X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van rá billentyûparancs is, de még nem próbáltam.
Érzésem szerint könnyebb kezelni a mostanit, de én speciel nagyon megszoktam a régit. Már vakon vásároltam meg szinte minden ment fejbõl. Néha már reflexbõl nyúlok a nyilak felé. 😄
Gyönyörûen néz ki.

Nem értem amúgy mért olyan ember teszteli a játékot, aki utálja az ûrszimulátorokat.

Irányítás át lehet állítani a régire, nem?
Legalábbis ezt ígérték.

Jaja, jó volt néha a hülyeségeket olvasni, jobban élt tõle a világ.
Bár azért az sokat segít, hogy nem kell majd végigjárni az állomásokat xenon vagy fejvadász küldikért.

Mostmár néha hajók is adnak küldiket. Meg láttam, hogy egy borron egy Dolph. Sup. Freit.-et akart eladni ócsón. <#wow1>
azért a bbs hiányozni fog :{

A tunnelrõl meg annyit hogy ugyanaz mint az X2-ben... >.<

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Kiszedték a Buletting Boardot. Most kis ikonok jelzik az állomások nevei mellett, h hol van valami feladat, vagy más érdekesség (pl. szektor térkép). A küldiket meg a kommunikációs csatin keresztül lehet elvállalni.
Picit szokatlan volt az elején, de sztem jobb így. 😊
BuriP
Én hülye szép kényelmesen megrendeltem az Ego-tól a játékot, és most várhatok. Közben 3Km az osztrák határ, egy órán belül megfordulhatnák, a MM-ben vagy a Libroban biztos megvan már.<#falbav>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Ha kell készítek pár screenshotot.

Az irányítást egyébként nagyon meg kell szokni.<#felkialtas>
A tunel effekt ki/be kapcsolható ízlés szerint.
BuriP
Az Ego mai képe se kutya.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
A német gamestar oldalán van egy tesztvideó, 2:37-nél látni ahogy egy terrán M3-as scimitar(vagy hogy hívják megy egy ilyen alagútban. Eléggé lehúzzák a játékot, a menürendszert és az irányítást szídják.(62 pontot kapott a játék) Most látom letölthetõ a videó nagy felbontásban.

A link majdnem elmaradt.

Vitez77
Linket, linket, linket (és egy üveg sört, de addig is ) linket!

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

MUTI! LINKEEEEET!!!!

BuriP
Láttam az elõbb egy tesztvideóban hogy a TC-ben újra látható lesz ahogy a szektorok közt a hipertér-alagútban megy a hajónk. Tudom hogy ez csak egy kis grafikai tuning, de unalmas volt a reunionban mindig a fekete képernyõt bámulni, amíg betöltötte a játék a következõ szektort.

rodzsi
áááááááááááá nem bírom már, valaki már játszik a gammel, nekünk meg még sehol sincs :S:S elolvastam vagyis átfutottam a manualt hááát már az megfogott basszus, és különösen a terran oldal érdekel és látom h szétvált egy cégra az AGI Task Force-ra ahol a reunion-os hajók találhatóak meg, kiváncsi leszek a saját hajóikra 😄😄😄 na már nemkell sokat várni 😊

Ego fórumán meg látszik megint szopatják az embereket a másolásvédelemmel mert valakinek nem megy.

Steamen már tolják, irigykedve látom. 😄 Ha valaki esetleg el szeretné olvasni a manualt itt megteheti.

Kék G15-öm van, remek billentyû. utolsó darab volt Gyõrben, még év elején. Direkt a régit vettem. Örök darabnak szánom, már átmatricáztam a billentyûket magyarra.
Remélem, hamar lesz hozzá TC applet.
Joystick: Logitech Extreme 3D Pro. Annyira bevált, hogy nem ájulok el más botkormányoktól.
Egér: Logitech MX Revolution - ez egy kalap szar az árához képest. Fele annyiért király darab lenne, de nem éri meg az árát.
Egéralátét: Razer eXactMat - szuper. (kár, hogy zöld rajta az irkafirka, és nem jön le).

Kids, don\'t try this at home!

Hmm egy helyen még tudok, csak nem jut eszembe az internetcím... 😊 Holnapra utánajárok!

BuriP
Van egy térkép a TC-hez, német, kicsit kusza, de ez van. letölthetõ innen.

BuriP
Patch-em már van, most már csak frissíteni kell. Mondjuk a játékkal!<#nevetes1>

Valen
de kék G15-t már nem kapni 😄

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Nekem is a kék van. Minden kék nálam. Szobám, gépem, világítás, HOTAS billentyûzet. Minden ami lehetett az kék! 😊

Valen
A G15 BLUE még esetleg, de a piros nem illik a számítógép többi részéhez :

Desktop 1

Desktop 2

Desktop 3

Desktop 4

Desktop 5

Desktop 6

Nekem mióta kijött azóta G15 van és nagyon-nagyon megérte. Jó nagy, kényelmes és kellemes használni. Vagy ilyet vennék vagy az új Saitek Cyborgot. Mindkettõ nagyon tetszik. Bár utóbbit nem ismerem csak egy expon láttam kiállítva de nagyon jól néz ki!

BuriP
Most látom ez a te listádon is szerepel.<#nezze>

BuriP
Nekem ez tetszik nagyon.:link

Valen
Az alábbi új billentyûzeteken gondolkodok, csak nem tudom melyik érné meg 😄

1. Roccat Valo

2. Razer Lycosa Mirror

3. Saitek Eclipse III

4. Saitek Cyborg Keyboard

Szerintetek?

Valen
Néztem MédiaMark-ban, és aminõsége nekem elsõre kicsit gagyinak tünt. a gombok mozogtak, a leütés is eléggé problémásnak tünt és az egész olyan ... kicsi.

Nagyobbra számítottam 😄

Igaz, nekem csak egy

Logitech Cordless Freedom Optical van, de at egér már egy Razer Copperhead Blue

yet;

ott hibádzik a dolog hogy X3-TC-hez még nem írtak olyan progit mint az X3:R-hez amivel kijelezné a játék adatait...

Nagyon jó! Cyrow g15 scriptjével használom, igazi csemege! 😊 A lényeget mindig látod szem elõtt menüzés nélkül! 😊 Imádom! Nagyon-nagyon-nagyon megéri az árát. És persze itt is van 3x18 programozható gomb ami tényleg mindenre elég.

Vitez77
Mily igaz
Nyárra tervezem a megvételét. Hacsak nem találok jobbat 😄

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Hmm rengeteget repülök repülõszimulátorokkal ezért beruháztam úgy 2 éve egy HOTAS-ra amit meg kell, hogy mondjak prímán lehet használni Xhez is. Imádtam, hogy az összes gombját lehet programozni ami komplett billentyûkombinációkat jelent és van rajta egy profilváltó gomb ami a gombok számát megháromszorozza plusz van rajta egy SHIFT gomb, amit ha lenyomok akkor x2. 😊 Szó mi szó imádom. Csak az X miatt nem vettem volna de mivel szinte csak szimulátorokkal játszom így megérte beruháznom rá, mert hatványozza a játékélményt... Ha valaki esetleg gondolkodik ilyesmin akkor teljes szívvel csak ajánlani tudom. Jött már ki újabb verziója is ami persze valamivel jobb, mint ez de ezzel együtt ennek csökkent is az ára bár én még olyan 30 körül vettem és Belgiumból. Itthon sztem már 25nél olcsóbban is lehet kapni.

Én Saitekre esküszöm ha játékvezérlõ. Ha billentyûzet vagy egér akkor pedig only Logitech G series! 😊

Magyar link.

Gyártó honlapja.

Valen

elötte ilyennel toltam, csak az javíthatatlanul tönkrement 😞

Valen

Hamár lúd, legyen kövér 😄

Vitez77
Sztem egy kompresszorral megtod majd javítani.

aaaahaaa... szal ha használom és nem javul meg, akkor szeggyem szít és nézzem meg mit tehetek =P

Nekem is olyanom van, mint a #866, ha sokáig hanyagolom, elkezd húzni de használattól megjavul. Már 2x szétszedtem egyébként, mert a használattól forgácsolódik (enyhén) a rúd és a keret, amihez hozzáér, meg a forgácsok beleragadnak a felhordott szilikonzsírra, és néha ki kell pucolnom.

Kids, don\'t try this at home!

Vitez77
Marokvastagság/dõlésszög/magasság/ujjtávolság beállítások. A felsõ fekete meg egy extra gomba: azt használom strafe-ra.

mik azok a csavarok rajta? 😛

az enyémtõl biztos nem marad el, ugyanis elromlott xD Esetleg vki tudja hogy kéne megjavitani hogy rendesen húzzon? Egyáltalán vmi ötlet?

Vitez77
Attól tartok az enyém a tietekhez képest elmarad:

Én már letöltötte, holnap hazaviszem a pendriveon

jah <#hehe>

Megviselte a sok csata a kalózokkal. 😄

Enyém. Csak már nem teljesen húz jobbra <#pardon1>

BaLeeX
Letöltöm most, még a nagy roham elõtt. <#vigyor3>

Drágaságom az X3 Reunion óta a polcon pihen és várja, hogy újra kézbe vegyem és leporoljam.

Remélem már nem sokáig kell várnia. <#beka2>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ha érdekel valakit a teljes:

New Features and Improvements:

- Enabled mouse control in external view mode
- A whole new mission to scan for valuable asteroids
- When a target is lost, the nearest enemy is targeted automatically
- Added SETA button in the HUD
- Improved mouse support in menus, particularly in the sector menu
- Animated sector map rotation when changing axes, smoother zooming animation
- In Comms menu player choices are available immediately
- Updated graphics in universe map and messages
- New sound effect for Trans-Orbital Accelerators
- New sounds played when missions end
- Added notification when trying to collect something with full cargobay
- Improved boarding crew functionality
- Several new ingame tips
- Added various script commands to the script editor

Fixes:

- Argon Weapon Component Factory had redundant secondary resources
- Boron Recon Drone Construction Facility had redundant secondary resources
- Split Ore mine L and Teladi Teladianium Foundry L prices corrected
- Autopilot buttons in context menus now always refer to the player ship
- Autopilot commands did not work when docked in classic steering mode
- Jumpdrive commands to other ships could affect the player ship
- Comms options for manual docking was not available for player stations
- Wrong resource station jump range in player station menu
- Marines could be transferred to a ship which cannot carry them
- Terran sectors were shown as being within jump range
- Lensflares could shine through monitors and cutscenes
- Leader ships in Kha'ak clusters were decoupled incorrectly
- Fixed Argon mission actors with gender mismatched names
- Fixed several issues with invincible astronauts
- Made key name mapping more consistent
- Missions updated to handle boarding on mission ships
- Fixed several tutorial issues
- Fixed several corporation mission text messages
- Return ship mission now aborts correctly
- Minor improvements and bugfixes

máris? <#idiota>

Sajnos manapság már az elõtt van patch hogy kijönne egy játék. Viszont ahogy olvasom van benne új küldi meg 1-2 hasznos dolog. Így egy tökéletes játék még tökéletesebb lesz. 😄