X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amaro
Kisviku 😊
Igen, írj egy kis könyvecskét róla, addig neki se állok, míg nincs a kezemben egy kisviku tanulmány 😄 Nyugodtan, kényelmesen, én kivárom, úgyis annyi a melóm, hogy ki se látszok belõle, most kivételesen félre lesz téve a lemez, ha meghozta a postáslányka.
A fórumban viszont kéretik a spoilereket jelölni és eltüntetni, mert ezt továbbra is olvasom (bár úgyse bírom ki, hogy bele ne olvassak, sz'al mindegy). Jó játékot azoknak, akik már építik új birodalmukat!

*õk

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

õj az "Õsök"...

KISVIKU!!!!!!! 😄DDDDD Üdvözlégy idegen 😊)

Ohh igen a leírásaidat már várjuk. 😄

Úgy látszik lassan az összes "nagy öreg" betéved <#vigyor4>

BuriP
Nézd csak kit fújt ide a szél!!!<#vigyor3>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Csókolom! Mirõl szól ez a játék? <#vigyor>

Elkezdjek vele játszani?Megjelent már?Írjak kis könyvecskét róla?<#vigyor>

BuriP
Apropó. kedvenc hajók! Szoktatok neveket adni a nekik (és milyet), nem csak a nagyokra (M1,M2) gondolok, hanem például amivel a legtöbbet nyomultok. Az LX-emnek "TOTEM" a neve.

Van egy "BRETT SHAW csillagfregatt"-titán, aki olvas sci-fi-t talán tudja.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

rodzsi
ha jol megfigyeltem most már látszik h a pajzsot lövi az ember, nem pedig a páncélzatot, aztán persze ha lemegy a pajzs akkor azt, de nekem ez hiányzott a leginkább a reunionbol 😊

rodzsi
milyenek a hajók?? hááát már most utálom ezeketi a pici szarokat gyorsak meg alattomosak...pfujjj....

rodzsi
asszem kötelezõvé tették a folyamatos mentést az állomásokon 😄 mert ha lelõnek akkor kb 5-6 szektorral elõrébb kezded ujra ahol felvetted a küldit :S

BuriP
Pedig amit biztosan be akarok szerezni minél elõbb az egy Xenon LX! Nem tudom milyenek az új vadászok a TC-ben, de a Reunionban imádtam azt a hajót, jóformán ki sem szálltam belõle.

rodzsi
hát igen

hát igen.... khaakok helyett most xenonok a fõellenségek. 😊

rodzsi
bakker már egy xenon-t se tok lelõni... olyan rohadt gyorsak meg marha jo pajzsuk van h az hihetetlen...

BuriP
Találkoztam egy órája a "levélhordó" postással, azt mondta normál munkanap van a Magyar Postánál, és ha megjött a csomag ma kihozzák.

Vitez77
Szemét posta. Még mindig semmi. Most már csak max. szerdán tudok vele játszani. De akkor látástól vakuláson túlig 😄

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

mondjuk, X3 Reunion-ba is volt egy lézer amit ugy hivtak hogy Repair Laser ám egyik hajó sem mountolta, eredetileg Repair Drone-okba tervezték, amelyek megjavították volna a hajókat... Nos hogy most az van a kezedbe, nem tudom 😛

BuriP
LOL!!!

😄 zsír

rodzsi
ja de itt is fogy az energia ami elég hamar bekövetkezik, szal... hosszadalmas folyamat

rodzsi
egy kérdés, amikor kiszálltál a hajóból az xtm-ben akkor lehetett javitani a hajódat ugy mint egy kis autoszerelõ?😄 de komolyan kiszálltam és nézem h nyomom a tûz gombot azt valami kis piros sugár, na mondom fény kard 😄 azt kiderült h lehet igy javitani a hajót praktikus az elején 😊

rodzsi
hááát meg ugy a rendszerek is legalább 10x nagyobbak, gondolom az ûrállomások miatt 😄

így is átlagon aluli a gépem

hmmm... na mind1, majd meglátom :/

rodzsi
nekem csak akkor laggol a zene amikor ugrások között tölt ennyi egyébként semikor. Ja meg szívósabbak az ellenfelek, nagyon nehéz õket lelõni, és mégcsak a 2ik küldetésen vagyok túl

aha. kb mennyire laggol a sima X3-hoz képest?

rodzsi
háááát sztem egy kicsivel jobb gép kell hozzá, márcsak az ûrállomáûsokat is figyelembe véve, ahogy kivannak dolgozva meg persze a méreteik..
a zenék nemrosszak a harc zenéja tényleg olyan mint az x3-é, de vannak uj zene részletek is pörgösebbek. Bár a terrán hajók meg ûrállomások nekem kicsit furcsák, nem erre számitottam az xtm-hez képest

Itt az új blogspot bejegyzés (CBJ-tõl) amikor már learatják a munka gyümölcsét és kikapcsolódnak... Paintballoznak! O_O

Na mind1, itt a link:
http://x3tc.blogspot.com/

azt mond meg hogy a zenék milyenek? vannak régiek? mer mintha hallottam volna az egyik vidibe hogy a harci videókat nem cserélték le. És teljesítményileg az X3:R-hez képest milyen? mintha XTM lenne a sima X3-on vagy még jobb gép kell hozzá? >.<

rodzsi
na most kezdtem el a gamet terran- defenderrel 😄
hááát nagyon hozzá kell szokni az elõzõ irányításhoz képest mégha majdnem minden gomb ott is van mint a reunionba.

BuriP
Légipostával küldik. Bízzunk a posta logisztikájában, bár ha a nálunk a gyárban lévõt veszem alapul, elõbb játszom a duke nukem forever-rel!<#wow3>

Vitez77
És így lesz ebbõl is trilógia, ala SC2

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Valen
Reméltem, hogy valami DHL vagy hasonló céggel küldik ki. De így hogy Magyar Királyi Posta, lehet 2 hét múlva talán kihozzák a csomagot 3 részben.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

És még mindig vársz, és vársz ..... 1 hónap várás után kiderül hogy egy X fanatikus postás kölcsön vette a példányod. 😛

BuriP
De ma államilag elrendelt munkanap van -gondolom a postán is-, és ha 15-én elküldték (szállítás 2-4 nap), akkor ma talán megjön. Mindenesetre itthon ülök és várok, és várok, és várok.....

Vitez77
Igaz: belátható idõn belül az Egoshop és a steam a jó, de CDGalaxisban is lesz elméletileg.

rodzsi
ja egy kérdés majd, ki lehet írni a gamet dvd-re esetleg? biztos ami biztos

rodzsi
na most megvettem steam-en a gamet 😄 márcsak megnézek pár filmet és utána indulhat is az ûr felfedezése 😄

Nekem ez a hét volt az éjjeles. <#sniffles>
Pénteken nem örülök egy ilyen mailnek, tudván, hogy szombat-vasárnap nem foglalkoznak a postán küldeményekkel <#gonosz3>. Meg reméltem, hogy a garanciás cseremonitorom elõbb jön meg, mint a játék, most egy kölcsön monitorom van (örülj, hogy van egyáltalán kategória).

Antigua: ha belátható idõn belül szeretnéd, akkor az Egosoft Webshopját javaslom...

Kids, don\'t try this at home!

Látom kellõen izzik már a levegõ a TC miatt,
most már csak azt lenne jó tudni mikor, és hol lehet megvenni a
kicsikét ? CD Galaxis?

D: Gonoszok!

Vitez77
<#eplus2>
Munkamegosztás: mi kipihenjük amit õ dolgozik. Nekem tetszik <#eljen>

BuriP
Az elõbb értem haza, alig bírtam felvánszorogni a lépcsõn. Minek néztem meg az E-mail-t, most meg kiverte az álmot a szemembõl.

BuriP
Osztozzunk tomonoron!<#vigyor1>

Vitez77
Viccelsz? 100 oldalnyi Samuelson-Nordhaus Közgazdaságtant kellene megtanulnom. Ha éjjel játszom, és napközben is játszom, akkor ki fog majd tanulni?

én

BuriP
Nekem gyerekkori haverom a postás, és a postahivatal csak 200 méter!<#crazya>

BuriP
Jövõ héten, éjjeles mûszak. Ha éjjel dolgozom, és nappal az ûrt járom, ki fog helyettem aludni?<#confused>