact you------aztán investigate the xenon hajók..ok. Utána follow the pirate nova raider....követem aztán eltûnik..utána kezdõdik elölrõl.......wait for Jackson for contatct you...és megint investigate.....stb.....ez így megy már napok óta.....nem tudok haladni.
Valamit rosszul csinálok? Nem értem..
Akkor inkább másra gyûjtök,
4 küldetésem lóg, majd valamikor befejezem õket.
Ha végig viszed a terran conflict küldetéssorozatot, akkor kapod meg a koordinatakat, utána elérhetõ lesz...
Tudna valaki segíteni, hogy miként jutok el a Light of Heart-ból Aldrin-ba? Szeretnék venni egy Springblossom-ot.
Idõközben rájöttem és már kész is az elsõ 12 db-ból álló komplexum.
Nem tud valaki egy olyan scriptrõl vagy modról, ami lecseréli a jelenlegi robbanás effekteket a játékban? Egyszerûen rettenetes. Ha kicsit több hajó csatázik, az egész képernyõ egy nagy fehér izzó, vakító folttá változik, a szemem meg kifolyik.
Már órák óta szendvedek.....3 Cahona Bakery M-et akarok egymás mellé tenni és 1 db Construction Kit - el összekötni...egyáltalán lehetséges? Egy Dave által feltöltött 10 db-os Perfect hub szerint igen.....de én nem tudom megcsinálni....Még valahogy egymás mellé helyezem õket ( azt hiszen elég pontosan ), de a végén mindíg csak 2-õt köt össze.......hmmmm.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
"The price of freedom is eternal vigilance!"
Szóval az Ncore-ról töltöttem le ezt ( 2 . 1.- es verzió 2009 ). Lehet, hogy ez a hiba.....
Hogy érted azt hogy mod? Modult ? Semmiféle patch-et vagy mást nem töltöttem rá.....egyszerûen nem értem......Próbáljam meg letölteni az egyik patch-et? Attól félek, hogy megnézi az eredetiségét és akkor "kampó" neki.......
Nem tettél fel valami mod-ot?
De idõnként beragad egy hajóm és az istennek sem tudok mit kezdeni vele.....állandóan újra kell tölteni az elõzõ mentés? Vajon mitõl lehet ez? Talán bug? Vagy valamelyik kalóz képes erre?
De inkább az lenne a kérdésem, hogy lehetséges - e egy bányát átvontatni Tractor beam-el egy másik szektorba, valaki már csinált ilyet?
Tudja valaki hogy hol lehet megszûntetni?
Köszi......próbálkozom.
Bocs a sok kérdésért, de nem látom át az egészet még...ha pl. felépítek egy 3-4 db-ból álló egységet ( azt ugye össze tudom kötni 1 db Ccons. kit-el.....és ha egyenként építek mellé még többet akkor azokat csak úgy tudom a fix. Complexhez csatolni, ha mindegyikhez ismét megveszem a kit-et és Mammoth-olok?
Vagy célszerû megvárni amíg össze nem jön az összes credit és egyszerre felépíteni? ( Ez esetben csak 1 db cons. Kit kell, amivel a végén összkötöm, igaz ?
Ja, és két kisebb komlpexet tudok húzogatni és összekötözgetni egybe?