12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • tomonor
    köcc :P
  • BaLeeX
    Designes! Grat! :)
  • tomonor
    Kipimpeltem egy képet o.o
    Eredeti kép

új

resized
  • Lockheed
    Ahham!
  • tomonor
    Hidd el, deszeretnék én játszani vele, ám a gépem tuti nem vinné, és most kaaprintottam meg a BF2142-it szal az lefoglal :)

Úgyhogy videómegoszókból, képekből illetve a hírekből játszok a TC-vel :P
  • BaLeeX
    Egy biztos, azt nem lehet rád mondani, hogy nem foglalkozol a topiccal. A játékkal meg még nem is játszottál!
    Respect!
  • tomonor
    Terv:
    -Banner (kapcsolódó link: egosoft.com)
    -Hasznos gombok
    --------------------------------
    -Hasznos dolgok
    -Kapcsolódó oldal linkek
    -Nagy modok
    -Hasznos scriptek
    -Javascript:openwindow szerű topikszabály leírás
    -Spoiler gomb
    -Media player (legjobb X zenék összeválogatva

--

-Átméretezhető Text-Area
    -Fórum hozzászólások

Nos, valahogy így tervezem a topikunkat ^_^ (ám idő kell)
  • Lysandus
    Tudom, hogy én vagyok a béna.

Tehát akkor először Cyrow-val a könyvtárakat, majd utána szintén Cyrowval az Agentet?
  • tomonor
    XP
  • sandros
    Az enciklopedia megmondja pontosan hogy mi hol kaphato.
    De egyebkent Jumpdrive van a Foldon es a Home of Lightban (biztos mashol is). A Salvage Ins. a Heretic Endbe, de a kulonbozo HQ-kban is megtalalhato. A Military baseken is korul nezhetsz. A Salvage Ins. csak akkor lathato ha te dokkolsz be a stationra.
  • Lockheed
    A mellérakott tömörített könyvtárak ugyanazok, mint ami az spkban van csak ott van kibontva is. Először rakd föl a Neccessary Library scriptet utána az Agentet. Nekem megy...
  • SaGa
    A Terracorp HQ árul mindkettőt, de máshol is láttam belőlük...
  • Vitez77
    Apropó: Jumodrive-ot hol lehet venni? Mert ugye Goner templom az most nincs.
    Extra pontért még egy kérdés: És Salvage Insurencet hol találok? :D
  • SaGa
    Az .sk-ban benne van minden, ami kell, így nem kell más könyvtárat bemásolni sehova. Ez egyswzerűen a többi könyvtár megfelelő formátumú tömörítvénye, amit a script installer kibont és szétpakol. Annyiból jobb az spk használata, hogy az installer le is tudja szedni azokat a fájlokat, amelyek oda tartoznak, ha már nem akarod használni. Nyílvántartja, mi van benne és egyben kezeli.

Kell még hozzá az ugyan onnan letölthető Befehlsbibliothek is, anélkül nem működik. Talán a beállításoknáll, az AI konfigban is engedélyezni kell...
  • Lysandus
    Halihó!

Letőltöttem az összerakott spk-t, beraktam a Cyrow installerrel, de béna vagyok, így nem működik. Mi az ördögöt kell csinálni a könyvtárakkal, amik szintén tömörítve vannak? (A commercial agentesre gondolok) Felül kell írni vmit? Vagy bemásolni a főkönyvtárba?
  • SaGa
    Nem úgy vettem észre, de lehet, hogy tévedek...
  • mrzed
    Az végülis nem lehet gond, mert a másodlagos alapanyagok csak a NPC gyárakban szerepelnek...
  • SaGa
    Tartok tőle, hogy semennyire. Kicsit eltérnek a másodlagos alapanyagok, ahogy elnézem...
  • mrzed
    A RU complex calculator-ai mennyire használhatók TC-hez?
  • BaLeeX
    Akkor én voltam noob. Jóvan ez megnyugtat. :)

Kösz a tippet.
  • mrzed
    Bliss Place állomásokat keress. Ilyen található Teladi Gain, Profit Share, Greater Profit, Scale Plate Green, Spaceweed Grove, valamint Sanctity Corruption szektorokban.
  • BaLeeX
    Honnan szerezzek space weed-et embörök?
    Kalóz bázisokon meg trade stationokon sem találtam sehol.
  • Vitez77
    Engem az "X3-TC Demó" már átb...vágott -.-
  • tomonor
    A bonus pack ne tévesszen meg senkit! Csak azért írtam oda ki mert ott lesz a helye (és hogy el ne felejtsem) :)) tehát még nincs.
  • Lockheed
    Ááááááááá tényleg! :))) Köszi! Most már emlékszem! :D
  • tomonor
    de ő mondta amikor megjelentek a yakik a millitary transportba, home of lightba
  • Lockheed
    Hát tippen az van de nem vágom... Mostmár nebasszááááá! :) Talán mintha Saya mondta volna valahol nem ? Vagy nem ? Vagy mostmár nemtudom... Ilyenkor mindig elbizonytalanodok... Ááááá... :)
  • tomonor
    Tényleg nem emlékszel rá?

khm*Dogun*
  • Lockheed
    Ááá honnan van ez az idézet ? Tuti, h hallottam már valahol! :)
  • tomonor
    YOU NEVER SAY ITS QUIET!!!
  • Lockheed
    Atyaég mi ez a csönd ?
  • Lockheed
    Csak ha ezt csinálod vegyél egy Split Police licenset. Ugyanis a scannelés illegális.
  • SaGa Jr
    Vagy esetleg mászkálj sokat split területen és nézegessed melyik hajón milyen fegyver van. Ha van neked tetsző akkor ments, majd támadd be a delikvenst. Talán marad utána fegyver.
  • SaGa Jr
    Kha'ak szektorokban az Operation Final Fury feladatok közben találtam még csak ilyen fegyvert. Kisérleti csúzli, ezért nem kapható. Az említett szektorokban, ellenség által kinyírt zsoldos hajók szoktak ilyet hullatni. Ha játékos nyírja ki őket akkor nem dobnak ilyesmit.
  • crossy104
    Sziasztok! Phased Array Laser Cannon !!!! Fel lehet tenni a Pantherre, de sehol sem lehet kapni. Segitsetek légyszives, ha ti megtaláltátok valahol. Köszi!
  • BaLeeX
    Igen ezt vágom ez még rémlik X3:Ru-ból. A station írja, hogy van alapanyag 4 szektoron belül és 6 van beállítva nekik max távolságra, max akkor az árat kell feljebb nyomnom aztán akkor hátha elindulnak vásárolni. Kipróbálom kösz.
  • Lockheed
    Szedd le, tömörítsd ki és láss csodát! :)
  • vecsi71
    OK.Köszi a választ.Akkor megcsinálom.Csak azt gondoltam,hogy a 3133-as hozzászólásnál már eleve spk formátumban van a dolog.Legalábbis én úgy értelmeztem.
  • SaGa
    A Script installerrel tudsz spk-t csinálni a rar-okból...
  • vecsi71
    Ezek sajna nem spk-ban vannak hanem rarban.Mindenesetre örülnék az spk formátumúnak