X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Amúgy hi all! <#wave>#wave>
天使たちは私を見守る
Ja és a multiplayer mod is befuccsolt.
Kids, don\'t try this at home!
MULTIPLAYER!
MULTIPLAYER!
MULTIPLAYER!
MULTIPLAYER!
Kids, don\'t try this at home!
Van (lesz) pl.: egy játék (INfinity-Quest for Earth) amibe megcsinálják ezt a bolygóra leszállásos dolgot, hát ott se tudom mi értelme lesz (azt leszámítva h eszméletlen jól néz ki, ahogy valós idõben belépsz a bolygó légkörébe az ûrbõl).
Végül is az X-ekbe, mindent el lehet intézni az ûrbe.
Azt mondjuk el tudnám képzelni, hoy lennének baromi nagy aszteroidák, amibe kisebb bázisokat, eldugott szajrét, ûrhajókat lehetne találni.
Ahogy a képeket és a teasert néztem ami átlagos 25fps, de látszik rajta milyen aprólékosan van kidolgozva a háttér és a hajók is.
Én örülnék neki ha birná a géped, és ha a sajátom is amit most barkácsoltam össze két hónapja, de szinte havonta jelennek meg új "alkatrészek".
bocsi lehet kicsit off voltam.
A bolygóra szállos dolog jó lenne, de szerintem ha lesz is nagyon minimális határokon belül vagyis a bejárható távolságok rövidek lesznek, és szerintem csak egy-két planétára lehet majd landolni.
X universe Home, sweet home
Kezdtem a játékot Yaki mittudoménmiként nagy nehezen elvergödtem a Paranid szektorokig gyüjtöttem egy minimális zsét, vettem egy szilikonbányát meg egy TS-t hozzá. Nem maradt egy buznyákom se, egy idõ után arra lettem figyelmes, hogy eltünt a bányám, vagyis átalakult Paranid bányává, a TS-t nem vették el. Az üziknél volt egy bejegyzés miszerint credit hiányában a Paranid hatalom kisajátitotta a bányámat. Bizonyos idöközönként levonják a bérleti díjat, amit nem is veszel észre, nekem 3450 credit miatt vették el.
X universe Home, sweet home
BOLYGÓRASZÁLLÁSBOLYGÓRASZÁLLÁSBOLYGÓRASZÁLLÁS
(asszem érthetõen fejeztem ki magam 😉 )
Én pl.:
-örülnék ha a story módba beleépítenék a saját birodalom felépítésének alapjait (gyárak, korvettek), ne végig egy busterrel lehessen nyomulni.
-jó lenne átfogó hadjáratokba bocsátkozni vlmelyik faj szineiben , rendszereket elfoglalni (ne csak az legyen h beugrasz egy szektorba mindenki kinyírsz aztán vissza "spawn"olnak)
- komplex flottamenedszelés, nagy hajókról ágyúi kilõhetõek legyenek, jobb kommunkiáció az npc-kel, komplexek könnyebb irányíthatósága.
Elsõre nekem ennyi, várom még az ötleteket 😊
Szerintem a gazdaságot fölösleges tovább bonyolítani, nekem mostani formájában is tökéletesen elég.
A teladik úgy megadóztatnának hogy egy kereskedés után elárvereznék a busteredet is a különféle vámok/díjakk után.
A rasszista Paranidokról meg nem is beszélve <#eplus2>#eplus2>
Én nem azt mondom, hogy XTM lesz az új X3, hanem, hogy TÚL sok XTM elem köszön vissza belõle. Az meg hogy az XTM jobban akadozik a gépemen valóban magánügy, de a sima X3-ban nem csinálta. Épp ezért félek.
Röviden; az otas castrum-ot hogy tudom megvehetövé tenni?
tomonor :
Azóta az üzenet óta háromszor is eltûnt... xD
kifejtenéd bövebben melyik üzire gondolsz,mer én már nem emlékszem, olyan rég volt a küldi.
szmog csík... -.-
Álmodozni meg jó 😊
One Vision. One Purpose.
Szóval ha olyan szinten konfigurálható hajókat kapnánk, az lenne a csaták netovábbja 😊 (phoenixxel beállni középre, minden energiát le a hajtómüvekröl, rá a pajzsra és a fegyverekre, hagy szóljon 😊)
Célozható berendézesek az ellenségen, stb, de szép is lenne...
One Vision. One Purpose.
Nah de majd kiderül, ha lesz egy rendes ingame trailer, vagy már maga a játék (ejj de sokat kell még várni)
A nagyobb univerzumról, meg msot készül egy új mod a Reunionhoz (de furcsa így kimondani😄 ), ami a sectorok bolygó közötti kapukat is beteszi...Tehát argon prime-nak 3 bolygója van; mind a három bolygóhoz vezet kapu...Ilyenre én is vágynék! 😄
Meg az is jó ha egy játékot sokan játszanak. Pl lesz majd a wow film, nem kérdéses hogy minõségi munka lesz annyira ismerem a Blizzardot. De ha nem is lenne olyan jó, akkor is van 10 millió player, amely nagy része biztos hogy meg is nézné.
Szóval nem olyan egyszerû ez a film-játék világ.