12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#3487 Patchel kapcsolatban pár észrevétel így hirtelen:
- patch előtt elvállaltam egy patrol küldit de elég játszhatatlan volt meg párszor ki is dobott a rossz FPS miatt, most nem ment 20 alá szóval ez pozitív
- megjelentek patrol küldikben a kalóz M2esek is eddig egy darabot nem láttam, a Centaur volt a max
- kapásból kész lett a Final Fury kísérgetős része a konvoy ment amerre mennie kellett nem bolyongott össze vissza talán kicsit túl könnyű is lett
Eddig pozitív! -
tomonor #3486 #3482 -
DarkBlade #3485 Hoppá.. szétesett a fejlécetek. Bár... lehet hogy csak nálam. FF3.0.4 -et használok. -
#3484 Ez pedig hasznos!
Turret fix -
#3483 Ehhe! :) Mozgó PITSTOP!
TOPIC -
tomonor #3482 ha esetleg furcsaságokat látnátok itt a topicban, kódokat próbálgatok... -
#3481 ATF Earth Access kell hozzá! A Terranoknál küldikkel tudod javítani a repudat vagy ha a HUBot bekötöd mondjuk a 347be és akkor tudsz vadászni is náluk. ATF reput szerintem csak a Terran plottal tudod növelni. -
#3480 Amúgy kivel (ATF vagy Terran) és mennyire kell jóba lenni ahhoz, hogy bemenjek a FÖLD szektorbe? -
tomonor #3479 ahaaa -
SaGa #3478 Az oprendszer, de nem egy program. Nem kap többet, csak ha külön megmondod az oprendszernek, hogy adjon... -
#3477 Felismeri, de nem használja ki. -
tomonor #3476 32bites tudtommal 4 gigát ismer fel. -
#3475 Hát azért... 32bitesem van, és kihasználja nálam a 3GB-ot -
SaGa #3474 A rendszer hiába tud akármennyit használni, a 32 bites program változatlanul nem fog 2 gigánál többet. Másképp kezeli a 64 bites rendszer a 32 és 64 bites programokat. -
#3473 Balee: Gratula
Lockheed: eddig egyszer sem írta külön, hogy TP, meg mindig azt mondta, hogy "Ok, I'm on your ship. Step on it!" -
Gunslinger #3472 [i]Tudjátok már, hogy a hub plotban javítottak-e a nyersanyag arányokon?[i]
Igen, a Microchip mennyiséget negyedelték, a többi maradt. -
#3471 Néha kifejezetten TP shipet kérnek nem azért ? Bár nekem volt olyan, hogy nem volt a Briefingben, de elfogadtam és még sem szállt be! Ezért előtte mindig mentek! :) -
#3470 Hazajövök a szokásos 5-10 helyett 65 új hozzászólás ez igen!
Ma meglett a vizsgám amire készültem múlt héten mindjárt kipróbálom az új patchel a Final Fury kisérgetős küldit.
Tudjátok már, hogy a hub plotban javítottak-e a nyersanyag arányokon? -
#3469 Huhh.. ez az 1.3 foltocska érdekes. Az egy dolog, hogy már vagy 3 ATF flotta (flotta=roh@dt sok hajó) elment a Saturn és a Jupiter rendszernél, de ez a rohadt taxis küldi. Be se szál az emberke a hajóba (mondjuk a vezetési stílusom miatt nem csodáxom, de akkor is!). -
Gunslinger #3468 Hehe, nyugi azért még szeretünk :DDDDD -
tomonor #3467 Azért néha nyújtjuk a szintet :D
Népszerű témák
1. Grand Theft Auto IV
2. Ismerd fel a képről az autót
3. Modellautók
4. Football Manager
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. Test Drive Unlimited
7. Euro Truck Simulator
8. XBOX360
9. X3 - Terran Conflict
10. Humoros és aranyos képek, videók
-
tomonor #3466 ->-> -
Gunslinger #3465 Jajmár, főnökről jót vagy semmit, igaz? :-D Egyébként tényleg baromi sokszor be volt már linkelve. :-)
Más: 1.3 patch után nálam egyszerűen nem akarnak elfogyni a Xenon sectorokból a xenonok. X472-őt anno úgy ahogy kitakarítottam, gyakran visszajöttek, de elhanyagolható mennyiségben, de az X347-et viszont csontra kipucoltam, beraktam egy Deimost meg egy Osaka-t állandó járőrre, hogy megvédjék a tekintélyes mennyiségű átutazó kereskedő hajókat, de a patch után egyszerűen olyan durva Xenon invázió jön folyamatosan, hogy már két M2-es kell a védelemhez és gyakran nekik is csúnyán megsínyli a pajzsuk a Q-k támadásait. Kb. olyan 5 percenként 2-3 Q egyszerre beugrik miután az előző turnus ki lett takarítva, Xenon P-k és PX-ek látszólag rendszertelenül ugranak be, a kis vadász aprólék meg állandóan jelen van, a patch óta még 10 másodpercre sem volt xenon mentes ez a szektor. -
tomonor #3464 *juk -
tomonor #3463 ...visszatérve a vidi versenyhez, ez nem tartozik hozzályuk, ugyanis az alkotója egy másik vidit nevezett, ám ez is nagyon bejön.
5/5* -
#3462 Simán! :) Egyébként szerintem mindkét játéknak lenne mit örökölnie a másiktól ezért jön föl mindig! -
#3461 Ááá ez tényleg durva videó! :) Egyébként a datasheet file megvan csak a topicot nem lelem! :) -
#3460 Nesze nekem, beírok egy poént, és megint előkerül az MMO vesézésének a boncolgatása... -
tomonor #3459 hallod lockheed, nem találom a régi database-t (véletlenül kitöröltem a gépemről asszem) ám ha jól emlékszem az egosoft fórumain az X3-TC spoilers topikban találtam és Encyclopedia a fájl neve. -
tomonor #3458 jó utat o: -
#3457 Anno írtam róla a lapomon, majd előhalászom, de most megyek kórházba látogatóba. -
#3456 Szerintem szabadság és az elérhető dolgok terén csúnyán veri ezt a játékot de nem is nagyon lehet összehasonlítani! Amikor összejön 50-60 ( or more ) jó hozzáállású player egy corpban és beállnak egy nagyobb allianceba azért akkor nagyon nagy lehetőségek nyílnak meg előttük. Megkaják mondjuk egy régiónak a felét/harmadát és akkor ottvan 10-30 szektor ami a tied. Te vagy a rendőr a környéken, az erőforrássok a tieid, aki idegen bejon az shoot to kill! :) Imádtam. Persze ezek az előnyök mind a játék MMO mivoltából adódtak. De ott imádtam üzletelni is bár már sajnos nincs escrow de irgalmatlan pénzeket kerestem researchel. Volt 2db T2 BPO-m is! :) Nekem is tetszik a Trinity csak sok hajó ilyen babakékes/rózsaszínes lett sajnos! :)
JGE - várom! :)
BP - eddig nem is hallottam róla! -
#3455 Hé, az, hogy felér az X3 graffal, az nem azt jelenti, hogy bejön, Az EVE nekem mindig a classic, régebbi graf marad, mert annak van olyan hangulata ;) -
tomonor #3454 Apropó, ha már EVE Online, akkor ez a videó bizony ám odab@sz :D
-
tomonor #3453 azt mondtad hogy a trinity neked nem jön be o.o -
tomonor #3452 nos igaz hogy a próba verzió alatt nem volt alkalmam teljesen kipróbálni, ám ha összehasonlítom az X2-vel... Amikor nekikezdtem rögtön bejött! :D Emléxem, először elrepültem Red light-ba, aztán a paranidoknál kötöttem ki... Persze fogalmam nem volt mi merre van, vagy egyáltalán mi-mit csinál, stb, ám nagyon ott volt. -
#3451 Hááátttt.....a Trinity felér az X3-al (majdnem), és elfut a laptopomon+ ott van (lesz) a JGE meg a BP -
#3450 Uhh én vagy 2 évet beletoltam. :) Imádtam/imádom. A szabadsága és a kereskedelem működése nagyon bejött. Nameg a pezsgés 0.0-ban! :) -
tomonor #3449 szerény vélemény: nekem nem tetszett. Az elgondolás nagyon profi ám gyakorlatba nekem nem jött be. Továbbá point n click... Sajnálatos... -
#3448 Hát én megmondom őszintén számomra a best of MMO az az EVE! :) Bár már nem játszom de kívánom! :D Ha beemelnék a joystickos irányítási rengszert és egy legalább ilyen célkeresztes belsőnézetet annak nagyon tudnék örülni! Bár így is szerintem a legprofibb point 'n' click irányítása van amit valaha láttam de tényleg jó lenne egy szabadabb, kézreállóbb irányítási rendszer...