X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BuriP
Egy tipp a kezdetekhez.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki annál a küldetésnél tart, ahol a novát kell feltûnés nélkül követni a Jackson nevü pasinak. Ne kapkodja el! Menjen közel a novához hogy az bepánikolva elugorjon, majd menjen rá az L-ekre, nekem sorban adják meg magukat, (10-bõl legalább 6). Aztán kiugrani a hajóból kézi-lézerrel feljavítani a hull-ját, és eladni! felszerelés nélkül is majdnem 500,000 Cr.-!!! Alig 3 óra alatt összeszedtem négy és fél milliót, és 6db 25MJ-os pajzsot, plussz pár Fight Dron-t, (egy MKII-es tipusút is). A reunionnal ellentétben, itt a TC-ben azok a hajók után is kapsz reput (és ha van police-licens-ed pénzt) amikbõl kiugrasztod a pilótát.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Vitez77
Ez így nem fair:
-= *THE X3:TC VIDEO COMPETITION* =-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxx

Today we have something special for you: The X³:Terran Conflict Video
Competition.

The aim is to find out who can create the best video of X3:TC? Tell an
exciting story or show an epic battle! Let your creativity flow and
upload your video to YouTube, then post a link to your video in the
competition thread on our forum. A jury, consisting of the X3:TC
developers, will evaluate the videos and choose the best ones.

The grand prize will be a Matrox Triple Head2Go adapter! With this
adapter you can connect 3 monitors to your PC and stretch one
application across three monitors! Surround Gaming will become a
reality.

But we got also lots of other cool prizes!

Several books:
Bardioc. Perry Rhodan 100. (german)
All-Mächtiger!: Faszination Perry Rhodan (german)
X:Farnham's Legend
X3:Yoshiko (german)
Nopileos (german)

The following PC-games:
Lost Empire Immortals
Tarr Chronicles
Perry Rhodan
A signed copy of X3: Terran Conflict

And DVDs!
Astronaut Farmer
Battlestar Galactica - Part one
Farscape - Season 1
Farscape - Season 2
Farscape - Season 3

Some prices are German only, some are English only so the pool will be
assigned accordingly.

Videos uploaded to YouTube can be a maximum of 10 minutes long and 1GB
in size.

A short instruction manual explaining how to upload and create a video
you can find on the Egosoft forum at the following address:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=218778

Deadline for video submissions is 30th November 2008.

Ha a hónap végéig nem érkezik meg és lemaradok róla, akkor <#violent><#csodalk>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Lockheed
Hopsz most nézem, hogy mivel a HyperSnapDX capture gombját a Scroll Lock-ra tettem 1-2 fotóban ottvan a kis üzi amivel a G15 figyelmeztet a gomb be/ki kapcsolt állapotára... Sorry. 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Lockheed
Nos szerintem ( abból amit eddig láttam ) a Moon és Earth szektorok a legszebbek.

Akit érdekel a Földi gyûrû és az oda való dokkolás annak van itt pár ScreenShot. Nekem leesett az állam!

ScreenShots - Save As...

A TC-ben 20 km-rõl lehet comot nyitni bárkire és ha a Földön járunk amint elérjük ezt a távot be kell jelentkezni engedélyt kérni a dockolásra, különben a Lasertowerek a gyûrûn megcsapkodnak! Naggggyon kell vigyázni a Föld szektorban lévõ Holdra nyíló kapuval és szigorúan csak a szélébe menni! 😊 Az elõbb egy Military convoy majdnem eltiport. 2 Valhalla 5!!! Tyr és kb 15 másik Capital + a support jött befelé olyan 1,5 percen keresztül szinte folyamatosan. Csak pislogtam a kapu mellett a kis fing M3-as hajómban, hogy itt meg mi van? Egyébként a Terran szektorokban nagyon nagy a nyugalom ezt leszámítva nem láttam még nagyon nagy convoyokat harcokat meg csak mission közben. Persze azért kisebb groupok 3-4 capitallal jönnek mennek. Viszont a Teladikat nagyon erõsen terrorizálják a Xenonok. 😄 Folyton ütik õket. PTNI környékén mindig van valami csörte!

nem.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

sohnen gépek vannak benne?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Valen
Nem ledegradálás, de gyakorlatilag X3+XTM egyik kis Terran revamp-al 😊 (új objectek, új rendszerek, javított scriptek, pár új zene, ennyi)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Lockheed
Való igaz. Bár a földet még nem láttam de nagyon tetszik.
Imádom, hogy végre megjelentek nevesített cégek a játékban a TerraCorpon kívûl és örömömre szolgált, hogy az OTAS is maradt.

Szerintem határozottan jót tett a játéknak, hogy az XTM team rendesen beledolgozott a fejlesztésbe. 😊

Valen
valóban szép, a terran szektorok tetszenek a legjobban, nagyon szépek lettek

Gyönyörû a játék... 1920x1200-as felbontásban röccenésmentesen fut... remélem így marad ha majd a komplexumok építésénél járunk.

http://a-zcomp.eu/

Lockheed
Azért nem láttam, hogy scannelek mert nem volt bekapcsolva a feliratozás és már akkor lõttek rám és nem hallottam... De nem bíztam a véletlenre egy Rapierben mentem 420 m/s max speeddel... 😊

Igen, de itt elég csak 1x beállítani és sztem minden mûveletnél mûködik.
Majd kipróbálom az egyik gyáramban.
Lockheed
Áááá az agyamra megy vele! 😊

lehet hogy Betty ittas 😄

Lockheed
A missionokkal csak óvatosan. Van olyan, hogy érte kell menni egy hajóért és elhozni. Odamentem a full speed upgrades M4-el kiszállok, claimolom, megjavítom, kijelölöm neki a dockolási célpontot és félúton volt visszafelé amikor lejárt az idõ. 2 teljes szintet esett a repum... :S Egyébként az autopilot katasztrofális! Folyamatosan össsze-vissza forog a közelében nincs semmi. Rengeteg idõ elmegy vele.

Vitez77
Tudom, gondolkodtam, hogy téged beírjalak-e, mint az egyetlen addigi válaszolót...de úgy nem lett volna elég hatásos <#idiota>
Szombatig várok (akkor még van posta, ugye?), és írok az Egonak...

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

<#csodalk>

BuriP
#1262 - elsõ sor.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
Cr.

Vitez77
Megkésve bár, de törve nem:
FIGHT!

Terranok milyen pénznemben fizetnek?

Lockheed
Ha Terran USC Commanderként kezdesz az ATF rangod magasabb és beengednek a földre szerintem. Mivel ha jól emlékszem a Mars accest a Saturn Research Base-n kapod meg itt meg Earth Access 0% ATF ranggal kezdesz... Csak gondolom, h beengednek ki nem próbáltam.

ez az X3:R-be is volt... csak az volt a parancs hogy jump and fly to sector vagy jump and land.

nekem sincs 😄 (nem is rendeltem, majd türelmesen kivárom míg a polcokra kerül.... úgy se futna a gépemen >.<😉

Továbbá: 3 órára mentem el hazulról és látom: 30 új üzenet! 😄

Nekem konkrétan 15-én jött a mél az egótól, hogy feladták, és tegnap délután érkezett meg. Illetve lehet, hogy délelõtt, én 3-kor már a csomagot bontogattam. Szóval nekem megjött.
Vitez77
Ahha. egyenes választ nem kaptam (kösz), de ahogy látom, már mindenkinek megvan rajtam kívül...
asszem akkor írok az Egonak.

Lockheed
Szerintem leesett a Cargo Life Support System c. probléma is. 😊 Gondolom azért nem ismeri az adatbázis mert beépített tartozék a TP hajókban. Kellett némi idõ míg leesett annak ellenére, h egyértelmû...

Valen
Nem, nem kell külön gombbal aktiválni a scennelést, csak közel mész 500 m-ren belülre 😊

Lockheed
Ááá dekemény! 😊 Végre vége a szüttyögésnek...

Végre használja az autópilóta a jumpdriveot!!! Ha van a hajón a command menüben lehet beállítani, h milyen minimális távolságra ugorjon és mennyi energiát vegyen autómatikusan!!!! <#worship>
Lockheed
Igen én is erre gondoltam ezért is hittem azt, hogy kell valami mert én olyan 150 méterre voltam a pirate stationtól és meg sem nyikkant...

Nekem se jött még meg, pedig email-t kaptam hogy 15.-én postázva lett...
Hát mostmár csak a jövõhéten lesz ebböl valami 😞

Valamilyen van, mert az adathurcibáló robot elvesztésekor is scanneled az escape pod-ot...

Juteszembe: Scopr barátunk mappere is mûködik jól a #1237-ben belinkelt kieggel. A log-ot ellenben a Dokumentumok\egosoft\x3tc alá teszi, nem a játék könyvtárába, mint a Reunion verzióban...

Lockheed
Hmm azért néztem be akkor mert nekem nem mondta, hogy initiating scan. Van vmi scanner a gépen, vagy magától csinálja?

Jogos...

Akkor most jön:

"GameStarts"=dword:000fffff

Egyébként meg: terranként is ronggyá lõnek, ha bemész a Föld szektorba. A gyûrû (Torus) védelmi rendszere kétszer szól, harmadszorra lõnek...

Valen
Na igen már megrendeltema +2 GB RAM-t meg egy új ATI kártyát 😄

Valen
PTNI HQ melletti Unknown sectorban:

5 km-re követtem a NOVA-t, mikor bedockolt, kijött 6 db M5/M4. Elindultak felém. tettem egy kört a bázis körül velük úgy hogy a Engine Tuninggal 275 Km/h -val mentem. Ezzel elcsaltam õket a bázistól. Közelmentem a bázishoz (500 m-re), és elbújtam az egyik szárny és a hajótest közötti üregbe. A scennelés kb. 1 perc, ezért a 6 db vadász mikor visszaért elkezdett lõni rám, de a fedezék miatt a Bázist lõtték.
Mikor végeztem a scennel, full speed és irány a kapu. PTNI HQ-ba már nem követtek.

Egyébként a Terran M4-sel 5 db 5MJ-s pajzsal 2 EMPC-vel simán lelõsz egy Xenon L-t.

Lockheed
Azt hiszem a lényeg lemaradt... 😊

Ha valaki szeretné már most látni a többi kezdést, akkor a spoilerben ott a lehetõség...

A Terran USC Commander annyival könnyebb, hogy egy M3-ast kap indulásnak, 6 db ágyúval, amúgy ugyanazok a kezdeti feladatok, mint az alap terran karakternek. A sebesség és fordulékonyság tunningolandó, mert alapon van, pénz egy ezres...

Regedittel keresd meg az alábbi kulcsot. Alapártelmezetten 0 az értéke, javítsd ki az itt is látható ffff-re és megnyílik az összes indulási lehetõség, ami a doksiban is fel van tüntetve...

Amúgy bõ 1 és negyed óra volt a telepítés valamiért, ellenben full grafikával (4xAA, 8x AF) simán fut a 3.2 GHz-n pörgõ E8200-assal 4 GB 800-as DDR2-vel és NV 8800GTX-szel..

Lockheed
Hát szerinte arra lehet csinálni kell egy külön joy configot ami folyton nyomja majd és mire egy capitalt meghegeszt addig megkajál az ember... 😊

BuriP
Ez a hajójavítás szkafanderben nagyon jó dolog, a claimolt hajókat is feljavíthatod ingyen, úgy adni el. Tetszik. <#eljen>párszor már nekem is szükségem volt rá, vadászoknál csak egy-két percig tart, kiváncsi vagyok, nagy hajókat hogy javít.

Szerintem igen.Nem mindig a harc a megoldás mindenre.<#awink>

Talán kereskedni kellene az elején.Többieket olvasva kissé nehéznek tûnik a "hazafi" stilus.

Lockheed
#1259-ben leírtam a lényeget. 😊

Jackson elküld a PTNI Headquarterts melletti Unknown szektorba egy novát követni ami egy kalóz stationra megy. No itt 3 buster és 3 M megtámad ami a félig felfegyverzett Terran M4-emnek a biztos halált jelentni... A lényeg, hogy ne menj 10 km-nél közelebb hozzá hanem csak kövesd. Jönnek majd szembe kisebb kalóz csapatok ezeket kerüld ki alulról/felülról vagy oldalról olyan jó 15-20 km-rõl. Mikor odaérsz a bázishoz jön rád 3 buster és 3 M ami ellen tehetetlen az ember a kezdõhajóban. Én elcsaltam õket a bázistól olyan 50km-re majd mivel már az engine tuning megvolt odarohantam és befogtam a bázist de nem történt semmi. Utána jöttem rá, hogy lehet scannert venni kellett volna... Ciki. Mindegy szét lõttek, mint a rongyot. Majd visszatérek rá ha lesz egy kicsit jobb hajóm mert ez így gáz. Csak ami idegesít, hogy 5 percenként bejelentkezik az a gyökér és aktiválja a guidance systemet ami bõszen mutogatja, h merre menjek és közben csipog.

BuriP
Akkor lehet hogy távolról kell követni, hogy ne fogjon gyanút?

BuriP
Argon patirot (katona), kereskedõ, kalóz.

Csak annyit tudok, hogy anxiety= aggódás, aggodalom.

Argon kezdéseknél milyen lehetõségek vannak?

BuriP
Egy Terran, és Három Argon kezdési lehetõség van, de késõbb a játék elõrehaladtával, meg lehet nyitni még egy tucatot.