12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • SaGa
    Akkor az lehet még a baj, hogy nincs a megadott távon belül, megfelelő áron, alapanyag. Az állomásnak és a hajónak is meg lehet mondani (ha jól emlékszem), hogy mekkora jump distance-on belül kódoroghat áruért. A hajóé feülírja az állomás távolságát, így ha a hajónak kevesebb van beállítva akkor csak azon belül mászkál.

Amikor a cuccok árát piszkálod, folyamatosan mutatja, hogy milyen távra lehet azon az áron kapni belőle. Ha 0, akkor annyirét nincs egyáltalán, az általad már bejárt univerzumban.
  • BaLeeX
    Vagy 2 milla persze.
    De asszem a kereskedőknél be lehet állítani hogy global accountról vegye a pént vagy az állomáséból.

Legalábbis mintha láttam volna ilyesmit.
  • SaGa
    Van pénze az állomásnak? Anélkül nem megy...
  • Lockheed
    Hát én szeretem nézni, ahogy mindig a szitutól függően alakítja a fegyverzetet. Viszont tényleg nagyon sok energiát spórol meg!
  • r4pt0r
    Ettől a fegyvercserétől mindig kiráz a hideg. :D

A fighter behozza a cuccot az még akár reális is lehet.
  • Lockheed
    Ami még nagyon tetszik, hogy ha beállítom akkor a MARS behordatja a fighter droneokkal a lootot is ami sokkal valószerűbb, mintha FTU-t használnék másrészt nem kell egy másik hajóval szöszölni...
  • Lockheed
    Kis hozzáfűznivaló ehhez. Azt mondták, hogy a becheatelt dolgok nem működnek rendesen hála istennek. Arra voltam kíváncsi, hogy ez működik-e vagy sem. De minden eddigi funkcója megy...
  • Lockheed
    Én is kipróbáltam, hogy ha megvenném működne-e minden benne de nekem jó volt... Egyébként én is visszatöltöttem, mert ezzel a HUB-bal meglehetősen jól haladok és már benn van a cucc 2/3-a.
  • Lockheed
    Huhhh az előbb csináltam egy Very Hard Patrolt CloudBase North Westben. Hát ez az Osaka + MARS verhetetlen. Minden fegyverből annyi van a raktérben, amennyi pont kell, hogy mindenhova föl tudnám őket rakni ahova fölmegy. Pl.: megy a hajóra mondjuk 12 PSP ( 4 elölre 4-4 oldalra és 4 hátra ) akkor berakok annyit, és mondjuk rámegy 20db EMP valamilyen elosztásban akkor abból is rakok be amennyi pont fölmegy és SSC-ből is pont amennyi kell. Nagyon jól nyomja ez a MARS. Megfigyeltem, hogy menet közben amellett, hogy cserélgeti a fegyvereket ( pl távoli vadászokat EMP-vel lövi ha közeljönnek akkor SSCvel ) de nem is rakja tele a turreteket csak ha muszáj ezáltal spórol az energiával. De amikor 5 K vett körül akkor mindenhol PSP volt és sz@rt a kishajókra! :) Nagyon effektíven csinálja a dolgát. :) Ha rakéta jön közelről akkor az prioritást élvez, ha messziről akkor kihajigál droneokat elfogásra akik a végén visszajönnek. :) Nagyom tetszik...

Kép 1.

Kép 2.
  • BaLeeX
    Valaki becsítelte már a Player HQ-t? Tegnap kíváncsiságból meg akartam nézni hogy néz ki, vettem egyet a Marauder shipyardon és le is tettem. Egy grafikai bugos valami volt. Pár dolog látszódott belőle (pl. dokkoló kampók) a többi dolog mintha nem is lett volna. Dokkolni tudtam bele de gondolom ennek nem így kéne kinéznie. :D

Képet nem csináltam és már visszatöltöttem másik állást.
  • Lockheed
    Háát tény, hogy több gomb van rajta mint egy átlag billentyűzeten ha a Shiftet és a profilváltó gombok által létrehozott mennyiséget nézem. Egyébkén szimulátoros repüléshez vettem nem ehhez de persze ha már van használom. :) Jaja, pedált is használo a rudder miatt, azt szoktam meg... Meg alapból így ismerte föl a játék szóval nem variáltam. A Wingeket és a Turreteket szoktam leginkább a G gombokról kezelni minden mást a HOTASról. ( Hands On Throttle And Stick )

Áááá scriptek nélkül megőrülnék! :) Nagyon élvezetes dolgokat csinálnak mostanság...

LCD - értem. :)
  • NONPLUSZULTRA
    A Joy tetszik, bár ha lehet ilyet mondani, ehhez a játékhoz túl komoly - mellette miért van szükséged billre az átnevezéseken kívűl? Én csak X3ban repülök
    A pedál egyszerű nagyszerű darabnak tűnik - X3hoz is használod?
    Az LCD azért invertált, mert sötétben szeretek játszani, és a billentyű kellemes lágy fényéhez képest egyébként szembántó lenne.

A legjobb egy hajó irányításához a Rudder Optimization - most kezdtem újra a játékot, és mikor még csak egy szem hajóm van 1000 credittel a szkafanderem zsebében, bizony lehet akármilyen Joystickom amíg nincs feltuningolva a kicsike.

Scriptek: most megjátszom az ártatlant, és "tisztán" nyomom a játékot. Így legalább nehezebb.
    Amíg kijön az XTM a TC-hez (vagy bármilyen más fasza mod) addig nem akarom modifikálni - akkor már úgyis muszáj lesz, és addigra szépen kikísérletezitek ezeket a scripteket, nem is beszélve arról, hogy a következő néhány patch mennyire fog a jelenlegi scriptekkel összeveszni addigis drukkolok nektek.
    Kivétel a Scrop Map. Ezzel csalok: egy külön X3 TC-t telepítettem erre a célra, egyszerre indítom a két játékot, és ALT+TAbbal váltok a kettő között, ha aktiválni szeretném a keresést. így az alapjátékom "tiszta" marad.
  • BaLeeX
    Nekem valahogy ez a Commerical cucc nem nagyon akar működni vagy nemtudom. Beállítom az árukat meg mindent értelemszerűen a hajók meg állnak továbbra is az állomáson.
    Parancsnál meg ott van hogy CAG on standby... és none.

Közben a gyárban az egyik nyersanyagból szinte semmi nincs mégsem indulnak el.
  • Lockheed
    Ööö szerintem igen... De csak tipp. Én egy tonna hajót használok ( TS ) aminek az a homebase-e és hordják bele a cuccot... Persze csak olyan területre nyitok kapukat ahol rengeteg a keresett erőforrás és akkor az AI is hordja befelé.
  • r4pt0r
    Hülye kérdés ha használom a Commercial Agent scriptet, akkor be lehet állítani homebasenak a Hubot hogy töltse fel minidig cuccal?
  • Lockheed
    Tele vagyok furcsa dolgokkal. Be van kötve a HUBom a Saturn szektorba és mit láttam keresztülrongyolni a szektoron? :)

KÉP.

Argon Rapier! :)
  • Lockheed
    :))
  • Vitez77
    Biztos spacefuel destilery árleszállítás volt...
  • Lockheed
    Kíváncsi lennék a Teladi srácok mit gyűlnek a ShipYardon... :) Oldalt is forog egy hajó szerintem az is be akar állni... :)
    Kép.
  • Lysandus
    Köszi az infót!
  • Lockheed
    Új kell hozzá. A Downloads pagen az is ott van.
  • Lockheed
    Háát azt is bár főleg régebben de azért rengeteget időt töltöttem azzal. Éveket. De az időm nagy részében ha repülök akkor LockOn vagy Redviper. Néha FSX.
  • Lysandus
    A TC-hez új Cyrow installer kell, vagy jó a régi X3-as?
  • Lysandus
    Nocsak! Te is Il-2-őt nyomsz? :-)
  • Lockheed
    Ooops! :) Commodity nem community! LOL! :)
  • Lockheed
    Amúgy ez is valami hasonló dolog lehet. Azért szerettem amúgy a Station Managert mert az jóval egyszerűbb volt. Elindítottam és tette a dolgát.

Community Logistic Software
  • Lockheed
    Auu. Még most nézem, hogy invertben hazsnálod az LCD-t ? Én nem bírtam hozzászokni... :)
  • Lockheed
    Au elbattam a linket. :)

Szóval erről beszéltem...
  • Lockheed
    Az Cyrow installer által használt fileformátum...
  • Lockheed
    Jó kép! :) Késik az órád! Egyébként amint lehetett gyorsan lecsaptam a kék G15-re! :) A joyom meg Saitek x52. pedált
    is... :) Bár mióta kinn a TC nem sokat repültem.[
    Viszont így legalább könnyen definiálok bármit bárhova. A repülési funkciókat szoktam amúgy a Joyra a billentyűzetre meg a Wing commandokat meg a Turret controlt.
  • Amaro
    Friss anyag complexépítőknek és rendmániásoknak:
    Rotate and move objects

Alakítsunk G15 klubot :) Mikor lesz hozzá TC szkript? Akarom, most!
  • Lysandus
    Mi az az SPK? (Hót komolyan kérdezem...)
  • NONPLUSZULTRA
    Neked is G15-öd van?? Akor jó sokan vagyunk ezen a fórumon ilyen billel. A 3x18 gomb bármire elég kell, hogy legyen. Egy jó Joystick-el, meg pláne.
    enyimé
  • BaLeeX
    Ez az, ez kell a népnek!
    Alig várom, hogy hazaérjek és kipróbáljam!

A linket rosszul írtad be itt van helyesen.
  • Lockheed
    Csináltam belőle SPK-t magamnak és földobtam ide h másnak már ne kelljen szöszölni vele... :

Commercial_Agent_08-11-22_X3TC_3.1.01 - DATA.HU

És itt vannak a hozzá szükséges dolgok szintén SPK-ban:

Neccessary Libraries - DATA.HU
  • Lockheed
    Nem tudom én Joy-al játszom szóval nem zavar az egér bár szerintem nem rossz az új irányítási rendszer. De ez lekapcsolja a teljes HUDot, sidebart, mindent...
  • Lysandus
    Itt a link:

Commercial Agent
  • tomonor
    feltezsem ugyanaz mint a reunionba, csak ha klasszikus módba vagy akkor látszik a kurzor karika.
  • Lysandus
    Hoppá, most nézem a modlistát, van már Commercial Agent script is.

Ugyanaz, mint az X3R-hez kiadott hivatalos bónusz packban volt. Illetve van még benne némi extra. Valaki hiányolta a Station Managert, a Commercial Agent sokkal jobb volt!!!
  • Lockheed
    Hogy milyen egyértelmű dolgokra jövök rá időnként... :) Most éppen a SHIFT+H milyen jó dolog is! :D