12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
komenco #10950 Valamit nem értek.......megint.
Ma építettem egy 4 db-os komplex bányát az Antogone Memorial-ban ( mivel ott viszonylag több magas yeald értékű van ( 2 ore és 2 silicon mine )...beállítottam 2 kerekedőt akik azzal foglalkoztak, hogy egész nap csak hordták az EC-t és már max-on van az ore és silicon capacitás......De miért nem jönnek vásárolni? Elfogyott több. mint 1,5 mill creditem erről a hub-ról ( kellett az EC-hez) . Már mindent állítottam, de csak a money fogy, talán rossz helyre építettem? A kutya sem jár errefelé? Jó lenne egy hamar válasz valakitől mielőtt tovább játszok feleslegesen .
-
kolbaszosfank #10949 Sziasztok,
Rövid kérdésem lenne: utoljára az X2-vel játszottam, az nagyon tetszett. Az X3-at félretettem annó (bug hegyek) és hát azóta sem vettem elő.
Melyiket javasoljátok most elővenni:
-X3 - modokkal?
-Terran conflict - modokkal?
-Albion Prelude - modokkal (van ehhez egyáltalán mod)?
Gondolom egyikhez sincsen teljes értékű cockpit mod...
Köszi !!! -
klman #10948 Nem adhatod el de le lehet rombolni. Ha bedokkolsz van egy olyan lehetőség hogy self destruct. -
Tauri #10947 Az állomásomat el lehet adni/le lehet rombolni ? -
BBalee #10946 pontosan így van. Ha elkészül a hub, akkor három ilyet is össze tudsz kötni, ezzel a távolabbi sectorokat könyebben eléred.
Nem utolsó sorban kivánlo eq dockként is szolgál a nagyobb hajóidnak. -
komenco #10945 Köszi BBalee
Nos, akkor elkezdtem építeni először bányákat aztán folytatom a gyárakkal..egy kicsit gazdaságizok...mert azért a csaták-küldetések nem férnek bele az időmbe. Legalábbis egyelőre.
Iden ezek a home base/trader funkciók jó ötletek, ja még egy kérdés.....:
Amikor megkaptam azt az Unknown Sectort a Xenon Hub-al akkor nyitottam egy kaput, Pontosabban beékeltem azt a szektort a Light og Heart és az Aladna Hill közé ( Mivel a Loh-ban van az egyetlen nagyobb complexem...), szóval ha ismét lehet nyitni, és megjelölök egy távolabbi kaput, akkor ez a Sector tulajdonképpen egy központi kapu-ként szolgál, és így gyorsabban juthatok el bárhova? Remélem így van......hmm.
-
BBalee #10944 Ha leszállítod, akkor újra lehet a kaput kalibrálni. A 2. Kapupár beindításához nividium, és crystal kell. A harmadik kapupárhoz meg silicon és microchip. Az utobbi lesz a legnehezebb, pontosabban nem nehéz,csak sok gyár kell, mert sokáig tart a chip előállitása...
Érdemes gyárakat épiteni! Utána brutális hasznot fognak hozni...
De vannak trükkök pl.: crystal kikapcsolásával silikon termelődik. A nividium, ore és silicon hajókkal is bányászható, és ha kész az ore, akkor lehet nividiumra, siliconra váltani...
De érdemes néhány kereskedőr a hub-ra home basedelni, és best buy, vagy a bonuspack cag-el gyorsitani... -
komenco #10943 Na., haladok.
Kaptam egy Xenon Hub-ot ahová egy csomó anyagot kell vinnem , most 1 napig csak vásárolgattam microchips-et ( 500 kellett neki ) ( mivel még nincs gyáram.....és most tudtam egy kaput nyitni..de máris itt a következő kérés:
150.000 Teladianum kell neki és utána pedig 450.000 Ore......ez rohadt sok.
Akkor most hagyjam a gyűjtögetést vagy álljak neki factorykat építeni? Csak mert sok ilyen kérés lesz még a jövőben? -
komenco #10942 ok....Szuperek vagytok,..
Igen, elnéztem csak adv sat.-okat kell telepíteni....máris haladtam egy csomót. ( Időközben kaptam egy Cutlass-t.....Jobb mint a 16 db Novám. (Ezzel fogok császkálni).
Közben vettem egy Kestrelt-is,
Letöltöttem az első patch-et a listáról ( X³: Terran Conflict 3.1.1 -> 3.2 ), rányomtam remélem nem lesz akadás, egyelőre nem tapasztaltam.
A Bp később, mert mint a listán ki is emeli:
"General information about the X³ Terran Conflict Bonus Pack and the individual upgrades is in the overview topic for the Bonus Package."
Itt határozottan írja, hogy csak a 2.5-ös és az felett jó.....Na itt a gondom.
-
NPite #10941 ott van a bonus material letölthetőség is egyel lentebb a menüben -
NPite #10940 Felmész az oldalukra és letöltöd a verziódhoz a megfelelő patch-et
3.2 a terran conflict végső verziója
Terran conflict patch -
BBalee #10939 És igen, modokkal scriptekkel el lehet rontani, különösen ha nem a legfrisebb verziód van, összeakadhatnak dolgok, illetve egyes modok is összeakadhat, amelyek azonos scriptet irnak át. -
BBalee #10938 1 megjelent a terkepen az egyik khaak sector, csak be kell ugrani.
2 nem kell factory, csak 3-4 adv.sat ot kell telepiteni Pearl altal jelölt sectorokba.
3. Igen, ez nehéz, ha rosszba vagy a kalózokkal.
M2 es erősebb, mint a hordozó, m1 nek meg van hangárja. Emberfüggő, kinek mi a jobb. Nekem az m2 esek.
4. Elég egy kastrel-t venni, a közeli teladi sectorban. Ez a leggyorsabb hajó a játékban. Semmi se ér utol, még a rakéták sem, és harc nélkül bejuthatsz. Utanna ha megvannak a kapuk, már jumpdriveval be lehet menni xenon sector érintése nélkül is.
A bonus pack nem a fejlesztők érdeme, hanem a játékosoké, csak a fejlesztők is elfogadták, így mem számít modnak. Szerintem verzió független, mert saját scripteket használ és ingyenes, védelem sincs rajta. -
Romeo One #10937 A Khaak szektorokba nem vezet út. Ha megkapod a térképeiket, akkor egyszerűen beugrasz. Nincsenek kapuk, a szektor közepére érsz. Kifelé ugyanígy, csak ott már "normál" szektorba érkezvén kaput is meg kell adnod. -
komenco #10936 Igazából mind a 4-et csinálom, csak kisebb-nagyobb megszakításokkal:
1. Operational Final Fury...........Fly to Khaak Sector....( Ide nem tudom, hogyan tudok eljutni,
nincs sárga nyíl...stb. ).
2. Terran Conflict.....................Split Esp.and Sabotage...Itt Pick up Capt. Robert Pearle...és
menj a Family Zyarth-ba ...odamegyek, de azt hiszem itt építenem
kell egy factory-t.....félbehagytam..majd később).
3. Treasure Hunt......................Destroy Lasertower ( Yaki ).....ide erősebb hajó(k) kell, nem
tudom 3-4 Nova-val megcsinálni.....most gondolkodom, hogy Boreast, Titant esetleg
Colossust vegyek...össz. 190 Mill-em van ( jó lenne egy tipp, hogy melyik a hatásosabb ).
4. The Hub...............................Lost in Hell......The Search....Fly to Xenon Core 023..ide is
erősebb hajó(k) kell.
Aztán meg nincs Bonus Pack a 2.1-es verziómhoz, nem tud valaki egy megoldást, miként tudom a BP. lehetőségeket ebben is használni?
Meg igazából ezeket a scripteket még nem értem, félek elcseszek valamit. Az elejét még megcsinálom, belépek Theresaként, csak nem igazán merek módosítgatni.....hmmm.
-
BBalee #10935 hol akadtál el? -
klman #10934 Nem kell újrakezdened van egy script amivel csak a storyt kell vissza állítani oda ahol még megvan ez a robert kapitány. Rá kell keresni a google-ben hogy terran conflict plot reset. Nekem így kiadta találatként. Ott részletesen elmagyarázza hogyan kell. -
Romeo One #10933 nem vagyok a játék előtt. Újrakezdted az egészet, vagy megmaradt mindened, csak a küldiket kellett előlről tolni? Hol van ez a funkció? -
komenco #10932 Nekem is épp az a gondom, hogy valamiért elakadtam és Robert most a hajómon van...nem merem likvidálni, mert nem tudom, hogy fogom megint megtalálni, ( nyilván kell majd, mint az ábra mutatja ). De lehet hogy egy álló hajómra teszem át, ami biztonságban van.....
-
klman #10931 Nekem volt ilyenem én is elhagytam őt valamelyik hajómon mert lecseréltem azt meg beállítottam mk3 tradernek de lelőtték. Én csak úgy tudtam megoldani hogy reseteltem a plotot. -
Romeo One #10930 Ok, tételezzük fel, hogy Robertó hiányzik a csatához. Ha nincs a hajómon, hogy találom meg? -
komenco #10929 Én kíváncsiságból megpróbáltam lelőni őt ( Robert Pearle)az űrben, mint állat de nem lehet...szerencsére....mivel szerepe van a játékban. -
BBalee #10928 Szerintem Ő sose hal meg! Nekem akkor volt hasonló, amikor hajot csereltem. Átpakoltam a létfentartót, és kiugrott űrsétára nem halt meg cls nelkül. Majd elindult az űrruhájában...
Persze a mission guide meghülyült, mert ugy vette, hogy a fedelzeten van a srác...
Ez még az adv.sat telepiteskor volt, és régebbi verzioval. A csatához már nem tudom, hogy kell-e még a fedélzeten vagy sem, de miután felvettem a fickót megjavult minden. -
Romeo One #10927 Hát, az lehet, hogy hajót cseréltem, erre már nem emlékszem, de az max alkalmi volt, és mindig visszaszáltam a Cutlassba. És akkor Pearle-nek is ott kellene lennie. Vagy különben hol van? Ha meghalna, akkor kiírná, hogy mission failed, nem? -
BBalee #10926 Nem lehet, hogy hajot cseréltél és Robert Pearle nek is a fedélzeten kell lennie? Erre már nem emlékszem. -
Romeo One #10925 Az a rész megvolt, elromboltam OoF-be, megkaptam a Cutlass-t, és most azzal rodeózok.
A CLS-t beszereztem, és a gondok innen jöttek. Felhasználva a "no time limit"-et, kicsit foglalkoztam a pénzügyekkel, meg a szektorok feltérképezésével. Ennek most az a negatív mellékhatása, hogy mind a 13 mentésem a nyomkövető utáni...
-
BBalee #10924 nem, északra mutat. Oceans of fantasyba, ahol az Odin kapitányával kell beszélni. A hangárból kiad egy terran cutlas-t, ami a tiéd lesz. Én ezzel az m3-assal mentem be a sectorba.
Ott lesz Odin is, és két-három scabard akiket fedezni kell, míg elfoglalják a tl-t.
Cargo life support tobbabra is legyen nálad, mert élve kell elfogni a rosszfiút a zűrzavarban!
Ha valami nem így van nálad, akkor a nyomkövető előtt töltsd vissza! Tudtommal itt nincs semmi bug. -
Romeo One #10923 Az a rész. Rátettem a nyomkövetőt, és a guidance ennek megfelelően a mellette lévő unknown sectorba mutat. Ott viszont semmi, és a guidance is megszűnik, nem mutat semmit. -
BBalee #10922 ez melyik resz? Family Zyarthban már rátetted a tl-re a nyomlovetot? -
BBalee #10921 bonuspackban van olyan lehetoseg, hogy tiltora lehet tenni sectorokat, illetve allomasokat. -
Romeo One #10920 Linket köszönöm. Részletes, és nem túl biztató rám nézve.
[i]Fly to the unknown sector. As soon as you enter the sector, there should be a cutscene, and Split and Terran forces should be fighting.[i]
Na ide bemegyek, és egy teljesen üres szektor. Pedig jó sok időt töltöttem, leszálltam a kalóztanyán, körbejártam kétszer a térképet, és semmi. Az égvilágon semmi sem történt, nemhogy cutscene, meg csata. Bug? -
Andy0717 #10919 http://www.x3wiki.com/index.php/Terran_Plot_Walkthrough
Talán elég részletes. -
Romeo One #10918 Tudtommal nem. Úgy kell megválasztani a távolságokat, és a gyárak helyét, hogy ne tudjanak rossz helyre kóricálni. -
Tauri #10917 Be lehet valahogy állítani hogy bizonyos szektorokba automatikusan ne menjenek a kereskedő hajóim? Időnként bemennek pirate szektorba, és nem tudom hogy lehet tiltani -
Romeo One #10916 Részletes küldileírás nincs valahol? Terran plotban egy Jumpdrive freighter kell adjusztálnom. Két vagy három kör után a guidance egy unknown sectorba visz. Az viszont tök üres, sehol a hajó. Egy kalózbázis van benne, némi szikladarabok, de azon kívül semmi. És a narancs nyilacskák sem mutatnak semerre. Ha kilépek, újra oda mutatnak, de visszalépve ismét semmi! Bug, vagy rosszul csinálok valamit??? -
komenco #10915 Rákattintasz az Adv. Satellite-re, aztán Advanced és ott látod mindkettőt. -
Tauri #10914 És hogy látom a best buy locatorral egy adott sector ( nem az ahol vagyok ) árait ahol műholdam is van?
Mert jelenleg manuálisan megyek gyárrol gyárra végig ha látni akarom mi mennyi egy távoli sectorban, a best buy locator listámban nicns benne más sector adata -
komenco #10913 Amelyik szektorban van műhold ott látod a best sell/ware adatokat függetlenül a hajó jelenlététől.
A hajód azért látja a szektor adatait mert épp ott van és az fel van szerelve a "best" funkciókkal.
-
Tauri #10912 Vettem best buy/sell locatort. Kérdésem hogy itt csak az adott sector ár adatait látom, vagy lehet valahogy minden sectort ahol felderítettem a gyárakat és vannak műholdak telepitve?
Mert vettem egy másik szállítót amire szintúgy tettem locatort és minden kiegészítőt...és őt el tudom indítani best buy vagy best sell nél 1-1 item eladására vagy vételére megadott jump szám adatokkal. Hozzáteszem azt is hogy ő olyan szektor adatait is látta ahol nem volt műholdam telepítve.
-
Romeo One #10911 1, Amit pár hsz-el ezelőtt írtatok a fajok kiirtásáról, érdekes. A Reuban ez nem úgy működött, hogy a lelőtt hajó újraspawnolt másutt? Rosszul emlékszem, vagy a TC-ben ez másképp van?
2, Ha valamelyik hajómat elküldöm egy szektor feltérképezésére, amiben én még nem voltam, akkor néha kiadja a kapukat, néha nem. Ez mitől függ?