X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

← ElőzőOldal 244 / 244

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami biztos hogy ez egy kieg lesz, de nem kell hozzá majd az x3 hanem magában fut. Nem lesz új engine, de azért lesznek benne +dolgok (ha trailert megnézed láthatod hogy szebb már), de viszont ahogy olvastam ráfeküdtek az optimalizálásra, vagyis szebb lesz kicsit és vagy úgy vagy jobban fog menni mint az x3.

Aztán most tényleg ráfeküdtek a küldikre, azt ígérik hogy nagyon sok küldetés lesz meg ilyenek. Egyébként azért nem írtak új motort mert nem a grafika teszi hosszú távon játszhatóvá hanem a sok játékelem. Ezt majd meglátjuk ha kijön. 😄

1-2 hajó modell újra lesz modellezve. De ez így volt az x2-x3 között is.

De pl. szerintem nem lesz olyan hogy az egész egy univerzum, hanem marad a „szobás” verzió. 😄 Bár így is jó de jobban szeretném ha idõbe telne az utazás, és pl. a capital ship nem tudná használni a kapukat. Bár feltételezem amíg x a neve ez már így is marad. Majd ha egyszer egy új játékot csinálnak. 😄

Hát kb. ennyit lehet tudni. Remélem lesz majd hamarosan egy trailer is.

Már gondolkodtam rajta, de sajna míg elméletben jó, megvalósításban nem lenne akkora sikere...HOGY MIÉRT IS? Azért mer nem star trek, és nem is Star Wars.... Mennyi sok ûrfilm van már, és sajna egyi kse durrant nagyot. 😞 Mondjuk, ha Farnham sztorijából készülne film, az még érdekes is lenne...😄 Ám ha julian meg stb történetébõl, akkor az egészet át kéne szervezni, rá se ismernénk, láma lenne 😞 Sztem.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Jogos! Izgalmas, fordulatos és maga az X Univerzum úgy be tudja szippantani az embert pár hónapra, mint a huzat... Úgy minden kis apróságával együtt adja azt a nagy egészet ami kell nekem ahhoz, hogy önfeledten elmerüljek benne. 😊

Na, hát erre baromi kiváncsi vagyok.Már csak a sztori miatt.
Ebbõl a játékból filmet kellene csinálni, annyira magával ragadó...

ÁÁÁÁÁ...ne várjunk túl sokat, ez csak egy kieg. lesz...

Tudom, hogy van ilyen is de nem ez a nagy átlag... Egyébként a sztorit minden X-ben az elsõtõl+kiegjétõl kezdve a Reunionig végigtoltam. De egyértelmûen a Reunionnal játszottam legtöbbet meg az ahhoz készült Xtended 0.7 MOD-al.

Hát nem tudom melyik gameval nyomtad, de x3ban ben csaj nswe van. Igaz pl az n kapu észak felé van de lehet a z tengelyben nagy kül. És van olyan gyár is.

Azt lehet tudni, hogy ez kap -e új enginet ( nem mintha a régivel baj lenne ) vagy lesz -e benne valami egetverõ újdonság ? Amire én nagyon várok az az, hogy végre 3D-ben legyenek elrendezve a szektorok. Mert szép az, hogy én tudok menni minden felé de a kapuk még mindig csak NSWE elrendezésûek. Értsd: ha egyenesen még egy kaputól akkor ha szemben van kapu valószínûleg belefutsz. És az állomások is így vannak elrendezve a szektorokban. Ez egy kicsit zavar de tudom ez nem nagy probléma mert egy nagyon jó játék ennek ellenére. Csak viszonylag sokat EVE -zem és ott sokkal "randomabb" elrendezésûek a szektorok ami miatt ez nekem kicsit olyan "mû" -nek tûnik. Nem igazán van kihasználva a 3D által biztosított szabadság. De mint mondtam ennek ellenére nagyon szeretem és várom az új részt...

Ûrszimulátor, gazdaság-szimulátor. Nos, az eddigi részek leginkább a gazdasági szimulátorra erõsítettek (érdts, nem olyan kifinomult a harcrendszer), ám meg tudják csinálni a hangulatot. Apropó, elõzõ részek:
X-Beyond the Frontier,
X-Tension,
X2-The Threat
X3-Reunion
És most az X3-Terran Conflict.

Link a most is aktív X3-Reunion topichoz!

Egyéb infót pedig lásd az elsõ üzenetemben.

Nem tûnik rossznak de milyen tipusú játék?

Emberek! Idáig is elérkeztünk! Ezentúl hagyjuk az X3 Reunion topikot, itt van egy, kizárólag az (még odébb megjelenõ <2008 harmadik negyede>) X3 - Terran Conflict számára!

Elõször is: itt egy szaftos videó!<#alien2>

És a bejelentés (Angol)

Egyéb hírek, infók: WWW.EGOSOFT.COM
vagy Amaro Magyar X3 Portál-ja!

Sok sikert Egosoft, drukkulunk! <#eljen><#eljen><#eljen>

← ElőzőOldal 244 / 244