X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És én meg holnapra terveztem a pihenést.
Na, asszem lemondhatok a social life and/or sleep-rõl megint <#idiota>#idiota>
BTW: nekem 22:10-kor küldték <#bee1>#bee1> Talán 10 perccel korábban jön meg akkor hozzám <#idiota>#idiota>
天使たちは私を見守る
22.20kor jött az E-mail!!!
Dear Customer of the EGOSOFT onlineshop,
We would like to confirm that your copy of X3:Terran Conflict is on its way already. All copies of the English version were sent out Oct. 15th and should arrive soon.
When you receive your copy, please have a look at the EGOSOFT.com website to check out the latest update to the game. We did release Update 1.2 today already together with a new mission and a number of improvements.
Thank you once again for your order. Enjoy the final installment of the X series!
-Bernd Lehahn, EGOSOFT
15.-én küldték el, holnap normál munkanap, kis szerencsével megjön!!!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
A képen mindig is piros volt már akkor is amikor az enyémet vettem pedig az kék... Láttam kirakva kéket olyan 5-6 hete amikor voltam benn.
Viszont amit belinkeltél szerintem ronda meg nagyon zavaró tud lenni ez az összezsúfolt billentyûhalmaz.
Csomó idõ kell míg megszokja az ember.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Kids, don\'t try this at home!
http://ipon.hu/webshop/product/logitech_g15_angol/6933
Az lene a kérdésem h a jövö hét szombatján megrendezésre kerülö game show-n nem tudja valaki h bemutatják e az x3 TC-t mer akor az egy külön élmény lene nekem adig is mig meg nem tom szerezni
Tuti tele lesz "elhagyott" cuccokkal, eddig mindben voltak ha jól tudom.
bebolondult a számláló xD
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
Nem volt új infó, h nincs benne ezért mertem leírni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
天使たちは私を見守る
Jó lenne ezt kiírni a topic címe alá, meg egy bannert is betenni végre. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mi számít SPOILERNEK:
- Történeti szál bárminemû konkrét vagy ráutaló vagy érintõleges felfedése
- Olyan titkos, secret, meglepetés, felfedezésre váró helyek/tárgyak/események, melyek bárki számára több-kevesebb játékélmény változást (csökkenést) von maga után.
OK?
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Ne, inkább ne mond meg: had legyen meglepi 😄
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Csak én úgyis kereskedéssel kezdeném, így ez a start számomra jobban fekszik.
Terranként katona vagy, így valszeg egy vadásszal indulsz. Ha alig várod, hogy vadászgass akkor inkább azzal kezdj. <#smile>#smile>
(Szerintem)
több pénz hamarabb lesz csatahajó 😄
mondjuk én is jobban szeretek inkább a gyors vadásszal a sok nagy hajó között irtani az ellent 😊 jobb látvány
Írták, hogy ilyenkor meg kell majd csinálni pár átkötõ küldit pluszban.
több küldi -> több pénz. Meg így gyorsabban lesz tõkém. <#kacsint>#kacsint>
kezdek bedilizni :S
Már el is kezdtem a jól bejáratott szilikon kereskedést az elején.
Közben meg rácsodálkozom az új dolgokra.
Mind a négy kezdõ "karakterrel" végig lehet játszani a sztorit és van Terran kari is, <#finom>#finom>
és most csak ismerkedsz a játékkal?
gondolom itt is teljesen a nullárol indul az ember igaz???
lehetsz rögtön a sztory vonalon terran-okkal is??
Annyi meg, h ha megveszed, akkor 5 aktiválásod van, de egy év múlva leveszik a progiról a másolásvédelmet. (steam fórumon írnak róla, még az egyik fejlesztõ is hozzászólt).
akkkor kb 10mb-s nettel lejön 1-2 max 3 óra alatt, meggondolandó 😄
tûzfalas engedélyezés?
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Mondjuk reggel volt vagy fél óra amíg dekódolta magát a preload-ból. Azt hittem megõszülök. <#unalmas>#unalmas>
a steam-en kb mennyi idõ lenne mig lejön? mert lehet ott kéne gyorsan megvenni 😊
vagy nem ajánlatos?
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る