X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, néjhány kérdés:

1. Úgy látom, fogynak a factoryk különbözõ szektorokban ( gondolom megsemmisültek) de
ilyenkor mi van? Azt pótolja valamelyik faj automatikusan, vagy ez egy esély, hogy én
építsek oda valamit s húzzam a hasznát? Egyszóval pótolja a gép az elpusztult gyárakat?
2. A Pilot/ Titles - nél némelyik sor vévén van egy , jel ez mi? Nem találom......
3. És idõnként pl. a Teladi faj bepirosodik és ellenem fordul, ez kimondottan csak viszony
miatt van ? Jelenleg Teladi Venture Profiteer van az adott sorban....hmmmm
4. Meghát egyszerûen nem tudom, mi és hol legyen a második komplexumom, nem akarom
elcseszni, nincs valakinek valamilyen tippje? Ami most van, az egy 12 db-ból álló komplex
a light of Heart-ban ( elég jól hoz a konyhára).

Miklós

*ne tévesszen meg

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Történeti sorrendben a Reunion az elsõ, aztán a Terran Conflict és végül az Albion Prelude. A Prelude név tévesszen meg, az a Rebirthre akart vonatkozni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tegnap találtam rá erre a játékra nagyon jónak tûnik bár elég bonyolult próbálom megérteni, hogy mit hogyan kell csinálni, de a történet és az idõrend nem teljesen tiszta. Az albion prelude a terrain conflict elõzetese pedig késõbb jelent meg? És miért harcolnak egymással az Argonok és a Földiek mind a ketten emberek és a fõ ellenségük a gépek ha jól értelmeztem a történetet
Több ilyen elõfordul, pl a Fury plotban, egy Kha'ak állomást kell így szkennelni.
Igen....!
420- nál kezdte el csinálni..érdekes...
Ismét csak köszönöm.
Na, akkor megint megyek........próbálkozom.
400m, és meg kell állni.

Sajnos nem megy.......már körbejártam 5-600 m a távolság és semmi.
Nem tudom, hogy mi az oka....elakadtam.
A pirate base-t automatikusan scan-eli csak közel kell menni hozzá olyan 5km-en belül kb. Szóval elég közel. Kiírja a képernyõ alján hogy scanning egy % értékkel.
Végre, megcsináltam, nagyon köszönöm.
Most meg nem engedi scan-elni a pirate base-t....mert ezt kéri.....pedig fel vagyok szerelve mindennel és van satellitem és nav satellitem is ott....le sem enged leszállni, talán túl sok pirate-t öltem meg már és ezért nem engedi?
ha túl közel mész, akkor felismer és eltûnik, alul ilyenkor megjeleni, egy % os érték, hogy mennyire "parázik". 100% nál eltûnik.
Akkor is eltûnik, ha meglövöd, vagy hozzászólsz. Úgy 15-20km rõl kell kövegni.

Nem szabad hagynod, hogy eltûnjön, kb 10-15 km távolságból kell követned, hogy ne vegyen észre. Az ilyen követõsöket én is útálom és nem is vállalom, kivéve, ha plot feladat.
Ma, akkor elmondom, miért van tele a farkam a küldetésekkel:
Wait fof Jackson to contact you------aztán investigate the xenon hajók..ok. Utána follow the pirate nova raider....követem aztán eltûnik..utána kezdõdik elölrõl.......wait for Jackson for contatct you...és megint investigate.....stb.....ez így megy már napok óta.....nem tudok haladni.
Valamit rosszul csinálok? Nem értem..
A terran plot után még hírnevet is kell javítanod náluk a tavaszvirágért. Nem egy ripsz-ropsz megveszem eset, de megéri!
Köszi BBalee,
Akkor inkább másra gyûjtök,
4 küldetésem lóg, majd valamikor befejezem õket.
Nincs kapuja, olyan mint a Khaak sectorok bárhonnan be lehet menni, és bármelyik szektorba ki tudsz ugrani.
Ha végig viszed a terran conflict küldetéssorozatot, akkor kapod meg a koordinatakat, utána elérhetõ lesz...

Hello.
Tudna valaki segíteni, hogy miként jutok el a Light of Heart-ból Aldrin-ba? Szeretnék venni egy Springblossom-ot.
Igen, köszönöm,
Idõközben rájöttem és már kész is az elsõ 12 db-ból álló komplexum.

Sziasztok,

Nem tud valaki egy olyan scriptrõl vagy modról, ami lecseréli a jelenlegi robbanás effekteket a játékban? Egyszerûen rettenetes. Ha kicsit több hajó csatázik, az egész képernyõ egy nagy fehér izzó, vakító folttá változik, a szemem meg kifolyik.
Minden Construction kit csak két állomást tud összekötni.

A 3 factory összekapcsolásához 2 Construction kitre lesz szükséged.

Tudna valaki segíteni?
Már órák óta szendvedek.....3 Cahona Bakery M-et akarok egymás mellé tenni és 1 db Construction Kit - el összekötni...egyáltalán lehetséges? Egy Dave által feltöltött 10 db-os Perfect hub szerint igen.....de én nem tudom megcsinálni....Még valahogy egymás mellé helyezem õket ( azt hiszen elég pontosan ), de a végén mindíg csak 2-õt köt össze.......hmmmm.
Nem tudom, hogy honnan veszik sokan ezt a marhaságot. A warez verzió pont hogy sok esetben simábban mûködik, mint az eredeti.

Hmm, a játékban már nincs másolásvédelem, és igazából kétlem, hogy az egosoft berakott volna egy ilyesmi limitációt a warezolt másolatokra.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nyiss már neki egy topicot, Mester!
Édes Jó Istenem! Ez az évtized híre! <#worship><#worship><#worship>

"The price of freedom is eternal vigilance!"
Ha a My Pilot Status-ról beszélsz, akkor ott alul nincs ilyen, ha a My Property--Statistics nál nézem, ott sincs.
pilot menuben(ahol a statisztikák is vannak) a legalján nem jelent meg egy ***modified*** sor?

Igen...........lehetséges, hogy mivel nem eredeti akkor lehetnek benne hibák.
Szóval az Ncore-ról töltöttem le ezt ( 2 . 1.- es verzió 2009 ). Lehet, hogy ez a hiba.....
Hogy érted azt hogy mod? Modult ? Semmiféle patch-et vagy mást nem töltöttem rá.....egyszerûen nem értem......Próbáljam meg letölteni az egyik patch-et? Attól félek, hogy megnézi az eredetiségét és akkor "kampó" neki.......
Ez egy nagyon misztikusan hangzik, nálam nem volt még csak hasonló sem.
Nem tettél fel valami mod-ot?

Dehogy.......átlépek egy szektorba p hajóval és akkor az egyik hirtelen pl. középen (Akár az ûrben is) megjelenik és nem tudom elmozdítani sehogy, sem parancsokkal.....ha meg odamegyek akkor meg nem látom a hajót.....nem értem......a képernyõn mutatja a zöld jelet de igazából nincs is ott...

Azt hogy beragad úgy érted hogy leszáll a hajód egy állomásra ás onnan nem tud elmozdulni? Ilyenkor azt csinálhatod esetleg hogy átmész egy másik szektorba és utána megparancsolod neki hogy dokkoljon ki.
köszi klman...

De idõnként beragad egy hajóm és az istennek sem tudok mit kezdeni vele.....állandóan újra kell tölteni az elõzõ mentés? Vajon mitõl lehet ez? Talán bug? Vagy valamelyik kalóz képes erre?
Nem olyat nem lehet csinálni.
De igen...4 küldetést is......csak mindíg mást csinálok mert variálok...megoldom.

De inkább az lenne a kérdésem, hogy lehetséges - e egy bányát átvontatni Tractor beam-el egy másik szektorba, valaki már csinált ilyet?
Nem hagytál valamit félben? Csináld meg amit kér és csöndben marad.

Már ezzel a "Jackson out"-al álmodom.........az istennek sem tudom kikapcsolni....
Tudja valaki hogy hol lehet megszûntetni?
És honnan/mibõl tennél be? Ha van már elég pénzed akkor vehetsz a shipyard-oknál ill. rabolhatsz....stb.
Beraknék pár hajót a játékba de nem találok sehol. TC-be nemlehet?
Sokban hasonlít a Reunionra de van benne rengeteg újdonság. Jobb lett a kezelõfelülete, kicsit jobb az irányítás. A grafikai motor az kb ugyanaz csak vannak benne új lehetõségek, különbözõ effektek. Lehet küldéseket is csinálni amik mindig újra megjelennek. Pl. harci, kereskedõs, vagy építgetõs küldetések. Van még olyan hogy vidd vissza az ellopott hajót. Akkor lehet még M6 osztálytól felfelé elfoglalni ûrhajókat.
A mai napon sok sok idö után visszatérek az X3-hoz. Anno Reunion 2.0-ban hagytam abba mert sokat idegeskedtem a megsemmisült transportjaim és a gyenge gépem miatt. Most megszereztem a TC-t és újabb gépem van. Érdekelne a tapasztalatotok mennyire más a TC mint a Reunion.
Valamiért bragadt egy Nova-m az egyik Teladi-s bázisra és nem tudom, hogy került oda ill. nem tudom kiszabadítani.........volt már valakinek ilyen tapasztalata?

ok.
Köszi......próbálkozom.
Húzogatni a komplexet azt sajnos nem lehet elõtte szét kell szedni.
Amennyire én tudom egy kittel 2-õt lehet összekötni akkor már létre is jön a komplex vagyis el kell helyezned a HUB-ot. Ha ezt elhelyezted akkor az összeset ehhez kell hozzákötni. Szerintem egy kittel semmiféleképpen nem úszhatod meg. Igen komplexeket is összelehet kötni akkor ha van két HUB abból egy lesz és az mûködik majd.
Már számolgatok......jó sok pénz és idõ lesz ez.......köszi a nagyon jó tippeket.( Ezt a részt már megoldom így ).
Bocs a sok kérdésért, de nem látom át az egészet még...ha pl. felépítek egy 3-4 db-ból álló egységet ( azt ugye össze tudom kötni 1 db Ccons. kit-el.....és ha egyenként építek mellé még többet akkor azokat csak úgy tudom a fix. Complexhez csatolni, ha mindegyikhez ismét megveszem a kit-et és Mammoth-olok?
Vagy célszerû megvárni amíg össze nem jön az összes credit és egyszerre felépíteni? ( Ez esetben csak 1 db cons. Kit kell, amivel a végén összkötöm, igaz ?
Ja, és két kisebb komlpexet tudok húzogatni és összekötözgetni egybe?
Elméletileg elég 1 55 yield is de minél több van annál jobb fõleg ha késõbb bõvíteni akarod. A calculator kiszámolja mennyi szilikont termel és hogy az elég lesz-e.
De a bányát is hozzá kell csatlakoztatni a komplexhez ugyanúgy mint bármelyik másik gyárat. És azt is ugyanúgy tudod vontatni ha kell a TB-el.
Ja, most látom, hogy y bányát rá kell építeni......Akkor az nem a komplex-ben lesz?