X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos visszaállítottam rendszerdátummal (11:25) azt az állapotot, hogy mindkettõ X3 most ott van.
Viszont ha a Steambõl indítom, még mindig ne fér a fejembe, hogy mi a szarnak azt írja, hogy ver 2.1 ???? Ezt sehogy sem értem.
Vannak ugyan módosítások a játékban így is de a CAG -ot még így sem találom még.
A steam-ból kell indítani, valahogy lehet kérni parancsikont is hozzá az asztalra.
A régi tört változatot sztem neked kell törölni...
El lehet indítani offline módban is, és utana kilépsz a steambõl. De van vmi exe is a hivatalos oldalon, ami a régi módon indul.
De ezzel sose foglalkoztam, mert így nem lesznek elérhetõek a steam álltal nyújtott extrák.
Na most akkor ki melyik játékkal is játszik, hogy tisztázzuk a dolgokat?!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Uninstalláltam a játékot, majd steamen feltettem az eredetit.
A mentésekkel sem csináltam semmit, az uj Steames verzió látta alapból a mentéseket, és azóta is azt folytatom.
Azt írja, hogy játsz most de 2 lehetõséget ad mindkettõhöz kellene a Steam támogatás.....melyiket javasoljátok?
Jó lenne egy gyors válasz. ha lehet.....
Köszönöm elõre is.
Csak hogy nekem nincs rá pénzem, mint írtam,..sajnálom. Játszok, ahogy tudok.
Köszönöm a sok segítséget.
Egyébként próbáltam újra, ahogy Pares írta, de nem megy...mindegy. A javítás után ismét csak azt írja ki a Load-nál. hogy Ver: 2.1...
A warez hszolakt törlöm, bármilyen nemû is az.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
E nélkül úgy érzem hogy használhatatlan a játék.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bár most jut eszembe, hogy nem biztos hogy a 2.1-es õsrégi mentéseddel kompatibilis lesz a 3.2-es játék. Nem is értelek, nekem mindig elsõ minden szoftvernél a legfrissebb verzió telepítése.
Caiman : Miklos
Mercury Tanker 01: Freight Pilot 2nd Class Aron Sillane
Mercury Tanker 02: (19) Dealer Kerol Jorwan : Wingman
ST_01 : Assistant Courier Toki Gusta
ST_02: Production Manager Endy Cheram
Ore Seller 01: Miklos Wingman
Ore Seller 02: Miklos Wingman
Mercura Weapon Trader : (25) Production Director Sheron Colard
És így tovább.
1. For this version of the Commodity LogisticSoftware X3 Terran Conflict version 2.5 has to be
installed.
2. For this version of the Commodity Agent X3 Terran Conflict version 2.5 has to be
installed.
3. For this version of the Pilot Union X3 Terran Conflict version 2.5 has to be
installed.
Na, akkor helyben vagyok, ( meg gondban ) mert sehol sem találok az én 2.1-es verziómhoz megfelelõt.
A CAG egy fizetett pilóta akit bérelsz egy adott hajóhoz...szállítási célokra.
Tud adni venni egymaga, mi kell az adott ST nek, szépen lehet paraméterezni mikor mit csináljon.
http://www.youtube.com/watch?v=2yqGUjntPWU
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=275924
Hogy mûködjön az Egosoft oldaláról fel kell telepitened a bonuspackot.
Equip a TS Transporter with Navigation Software MK1 and Trade Command Software MK1 and MK2
Assign Homebase
In the Trade command menu, select ``Start Commercial Representation.''
Hogy tudjon adni venni, tanítani kell õket, youtubos videó 1. része errõl szól
a rankok:
Pilot qualifications
Apprentice
The apprentice will take care of purchasing resources. During this probationary period the pilot does not receive salary.
Courier
The Courier handles not only resources, but also sells products. In addition, he can deal at Equipment Docks and Trade Stations; he can also be assigned to them. The Courier gets 20 credits per Mizura flown, paid after each flight.
Supplier
The Supplier coordinates with his homebase and in-sector colleagues. He also buys fighter drones from local stations and buys more speed and manoeuvrability upgrades. The Supplier gets 25 credits per Mizura flown, paid after each flight.
Trader
The Trader can deal with not only products and resources, but can buy or sell a complex's intermediate products. He can also use the Jumpdrive. The Trader gets 30 credits per Mizura flown, paid after each flight.
Dealer
The Dealer gets information about the homebase's financial situation, and can clear out his factory's products if there are not enough credits available. Also, he pays more attention to the trader radio chatter and avoids sectors where hostiles are reported. The Dealer gets 35 credits per Mizura flown, paid after each trip.
Major Dealer
The Major Dealer stays informed of prices during flight and will change course for a better deal. He will also repair his ship at a shipyard if required. The Major Dealer gets 40 credits per Mizura flown, paid after each flight.
A szállítók Argon mercury Tanker XL, és Superfrighter a CAG ek Major Dealer ek.
Hogyan tudok rákeresni?
De loh ban van a legnagyobb tûzerõ, szoval ennek pici az esélye...
@komenco
Onnan tudod, hogy mûködik, hogy megjelenik két új logisztikai software az argon EQ dockokban.
Több ST-m van, mindenhol CAG el végzem a szállítást...felfedeztem Legends Home-ot. Innentõl kezdve ha a CAG ide szeretne árut hozni/eladni az alábbi történik:
CAG standby, destination Legends Home xy ST, raktérbe bepekolja az árut, majd néhány másodperc múlve ismét CAG standby kipakolja ST re a cuccot...majd kezdõdik elölrõl az egész egy örökös ciklusba.
600 Energy van a rakterekben Jumphoz, minden jól van beállítva de csak állnak az ST-n a CAG ek...
Toltólistára tettem a sectort, azonnal elindult a szállítás. Késõbb kíváncsiságból leszedtem a tiltást, következõ fuvarnál oda akart menni és csak állt ST-n bugzódva
Valaki tapasztalt hasonlókat?
Dockware Manager
Missile Defense Mosquito
Turbo Boost
Viszont a lent említett 3 sajnos nem, szerintem a verzió miatt, de ha rátöltöttem a patch et akkor meg miért nem? Na mindegy.
Commodity Log. Manager ver. 2.5 installed
Commercial Agent ver. 2.5 installed
Pilot Union ver 2.5 installed
..
Nos, mivel nekem 2.1- es volt és rátettem a legújabb Patch-et akkor miért nem tudom ezeket használni? nem értem......tovább bogarászok.
Továbbá elég lenne úgy 4 kereskedõ, mert a CAG bármely áruval tud kereskedni, nem csak eggyel
Köszönöm a sok segítséget, hát nem egy egyszerû játék ez.
Most aztán teli a ......m, egyszerûen nem tudok, merrefelé....mindenki mást mond. Biztosan jók, csak azt nem tudom nekem mi a jó. Most ott állok, hogy van 185 mill creditem és egy csomó nyitott kérdés....
Talán rossz helyre ékeltem be a Hub-ot amit kaptam? Vagy rossz helyre telepítettem az ore-silicon complexet? Egyáltalán hogy tudom szétszedni? Mert ha pl. ráépítek egy Chip plant-ot, akkor az ore itt felesleges.
És melyik Mistral-ra gondolsz? Mert már vettem egy Mistral Super Frighter-t a legkisebbet ( S-est, mert ugye erre gondolsz ). Ez azért van ott hogy majd szállítja az oret valahová, ha kell.
Tisztelettel.: egy mágnás
Ha kereskedõ nélkül szeretnél eladni, akkor építs rájuk adv.sat-ot, computer componentet, microchipet, quantum tubeot, ire, 1mj shieldet. Ezek a keresett termékek, nem az alapanyagok.
Illetve unknown vagy teran sectorokban space fuelt.
Ma építettem egy 4 db-os komplex bányát az Antogone Memorial-ban ( mivel ott viszonylag több magas yeald értékû van ( 2 ore és 2 silicon mine )...beállítottam 2 kerekedõt akik azzal foglalkoztak, hogy egész nap csak hordták az EC-t és már max-on van az ore és silicon capacitás......De miért nem jönnek vásárolni? Elfogyott több. mint 1,5 mill creditem errõl a hub-ról ( kellett az EC-hez) . Már mindent állítottam, de csak a money fogy, talán rossz helyre építettem? A kutya sem jár errefelé? Jó lenne egy hamar válasz valakitõl mielõtt tovább játszok feleslegesen .
Rövid kérdésem lenne: utoljára az X2-vel játszottam, az nagyon tetszett. Az X3-at félretettem annó (bug hegyek) és hát azóta sem vettem elõ.
Melyiket javasoljátok most elõvenni:
-X3 - modokkal?
-Terran conflict - modokkal?
-Albion Prelude - modokkal (van ehhez egyáltalán mod)?
Gondolom egyikhez sincsen teljes értékû cockpit mod...
Köszi !!!
Nem utolsó sorban kivánlo eq dockként is szolgál a nagyobb hajóidnak.
Nos, akkor elkezdtem építeni elõször bányákat aztán folytatom a gyárakkal..egy kicsit gazdaságizok...mert azért a csaták-küldetések nem férnek bele az idõmbe. Legalábbis egyelõre.
Iden ezek a home base/trader funkciók jó ötletek, ja még egy kérdés.....:
Amikor megkaptam azt az Unknown Sectort a Xenon Hub-al akkor nyitottam egy kaput, Pontosabban beékeltem azt a szektort a Light og Heart és az Aladna Hill közé ( Mivel a Loh-ban van az egyetlen nagyobb complexem...), szóval ha ismét lehet nyitni, és megjelölök egy távolabbi kaput, akkor ez a Sector tulajdonképpen egy központi kapu-ként szolgál, és így gyorsabban juthatok el bárhova? Remélem így van......hmm.
Érdemes gyárakat épiteni! Utána brutális hasznot fognak hozni...
De vannak trükkök pl.: crystal kikapcsolásával silikon termelõdik. A nividium, ore és silicon hajókkal is bányászható, és ha kész az ore, akkor lehet nividiumra, siliconra váltani...
De érdemes néhány kereskedõr a hub-ra home basedelni, és best buy, vagy a bonuspack cag-el gyorsitani...
Kaptam egy Xenon Hub-ot ahová egy csomó anyagot kell vinnem , most 1 napig csak vásárolgattam microchips-et ( 500 kellett neki ) ( mivel még nincs gyáram.....és most tudtam egy kaput nyitni..de máris itt a következõ kérés:
150.000 Teladianum kell neki és utána pedig 450.000 Ore......ez rohadt sok.
Akkor most hagyjam a gyûjtögetést vagy álljak neki factorykat építeni? Csak mert sok ilyen kérés lesz még a jövõben?
Igen, elnéztem csak adv sat.-okat kell telepíteni....máris haladtam egy csomót. ( Idõközben kaptam egy Cutlass-t.....Jobb mint a 16 db Novám. (Ezzel fogok császkálni).
Közben vettem egy Kestrelt-is,
Letöltöttem az elsõ patch-et a listáról ( X³: Terran Conflict 3.1.1 -> 3.2 ), rányomtam remélem nem lesz akadás, egyelõre nem tapasztaltam.
A Bp késõbb, mert mint a listán ki is emeli:
"General information about the X³ Terran Conflict Bonus Pack and the individual upgrades is in the overview topic for the Bonus Package."
Itt határozottan írja, hogy csak a 2.5-ös és az felett jó.....Na itt a gondom.