X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A térkép meg itt van <#nezze>#nezze>
天使たちは私を見守る
Már azon is agyaltam, h ha eladom az M8-at, akkor meg tudom venni az elsõ gyáram.
Komoly dilemma. <#ticking>#ticking>
Újra belinkelhetnétek a térképet, nem baj, ha német, de angolnak jobban örülnék.
Mikor lesz már hétfõ....õõõ...utálom a hétfõket...de jön majd a postás...jaaa...ha nem hozza a TC-t ráengedem a kutyáimat.
Kids, don\'t try this at home!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
Melyik részét nem érted annak, hogy "téma lezárva" és hogy "písz", vmint "ne kezdjünk el személyeskedni".
天使たちは私を見守る
Az olvasási hibáért meg én kérek elnézést (tovább vitte a vitát). Tényleg kell már az a szemüveg <#zavart2>#zavart2> "suttogás vége"
天使たちは私を見守る
Na mostantól kuss legyen (igen, nekem is) és tabula rasa.
天使たちは私を見守る
Ismerek 1-2 én embert aki tényleg betart szinte mindent, nem tudnék olyat mondani amit nem, viszont ezek az emberek sose kezdenek prédikálni másnak hogy miért nem tartják be.
Aki a X3 TC bejelentése után nézegette az egó fórumait (és tud is angolul) az észrevehette, hogy olyan scripteket jelentett be néhány híres fórumozó ember, amik végül nem készültek el véglegesen vagy egyáltalán, pedig volt rá érdekeltség. A válasz nem a komplexitásba volt: hanem az egó az ötletüket vagy megvásárolta, vagy nem engedte hogy elkészítsék mert már tervbe volt véve. Mindenesetre a leírásban olyan scriptekre utaló dolgokat találtam, mint a Racial Weapons, vagy Realspace doboz szektorok megszüntetése, stb 😛
Az olvasást meg neked javaslom, mivel már elõre jeleztem, hogy romlott a szemem, és szemüveg kell (de az orvosnál hosszú a lista).
Szövegértelmezést is tanulhatnál, mivel már nem egyszer jeleztem, hogy "téma lezárva" és hogy "ez nem kioktatás". Szal ne kezdjünk el személyeskedni, az nem ide való.
@r4pt0r: ez a törvény, nem pedig a nézetem
@raider27: õszt írtak ki, szal most max. 1 hónapjuk van
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Mint mondottam volt: türelem.
Most vettem meg a PoP trilogyt, mert le volt árazva 3000ft-ra (amennyibe a sima 3. rész kerül). Szal megnyugodhatsz, én sem úszkálok zsébe, és nem nyomom Far Cry 2-t meg Clear Skyt. Inkább megvárom, míg reális áruk lesz.
天使たちは私を見守る
Egyébként tudok olvasni hogy vita lezárva, de megint te válszoltál. 😛
És ki beszélt itt havi 30k-ról?
+ez nem az én nézõpontom, hanem az általános gazdasági igazság (ahhoz, hogy vmit megvegyek, le kell mondanom vmi másról), a gazdasági költség törvénye, ami a világon mindenhol érvényes.
És légyszives, olvasd legközelebb végig. Idézem:
"De vita lezárva, mindkét (warez és antiwarez) oldalról is "
天使たちは私を見守る
Persze mindenkinek meg van a nézõpontja, csak el kell fogadni a másét is.
天使たちは私を見守る
A postában meg nem bízok >.<
Bankkártya se kell, mert háthoz is viszik (+1000 ft) 3-4 munkanapon belül, és ott, a csomagküldõ szolgálatnak kell fizetni.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
@Tomonor: Muszály volt azt az uccsó 2 sort leírni? :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
天使たちは私を見守る

天使たちは私を見守る

Mellesleg 19 vagyok, és apuci 1 eredeti játékomat/gépújításomat nem fizette. Elmentem nyári munkába, diákmunka (egyetem miatt most nem), és magam kerestem meg a pénzt. Azelõtt meg félretettem minden egyes forintot (mert tudtam, hogy késõbb nagyobb haszna lesz), nem pedig elittam/buliztam, mint sajnos a mai fiatalság (heh, pont én mondom, a 19es kispöcs XD) javarésze. Adták volna a pénzt, de inkább nem magam szereztem meg. Nem azt mondom, hogy most uzsgyi árkot ásni, vagy hogy mától fogva ne egyél kaját, és annak az árából vedd meg a TC-t, hanem hogy attól, hogy vki 16 éves, még képes megkeresni a pénzt arra, amit nagyon akar.
Fõleg, hogy már hónapok óta tudjuk, hogy lesz TC.
Dicséretes dolog az, hogy meg fogod venni, de most gondold végig: ellopsz egy Lincolnt, azzal az indokkal, hogy itthon nem kapni, de amint lehet, megveszed (még mielõtt bárki szólna: a 2nke ugyanaz a lényege!).
Most nem leszidlak, csak az egy meglehetõsen gyenge érv volt, hogy 16 éves vagy.
Az igazi indok a warezolásra (ha utólag tényleg megveszed), hogy türelmetlen vagy.
Ismétlem, ez nem egy leb@szás és nem is kioltatás.
De azért egy kis képecske:
天使たちは私を見守る
Ez nem hinném hogy a " õ csak mondta az embereknek akik nem veszik meg hogy kezdhetnek keresni" kategóriába esne.
Én sem akarok ebbõl rendszert csinálni (vki warezt emleget, én meg vagy figyelmeztetek, vagy kitérek a hitembõl), de olyan házigazdát sem akarok, aki tolerálja ezt (igen, ez egy célzás volt). Nem tehetek róla, szívemen viselem az Egot.
Úgyhogy warezt pls priviben (ezt, ha házogazda leszel, írd ki, Tomonor), és akkor mindenki písz.
天使たちは私を見守る