12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
komenco #10991 Köszi.....Valóban ott van, a Steamben.
Nos visszaállítottam rendszerdátummal (11:25) azt az állapotot, hogy mindkettő X3 most ott van.
Viszont ha a Steamből indítom, még mindig ne fér a fejembe, hogy mi a szarnak azt írja, hogy ver 2.1 ???? Ezt sehogy sem értem.
Vannak ugyan módosítások a játékban így is de a CAG -ot még így sem találom még.
-
BBalee #10990 nem, a steam könyvtárába telepiti, a régi sztem ott marad.
A steam-ból kell indítani, valahogy lehet kérni parancsikont is hozzá az asztalra.
A régi tört változatot sztem neked kell törölni...
El lehet indítani offline módban is, és utana kilépsz a steamből. De van vmi exe is a hivatalos oldalon, ami a régi módon indul.
De ezzel sose foglalkoztam, mert így nem lesznek elérhetőek a steam álltal nyújtott extrák. -
komenco #10989 Több órán keresztül installáltam az X3-at ( A Steamr-ről )....aztán mivel a régi, tört 2.1-es is rajta volt így gondoltam az új majd felülírja......Elindítottam ...volt némi változás, de mindig a 2.1-et írta ki verzióként...most uninstalláltam azt viszont a játékot most csak a Steam-en keresztül tudom indítani......most mit tegyek, hogy a játék itt legyen és ne függjek már játék közben is a Steamtől, mivel kurvára lassítja a gépemet.....( az enyém csak 32 bit-es ).
-
Pares #10988 A TC és az Albion két teljesen független játék. A TC verziószáma 3.2, az Albioné 2.5.
Na most akkor ki melyik játékkal is játszik, hogy tisztázzuk a dolgokat?! -
Tauri #10987 Érdekes mert én alapból az Albiumra nyomtam hogy Install...csak azt szedte le és működik is -
Tauri #10986 2.1 verziót irt nekem amivel játszottam CAG nélkül.
Uninstalláltam a játékot, majd steamen feltettem az eredetit.
A mentésekkel sem csináltam semmit, az uj Steames verzió látta alapból a mentéseket, és azóta is azt folytatom. -
komenco #10985 Most töltöm le az X3 Terrant...sok idő....és utána az Albiont, ugye?
-
komenco #10984 Na csak nem bírtam magammal.....megvettem a játékot Albional együtt.....De most hogyan töltsem le?
Azt írja, hogy játsz most de 2 lehetőséget ad mindkettőhöz kellene a Steam támogatás.....melyiket javasoljátok?
Jó lenne egy gyors válasz. ha lehet.....
Köszönöm előre is. -
komenco #10983 Tauri, azt mondod, megvetted a játékot....és kompatibilis volt a mentéseiddel? Hanyas verziód volt? -
komenco #10982 Nop Tomonor,
Csak hogy nekem nincs rá pénzem, mint írtam,..sajnálom. Játszok, ahogy tudok.
Köszönöm a sok segítséget.
Egyébként próbáltam újra, ahogy Pares írta, de nem megy...mindegy. A javítás után ismét csak azt írja ki a Load-nál. hogy Ver: 2.1...
-
tomonor #10981 A játék felsőhangon is csak 5000 Forintba kerül, a patch-ek tudtommal ingyen leszedhetőek.
A warez hszolakt törlöm, bármilyen nemű is az. -
Tauri #10980 Én is hasonló cipőben jártam 1 hete. CAG nem volt a ...játék alatt. Felmentem Steam re votl akció és 50% ban megvettem a 3db X3 at kb 5-6 ezer ft ért.
E nélkül úgy érzem hogy használhatatlan a játék. -
Pares #10978 Különben meg a CAG a legjobb dolog ami egy kereskedő életében történhet. Anélkül irtó körülményes rendesen automatizált kereskedést lefolytatni, vele viszont rohadt egyszerű és kényelmes. Ja és egy kis RPG is van benne: minél több pénzt termel az adott pilóta, annál jobban fejlődik, és új dolgokat tud használni, pl.: Jumpdrive. Aztán ami a legjobb, automatikusan vásárol fegyvert ha jól emlékszem, meg minden ilyen. Szóval nagyon fasza, csak beállítod, útjára indítod és ő törődik magával, termeli a pénzt (ja és ő is kap fizetést is :)). Jópofa mod. -
Pares #10977 2.1-es verziód van? Hát de miért? Már 3.2-nél járnak. Szerintem tedd el a mentéseid, töröld le a játékot, majd telepítsd újra, tedd fel EZT (1.0.1 -> 3.2) a javítást, utána pedig EZT a Bonus Pack-ot. És kész is vagy a Terran Conflictal, ezek után hibátlanul kell hogy meglegyen és működjön minden.
Bár most jut eszembe, hogy nem biztos hogy a 2.1-es ősrégi mentéseddel kompatibilis lesz a 3.2-es játék. Nem is értelek, nekem mindig első minden szoftvernél a legfrissebb verzió telepítése. -
Tauri #10976 Complexekből a végterméken kívül a közbenső termékeket el lehet adni CAG el automatán? VAgy pedig mindíg ugy tervezzem a complexeket hogy a közbensők mindig annyit termeljenek ami kell a végtermékhez?
-
komenco #10975 Meg most nézem hogy a különböző hajóimon iszonyú nagy keveredés van a pilótáknál....
Caiman : Miklos
Mercury Tanker 01: Freight Pilot 2nd Class Aron Sillane
Mercury Tanker 02: (19) Dealer Kerol Jorwan : Wingman
ST_01 : Assistant Courier Toki Gusta
ST_02: Production Manager Endy Cheram
Ore Seller 01: Miklos Wingman
Ore Seller 02: Miklos Wingman
Mercura Weapon Trader : (25) Production Director Sheron Colard
És így tovább. -
klman #10974 Akkor szerintem csak telepítsd fel a legújabb patch-et és menni fog. -
komenco #10973 Elnézést korábban helytelenül írtam, tehát azért nem tudom használni a 3 említett dolgot, mert indításkor ezeket pontosan így írja :
1. For this version of the Commodity LogisticSoftware X3 Terran Conflict version 2.5 has to be
installed.
2. For this version of the Commodity Agent X3 Terran Conflict version 2.5 has to be
installed.
3. For this version of the Pilot Union X3 Terran Conflict version 2.5 has to be
installed.
Na, akkor helyben vagyok, ( meg gondban ) mert sehol sem találok az én 2.1-es verziómhoz megfelelőt. -
Tauri #10972 És ami lemaradt..
A CAG egy fizetett pilóta akit bérelsz egy adott hajóhoz...szállítási célokra.
Tud adni venni egymaga, mi kell az adott ST nek, szépen lehet paraméterezni mikor mit csináljon. -
Tauri #10971 CAG, youtubon keress rá X3 CAG és ez jön ki
http://www.youtube.com/watch?v=2yqGUjntPWU
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=275924
Hogy működjön az Egosoft oldaláról fel kell telepitened a bonuspackot.
Equip a TS Transporter with Navigation Software MK1 and Trade Command Software MK1 and MK2
Assign Homebase
In the Trade command menu, select ``Start Commercial Representation.''
Hogy tudjon adni venni, tanítani kell őket, youtubos videó 1. része erről szól
a rankok:
Pilot qualifications
Apprentice
The apprentice will take care of purchasing resources. During this probationary period the pilot does not receive salary.
Courier
The Courier handles not only resources, but also sells products. In addition, he can deal at Equipment Docks and Trade Stations; he can also be assigned to them. The Courier gets 20 credits per Mizura flown, paid after each flight.
Supplier
The Supplier coordinates with his homebase and in-sector colleagues. He also buys fighter drones from local stations and buys more speed and manoeuvrability upgrades. The Supplier gets 25 credits per Mizura flown, paid after each flight.
Trader
The Trader can deal with not only products and resources, but can buy or sell a complex's intermediate products. He can also use the Jumpdrive. The Trader gets 30 credits per Mizura flown, paid after each flight.
Dealer
The Dealer gets information about the homebase's financial situation, and can clear out his factory's products if there are not enough credits available. Also, he pays more attention to the trader radio chatter and avoids sectors where hostiles are reported. The Dealer gets 35 credits per Mizura flown, paid after each trip.
Major Dealer
The Major Dealer stays informed of prices during flight and will change course for a better deal. He will also repair his ship at a shipyard if required. The Major Dealer gets 40 credits per Mizura flown, paid after each flight.
-
Tauri #10970 ORE és Cahoonas.
A szállítók Argon mercury Tanker XL, és Superfrighter a CAG ek Major Dealer ek. -
komenco #10969 Már belekeveredtem.......azt sem tudom mi a CAG.
Hogyan tudok rákeresni? -
komenco #10968 szia.....nézem.... -
Pares #10967 A CAG-ot meg kell venned ahhoz hogy lásd az új opciókat! Hahó! -
komenco #10966 Hát nekem sehogy sem működik....itt állok egy Argon EQ-ban egy saját vezetésű TS-ben teljesen felszerelve és nem látom, hol vannak a lehetőségek.. -
BBalee #10965 melyik termékkel, milyen hajot használsz, és mi a célállomása? -
BBalee #10964 Pont ilyet soha, bár akkor történik hasonló, ha a cag iff státuszában ellenségnek be van állítva egy faj, és az adott faj egy hajoja a célsectorban ólálkodik.
De loh ban van a legnagyobb tűzerő, szoval ennek pici az esélye...
@komenco
Onnan tudod, hogy működik, hogy megjelenik két új logisztikai software az argon EQ dockokban. -
Tauri #10963 Ha már a Bonuspackban lévő CAG ről beszéltek...
Több ST-m van, mindenhol CAG el végzem a szállítást...felfedeztem Legends Home-ot. Innentől kezdve ha a CAG ide szeretne árut hozni/eladni az alábbi történik:
CAG standby, destination Legends Home xy ST, raktérbe bepekolja az árut, majd néhány másodperc múlve ismét CAG standby kipakolja ST re a cuccot...majd kezdődik elölről az egész egy örökös ciklusba.
600 Energy van a rakterekben Jumphoz, minden jól van beállítva de csak állnak az ST-n a CAG ek...
Toltólistára tettem a sectort, azonnal elindult a szállítás. Később kíváncsiságból leszedtem a tiltást, következő fuvarnál oda akart menni és csak állt ST-n bugzódva
Valaki tapasztalt hasonlókat?
-
komenco #10962 Na, úgy néz ki hogy ezek működnek:
Dockware Manager
Missile Defense Mosquito
Turbo Boost
Viszont a lent említett 3 sajnos nem, szerintem a verzió miatt, de ha rátöltöttem a patch et akkor meg miért nem? Na mindegy. -
komenco #10961 Bejelentkezéskor ezeket írja ki.
Commodity Log. Manager ver. 2.5 installed
Commercial Agent ver. 2.5 installed
Pilot Union ver 2.5 installed
..
Nos, mivel nekem 2.1- es volt és rátettem a legújabb Patch-et akkor miért nem tudom ezeket használni? nem értem......tovább bogarászok. -
komenco #10960 Már írtam, hogy letöltöttem a lagújabb patch-et és most a Bonus packot....újra betöltésnél 3 dolgot írt ki, hogy installed de nem tudom mi változott sehogy sem látom hasznát....nem tudom hogy kell csinálni.... -
BBalee #10959 nem sikerult patchelni? Bonuspackban levő CAG-gel ugyanis sokkal baratsagosabb lenne. Le tudsz tiltani (kalóz)szektorokat, igy magasabbra is lehetne tenni az ugrást.
Továbbá elég lenne úgy 4 kereskedő, mert a CAG bármely áruval tud kereskedni, nem csak eggyel -
Andy0717 #10958 Pont az a jó benne, hogy a lehetőségek végtelenek, mindig lehet új célokat felállítani. -
komenco #10957 Na mindegy, ma kiteszteltem egy lehetőséget és betöltöttem egy korábbi mentést...szóval megy ez a sima Mistral-os dolog, beállítottam 4-et ( 2-őt ore eladásra és 2-őt siliconra max 3 jump-al ) és van 2 hajó amelyik szállítja az EC-t neki, úgy látom működik és hozza a lét......aztán gondolkodom, hogy mit építsek rá....stb.
Köszönöm a sok segítséget, hát nem egy egyszerű játék ez.
-
komenco #10956 Szia Jóózsf,
Most aztán teli a ......m, egyszerűen nem tudok, merrefelé....mindenki mást mond. Biztosan jók, csak azt nem tudom nekem mi a jó. Most ott állok, hogy van 185 mill creditem és egy csomó nyitott kérdés....
Talán rossz helyre ékeltem be a Hub-ot amit kaptam? Vagy rossz helyre telepítettem az ore-silicon complexet? Egyáltalán hogy tudom szétszedni? Mert ha pl. ráépítek egy Chip plant-ot, akkor az ore itt felesleges.
És melyik Mistral-ra gondolsz? Mert már vettem egy Mistral Super Frighter-t a legkisebbet ( S-est, mert ugye erre gondolsz ). Ez azért van ott hogy majd szállítja az oret valahová, ha kell.
-
Jóózsf István #10955 Az téves felfogás, hogy nyitok egy almaárus pultot a 45. és az Elm utca sarkán,(mint Menachem bácsikám) aztán majd dől a lé! Vegyél szépen néhány Mistral-t (a kisebbiket) ugróhajtóművet bele és uccu szórjad! Annak idején. amikor kezdtem az X3-TC-t a délkeleti Argon szektorban volt egy ércbányám (ez volt az első gyáram). 150-200 között adtam el a "vasat" A HUB szempontjából ez lényegtelen, de ha már ekkora bányász komplexumod van, akkor hozza a lóvét! Mindezek után már csak a leadó lóvé szintjét kell beállítani kb. öt millióra és elfelejteni az egészet.
Tisztelettel.: egy mágnás -
BBalee #10954 vagy épits egyilyet , és ezzel is segitheted a hub plot ore szakaszát. -
BBalee #10953 Ec, ore silicon és az ételből szinte mindenütt túlkínálat van. Így nem adod el kereskedő nélkül jó áron.
Ha kereskedő nélkül szeretnél eladni, akkor építs rájuk adv.sat-ot, computer componentet, microchipet, quantum tubeot, ire, 1mj shieldet. Ezek a keresett termékek, nem az alapanyagok.
Illetve unknown vagy teran sectorokban space fuelt. -
komenco #10952 Levittem már sokkal kevesebbre is és akkor sem ment, meg magas áron, akkor sem... -
klman #10951 Lehetséges hogy túl magas áron akarod eladni nem tudom mennyire állítottad be. Amúgy szerintem ore-al és siliconnal nem érdemes kereskedni nem nagyon veszik őket. Nem biztos de mintha olvastam volna olyat hogy bizonyos dolgokat egyáltalán nem vesz a gép és csak te veheted meg pl. ha raksz 1 egységnyi ore-t a xexon hubra és beállítod hogy a legmagasabb áron veszed akkor vinni fogják neked a kereskedők.