12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#3327 Bocsi lapozz egyet hátra. -
tomonor #3326 hol a lány? o_O -
#3325 Nem volt ez olyan régen, hogy ne emlékznénk rá.
Ismerösnek tünik a leányka. -
tomonor #3324 Emlékszik még valaki erre? xD -
SaGa #3323 A Riva Tuner képes a ventilátor fordulatot is szabályozni azokon a kártyákon, ahol ez a kártya által szabályozható. Próbáld ki...
A kártyámon (NV 8800GTX) ezzel programoztam át a kártya saját szabályzó beállítását, így jóval hamarabb kezdi hűteni a GPU-t, mint az eredeti beállítással. Ami jó benne, hogy így akkor is ezek szerint szabályoz, ha nem az XP fut a gépen, ahol a riva tuner is fut. -
tomonor #3322 Hát ez a médiaplayer nem vált be. Próbálkoztam azzal hogy egyszerre több számot lehessen vele lejátszani ám ebbe a fajta kódba fail vagyok. Szal asszem holnap visszarakom a megszokott quicktimeosat. -
#3321 Itt van a script csomag ami kelle hozzá, hogy TCben is működjön. Ugyanúgy, mint régebben most is az Interface menüben hozzá kell rendelni egy billentyűt. A generált file már nem az install directoryban van, hanem a dokumentumok mappában ahol a savek is. A neve továbbra is log00001.txt -
crossy104 #3320 Accelero twin turbo van rajta, 36 fokon megy.Csak van kettő pici fehér csatlakozó a ventihez amit az alaplapra lehet / kell átalakitó hozzá/ dugni, ugy a kártya saját maga állitja a fordulat számot.Vagy én. Csak amig nincs rádugva a lapra addig fullon megy a venti.Erre kellene megoldást találnom. Ja, és bocs mindenkitől az Off-ért. -
#3319 Minden ugyanúgy működik, mint a Reunionban. Ingame nyomsz egy keresést, majd a térképen gy F5-öt. Mellesleg a Scorp Map telepítési könyvtárában találsz egy kimerítő használati útasítást : Readme_X3_map.doc -
Gunslinger #3318 Az első "pajzsgenerátor" helyére légyszi helyettesítsetek be egy képzeletbeli fegyvergenerátort, szorri :-) Shrike-ról még annyit, hogy baromi olcsó is, asszem üresen 29 milla volt, ez 7-el kevesebb, mint a többi M7-es ladik. Egy szóval megéri a pénzét. 7 millából félig már fel is lehet fegyverezni. -
Gunslinger #3317 Egy kicsit fel kéne rázni a topicot a pangásból :)
Kipróbáltam a Teladi Shrike-ot. Eddig eléggé ódzkodtam tőle, mert a statja alapján baromi lomhának tűnt és bizony az is. A leglomhább M7-es. Ettől függetlenül kellemes meglepetést okozott a hajó. Ez az egyedüli fregatt, amire rámegy a Gauss Cannon, igaz csak két oldalra, de ez is bőven elég. A hajó pajzsgenerátora nem valami izmos, ezért nagyon jól jön, hogy két ágyúsort ki lehet váltani saját lőszeres nehézfegyverrel, ráadásul nem is akármilyennel. Bár a Gauss Cannon lőtávolsága a legkisebb a nehézfegyverek közül, de a legnagyobb hull rombolást ez a fegyver viszi be, a PPC-nél és IBL-nél kétszer erősebbet. A pajzs rombolása már gyengébb viszont, de nem sokkal (pajzs ellen az Ion Cannon a király). A Shrike-ra rámegy előre az IBL is, tehát baromi erős fegyverzetű hajót lehet összeállítani, sztem egyedül csak a Panther erősebb nála a fregattok közül, Flak is rámegy. Én úgy fegyvereztem fel, hogy előre teleraktam IBL-el, két oldalra Gauss Cannon, föl és le Flak, hátra Ion Shard Railgun. A hajó pajzsvédettsége kitűnő, 4 GJ. Hangárja a második legnagyobb a megvásárolható M7-esek közül, 8 férőhelyes. Összességében baromi erős, bár lomha hajó, de mégis feltornászta magát nálam a harmadik kedvencemmé, megelőzve a Boron Treshert. Ha rámenne a PSG lehet kidobnám a Deimost, bár annak még másik nagy erőssége a 6 GJ-os pajzs. Az Argon Cerberusnál sokkal jobb a Shrike, korábban tett megjegyzéseim ellenére. A Cerberus hasonló kategória lenne, ha neki is 4 GJ pajzsa lenne és rámenne előre az IBL. -
Lysandus #3316 Humble Merchanttal kezdve most jutottam odáig, hogy vegyek IRÉ-ket a Discoveryre, így most már belekóstolhatok a harci missionökbe. Scorp mapjához hogyan lehet lementeni az adatokat TC-ben? -
SaGa #3315 Emlékeim szerint akár fordulatot is tud jelezni, de a % is pont elég ahhoz, hogy lásd, mennyire terheled a zsugádat éppen. Nálam mutatja az aktuális GPU hőfokot, a GPU környezetének hőfokát, a ventilátor forgási sebességét (%-ban), az aktuális fps-t és a CPU magok hőmérsékletét. Ami tisztán látszik, hogy a leginkább megterhelő játék a video kártya számára még mindig az Oblivion (igaz, ez fel van tunningolva grafikus csomagokkal rendesen). Utána a Stalker ShoC, Stalker CS, majd az X3:RU, X3:TC, Fallout 3. Az utóbbi évek játékai közül ez a sorrend. -
mrzed #3314 Az is csak azt, hogy kb hány százalékos teljesítménnyel megy épp.... -
#3313 Attól, hogy lejárt a határidő még nekiállhatnátok alkotni. -
SaGa #3312 A RivaTuner talán. -
mrzed #3311 Ezt a Commercial Agent (CAG) script-et használta már valaki?
Próbálom a segítségével a HUB-ba szállítani az éppen szükséges nyersanyagokat, de nem akar összejönni... A hozzárendelt hajók mennek mint a birkák, még csak véletlenül sem azt veszik, ami éppen kéne... :S -
crossy104 #3310 HD4850-hez melyik progi mutatja a kártya ventillátor fordulatszámát? -
#3309 LÁL nyugi én is terveztem a részvételt de a játékom késése miatt + csak hétvégén tudok játszani, szóval ezek miatt anyhén szólva lépéselőnyben voltak velem szemben, s így abszolúte nem tudtam mit csinálni. A janu-feb-i dátum jobb lett volna. -
mindero #3308 Pedig úgy fellelkesültem hirtelen
Meg sincs még a játék erre lezárják -
SaGa #3307 Vn TC-he való Scorp map. Letölthető innen, de regisztrálni kell hozzá magad. -
SaGa #3306 Megveszed a Fight Software MK 2-t és a k sűrű nyomkodásával beállítod a célzó automatikát a legfejlettebb módra. Ahogy azt a Reunionban is kellett...
Bár itt mintha az 1-es fight software is megadná a maximális célzás támogatást... -
#3305 Ahogy észrevettem alapból ilyesmi az irányítása a TCnek, hogy a gép pontosítja a lövésedet. Viszont csak joystickal, mert egérrel elmászik a célkereszt amerre célzol.
A klasszikus Reunionos irányítás meg Shift+N de ahogy észrevettem ilyenkor a gép nem pontosítja a lövésedet.
Bár hozzáteszem én csak joy-al használom. -
tom36 #3304 Üdv
Nem tudnátk megmondani h a lövést át lehet-e álitani ojanra mind amijen az x3 reunion-ban volt (nagyábol a célkeresztre lövök és a gép magátok pontositja a lövést) mer arol halotam h egy az egyben át lehet az irányitást ,de jo lene csak ezt külön mer igy elég nehezkesen találom még el az elenfeleket legalábis egy kisé szokatlan az egész még és egy kis segitség jo lenne
meg lene egy oj kérdésem is ,hogy az x3 as X3 map by Scorp (térkép) enélis használhato a bene lévö kordináták meg elrejtett cuccok .. az egykét uj dologtol eltekintve mer ahogy észrevetem majdnem ugyanaz a TC felépitése is -
tomonor #3303 xD már késő -
#3302 Tegnap járt le a határidő. Ettől függetlenül összeüthetsz egyet mi megnézzük. ;) -
#3301 Majd itt jól lefikázzuk. -
mindero #3300 Meddig van a leadási határidő?
Ha ilyen január-február tájéka akkor lehet én is összeütök egyet. -
tomonor #3299 pontosan. -
Gunslinger #3298 Akkor az a mezőny gyengesége miatt lesz és nem azért, mert ez a videó olyan jó. -
tomonor #3297 na mibe hogy ez lesz a nyertes videó :D -
#3296 Ja bocs rossz volt a szóhasználatom! Bocsi! -
Gunslinger #3295 Senki sem mondta rá vaktában, hogy hulladék, nem értem honnan szeded ezt. -
#3294 Ez építő jellegű kritika volt. Nem vaktában mondtam rá hogy xarfoshulladék hanem másokkal egyetemben rámutattam a gyenge pontjára ami remélhetőleg ki lesz javítva. Ezután csak reménykedni tudok hogy jobb videók jönnek. Azt viszont tudom hogy se gépem se időm egy ilyen jellegű videó elkészítéséhez... -
Gunslinger #3293 Jó, most már eleget oltottuk, Tomonoron meg Vitezen kívül senkinek nem jött be a videó :-D Nem lesz nyertes, mert ahhoz vacak és semmi köze az X3 valódi játékmenetéhez. :-) -
#3292 Hát megnéztem 2szer is de nem tom mitől nyertes ez a video.. A zene ahogy kezdődik elég ütősnek igérkezik aztán jönnek azok a tütürütütü hangeffektek.. A video többi része amolyan Freelanceres lövöldözés. 10 pontos skálán zene nélkül 6 pontot adnék rá a jó kezdés miatt(sok-sok egy irányba tartó hajó) de zenével csak 4 pontot adnék! -
tomonor #3291 LOL! Na igen, nekem is csak az eleje jön be végülis :} -
#3290 Nagyon különbözőek vagyunk, valóban. Nekem ez egyáltalán nem jön be, ez egy dirr-durr arcade reklám, köze nincs az X3 világához. Aki ez alapján kezdi el játszani, csalódni fog, vagy csítelni ezerrel, esetleg a gépre költ egy vaskos köteg húszezrest, hogy ezt a flottamozgást élvezhető minőségben lássa a játékban is. Nem beszélve arról, hogy az elejére ki kéne írni az epilepsziás szöveget. Háromszor. -
#3289 Hmm akkor tényleg jó kis script. Azt hittem alapba lehet venni. Jó kis cuccok ezek. -
Gunslinger #3288 Így van.