12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Gunslinger
    Menüsorban a banner alatt nem pont az van "Manuals" néven?
  • Gunslinger
    A piros célkereszt felvehető harcolós küldetést jelent, a sárga áthúzott C betű (nem dollár jel!) kereskedős küldetést, a zöld téglák építős küldetést, a fehér izzó meg amolyan egyéb (think küldetések): van köztük kémkedés, felderítés, fuvarozás továbbá ilyen ikonok alatt kaphatók blueprintek a HQ-hoz. A kék könyv pedig a plot küldetéseket jelenti. Amúgy mindez benne van a manualban is, tessék elolvasni, igazán hasznos a játékhoz, új játékosoknak majd hogy nem nélkülözhetetlen.
  • Vitez77
    Ja, vki tudna nekem linkelni egy angol TC manualt?
  • digi7
    Sziasztok.

Tudnátok abban segíteni, hogy mit jelent a játékban a piros szinü célkereszt, a sárga színü dollár jel, a zöld téglák, a fehér izzó, és a kék könyv ?

Elöre is köszönöm a választ.
  • tomonor
    mondjuk én úgy igazán nem is vagyok ott. Már jóideje leszoktam a gamestar-ról (mióta megemelték az árát) azelőtt amúgy szerettem, ám amint meglett az első netem és megtaláltam az SG-t amikor magyar X3-reunion oldalakat kerestem... Hát itt ragadtam :D
  • Vitez77
    Áhh, igen, a gamestar...nem vészes az újság, de nagyon lerontják a látogatói (kivéve Tomonor), és sajnos hozzájuk adaptálódnak a szerkesztők is. Max a játékért veszem csak meg néha-néha az újságjukat (X2).
  • tomonor
    ja sajna. Egyedül azért szeret(t)em a gamestar-t mer az X2-t tőlük szereztem. Ám valahogy a gamestar elvesztette a fényét az idők során...
  • Lockheed
    Ááá tudom! :) Az agyára megy az embernek néha. Nem nagyon járok oda mert szinte csak gyerekek járnak oda 1-2 kivételtől eltekintve és nincs kedvem olyan dolgokról vitatkozni ami ami egy idő után 1értelmű lesz nekik is... Bár azt láttam, hogy próbáltad elhinteni az élethez szükséges dolgokra való igényt (értsd: X3R és TC) több-kevesebb sikerrel... :D
  • tomonor
    az.
  • BaLeeX
    Hasonlóan jártam én is. Végigvánszorogtak a hajók a szektoron, aztán a végén beugrott kismillió Khaak és szétkaptak minden hajót meg engem is pár mp alatt, miközben előtte meglőni is alig tudtak.
    Nem is tudtam megcsinálni, inkább hagytam későbbre.
  • Lockheed
    Hát azért én meg tudtam venni olyat amilyet szeretnék olyan 20 évesen de nem 3 x EVGA Gtx 280 videokarival és nem 3x22" monitorral és a config sem a felsőkategória alja bár ezekhez képes az olcsóság... Ha még tanul akkor honnan ha meg nem akkor honnan a jó meló ? :D Igen, kicsit irigykedem rá mert bár nincs családom még de azért próbálok úgy élni, hogy talán később majd esetleg legyen vmi nagyobbacska kezdőrészlet amit egy lakáshitelbe bele tudnék dobni plusz még esetleg magánnyugdíjpénztár és a havi kiadások. Én is megtudnám venni csak akkor még mindig a szüleim vennék a budipapírt meg a fogkrémet nekem attól meg kicsit égne a fejem. :D Szóval nem igazán bánt a dolog csak érdekelne hogyan. Bár nem magyar... :D
  • Gunslinger
    Mi zárja ki, hogy 23 évesen valakinek ne legyen korrekt viszonylag jól fizető melója ahhoz, hogy meg tudjon venni magának egy olyan PC-t amilyet szeretne? Lehet ez az elsődleges hobbija, ki tudja. Ha 15 lenne, akkor néznék nagyot ezen. Egyébként masszív off topic :-P
  • Lockheed
    Biztosan megkereste rá magának a pénzt és abból vette. Mert ugye a lakás és kocsi már megvan. :D
  • Lockheed
    Vendetta?
  • tomonor
    Én a gamestar online-on találok valakit ilyen idegesítőnek, Velenda-t vagy kit aki MINDENBE BELESZÓL ha teccik neki ha nem és leszarja hogy mások mit gondolnak... Nos, a kommenteket gyűjti gondolom ám már azért...
  • tomonor
    értem. Nos a youtube bemutatkozására a a konfigját írta. core2extremeje van ami 4GHz-en pörög, és 23 éves. o.o
  • Lockheed
    Hmm nekem az Eclipsek nagyon jól beválnak a hordozókon. Tényleg nagyon strapabíróak és piszok gyorsan ledarálják a vadászokat is és elég eredményesen támadnak nagyobb hajókat is. Annak ellenére, hogy szerintem ronda és én nem szerettem benne ülni nagyon jól nyomják a fiók vele! :)
  • Vitez77
    Nem úgy ismerem, hanem régóta a youtubeon mindig "belébotlok", és eléggé idegesítőek a hsz-ei.
    Egy ideje nem tubeoltam, szal lehet hogy ez vki más....
  • tomonor
    ki az? Már érdekel :D
  • Vitez77
    Ha ez az a srác, akire gondolok, akkor be...hatja. Akkora beképzelt .....z, hogy az hihetetlen. Bocs, de ez kikívánkozott belőlem.
  • tomonor
    nekem mondod? >_>
  • Lockheed
    Biztosan szar gépe van. Jó, hogy ilyesmivel üti el az idejét! Jólenne ha mindenem meglenne amit szeretnék és ilyesmire kellene az összes fölösleges pénzem költeni... :D
  • Lockheed
    Na ez vajon milyen mission ? ( Atreus 2. mission )

(click on pic)

• tomonor
    ezde kira :o
    http://www.youtube.com/watch?v=cNoZDIzo_hw
    Enjoy! :P
  • tomonor
    hát öööö az X3:R esetében 3 év kellett míg elérte hogy total kész legyen (és akkor se lett teljesen kész >.< )
  • crossy104
    Tényleg nagyon jó a játék, de egy kis javitás még elkelne.
  • crossy104
    Hab a tortán, hogy most a kapuig már elkisértem azt a teknőt / mert csak egy maradt/ de a kapun az istenért sem akart átmenni. Ott kőrözött össze vissza mig ki nem dobott a játék, hogy az X3TC hibát észlelt!!!
  • tomonor
    látszik hogy XTM-esek is dolgoztak a játékon....
  • crossy104
    Érdekes, mert csak Argon M148 vs. Khaak-nál tapasztaltam ilyen " érdekességet".
  • crossy104
    Argon M148-as küldetés volt, a mellette lévő unknow szektorban.
  • crossy104
    Ez már sok!!!Tényleg van mit javitani a játékon.Húsz percig csináltam egy kisérős küldit, talán egy perc volt hátra, amikor a semmiből szó szerint húsz másodperc alatt a program rámküldött TÖBB MINT SZÁZ KHAAKOT!!Nincs gyenge gépem / 4GB,9800GT..../Olyan diavetités lett, hogy semmit sem lehet csinálni, nem hogy harcolni.
  • tomonor
    Csak szólok, hogy attól még hogy csöndben vagyok nem jelenti azt hogy nem vagyok itt <igazság szerint minden 5. percben itt vagyok és próbálom kitalálni hogy csinosíthatnám a fórumot még> <csak szooltam :D >
  • Gunslinger
    Attól függ a hajónak mi a parancsa. Ha kijelöltél neki célpontot, akkor csak azt fogja támadni az Attack my target paranccsal rendelkező turret, ha nem jelöltél ki konkrét célpontot a hajónak (pl. attack all enemies), akkor azt fog vele támadni amit ő akar. Ha Protect me a parancsa akkor azt fogja támadni aki rád lőtt, stb, stb.
  • Lokids
    Lehet az lesz, hogy a deimosre csak CiG-et rakok (majd ha lesz elég) és ezt fogom irányítani, míg a phantert kisérő hajónak hagyom meg.
    Ha nem a phanterben vagyok, akkor a attack selected(vagy attack my target vagy a fene tudja) parancsú torony mit fog támadni?
  • Gunslinger
    Nyilván.
  • Gunslinger
    Kösz. Lehet ezekért megéri belekezdenem az OFF plotba, kíváncsi vagyok ezekre a csúzlikra.
  • Gunslinger
    Mindkettő rámegy, de nem mindenhova. Attól függ mire akarod használni a hajót. Én a Cobraval raktam párba, vele bontom le az elfoglalni kívánt hajó pajzsát ezért ion shard railgunokat pakoltam rá előre, többi helyre mindenhova PSG-t és hátra CIG-et raktam és raktam bele 5 Eclipset, hogy maradjon egy szabad dokkhely, ha szükség lenne rá. Bármikor jól jöhet, mindig szoktam helyet hagyni a hajóim dokkjaiban. Flakot szerintem nincs értelme a Deimosra rakni, mert ott van a PSG helyette. Ha Flakolni kell, mert a PSG túl radikális a sok semleges vagy baráti hajó miatt, akkor behívom valamelyik Panthert vagy Boreast. Ettől függetlenül te bárhogy felfegyverezheted a Deimost, elég rugalmas hajó.
  • Lockheed
    Nekem személy szerint tetszett nagyon az a hajóosztály... Egyébként kíváncsi lennék meddig modellezték őket, mert a Terran hajóknak nem volt sima az oldala, hanem nem is tudom milyen... Ilyen áááá... Darabos vagy mittudomén! :)

A Paranid Olympos meg a tetején azzal a toronnyal amolyan StarWarsos lett, mint az EPIII-ban General Grevous hajója.

Vagy ebben vagy az X3R fórumban volt linkelve egy oldal ahol fönn voltak PNGben nagy felbontásban pár M0 blueprintjei. 4db megvan és föl is raktam datára ha valakit érdekel. ( Olympos, Valhalla, Leviathan, Sohnen Incubus )

Ha valakinek megvana többi pls ossza már meg velem. :)

M0 Class Blueprints
  • NONPLUSZULTRA
    Még szerencse, hogy ezt a játékot olyan sok szemszögből lehet megközelíteni, és semmi sincs kőbe vésve.
  • SaGa Jr
    Ha már egyszer mobil HQ az ATF számára, akkor nem is lehet kicsi a Valhalla. :) Én összesen egy alkalommal láttam, mikor a Föld körül lévő dokkológyűrűre akartam beállni. AKkor beugrott a rendszerbe, marha lassan megfordult és elindult a bolygó felé.

Kísérleti fegyver alatt meg valóban a Tri-beam és társai értendőek. Legtöbb amit találtam phased array laser cannon volt (11 db jött belőle össze). Ez a split kísérleti csúzli.
    Fusion beamből összesen 4-et találtam. Míg megvolt a Truelight Seeker, ki is próbáltam. Nagyon látványos, kikerülni lehetetlen, egyfajta erősebb kyon emitter.
    A plasma beam is elég gyakori volt, csak ez sem az a sok hajóra rápakolható fegyvertípus.
    A legkevesebbet, összesen egyet a Tri-beam-ből találtam. Ennek a csúzlinak amúgy az előnye, hogy nagyon sokáig lő egy löketet. Nem kell folyamatosan lőni vele. Egy lövéssel olyan 2-3 másodperces folyamatos sugarat nyomat.

A fegyvereket a kilőtt zsoldosok szórták el, illetve az első felderítő+mentő akció során, kilőtt haverunk gépének roncsai mellett találtam rá kapásból 2 db PALC-ra. Utána csak kicsit szét kellett nézni, felfedezgetni és belebotlottam még néhány másik fegyverbe is.