X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért jó ez a játék, mert nagyon sok szemszögbõl lehet megközelíteni, kinek ez tetszik benne, kinek az.
Trade
Fight
Build
Think

Enjoy

Kids, don\'t try this at home!

Késõn frissítettem, bocs. A sztori egyébként a Farnham's Legendben van leírva részletesen.

Egyébként postán megkapta már valaki?
Én rengeteg ilyen hajóval találkoztam, bár nem eléxem, hogy XTM felrakása elõtt ott voltak-e.

Szerintem Ninu Gardna esélyesebb Julian anyjának szerepére.
Kyle megdolgozta Ninut a Goner hajón, és a névrokonság is szemet szúrhat...

Hogy kell spoiler-boxot kreálni?

Bocs hogy így kezdem a fórumra írást, de ki a f*szt érdekel, hogy Julian
meg a többi benne lesz e?
Régi x3 fan vagyok, de azért valljuk be nem a történeti szál miatt szerettük az elõzõ részt...
Legyen kiegyensúlyozottabb a játék, meg legyenek változatosabbak a küldik,
mongyuk még javuljon a gazdasági része, és elégedett leszek.
Szabad a történet, minek Julian?
Üdvözlöm Tomonort. Néhány éve rendszeresen látogattam az oldalát mikor az X3-mal ismerkedtem. Remélem a TC-nál is ugyanaz marad a színvonal.
nem arra mondtam. Benne vannak, csak nem az X2 Design-ával. Tudni illik hogy az X3 már egy teljes váltás volt, lecserélték az öreg hajódesignokat.

Míg az X2 1 évvel játszódik az X3 reunion elõtt... Annyi idõ alatt nem lett volna idõ annyi sok hajó designát leváltani. Ezért az ott nyugvó titan roncsa az X2-bõl nem passzol az X3-ba.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

ezt honnan szetted? Ugyanis én a hivatalos argonopedia oldalon azt találtam hogy julian anyja egy bizonyos Ninu Gardna, testvére volt Ion Battler-nek. Julian viszont elmenekült elõle (kyle pedig elrepült, ám nem tudodt születendõ fiáról)

Továbbá nem Ben Danna, hanem BAN Danna. 😛

Valen
Tomonornak és Burinak:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem keverik bele az X2-t, de mivel annó az X2-ben úgy indul a játék, hogy President End megsemmisül egy váratlan Khaak támadásban, így logikus, hogy az a rendszert védõ Argon hajók roncsai ott maradnak.

És az X3 Reunion-ban is ott vannak a roncsok President Ends-ben.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Földi év:2912 (X-év:742)-ben X-BTF: Kyle Brennan (mi) az új terran jumpdrive hibás ugrását követõen bekerülünk az X univerzumba. Feladatr megtalálni a haza vezetõ utat. Megöljük a Xenon M0-t Xenon 101 rendszerben. Késõbb Kyle Brennan eltünik az X univerzumban.

X-Tension: Elena Kho-t utánnunk küldik, hogy találjon meg és vigyen haza, de az õ hajójának a hajtómûve is javíthatatlanul meghibásodik.

X2 The Threat: Julian Gardna (mi) börtönben vagyunk, de sikerül ellopnunk egy hajót, késõbb Ben Danna, Kyle jóbarátja új esélyt ad nekünk, cserébe a TerraCorp-nak kell dolgozni. A Terracorp vezetõje Ellena Kho, lánya Saya Kho lesz a társunk. A story vége fele a Khaak támadást sikeresen visszaverik az Omicron Lyrae-i csatában. Juilan és Saya nemzeti hõs. Ebben a részben derül ki, hogy Ellena és Kyle egy rövid idõre találkoztak, aztán szétváltak. Ben és Kyle a Xenon M0 elpusztitása során ismerték meg egymást, jóbarátok lettek. Ellena és Ben továbbra is tartotta a kapcsolatot egymással, próbálták megtalálni Kyle-t amennyire idejük engedte. A Story közben ráutalással Julian kideríti, hogy Kyle Brennan az apja, és hogy Ellena Kho az anyja, Ergo Saya Kho a testvére. Ezért nem is jöttek össze egyik részben se.

X3 The Return: Juilan Gardna és Saya Kho továbbra is együtt keresik apjukat és a Terranokhoz vezetõ utat. Eközben a Khaak támadások helyei és idejei különös egybeesést mutatnak hõseink útjával.

nem értem mért keverik bele az X2-t... :-/

BuriP
Trantort=President End (német-angol, na ezért kellenek az angol szektornevek)

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
Két kis kép a TC-bõl. Trantort szektorból.:<#wilting>
1 kép
2 kép

Ilyen a reunionban nem volt.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
Valaki az #1115-re?
Talált már valaki angol nyelvû térképet?
Csináltam egy vaktérképet. A régi szektorok nevei és a fõbb állomások(shipyard, EQ-dokk, Millitary outpost, Pirat base, cégek HQ-jai) is bevannak jelölve mind. Már csak a nevek hiányoznak, és a fajok színjelölései. Nem akarom a németrõl fordítani, mert õk elég szabadon fordították le õket, és így nem lenne értelme. Ezért kellenének a pontos angol nevek, úgy már kiokoskodnám hogy melyik melyik.
<#help>

Mikor? o_O

Valen
már rég kiderült 😄

És közbe kiderülne hogy Saya az Julian testvére <#finom>

(deja vu)

Vitez77
Hívjatok betegnek, de reméltem Julian összejön majd sayaval, mint a Shepard azzal a kék csajjal a Mass Effectben <#law>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

biztos majd találkozunk velük, vagy említésre kerülnek... 😊

Vitez77
Kiváncsi leszek akkor milyen formában fognak megjelenni a gameban (esetleg Juliannal válvetve gyõzzük majd le a gonosz Terraformálókat?).
Ez egy kicsi csalódás nekem, nem igazi lezárás. Persze attól még imádni fogom az ellen írtását a Terránokkal <#vigyor1>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Ezt a játékot alapba úgy tervezték mint az X-Tension-t. Szabad vagy. Szal nem, hõsökkel nem lehetsz. Ám ennek ellenére mindegyik kezdésnek (vagy majdnem mindegyiknek) külön plotja van, ezért érdemes többször is elkezdeni a játékot.

mon mikortól árulják a gémet?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nem tanítópályára gondoltam, hanem szimulátorra.

Akkor így már nem poén.
Valamiért az volt bennem, hogy Te németül beszélsz. 😊
Legend's Home ezúttal nem lesz az otthonom, mert eggyel odébb került a térképen, belekúrtak egy shipyardot, meg egy ûrkastélyt ez vérlázító!
Megváltoztatom a nickemet - akkor regiztem ide, mikor még új tulaja voltam a szektoromnak: Legend's Home. Most ha sajátomnak akarom, rendesen csökkenne a repum az Argonoknál...

De. De lehet semmi köze nincs tuthoz. 😛

Vitez77
Nem erre gondoltál véletlenül?

Valen
igen

Elvileg neten találtam tutorial videt amiben egy csajszi beszél. Nem tudom hogy a játékban volt e de lehet.

Van tesztpálya a TC-ben? Mintha nem láttam volna a menüben. (fotón)

Hát erre várok amióta bejelentették, hogy kiderüljön hogy kik az igazi királyok az ûrben, és természetesen nem más mint a terranok. 😛

Vitez77
Na végre egy Terrán bajtárs <#love12>

Én arra lennék kíváncsi hogy ügye van több kezdés, de pl Terranal szeretnék kezdeni kimaradok e esetleg valami nagyon jó küldetésbõl.

Vitez77
Spoiler jellegû kérdés: most akkor a következõk közül senkivel sem lehet majd játszani:
Julian, Kyle, Elena, Saya?

A német rokonoddal angolul beszélsz?
<#wow1><#buck><#nevetes1>

(poén volt)
Vitez77
Figyu, nekem hetekbe telt, mire a posta meghozta a dedikált pólómat...
Én már tudok várni.

Valen
Figy. ha tudom hogy igy szállít a posta, akkor kimentem volna érte Német honba 😄

Egybekötve egy rokon látogatással, valahogy így:

Én: Hi
Rokon: Hi
Én: I come to see you, and buy a computer game. Sorry, I have to go. Bye.
.
.
.

Vitez77
Asszem Egoék új játékára szervezni kéne egy túrabuszt ami elvisz minket a legközelebbi boltig, ahol lehet kapni a gamet <#nyes>

Valen
Na igen, az ember egyszer vesz játékot házhoz szállítással, de azzal is megszívja...

Másutt lehetett választani, hogy sima posta vagy DHL/UPS hozza. De itt nem lehetett.

Többet se veszek igy játékot 😄

BuriP
Talán majd holnap, eddig még nem ért ide a postás a játékkal!<#rinya>

A képet úgy találtam a neten.

Hmmm még a végén megtaláljuk a halálcsillagot is. 😄

Vitez77
I'm your father.
Egész véletlenül nem az Uránusznál vagy?

BuriP
Szerelem.szerelem... ...hajómat szerelem...<#szeret>

Jedi az X3-ban<#nyes>

Vitez77
Mintha én nem próbáltam volna....
De nem is erre az esetre, hanem a késõbbiekre gondoltam.

Jah, de régen sem volt vita a Reunion forumban, csak új szelek lengedeznek. 😄

Egyébként szintén támogatom Amarot.

a csendben üléssel kapcsolatban, 3-szor próbáltalak megállítani titeket... ám már mind1. A szabályzatot még ki kell gondolnom, ám lehet hogy ugy teszek hogy kibérelek egy fw-s hostert egy sima lapnak ahol lesz FAQ meg szabályzat.

Vitez77
Csinálhatnál egy "unofficial" szabályzatot a honlapodra, a linkjét meg kitehetnénk az aláírásunkba. Ha meg felkerül vmelyik tiltott téma, nem csendben ülni, hanem felhívni rá az érintettek figyelmét.

Mellesleg: szerintem a tartalmát a nagyöreg X-esek vitassák meg (nem kizárásképpen mondom ezt, de azért mégis annak legyen sztem beleszólása, aki letett vmit az asztalra, ne pedig vkinek, aki 1 hónapig van itt. Ez nem célzás) többségi szavazással, a többiek meg max javaslatot tehetnének, amit aztán megvitatnak.

Viva la demicracy! Viva la....najó, nem beszélek franciául.

BuriP
Valaki nem tudná nekem megadni az új szektorok pontos angol neveit? (Csak egy felsorolást, pontos helyesírással.) Próbálok összehozni magamnak egy térképet, amit kinyomtathatok, de a neten még csak német nyelvû verziókat találtam.

Amaroval tökéletesen egyetértek ami a vitát illeti, eddig nem volt itt szokás ilyen hangnemben ölre menni.<#ejnye1>

No hát azt én is >.< Ám míg nincsenek kiirva a határozott szabályok, vagy egyáltalán még a levelemet sem olvasták el a modik, addig nehéz kordában tartani a népet.

Amaro
Tomonor, ha valaki házigazda kíván lenni, legyen határozottabb, és ne akarjon mindenkinek megfelelni, mert az különbözõségünk okán lehetetlen. Mikor reggel idekattintottam, kiült a vigyor a képemre, hogy az éji termés miatt vissza kell lapoznom, de aztán elképedve olvastam ezt a warez-nem warez hiriget. Ez egy tiszta fórum, akinek nem tetszik, lehet csinálni külön témát a tört verzió kitárgyalására, annak linkjét kitenni, hogy rátaláljon, aki azért jött - erre van már jó néhány, jól mûködõ példa. Aki a játékról olvasni, sztorikat kibeszélni, netán segítséget kérni jön ide, annak ne kelljen átszenvedni egy halom off warez bejegyzést, mert legközelebb más helyet keres.
A csapatnak: egyikünknek sincs joga megítélni a másikat, ez a fórum nem errõl szól. Mielõtt reagáltok a másik véleményére, olvassátok át mégegyszer a küldeni kívánt hozzászólásotokat, hogy a pillanat hevében nem ment-e át sértegetésbe a dolog - annak semmi értelme. Az X fórumokon mindig jó közösség volt, olyan emberekkel, akik nem egymást kritizálták, hanem századszor is leírták ugyanazt a segítséget az újak számára. Legyen ez így a legfrissebb, utolsó X topic esetében is.
Remélem, a továbbiakban az X3 Terran Conflict játékmenete lesz a téma.