12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Lokids #2405 Ti találkoztatok olyan buggal, hogy leáll az ellen a harc közepén?
Elvállaltam egy very hard xenon ellenes hadjáratot, melettem a boron M1 és M2, csak ne mveszíthetek. M1-et hamar kiszedték, de az M2 tartotta magát. Viszont mikor a Boron kapital shipet már veszélyesen meglőtték megállt, és nem lőtte tovább.
Meg amikor elkeztem lőni a Xenon M2-est megállt a lövéssel, mikor abbahagytam folytattaa tüzelést.
Meg olyan is volt, hogy 1 percre az összes hajó megállt, még az én wingjeim is. Nem reagálltak a parancsra, azt kis idő múlva, mintha mi sem történt volna folytatják a harcot...
De jó, Kinyírtam már vagy 8-10K-t a küldetés alatt, 70 millás eddig a küldi, és még van pár K hátra. :D -
Gunslinger #2404 Ugyanazt tudja, mint a többi TL. Állomásokat lehet vele szállítani többek közt és két helyre lehet neki rakni mobil bányászó rendszert emlékeim szerint, asszem a front meg a back turretbe, tehát ideális bányászásra, de nem csak ezzel az egy hajóval lehet bányászni. -
Gunslinger #2403 Főleg, hogy én kisebb Terran hajókon csakis Mattar/Antimatter ágyúkat használok, amik lőszeresek. Ami zabálja az engergiát nagyon az a Terran Flak (Starburst Shocwave Cannon). A sima EMP cannonok nem fogyasztanak valóban, de az csak vadászokra valók, de már az M3-as Spitfyer masináimon is inkább a M/AM ágyúkat erőltetem és csak a lövegtoronyba rakok EMP-t.
Közben eladtam a Tokyomat és kiszemeltem magamnak új célpontot elfoglalásra, már van 20 minimum 3 csillagos képzettségű Marine-om és a segítségükkel lesz egy ATF Odinom vagy Wodenem. Picit haragudni fognak rám a srácok, de eldöntöttem, hogy nekem kell egy ATF M1-es. Nagyon durva, hogy mit tudnak azok a hajók, az M2-esek nagyrészét leiskolázzák, gyorsak és baromi sok pajzs fér rájuk. Kemény menet lesz, mert általában tele van a hangárjuk vadászokkal és minimum 2-3 M7-es kíséri őket meg néhány M6-os aprólék. Sztem az egész flottát bevetem, ha már megvettem őket. A két fullra felfegyverzett OTAS Boreas-om lesz a tüzérség, gyorsan lekapom velük az M7 kíséretet aztán a Pantherek a vadászaikkal eltakarítják a maradékot közben ülök az egyik Springblossomomban és fedezem a Cobrat ami viszi a marineokat :D Viszek kb. 50 M3-ast, a ritka Advanced meg prototype gépeket otthon hagyom. Áhh, ez lesz a ma esti program :-) Az LOWP foglaló projektet most pihentetem picit. -
#2402 Jaja azt megkaptam én is a plotban és nagyon jó hajó! És az EMP tényleg nem eszik semmit. Vidaron elöl azt hiszem 10 db van és oldalt még négy de soha nem fogy ki és jól is szeletel! :) Szeretem nagyon. -
r4pt0r #2401 Én most Terran Cutlesel nyomom szerintem nagyon jó. Főleg hogy a terran fegyverek nem fogyasztanak. Néztem argon m3ast is jó volt mert sokat bírt, de lassú volt és 1 M6ölése közben kifogyott a szuflából, terranal nincs ilyen gond. -
tomonor #2400 csak tippelek ám lehet hogy olyasmi mint az XTM-es T0 hajó (asszem Anastasius) -
#2399 Gyerekek tudja valaki, hogy mit tud a TL? ( Mobile-Mining Base Ship ) Vagy miért ez a neve ? -
Gunslinger #2398 Még jó. Ilyen sebességnél... Úgy kell vele repülni, mint egy nagyobbacska vadászgéppel, rácsapásokkal kell ritkítani az ellent. Gyakorlatilag másfél hete ki sem szállok abból a hajóból, annyira jól meg van csinálva. -
mrzed #2397 Igen, csak úgy nézem, hogy teljesen más harcmódot igényel, mint a többi M6-os... -
r4pt0r #2396 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Terran Springblossom, ezt a hajót is abban a szektorban lehet megszerezni? Mert nem láttam terran szektorokban. -
tomonor #2395 úgy hangzik mint a bolygóraszállós izé az X3:R XFP modból... -
mrzed #2394 Nahhh ez eszembe se jutott, hogy megpróbáljak rajta átrepülni... Viszont csak akkor bohóckodnak a hajók, ha te is bent vagy a szektorban... A két fegyvergyárat meg érdemes nyersanyaggal tőltögetni... -
#2393 Aldrinhoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként ez a szektor az agyamra megy de tényleg. Sok (NAGYONSOK) Terran cucc csak ott szerezhető be és mivel ott ez a bazi nagy kavics minden hajómnak zavarja a NAVcomputerét. Odaküldeném valahova őket de csak forognak. Bedokkolás helyett is sok helyen csak forognak. Érdekessége az aszteroidának, hogy át lehet menni rajta szóval nincs is ott csak úgy látszik. A térképen sincs rajta, mint object és nem is lehet lockolni. Hányok ettől a helytől. Mondjuk én amint lehetett ( kijött rá a mod ) kivettem a ködöt a szektorokból ahol volt mert idegesített a katyvasz és nem láttam semmit. Ráadásul +fps. De itt is volt köd azthiszem. Viszont mivel először várnám, hogy a HUB plot elinduljon és elkezdjem ezért nem nagyon foglalkozom kereskedéssel. A terran szektorokban nemigen van kereskedelem ezért NINCS fegyvergyártás és elvétve bár de Aldrinban az elszigeteltsége miatt kapható ez-az +pár hajó is csak onnan szerezhető be. Szóval kicsit kibuktam amiatt a kavics miatt na! :) -
#2392 Itt van a térképem PNG-ben.
http://data.hu/get/837512/X3map.png.html -
mrzed #2391 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, csak jumpdrive-val lehet közlekedni oda... -
tomonor #2390 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aham. És akkor hogy lehet bekerülni a rendszerbe? úgy mint a khaak sectorokba? -
mrzed #2389 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik plot során válik elérhetővé. Érdekessége, hogy nincsenek kapui, és hatalmas nagy, egy gigantikus aszteroida körül vannak az űrállomások. -
mrzed #2388 Egy újabb Final Fury-s gondom akadt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elküldenek a Kha'ak 926-os szektorba, hogy likvidáljak egy Kha'ak konvojt. Normális az, hogy a tornyok számára sérthetetlenek az ellenséges hajók? Vagy ez is csak egy bug? Így nem hiszem, hogy meg tudnám csinálni, mert rengetegen vannak.... -
tomonor #2387 xD -
#2386 Miután beírom mindig utána találom meg... -.- -
tomonor #2385 ez az aldrin rendszer amugy merre található? Mert a térképen nem találom... Terran sectorok felé? -
mrzed #2384 Az Aldrin szetorban, a három Unknow Base-n, vanamint a két Weapon Proudction Bázison. -
#2383 Még 1 kérdés. Hol találok a terran fegyverekből "prototype" változatot?
Végignéztem az összes terran szektort de csak sima van. Aldrin szektorban meg egyelőre nem találtam gyárat. -
Gunslinger #2382 Szívesen. Igen, a Springblossom is teljesen jó fuvarozásra, mert az is gyorsabb bármelyik M3-asnál a Spitfyre kivételével. Springblossom rulzz, legjobb hajó a játékban :-) -
Gunslinger #2381 Nekem a starburst shockwave cannontól ugrálnak rendesen, persze csak a nagyobbakból, mert a kicsik egyből elporladnak. Már szereztem egy LX-et, amit megtartottam és legalább 8 L-t és 15 Susanowat már eladtam. -
crossy104 #2380 Volt másik M6, ill.M7 hajóm de addig nem vettem észre. Csak a Panther-nél tapasztalom. -
crossy104 #2379 Miután megvettem és rendesen felszereltem egy Split Panthert, a kalózok ugrálnak rendesen. Maelstrom környékén tegnap ötból ugrottak ki. -
tomonor #2378 ééértem o: Szal Bala Gi szerű mint az X-tensionban. -
#2377 Én a talált Mambával toltam a plotot egészen addig amig nem kaptam meg a Cutlass-t. A Mamba azért a kezdő Sabernél jobb, meg dupla páncélzat.
Gunslinger: kösz a tegnapi tippet, amikor volt rangom megvettem az Aldrin-on a Spitfyre helyett inkább a Springblossom-ot és azzal questelgettem a terranoknál. Az is elég gyors. :)
Ha hazaérek már talán fel is tudom valamennyire fegyverezni.
Remélem jön valami patch ami javítja a plotok bugjait meg remélem lesznek új plotok is mivel simán lehet újabb plotokat hozzáadni patchekkel szerintem. Meg egész jól fogyhat a játék is, hogy ilyen hamar kifogytak a különböző nyelvű változatokból.
Bár én a Terran plot folyamán 1x akadtam el amikor menekülni kellett az űrbázisról és a csávók kiugráltak de én meg ezt nem értettem, és nem szedtem össze őket. Mire visszamentem már sehol nem voltak így visszatöltés következett.
Ezeknél a terran passanger küldiknél vannak egész szopatósak, volt amikor 10km-re a céltól járt le az idő és az ürge benyögte, hogy elkésett és ki akar szállni a hajomból azonnal!
Ki is basztam az űrbe. -
sandros #2376 Van valami jo modszered egy M3-as elfogasara? A TC-ben valahogy ritkabban ugranak ki a pilotak. -
Gunslinger #2375 Nah, vele nem találkoztam, hol lehet ráakadni? Bár ahogy nézem a statját, hát nem valami fürge masina. Nálam vadászgépeknél a legfontosabb tulajdonság a sebesség, aztán a pajzs mennyiség, fegyverválaszték és végül a fegyvergenerátor. Minden más (raktér, rakéták) hátrasorolt szempont. Amit korábbi felsorolásomból kihagytam, az Advanced Perseus is nagyon jó masina, sajnos olyat sem lehet vásárolni, viszont találni lehet. -
SaGa Jr #2374 Persze, az ugyanis kalóz változat. Az Argon Eclipse már más kategória.
Nekem amúgy M3 típusból továbbra is az enhanced Kea a csúcs. Ezzel tudtam eddig a legjobban harcolni. Sok ágyú, sokféle variációban, egész kellemes ellenállással párosítva. Venni persze ezt sem lehet. :( -
Gunslinger #2373 Saga Jr tegnap leírta félig-meddig, de akkor kifejtem. Ha Argonnal kezdesz, akkor először egy Terran viszonyt javítgató átvezető rövidke plotot kell végigcsinálni, ezután kapunk az ATF-től Asteroid Belt access-t, innentől megegyezik a Terran plottal a folytatás. (Ergo értelmetlen Argonokkal kezdeni) Az Uranusnál kell felvenni a Terran plotot. Közben akár elkezdhető az OFF plot Omicron Lyrae-ban, amit egy Exterminator nevű hajónál lehet felvenni. A Goner plot felvehető Elysium of Light-ban, a The Hub plot meg akkor jelenik meg, ha minimum King's Knight rangon vagyunk a Boronoknál és közepes a harci és kereskedői rangunk is. A The Hub plot után jön elő a HQ plot, mert annak az egyenes folytatása, de pl. a Hub plothoz nem szükséges semmilyen korábbi plot végigjátszása. Aztán vannak még különböző társaságoknál is kisebb plotok is. Tehát magunk választjuk meg, hogy mit szeretnénk játszani, semmi sem kötelező és a HQ-t kivéve nincsenek szoros összefüggésben a plotok. -
#2372 Ja persze bármivel bármit. Igazából itt sincs jelentősége a fajodnak csak a kezdőopciókra van kihatással... -
tomonor #2371 szal argonként végigviheted a terran plotot? o_O -
#2370 Hát ahogy nézem egyszerre lehet több is aktív és amikor teljesitesz valamit ami kell ehhez vagy ahhoz akkor emgy tovább az adott plot. Én mondjuk Terranként kezdtem mert mihamarabb látni akartam az újdonságokat és gondoltam úgy a legizgalmasabb, ha viszem a játék címét adó plotot és közben jövök rá/mutatják meg mi micsoda. De ahogy hallottam ha argonként kezded egy sima üzivel odaküldenek a terran plot kezdőhelyére szóval ez elég furi... :D -
tomonor #2369 Lehet hogy még nincs senki otthon és azért, ám most a népszerűségi listában 8. a topikunk. :D -
tomonor #2368 LOL! Esetleg ki-extendelnéd melyik topikba kaptad? :<
<csak szólok, házigazdák nem tudnak büntetni, csak törölni hozzászólásokat> -
tomonor #2367 És hogy lehet plotokat váltani? Egy kezdő karakterhez jár vagy te választod ki? >.< -
Gunslinger #2366 Én Argon Eclipse-el mentem meg jött velem a Pleco-m benne négy M3-assal, de nem volt rájuk szükség, mert akkora flotta jött a Terranoktól, hogy egy hajót tudtam csak lelőni, annyira kevés ellenség volt, baráti hajóból meg olyan sok. Engem el sem találtak. Vártam a Terran plot végére valami nagyobb csatát, hát szépen elmaradt. :(((((