X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2: joyt használok, nem izgat különösen az egerészés de ennél az irányításnál rákényszerülök az egér halmozott használatára, a Reunionnál csak néha kellett hozzányúlnom - sajnos nincs elég kezem.
3: így vagyok kénytelen saccolgatni, és ez kényelmetlen. Leggyakrabban kapukat keresünk, ha a távolban megláttam duplaklikk, és az autopilóta odavitt, nem kellett kerülgetni meg manõverezgetni mindenfelé.
(mellesleg félrehúz a botkormányom, csak az autopilóta visz egyenesen, még be kell járatnom)
4: ha tudtam volna...hehe. Nem jutott eszembe, hogy elüssem <#wilting>#wilting>
No egyre inkább igazolódni látszik a #1346-os véleményem, miszerint az Ego követi a mai trendeket, és erõsen lebutított 1-2 dolgot.<#idiota>#idiota>
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Kapsz majd folyamatosan, ingyen és bérmentve gépeket a terran plot során.
De a terran plot simán végignyomható egy Sabre-ben ülve is (idõnként átszállva egy feladat miatt egy másik gépbe, ez nem éppen gyakran történik meg).
Lesz itt Vidar (ATF M6), Baldric (Terran TP vagy TP már keverem a dolgot), Rapier (Terran M5), Cutlass (Terran M3), Advanced Discovery (Argon M5) és még sok egyéb más hajó is amit megkapsz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
2&3: a régi irányításnál egy duplaklikkel meg lehetett oldani, a mostani classic mode-ban nincs kurzor (!), így nem is igen tudok semmire ráklikkelni nekem ez fura.
1&4-et meg kipróbálom legközelebb..
2. Passz. De nem tudom miként oldanának meg jópár dolgot ami itt most újdonság/változás a régihez képest. Mellesleg meg tényleg könnyebb a kezelése a játéknak ezzel az új megoldással.
3. Térképre átmész, majd a numerikus billentyûzet nyilaival beállítod a kívánt koordinátákat (szép kis kereszt mászkál ezáltal), aztán klikk a kereszten és már megy is az automata pilótával a gép a megadott helyre. Gyakorlatilag ugyanaz mint anno volt.
4. Átmész rajtuk. Ha nincs elég hely a raktérben, akkor szétkenõdik a gépeden (gyengébb hajók esetén a hajó is sérülhet). Utasok felvételéhez sok hely és természetesen cargo life support system kell.
2. Classic mode a régi irányítás. Szerintem az új irányítás nagyon jó, Szerettem a Freelancer-ben is, de itt még annál is jobban let megoldva.
3.Ha nincs a radaron, sem a Sector Map-n, akkor maximum becslés alapján tudsz a megfelelõ irányba menni 😄 (X, Y, Z koordinátákat sûrûn nézve 😊
4. Simán neki mész és ha van szabad helyed, felveszi, ha nincs felrobban/sérül a konténer 😄
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
1: miért nincs az állomásokon Bulletin Board?
2: hogyan lehet visszaállítani a régi irányítást teljesen, mert shift+n- re nem jeleníti meg a kurzort.
3: hogyan tudok kijelölni egy célpontot a nagy semmibe (odabökök, hajó meg odamegy)? Pl.egy távoli objektumra, ami még nincs a radaron.
4: hogyan tudok konténereket felszedni - a Sabre-n legalábbis nincs open freight opció.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Színes
Fekete-fehér
http://a-zcomp.eu/
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Meglehetõsen nehézkes megtalálni egy-egy szektort így, hogy a nevük németül van...
http://a-zcomp.eu/
Terran szektorban nincs elhagyott hajó?
Ezek a spoilerek olyan izgalmasak......mint a Kindertojás-meglepetés!
Németül van, de ennyi keresést megér.
Tkr's Enteignung Bussard Frachter -4,20 -0,06 62,71
Schatzkammer Buster Verteidiger -32,68 -5,40 -33,52
Akeelas Leuchtfeuer Buster Verteidiger 100,13 -10,00 77,24
Vorhof der Schöpfung Eklipse -7,00 -13,50 37,50
Gaias Stern Elite 66,00 0,00 -10,00
Grausamer Vorstoß Erweiterte Version Perikles 44,75 9,13 -28,06
Unbekannter Sektor Falke Verteidiger -20,00 3,00 2,00 (hinter Xenon 534)
Stahlkammer Harrier Verteidiger -18,00 -0,38 -51,63
Familie Whi Leguan Angreifer 38,00 0,00 35,50
Tiefen der Stille Mako Aufklärer 2,35 0,73 40,38
LooManckStrats Vermächtnis Mamba -12,06 1,16 -19,32
Menelaus' Oase Mobula Prototyp 38,50 1,00 32,50
Unbekannter Sektor Perikles Angreifer 13,75 17,30 -27,01 (hinter Unheilige Herkunft)
Xenon Sektor 101 Skorpion Aufklärer 20,13 0,00 61,63
Schleier des Irrglaubens Todesklaue Prototyp 47,60 3,50 -41,50
Menelaus' Grenze Tukan Frachter 43,00 -7,00 35,00
Hilas Freude Verbesserte Version Barrakuda -33,00 1,50 36,00
Ocracokes Sturm Verbesserte Version Eklipse 30,10 -1,50 -8,00
Zitadelle des Herzogs Verbesserte Version Perseus 42,25 -0,25 31,00
Sektor Ware Anzahl X Position Y Position Z Position
Wolken der Atreus Rapier-Rakete 10 40,63 0,00 16,25
Imperialer Grenzb. Banshee-Rakete 10 -51,00 -15,00 -14,50
Unbekannter Sektor Sturmbringer-Rakete 10 55,00 71,25 -40,00
Raumkrautplantage Raumkraut 25 -42,13 -1,00 56,00
Unbekannter Sektor Credits 75.000 21,15 5,00 -12,35 (hinter Menelaus' Oase)
Unbekannter Sektor Mantis-Rakete 10 -14,94 0,05 3,53 (zweiter hinter Mahlstrom)
Zuflucht des Patriarchen Mikrochips 10 -14,63 -12,38 52,88
Saturn 3 Poltergeist-Rakete 15 25,95 -10,37 22,57
Unbekannter Sektor Schatten-Rakete 10 -50,02 4,31 27,80 (vierter hinter Oortsche Wolke)
Igen, végre kiirja a fegyverek adatait, ennek nagyon örültem 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A TC-ben óvakodni akarok a csalásoktól (ettõl eltekintve, és attól, hogy elolvasom az összes spoilert).
Eddig csak fél órát játszottam a TC-vel, és nem vagyok elragadtatva az új kezelõfelülettõl: nekem túl sembántóan színes lett az egész, de legjobban a figyelemfelkeltõ ikonok zavarnak, mint a könyvecske, meg villanykörte ezek gayibbá teszik a játékot - úgy tûnik amerikanizálódott valamelyest, igazodik a topa amcsi felhasználók igényeihez. Szerintem nem leegyszerûsítve lett, hanem lebutítva.
Lehet, hogy változni fog a véleményem, de amint lesz idõm játszani, megkeresem, hogyan lehet visszaállítani a régi kezelõfelületet (állítólag lehez{?})
Lockheed:
Zombye:
Minden fegyver esetében nyugodtan meg lehet nézni az infóját. Abban benne van milyen energiafogyasztása van, milyen messzire lõ, milyen a tûzgyorsasága, mekkora kárt okoz pajzsoknak illetve burkolatnak. Ja meg a leírásban benne van ha skuló kell a fegyverhez (most már van egy pár ilyen csúzli, nem csak a mass driver az egyetlen).
Rakétáknál még a vezérlõrendszer típusa és az esetleges különlegességek is fel vannak tüntetve.
M3 hajóból eddig nekem az enchanced Kea ami nagyon bejött, bár nem rossz a Terran M3 sem.
Barangolásaim során belebotlottam egy magányosan ácsorgó Boron Scate (m3+) Prototipusba.
3x25 MJ pajzs
Main, Front, Back lövegtornyok. HEPT, meg valami pulsar repeat canon van rajta az még nem tudom mit tud, mingyá kipróbálom.
http://img6.tar.hu/jammer/img/36568695.jpg#3
Itt a képernyõ közepén látszik a kis sárga nyíl ami mutatja, hogy merre kell menned:
http://img6.tar.hu/jammer/img/36568697.jpg#3
Itt pedig látszik, hogy ki van jelölve egy kapu de nem erre mutat az útjelzõ. Azért, hogy látszódjon a különbség a kettõ között:
http://img6.tar.hu/jammer/img/36568698.jpg#3
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
OK, megvannak, de asszem most kicsit letérek a storyline-ról, mert ez a Terran M4 kezd kevés lenni. hiába van 4 Electro Plasma Canon, meg 25 MJ pajzs. Kéne egy nagyob M3, vagy esetleg M3+ hajócska.
Apropó! Talált már valaki üres, elhagyatottan álló hajót? Én még sajnos nem.
http://www.youtube.com/watch?v=01f5MaYs5gE
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
http://i34.tinypic.com/29wstn4.jpg :S
天使たちは私を見守る
Levonom a következtetést a jelenlegi ismeretek alapján: csak a könyves verzió késik vagy (ne adj Isten) kallódott el.
No, nem sajnáltatom magam, csak ennyit akartam egy kis megnyugtatásként. Így még van (egy kis) remény <#zavart1>#zavart1>
天使たちは私を見守る
Nem árt ha kis kíséretet is visz magával az ember, hogy lekösse a támadókat. Nekem volt 6 M4-es hajóm amit ráküldtem a támadókra. Elfogócskáztak velük én meg addig bedokkoltam.
Megvártam míg a Terran pilóta is bedokkol, aztán jött a folytatás.
Na az tényleg szívás lesz. Az a túszmentés egy igazi szivatás. A megmentendõ célpontok ugyanis astronaut formájában kiugranak az állomásból, az embernek meg gyorsan össze kell szednie õket majd menekülhet a megadott állomásra. Nem árt ha van ekkorra már egy jófajta jumpdrive a gépünkben.
Nekem is lenne egy kérdésem.
Kövesd a fehér nyulat.
Ja nem, az másik film, itt a sárga nyilat 😄
Mission Guidance a neve, kapcsold be a My Mission alatt a gyorsmenüben.
Azé próbálkozom még.
Még szerencse, hogy tudom merre vannak ezek a szektorok Veteránként majd az egész X-térkép a fejemben van már.
Más:
Ottan tartok, hogy valami Perlt kéne kiszabadítani, és ezért egy DrímFarm M bétába kéne dokkolni. OK, de mellik szektorban? Mer ugye DrímFarm M bétából van egy pár az X-univerzumban. Én õszintén szólva nem láttam kiírva a célszektort. Csak a gyárat, ahova el kéne mennem.
Kösz.
天使たちは私を見守る
Közületek ki rendelte úgy, hogy a játék+a könyv?
(CBJ levele alapján jutott eszembe).
Két spoiler között pls még ha PM-ben is de válaszoljatok.
天使たちは私を見守る
Mondjuk a logikáját értem, de azért jó lenne valami. Megõszülök! <#csodalk>#csodalk>
itt van magyarul.
天使たちは私を見守る