12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Freddy TNT #2285 The Vault szektorban például van egy üres hajó :)
Mit gondoltok a pontifex akárkinek a yahtja is ott lehet ahol volt ? -
r4pt0r #2284 Elvileg a legnagyobbal kell kezdeni mindig mert kül újra jönnek de passz.
Az Argon M148 küldikre ne nyomjatok abortot mert bugzik eléggé és lehet többet nem tudjátok befejezni. Nincs idő korlát rajtuk csak ne szedjétek ki. Én már megszívtam és fél napos mentést kellet visszatölteni.
Majd az 1.3ban lesznek a plotok javítva mert most teli van hibával szinte mind. -
crossy104 #2283 Unknow sector kisérősnél vagyok.Meddig tart ez? Mert 40 perc után meguntam, kinyirtam fene tudja mennyi Khaakot, de csak jönnek.Már egy hete itt akadtam el, mert akkor nem volt normális hajóm.Sima M6-al is beadott kb.40-et.Közte korvett kb.6.És sosem fogytak el, mindig kinyirtak.Most nem birnak a Panther-ral, Destroyer sem/ csak egy volt/ de egyszerűen nem fogynak el.Segithetne valaki. -
vecsi71 #2282 Tomonor bocs,hogy ilyen soká válaszoltam de nem voltam internet közelbe.Sajna ahol lakom ott nincs lefedettség egyik szolgáltatonak sem és csak a munkahelyemen tudok netezni. -
vecsi71 #2281 Valoszinüleg egyszer vége lessz.Én is épp nekik csinálom a küldiket.Már van olyan küldi sorozat amit befejeztem náluk,de egy kis idő mulva újra jelentkeznek.Én voltam általuk két kahak szektorban is.Mindíg más feladatot adtak.Egyébként azt hiszem ki lehet lépni a küldetésből.A következményeket még nem ismerem.Viszon nincs náluk időhöz kötve a küldi úgyhogy szerintem csinálhatsz mást is.Én is párhuzamossan csinálok több küldit. -
mrzed #2280 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felvettem egy plotot valahol Heretic's End környékén. Egy kis vadászgép adta, külön ki volt emelve a hajók listájából, látszott a pajzsa és a hullja a térképen, azért is tünt fel. Azóta folyamatosan ugráltatnak az Argon Sector M148 Military Base-ra. Már vagy másfél tucat küldetést teljesítettem nekik. Ezek a feladatok nem túl változatosak, vagy a felette lévő Unknown sector-on kell átkísérni egy-egy konvojt, vagy pedig a Kh'ak 841 Military Outpost-ját kell megvédeni. A kérdésem az lenne, hogy vége lesz ennek valaha, mert már roppant zavaró, hogy negyed óránként csesztetnek. -
sandros #2279 Koszi, azt hittem hogy az explore szoftware intelligensebb... -
#2278 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel ezek az eldugott dolgok azért vannak elszórva, hogy nehéz legyen megtalálni így tényleg csak az találja meg aki figyel is. Ugyanis egy elhagyott hajót úgy lehet észrevenni, hogy a hajók listáján annyi lesz pl. hogy "Mamba" ugye ha nem elhagyott egy hajó akkor előtte van, hogy Split, Argon, Civil meg stb. Azaz nem jelöli ki neked pirossal, hogy az ott egy elhagyott hajó és ez így is van jól. De elég ha körberepkedsz a szektorban ugyanúgy berakja a listára, nem kell közvetlenül kijelölnöd targettel.
Azzal egyetértek, hogy nem éri meg foglalkozni vele, mert 1. elcseszed a saját játékélményedet, ha a leírás alapján összegyűjtöd az elhagyott hajókat 2. ha magadtól találsz egyet sokkal nagyobb öröm.
Az elhagyott (hajók által eldobott) cuccok viszont mindig a szektor térképben a lista végén vannak. Egy nagyobb csata után mindig marad összeszedhető cucc.
Ezt a térképről kilógás dolgot nem igazán értem, minden szektor végtelen nagy, bármeddig el tudsz repülni. Néhány fontosabb gyár direkt van sokkal kijjebb rakva a magtól, hogy ne legyen könyű megtalálni. -
#2277 Amiről te beszélsz az szerintem már maga az Argon plot...
Én is így voltam vele, hogy azt is elkezdtem és mikor be kellett vinnem a Teladianiumot akkor semmi nem volt ellenséges. Ha csak úgy simán berepülsz a szektorba akkor viszont minden ellenséges, mert az egy katonai szektor. Spoilert nem tettem, mert aki nem jár még itt az úgysem tudja miről van szó. :) -
sandros #2276 Egy elmeleti kerdesem lenne... Az elhagyatott hajokat es a "gyarilag" elszort municiot es fegyvert hogyan lehet cheateles nelkul megtalalni? Van egy explore nevezetu szoftver amit elvlieg lehetne hasznalni egy szektor felderitesere, de nem igazan talalja meg a cuccot. Illetve ha meg is talalja nekem vegig ott kene lennem es figyelnem mert kulonben nem jeloli meg. Egy nagyobb szektor eseten ez akar egy ora is lehet. Ez igy gaz es nem is eri meg foglalkozni vele. Van valakinek erre egy valamilyen megoldasa?
Ugyan ide kapcsolodik a kovetkezo kerdesem is: hogyan lehet megnezni azokat a teruleteket amelyek kivul esnek a terkepen? Vannak olyan szektorok amelyek kilognak a terkeprol, hiaba kicsinyitem le, meg igy sem latni az egeszet. -
crossy104 #2275 Bocs, elszúrtam a spoilert. -
crossy104 #2274 Nincs nagy szükség kisérőre, ha veszel egy Split Panthert, teszel előre
négy darab Incendiary Bomb Launcher-t meg kettő CIG-et, plusz a maradék helyre HEPT.Kell rá még négy légvédelmi löveg,mind a négy irányba, a maradék lövegek meg HEPT, ill. Mass driver.Én igy szereltem fel, de megközeliteni sem tud sem Khaak, sem Xenon.Szedtem már le Xenon K-t, ill. Khaak Destroyert.Az utóbbi 20 másodpercig birta.Érdekes, hogy a légvédelmi lövegek elég hamar elintézik még a Khaak korvettet is, ezért egy korvettnél nem is kell használni a front ágyúkat.Volt Boron Tresher-em, de az nem ilyen jó.Itt sokkal több a löveg, és itt tapasztaltam először, hogy a kalózok sikitva ugrálnak ki a hajókból.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vecsi71 #2273 Gondolom már páran megcsinálták a 200 telladiumos küldit.Mindenesetre egy észrevétel.Mikor megyünk az argon szektor m 148 felé érdemes nézni a feladatokat a hajóknál is.Én egy m4-es hajónál vettem fel egy küldit ahol megkér,hogy kisérjem el a bázisáig.Így elkezdtem követni.Az egyik szektorban lessz egy kis csete paté amint ennek vége a küldetés befejeződik.A lényeg az,hogy innentől kezdve szabadon röpködhetünk az argon szektor m 148-ban.És elég sok küldit adnak.Mondjuk kahak szektorokba kell menni de kivitelezhető a dolog. -
#2272 Rendben akkor keresek hasonló küldiket. Kösz a tippet. -
Lokids #2271 Huh, ez meglepett. Megvettem a 3. M6-ost, és elvállaltam egy avg. patrol missziót. Elején.. ez nem is nehéz pár P-t odadob, esélyük sincs. de mikor a nyakamba ugrott 2 K az már nem volt vicces... 1 M7 és 3M6 nem képes leszedni 1 db M2-est sem erre berak 2-t. :P Vicces volt...
Ezentúl ilyen missziót csak ott veszek fel, ahol van M2 hajó az adott fajnál. :P -
Gunslinger #2270 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Magas trade ranggal már elég jó reputáció növelő küldetéseket vágnak hozzád a Terranok a személyszállítós fajtából. 6-700 ezres díjazású változatból nekem elég volt 9-10 darab és mindent meg tudtam náluk venni, az M1-M2 méretű hajókat is és minden fegyvert. Terran Springblossom meg tényleg nagyon jó hajó, szerintem a legjobb M6-os, nekem már 3 is van belőle teljesen felfegyverezve. Előre és oldalra végig az Anyag/antianyag kilövő alkalmatosság prototípusát pakoltam, hátra meg 4 darab Starburrst Shockwave protot, ami a Terranok Flak fegyvere. -
Gunslinger #2269 Érdekes buggal találkoztam, érdeklődnék, hogy a társaságból valaki találkozott-e már ezzel. Szóval elkezdtem szűrni a property-nél, hogy ne mutassa a vadászgépeket, mert már igencsak sok van belőlük és hosszú lett a kilistázás, csak a nagy hajókat és a szállítóhajókat mutassa, vagyis a "Show fighters"-t NO-ra állítottam, de ezek után nem mutatja az M6, M7, M2, M1 osztályú hajóimat, pedig már mindből van pár darab, illetve M1-ből még csak egy, de a többiből egynél több. Csakis a szállítóhajókat mutatja, viszont a TL-eket is, amik viszont az M6,M7,M1,M2 sorban vannak felsorolva. Ha a fighterst újra yes-re állítom akkor mutat megint mindent. Ha csak a nagy hajós sort állítom NO-ra, akkor rendben működik a szűrés. -
#2268 Milyen lista?
Centaurra, ha elég bátor vagy hozzá, rakjál Mass Driver-t. -
#2267 Kérdés azokhoz akik már végigvitték a Terran plotot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit érdekes helyzetbe kerültem de gondolom többen voltak így. Szóval: végeztem a terran plot-al, a végén kaptam mindenféle csuda hajót, kezdve a Scabbertól a Claymoren át egészen a Vidar-ig.
Nos eddig nem is lenne baj, a probléma ott kezdődik, hogy annak ellenére, hogy végigvittem a Terran plotot ratyi a rangom a terranoknál, ráadásul náluk még nem találkoztam "fight" küldikkel, a többi meg alig javít valamit a rangon. Így fel sem tudom fegyverezni a Vidar hajót (amit elvileg nem is lehet venni, csak megkapni) mert a fegyverekhez, a pajzshoz meg miden vacakhoz kevés a rangom. Viszont mivel a gép gondolom figyeli, hogy nekem már van M6 meg M8 hajóm is így már a sima medium protect küldiknél is odaküld Pirate Centaurt, Osprey-t meg ilyen nyalánkságokat, holott ilyet eddig csak Hard vagy Very hard küldetésnél küldött.
Van valami jó módszer a terran rang növelésére? Vagy hagyjam a francba ezeket a hajókat és adjam el őket?
Az a Springblossom hajó nagyon megtetszett az Aldrin shipyardban csak felfegyverezni sincs rangom, nemhogy megvenni.
-
Lokids #2266 Létezik még ezen kívül OTAS shipyard? Mert itt nincs az általam keresett hajó... -
Lokids #2265 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah az van a Legends home-ban vagy hol? -
#2264 olyan is... -
Lokids #2263 OTAS Shipyerd? Van olyan is? -
#2262 Argon Shipyardon lehet kapni az argon hajók "gyengébbik változatait", míg az OTAS shipyardon a "táposabb" argon hajókat (a táblázat szerint)
Mivel minden argon shipyardon más-más választék van, körbe kell nézni.
-
Lokids #2261 A listában van olyan M7-es, hogy Astraeus Hauler. Egész jól néz ki, csak a hullja gyengébb (bár szerintem a cerberusnak meg bugos a hull értéke, mert ahoz képest mekkora, simán lelövik, ha nincs rajta pajzs), fegyverek ugyanazok, de gyorsabb. Vagy ezt is cska a plot során tudom megszerezni? -
#2260 Meg is van csak vak voltam. -
#2259 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Terran plot: ott tartok, hogy el kellett foglalni egy Caimant amiben jumpdrive componentek vannak. Ez meg is történt, bele is ülök és akkor most mi van? Írja hogy valami TL-t keressek de nem igazán értem. It mit kellene csinálnom? -
#2258 HEPT+PAC -
Lokids #2257 Tudja valaki, hogy az M6 centaurra milyen fegyvert érdemes tenni, mert bár rámegy a Cig, nagyon gyorsan leszívja az energiáját már 2-3 darab is... -
Gunslinger #2256 A command menüben az Autojump opciót yes-re kell állítani. Ugyanitt beállítható vészhelyzeti ugrás és be lehet állítani, hogy mekkora pajzs energia mellett ugorjon el, én az összes M7-esnél nagyobb hajómnál ezt a küszöböt 20%-nak adtam meg, tehát ha a pajzsa 20%-ra vagy az alá csökken akkor automatikusan elugrik. Azt is meg lehet adni, hogy minimum hány szektor távolságra ugorjon el, ezt érdemes minimum 3-ra belőni, mert van olyan xenon terület ami 3-4 szektoron át tart. Hajónként lehet ezeket beállítani, de elég egyszer, utána nem kell vele törődni. -
tomonor #2255 én is mindenhol azt olvastam hogy van ilyen funkció a játékban... -
mrzed #2254 Én úgy láttam, hogy van a hajóknál egy olyan menü, hogy engedélyezed-e, vagy sem a jump drive használatát... -
#2253 Hát lehet, hogy nekem nem volt vmi software telepítve a hajón de nem jött utánam... -
#2252 Kösz! -
tomonor #2251 neem, én azt hallottam hogy automatán követnek normál jump esetében is. -
#2250 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utasok: Azok a jólelkű fickók kijönnek a stationról veled együtt csak ők szkafanderben és NEKED kell fölszedni őket úgy, hogy nekikmégy és aztán kell elvinni őket.
FleetJump: A hajóidat Wingekbe rendezed, kiadod nekik a folow me vagy protect me parancsot és a SAJÁT hajód Navigation->Jump parancsával ugrasz. Akkor mennek utánad. -
r4pt0r #2249 Ha már itt tartasz a történetben akkor kellet olyan feladatot kapnod hogy wingek létrehozása, szerintem azzal jól lehet kezelni egy flottát. -
#2248 Más.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Terran plot. Most jöttem az Argon Sector M148ból, az a feladat, hogy vigyek passangereket a Heretic's Endbe. Most nem tudom ezek a passngerek beszálltak-e vagy most mi van mert itt vagyok a helyszínen ahova hozni kellett volna őket és nem történik semmi, pedig ezt jelzi sárgán a játék, hogy ide kell jönni. Ötlet? -
#2247 Ebben a részben már okosabban van megoldva a flottád kezelése? Gondolok itt arra, ha elugrasz valahova akkor automatikusan utánadugranak vagy egyenként kell kezelni őket? Ha utóbbi akkor ki hogyan oldja meg, hogy ne legyen olyan körülményes? -
tomonor #2246 macskapárti vok :>