X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja :S

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Na jöhetne már valami infó, nemsoká meg kell jelennie. 2 hónap óta teljes csönd honol az egosoft táján.

Sztem kifogytak a zsébõl. Ja, és HI! X3-Reunion fórumon nem ilyen nagy a pangás, de azt a fórumot át kéne nevezni XTM fórummá. xD

Vitez77
Azon, hogy az XBox verzió befuccsolt, nem lepõdtem meg, de az MMO-t folytathatnák, ugyanis a játék "be is van jelentve meg nincs, cáfolják is meg nem is, csinálják is meg nem is, tervben van meg nem is (és még sorolhatnám)" állapotban van. Az indokok, amiket régen felhoztak arra, hogy miért nem készítik (még) el, sorra megdõlnek, nem tudnak mi mögé rejtõzni; vagy végleg felhagynak vele, vagy beleadnak apait-anyait és újrakezdik.

Amúgy hi all! <#wave>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

X-online. Nézzétek meg az oldalamon "az X sorozatról" szekcióban. Kivételesen, az a rész kész van xD

Már nekifutottak az MMO-nak is, és az X-box-nak is, de ezek a tervek befuccsoltak. Engem a multiplayer mint opció érdekel. Mindegy hogy gyakorlópályán, vagy MMO-ban, csak legyen valami.
Ja és a multiplayer mod is befuccsolt.

Kids, don\'t try this at home!

Biztos hogy tervbe van véve multi. Csak még nem tudták megcsinálni rendesen.

Neeem, isten ments! Az kéne még hogy havidíjas MMO-t csinálnak belõle 😮

MULTIPLAYER!
MULTIPLAYER!
MULTIPLAYER!
MULTIPLAYER!
MULTIPLAYER!

Kids, don\'t try this at home!

Jópofa dolog lenne, de nem igazán látom a hasznát neki.

Van (lesz) pl.: egy játék (INfinity-Quest for Earth) amibe megcsinálják ezt a bolygóra leszállásos dolgot, hát ott se tudom mi értelme lesz (azt leszámítva h eszméletlen jól néz ki, ahogy valós idõben belépsz a bolygó légkörébe az ûrbõl).

Végül is az X-ekbe, mindent el lehet intézni az ûrbe.

Azt mondjuk el tudnám képzelni, hoy lennének baromi nagy aszteroidák, amibe kisebb bázisokat, eldugott szajrét, ûrhajókat lehetne találni.

A bolygót ugy ki "lehetne" dolgozni mintha egy önálló szektor lenne. Amugy igaz, EMO ötlet, ugy se valósul meg.

dimre
Nem akarok kötekedni, de ha az xtmet se birja a géped miböl gondolod hogy egy bolygóraszállos terran conflictot birní fog?
Ahogy a képeket és a teasert néztem ami átlagos 25fps, de látszik rajta milyen aprólékosan van kidolgozva a háttér és a hajók is.
Én örülnék neki ha birná a géped, és ha a sajátom is amit most barkácsoltam össze két hónapja, de szinte havonta jelennek meg új "alkatrészek".
bocsi lehet kicsit off voltam.
A bolygóra szállos dolog jó lenne, de szerintem ha lesz is nagyon minimális határokon belül vagyis a bejárható távolságok rövidek lesznek, és szerintem csak egy-két planétára lehet majd landolni.

X universe Home, sweet home

dimre
Hogy a manóba ne lenne adózás, vagyis inkább bérleti díj.
Kezdtem a játékot Yaki mittudoménmiként nagy nehezen elvergödtem a Paranid szektorokig gyüjtöttem egy minimális zsét, vettem egy szilikonbányát meg egy TS-t hozzá. Nem maradt egy buznyákom se, egy idõ után arra lettem figyelmes, hogy eltünt a bányám, vagyis átalakult Paranid bányává, a TS-t nem vették el. Az üziknél volt egy bejegyzés miszerint credit hiányában a Paranid hatalom kisajátitotta a bányámat. Bizonyos idöközönként levonják a bérleti díjat, amit nem is veszel észre, nekem 3450 credit miatt vették el.

X universe Home, sweet home

BOLYGÓRASZÁLLÁSBOLYGÓRASZÁLLÁSBOLYGÓRASZÁLLÁS

(asszem érthetõen fejeztem ki magam 😉 )

Arra gondoltam h leírhatnánk ki mit látna szivesen a kiegészítõbe. (Föloldva a pangást)

Én pl.:
-örülnék ha a story módba beleépítenék a saját birodalom felépítésének alapjait (gyárak, korvettek), ne végig egy busterrel lehessen nyomulni.
-jó lenne átfogó hadjáratokba bocsátkozni vlmelyik faj szineiben , rendszereket elfoglalni (ne csak az legyen h beugrasz egy szektorba mindenki kinyírsz aztán vissza "spawn"olnak)
- komplex flottamenedszelés, nagy hajókról ágyúi kilõhetõek legyenek, jobb kommunkiáció az npc-kel, komplexek könnyebb irányíthatósága.

Elsõre nekem ennyi, várom még az ötleteket 😊

Szerintem a gazdaságot fölösleges tovább bonyolítani, nekem mostani formájában is tökéletesen elég.

Demo valszeg akkor fog jönni, mint amikor az X3 Reunionkor: az aranylemez után.

De nekem mindegy mi jön demo is lehet, vagy 1 kép. Csak legyen már valami. 😄

O_O upsz XD

Az teaser nagy különbség.

Hmmm, már van trailer...

Én nem vagyok egy türeltmetlen ember, de egy trailert meglesnék már. 😄 Remélem lesz olyan rolling demo mint x3 ban, és valami nagy csata legyen. 😄

Ja, de hogy ha a te szektorodba helyeznek el állomást az NPC-k, akkor te gyûjthetsz óránként 5000 cr-et fejenként. Na de ez X3 Reunion kérdés, szal...

Azt akkor nem rakom fel, mer elég szép vagyonkám van<#vigyor4>

x.X Inkább ne politizáljunk, mer egészen máshol lyukadunk ki. Amugy lehet adózni a Sector Takeover script-el... xD

A játékba nincsen adózás <#idiota>
A teladik úgy megadóztatnának hogy egy kereskedés után elárvereznék a busteredet is a különféle vámok/díjakk után.
A rasszista Paranidokról meg nem is beszélve <#eplus2>

Itten a pénz beszél. ^^ Kár hogy a valóvilágba nem lehet olyan szabadon kereskedni mint az X világában...

De amikor pl kijött az x3 szinte mindenki gépén akadt, ma már nem nagyon. Szóval fejlõdni sajnos kell még ha nem akarunk akkor is. 😄

Én megkérdeztelek volna, ha tudom, hogy van Crysis-ed. 😉
Én nem azt mondom, hogy XTM lesz az új X3, hanem, hogy TÚL sok XTM elem köszön vissza belõle. Az meg hogy az XTM jobban akadozik a gépemen valóban magánügy, de a sima X3-ban nem csinálta. Épp ezért félek.

Tessék? Ezt nem értem? Milyen üzi? Én nem tudok XTM-ben segíteni. >.<

Az egy dolog hogy van optimalizálva egy mod, és másik hogy van a game. Meg azért mert nem bírja valakinek a gépe a gamet nem fog megálni a világ. Az én gépem se bírja már maxon a Crysist, szerinted megkérdeztek? 😄

szia tomonor, segits már ki.

Röviden; az otas castrum-ot hogy tudom megvehetövé tenni?

tomonor :

Azóta az üzenet óta háromszor is eltûnt... xD

kifejtenéd bövebben melyik üzire gondolsz,mer én már nem emlékszem, olyan rég volt a küldi.

Csak sajna nem mindenki gépe bírja az XTM-et... Meg szerintem hülyeség, hogy a hajók fehér csíkot húznak. Az eredeti X3-ban sokkal élethûbb volt a
szmog csík... -.-

Hmm én láttom mi benne az XTM. De nem is zavarna, mert csak hozzá adott a játékba az a mod.

Ühüm, én is láttam õket, de csalódott vagyok. NAgyon XTM szaga van. 😞

Nah itt vannak a húsvéti meglepi képek. Az egyiken mintha már nem csak csillagok látsznak hanem távoli bolygok meg ilyenek. Szép képek.
kép1
kép2
kép3
kép4

^^

a_n_d_r_e_w
az x3 is csak kiegnek indult, aztán jöttek rá, hogy ez már nem is az x2 😄
Álmodozni meg jó 😊

One Vision. One Purpose.

áÁÁÁ, még mindig azt mondom, hogy ezt csak egy kieg lesz, ám álmodozni lehet... 😄 Amugy a Star Trek - Bridge Commanderbe is ilyesmi a szitu...SÕT! Ott még híd is van 😉

a_n_d_r_e_w
Nem írtam még ide? Pedig de akartám már én is a Nexussal példálózni 😄
Szóval ha olyan szinten konfigurálható hajókat kapnánk, az lenne a csaták netovábbja 😊 (phoenixxel beállni középre, minden energiát le a hajtómüvekröl, rá a pajzsra és a fegyverekre, hagy szóljon 😊)
Célozható berendézesek az ellenségen, stb, de szép is lenne...

One Vision. One Purpose.

Hát ha már flottád volt akkor azért neki lehetett menni bátran más népeknek komplett rendszereket kiseperni! 😊

Ha nincs X2, meg gamestar, akkor nem lennék itt...X2 FTW!!! ^^

plu604
remélem tényleg a küldiken lesz nagyobb hangsúly, nem a kereskedésen. szerettem az X3-Reuniont, sokat játszottam vele, de vagy én nem jutottam el odáig vagy csak nem fedeztem fel, de annak a 90%-a a kereskedésre volt kiélezve. unalmas volt. persze öröm volt nézni ahogy fejlesztgetem a hajómat meg gyûlik a kis vagyonkám, de... kicsit több izgalom kellett volna bele, leaglábbis én így érzem. mindegy, a Terran Conflict-ot biztosan ki fogom próbálni. imádom az X-ek hangulatát, az a végtelenség... Á nagyon bejön <#wink>

Hát ha a Nexusban látott energia-managementet beleraknák valószínûleg magam alá sz@rnék a gyönyörtõl! 😊 Még ha a pajzs ki is maradna bár egyetértek az nagyon szép! Sõt továbbmegyek szerintem a NEXUS úgy ahogy van nagyon szép, és vmi iszonyat jó játék! Rengeteg taktikával és nagyon izgalmas csatákkal csak sajnos kötött a játékmenet. Ha egy ilyesmi Open-End dolgot csinálnának belõle, mint az X3 vagy a Freelancer akkor szerintem kénytelen lennék a melóhelyen fölmondani és az asszonyt is kivágnám! 😊

Tény, h nagyon várom már. X2 az bár nagy ugrás volt az XBTF után nekem annyira nem jött be. Vagyis akkor igen, de a Reunionnal összehasonlítva nekem az economy minsig befagyott valahol. És nem a saját termelésem, hanem az AI által managelt gyárakban. Ha odafigyeltem mondjuk az EC-re kicsit akkor ha jó helyen avatkoztam közbe akkor föl tudtam pörgetni kicsit a boltot bizonyos területeken, késõbb már mindenhol de akkor meg az érckitermelés halt meg a fél univerzumban. Ehhez képest a Reunionban ha egy kis idõre meg is áll a termelés ledobnak oda 1-2 olyan stationt ami megpróbálja ezt elhárítani... Vagy ha más nem nõ az alapanyag behozatal bizonyos idõ után. De természetesen, mint eddig mindet a következõ részt is biztosan megveszem. Egyébként részemrõl nembánnám, ha valami BSG szerû sorozatot összerántanának belõle! 😊

Végén az is lehet, hogy tettek bele egy rendes amortizálást/robbanást. Az x3 talán olyan 2005 fele jött ki szóval volt rá idejük, még ha azt veszem, hogy fél/egy évet dolgoztak rajta. Én pl nagyon örülnék ha olyan lenne mint a Nexusban. Több nem is kéne, de sajnos ami a reunionban van az nem igazán szép. Nem olyan lényeges de ront azért a látványvilágon. Másik amit mindig is hiányoltam az a pajzs. Nem kell láthatónak lennie csak ha találat van akkor villanjon fel. De feltételezem ezt meg a nagy gépigény miatt hagyták ki.

Nah de majd kiderül, ha lesz egy rendes ingame trailer, vagy már maga a játék (ejj de sokat kell még várni)

NÉZD MEG A VI...VÁRJ, ADOK LINKET AHOZ AHOL LÁTSZIK: ITTEN! Ki van emelve sárgával...

VALÓ IGAZ! (nem a grafika teszi a játékot) Én még X2-vel is szívesen eljátszadozok! ^^

A nagyobb univerzumról, meg msot készül egy új mod a Reunionhoz (de furcsa így kimondani😄 ), ami a sectorok bolygó közötti kapukat is beteszi...Tehát argon prime-nak 3 bolygója van; mind a három bolygóhoz vezet kapu...Ilyenre én is vágynék! 😄

Ne várj sokat mert ehez át kéne kicsit írni a motort, szerintem max 1-2 kisebb valami kiesik.

Ezzel nem értek egyet. Egy ilyen filmhez a sok csata, és némi történet illik és ezt nem nehéz megvalósítani. Nem mondom hogy Lotr szintû lenne, de szerintem sikeres lenne. De egyébként az is jó story lenne filmhez ami van most. Hogy elszakadnak a Földtõl meg ilyenek. Csak sajnos ezt 1 filmben nem lehet megcsinálni, túl nagy idõt kéne átugrani benne. Olyan 4-5 részes filmnél már kb. jó lenne.

Meg az is jó ha egy játékot sokan játszanak. Pl lesz majd a wow film, nem kérdéses hogy minõségi munka lesz annyira ismerem a Blizzardot. De ha nem is lenne olyan jó, akkor is van 10 millió player, amely nagy része biztos hogy meg is nézné.

Szóval nem olyan egyszerû ez a film-játék világ.

Ha alaposan megnézitek a videót 00:35-nél, látni fogtok a becsapódáskór a spilt hajóból elõl egy kihulló darabot!!!! Lehet hogy msot már sérülékeny hajókat kapunk?!? 😄